Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Alternativno zdravljenje

Alternativno zdravljenje za boljše zdravje. Alternativna medicina za zdravljenje bolezni.

Alternativno zdravljenje je lahko dopolnilo konvencionalnemu zdravljenju ali pa se odločite samo za možnosti, ki jih ponuja alternativna medicina.

Čutite simptome išiasa ali imate išias v nogi? Se sprašujete kaj pomaga pri išiasu? Odgovore dobite pri Bioquantum-u!
MMS in zdravljenje ti. 'domačih' bolezni kot so: gripa, prehlad, pljučnica, razna kronična obolenja, ki se tretirajo kot neozdravljiva ...
Ponovna povezava oz. The Reconnection  - izkušnje kažejo presenetljivo pozitivne rezultate. Novo metodo, ki jo je odkril dr. Eric Pearl, lahko uporabimo tudi za zdravljenje hudih bolezni kot sta rak ali multipla skleroza. Zdravljenje s Ponovno povezavo namreč deluje celostno, saj se pri zdravljenju posvetimo tudi vzrokom bolezni in jih odpravimo. Kamaja d.o.o.
Špela Peternelj, dr. splošne medicine, je po 20 letih zdravniške prakse odkrila številne prednosti homeopatije oziroma zdravljenja s homeopatskimi zdravili.
Odpravite žalost. S kliniko L.I.F.E. Edukacija si zagotovite celovit program energijskega širjenja uma.
Vas zanima regresija v prejšnja življenja ali regresija sedanjega življenja? Potem smo mi pravi naslov za vas.
Odpravite bolečini pri območjih kjer se lahko pojavi kronična bolečina, kot na primer, kolenih, prstih, zapestju, gležnjih, in podobno. 
Voda je življenje
Artroza kolka in artroza gležnja sta najbolj pogosta artroza. Z energoterapijo Bioquantum lahko učinkovito pomagamo. Pokličite!  
Preverite Holosov cenik za regresoterapijo. Cene regresoterapije vas bodo zagotovo prepričale. 
Topilci maščob
Alternativno zdravljenje oz. alternativna medicina za popolno odpravo bolečine. Zdravljenje zagotavlja, da bolečina in bolezni postanejo preteklost. Preventivni zdravstveni pregled in laserska terapija za odpravo bolečin in bolezni. Pri nas lahko kupite koloidno srebro (srebrna voda), ki nima stranskih učinkov in se lahko uporablja kot antibiotik. Lah Medikal Center, Komenda.
Zlato žilo ali hemoroide je mogoče pozdraviti z alternativnimi tretmaji. Odločite se za zdravljenje hemoroidov z bioterapijo.
Špela Peternelj, zdravnik homeopat, poudarja številne prednosti homeopatskih zdravil. Alternativno zdravljenje pa ne izključuje jemanja zdravil uradne medicine.
Niteworks Herbalife
Ugodne cene regresije v prejšnja življenja. Seanso regresije zaupajte cetrnu Holos z izkušnjami.
Alternativna medicina jemlje zdravljenje človeka kot zdravljenje celostnega bitja. Prav zato naj bi bilo alternativno zdravljenje v mnogih primerih uspešnejše od klasičnega. Naš center zdravja vam nudi preventivni pregled in terapijo. Lah Medikal Center, Komenda
Beseda bioterapevt nekako najustrezneje opisuje tiste, ki delujejo na področju bioenergijskega zdravljenja. Endogeno dihanje omogoča drugačen način delovanja metabolizma in s tem pogoje za boljše zdravje in dolgo življenje. Kabalistična invokacija je zvočna meditacija, namenjena tudi zdravljenju.
Cena regresije je v centru Holos ugodna. Poleg regresije sedanjega življenja in preteklih življenj ponujajo tudi hipnozo.
Lastnosti kalcija