Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Alternativno zdravljenje

Alternativno zdravljenje za boljše zdravje. Alternativna medicina za zdravljenje bolezni.

Alternativno zdravljenje je lahko dopolnilo konvencionalnemu zdravljenju ali pa se odločite samo za možnosti, ki jih ponuja alternativna medicina.

Odpravljanje hemeroidov (zunanjih, notranjih) je zahtevno, saj gre za precej trdovratno obolenje, ki povzroča bolečine in hkrati zelo negativno vpliva na počutje. 
Ponovna povezava oz. The Reconnection  - izkušnje kažejo presenetljivo pozitivne rezultate. Novo metodo, ki jo je odkril dr. Eric Pearl, lahko uporabimo tudi za zdravljenje hudih bolezni kot sta rak ali multipla skleroza. Zdravljenje s Ponovno povezavo namreč deluje celostno, saj se pri zdravljenju posvetimo tudi vzrokom bolezni in jih odpravimo. Kamaja d.o.o.
Bolečine v kolenu, kolku, nogi in križu pestijo veliko število ljudi različnih starosti. Premagajte jih z energoterapijo Bioquantum na povsem neboleč in neinvaziven način. 
Epilepsija pri otrocih in pri odraslih je dolgo veljala za neozdravljivo bolezen. Energoterapija Bioquantum z biofotonskim obsevanjem kaže precej drugačno sliko … 
Špela Peternelj, dr. splošne medicine, je po 20 letih zdravniške prakse odkrila številne prednosti homeopatije oziroma zdravljenja s homeopatskimi zdravili.
Super živila za zdravje 
Niteworks Herbalife
Beseda bioterapevt nekako najustrezneje opisuje tiste, ki delujejo na področju bioenergijskega zdravljenja. Endogeno dihanje omogoča drugačen način delovanja metabolizma in s tem pogoje za boljše zdravje in dolgo življenje. Kabalistična invokacija je zvočna meditacija, namenjena tudi zdravljenju.
Spisek aditivov, ki se dodaja prehrani.
Osebna rast MP3 posnetki
Topilci maščob
Dr. Eric Pearl, bivši kiropraktik, ki je svoje paciente ozdravil resnih bolezni. Napisal je že več knjig, kot mednarodna uspešnica pa izstopa knjiga »Ponovno povezani«, ki je prevedena že v 36 jezikov. Njegov prvi seminar v Sloveniji bo potekal v letos oktobra. Seminar bo namenjen tako začetnikom kot izkušenim zdravilcem. Odločite se za spremembo na bolje in se udeležite seminarja, ki ga bo vodil prav začetnik te uspešne metode!
Išias je zdravstvena težava, pri kateri lahko izjemno učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo po metodi DBRET (Distance-Bio-Resonance-Energy-Transfer).
The Reconnection™ ali Ponovna povezava je proces, ki ga je odkril dr. Eric Pearl in pomeni povezovanje z vesoljem.Gre za energijsko zdravljenje. Izkušnje kažejo izredno pozitivne odzive ljudi, uspešnost zdravljenja pa dokazujejo ne le pričevanja posameznikov, ampak tudi raziskave v laboratorijih. Zdravljenje poteka celostno, posameznik pa s pomočjo terapevta preide v višje stanje zavedanja, v telesu pa se sprožijo samozdravilni procesi.
Osebna rast, vse na nenemu mestu
Navodila kako do vitamina C doma ...
Strokovnjaki iz Life centra nudijo pomoč pri depresiji, saj je zdravljenje depresije nujno potrebno!
Artroza kolka in artroza gležnja sta najbolj pogosta artroza. Z energoterapijo Bioquantum lahko učinkovito pomagamo. Pokličite!  
Z alternativnim zdravljenjem hemoroidov oziroma zlate žile lahko pozabite na neprijetne bolečine ob sedenju.
Lastnosti in uporaba B vitamina