Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Alternativno zdravljenje

Alternativno zdravljenje za boljše zdravje. Alternativna medicina za zdravljenje bolezni.

Alternativno zdravljenje je lahko dopolnilo konvencionalnemu zdravljenju ali pa se odločite samo za možnosti, ki jih ponuja alternativna medicina.

Zdravljenje poporodne depresije na energijski kliniki L.I.F.E. Edukacija v Ljubljani. Naročite svoj termin.
Super živila za zdravje 
Ponovna povezava oz. The Reconnection  - izkušnje kažejo presenetljivo pozitivne rezultate. Novo metodo, ki jo je odkril dr. Eric Pearl, lahko uporabimo tudi za zdravljenje hudih bolezni kot sta rak ali multipla skleroza. Zdravljenje s Ponovno povezavo namreč deluje celostno, saj se pri zdravljenju posvetimo tudi vzrokom bolezni in jih odpravimo. Kamaja d.o.o.
Alternativno zdravljenje oz. alternativna medicina za popolno odpravo bolečine. Zdravljenje zagotavlja, da bolečina in bolezni postanejo preteklost. Preventivni zdravstveni pregled in laserska terapija za odpravo bolečin in bolezni. Pri nas lahko kupite koloidno srebro (srebrna voda), ki nima stranskih učinkov in se lahko uporablja kot antibiotik. Lah Medikal Center, Komenda.
Topilci maščob
Lastnosti kalcija
Zlato žilo ali hemoroide je mogoče pozdraviti z alternativnimi tretmaji. Odločite se za zdravljenje hemoroidov z bioterapijo.
Spisek aditivov, ki se dodaja prehrani.
Preverite cene regresoterapije v centru Holos. S pomočjo regresoterapije se soočite z nepredelanimi stvarmi iz preteklosti.
Voda je življenje
Išias je zdravstvena težava, pri kateri lahko izjemno učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo po metodi DBRET (Distance-Bio-Resonance-Energy-Transfer).
Odkrijte znake depresije in jih odpravite s kliniko L.I.F.E. Edukacija. Za boljšo kvaliteto življenja!
Špela Peternelj, zdravnik homeopat, poudarja številne prednosti homeopatskih zdravil. Alternativno zdravljenje pa ne izključuje jemanja zdravil uradne medicine.
Zdravljenje z bioenergijo ne zdravi le simptomov bolezni, ampak odpravlja tudi vzroke. Celostno zdravljenje z metodo Ponovna povezava, ki jo je odkril dr. Eric Pearl, vpliva tako na fizično kot tudi na čustveno in duhovno sfero človeka. Bioterapija vključuje tako energijsko zdravljenje kot tudi pogovor. Izboljšajte si počutje, preženite jezo, izboljšajte samozavest - pozitivnih učinkov je veliko.
Kažete znake despresije? Ne potlačitejih. Pokličite L.I.F.E Edukacija, d.o.o. in se znebite anksiozne depresivnosti.
Rešitev za bolečine v ramenih se skriva v terapiji z bioenergijo. Z Bioquantumom odpravite bolečino, ki vas ovira pri vsakdanjem življenju.
Išias lahko zdravimo z uradno medicino, ki nudi zdravila za lajšanje bolečin, lahko pa se odločimo za alternativno obliko zdravljenja.
Bolečine v križu so pogosto povezane z bolečinami v nogah. Živci okončin so povezani s hrbtenico in poškodba živca se lahko občuti tudi v križu.
Vas tišči v prsih? Vas zanima kako se znebiti strahu? Za te in še več informacij pokličite ali obiščite kliniko L.I.F.E. Center.