Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Alternativno zdravljenje

Alternativno zdravljenje za boljše zdravje. Alternativna medicina za zdravljenje bolezni.

Alternativno zdravljenje je lahko dopolnilo konvencionalnemu zdravljenju ali pa se odločite samo za možnosti, ki jih ponuja alternativna medicina.

Osebna rast, vse na nenemu mestu
Artroza kolka in artroza gležnja sta najbolj pogosta artroza. Z energoterapijo Bioquantum lahko učinkovito pomagamo. Pokličite!  
Niteworks Herbalife
Išias lahko zdravimo z uradno medicino, ki nudi zdravila za lajšanje bolečin, lahko pa se odločimo za alternativno obliko zdravljenja.
Z regresijo v prejšnja življenja lažje razumete omejitve in karmične vzorce. Naročite se na regresijo pri Centru Holos.
Super živila za zdravje 
Bolečine v kolenu, kolku, nogi in križu pestijo veliko število ljudi različnih starosti. Premagajte jih z energoterapijo Bioquantum na povsem neboleč in neinvaziven način. 
Alternativna medicina jemlje zdravljenje človeka kot zdravljenje celostnega bitja. Prav zato naj bi bilo alternativno zdravljenje v mnogih primerih uspešnejše od klasičnega. Naš center zdravja vam nudi preventivni pregled in terapijo. Lah Medikal Center, Komenda
Bolečine v križu so pogosto povezane z bolečinami v nogah. Živci okončin so povezani s hrbtenico in poškodba živca se lahko občuti tudi v križu.
Dr. Eric Pearl, bivši kiropraktik, ki je svoje paciente ozdravil resnih bolezni. Napisal je že več knjig, kot mednarodna uspešnica pa izstopa knjiga »Ponovno povezani«, ki je prevedena že v 36 jezikov. Njegov prvi seminar v Sloveniji bo potekal v letos oktobra. Seminar bo namenjen tako začetnikom kot izkušenim zdravilcem. Odločite se za spremembo na bolje in se udeležite seminarja, ki ga bo vodil prav začetnik te uspešne metode!
Odpravite bolečini pri območjih kjer se lahko pojavi kronična bolečina, kot na primer, kolenih, prstih, zapestju, gležnjih, in podobno. 
Topilci maščob
Vas zanima regresija v prejšnja življenja ali regresija sedanjega življenja? Potem smo mi pravi naslov za vas.
Teorija izbire se je začela razvijati leta 1980 s strani dr. Williama Glasserja in je osnova ti. realitetne terapije.
Ne čakajte, da se putika poslabša, priskrbite si pomoč z bio-energetskim zdravljenjem Bioquantum. Pri putiki se tvorijo kristali sečne kisline, kateri hitro razdražijo sklepe in tkiva kar privede do bolečih vnetij.
Išias v kolku je lahko doglotrajen zdravstven problem pri katerem si lahko pomagamo tudi z alternativnim zdravljenjem.
Preverite ugodne cene regresije v prejšnja življenja ali regresije sedanjega življenja v Centru Holos.
Bolečine v vratu in križu so pogost povod za hude glavobole. Danes zaradi sedečega načina življenja takšne bolečine niso redke.
The Reconnection™ ali Ponovna povezava je proces, ki ga je odkril dr. Eric Pearl in pomeni povezovanje z vesoljem.Gre za energijsko zdravljenje. Izkušnje kažejo izredno pozitivne odzive ljudi, uspešnost zdravljenja pa dokazujejo ne le pričevanja posameznikov, ampak tudi raziskave v laboratorijih. Zdravljenje poteka celostno, posameznik pa s pomočjo terapevta preide v višje stanje zavedanja, v telesu pa se sprožijo samozdravilni procesi.