Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Alternativno zdravljenje

Alternativno zdravljenje za boljše zdravje. Alternativna medicina za zdravljenje bolezni.

Alternativno zdravljenje je lahko dopolnilo konvencionalnemu zdravljenju ali pa se odločite samo za možnosti, ki jih ponuja alternativna medicina.

Topilci maščob
Išias lahko zdravimo z uradno medicino, ki nudi zdravila za lajšanje bolečin, lahko pa se odločimo za alternativno obliko zdravljenja.
Imate panične napade? Panične in druge psihične težave odpravite s tretmajem akupresurnih točk in meridianov.
Odpravljanje hemeroidov (zunanjih, notranjih) je zahtevno, saj gre za precej trdovratno obolenje, ki povzroča bolečine in hkrati zelo negativno vpliva na počutje. 
Bolečine v križu so pogosto povezane z bolečinami v nogah. Živci okončin so povezani s hrbtenico in poškodba živca se lahko občuti tudi v križu.
Na bachovo cvetno terapijo prihajajo ljudje s čustvenimi težavami, strahovi, nemotiviranostjo, z jezo, mnogi se znajdejo v življenjski stiski, pred neko odločitvijo, in Bachove kapljice jih lahko podprejo v teh stanjih in jim pomagajo do večje harmonije, notranjega miru in izpolnjenosti.
The Reconnection™ ali Ponovna povezava je proces, ki ga je odkril dr. Eric Pearl in pomeni povezovanje z vesoljem.Gre za energijsko zdravljenje. Izkušnje kažejo izredno pozitivne odzive ljudi, uspešnost zdravljenja pa dokazujejo ne le pričevanja posameznikov, ampak tudi raziskave v laboratorijih. Zdravljenje poteka celostno, posameznik pa s pomočjo terapevta preide v višje stanje zavedanja, v telesu pa se sprožijo samozdravilni procesi.
Išias je zdravstvena težava, pri kateri lahko izjemno učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo po metodi DBRET (Distance-Bio-Resonance-Energy-Transfer).
Špela Peternelj, dr. splošne medicine, je po 20 letih zdravniške prakse odkrila številne prednosti homeopatije oziroma zdravljenja s homeopatskimi zdravili.
Zdravljenje z bioenergijo ne zdravi le simptomov bolezni, ampak odpravlja tudi vzroke. Celostno zdravljenje z metodo Ponovna povezava, ki jo je odkril dr. Eric Pearl, vpliva tako na fizično kot tudi na čustveno in duhovno sfero človeka. Bioterapija vključuje tako energijsko zdravljenje kot tudi pogovor. Izboljšajte si počutje, preženite jezo, izboljšajte samozavest - pozitivnih učinkov je veliko.
Alternativno zdravljenje kolka in noge lahko učinkovito odpravi bolečine. Te bolečine so pogosto posledica išiasa, poškodb in podobno. Zaživite v popolnosti!
Odpravite bolečini pri območjih kjer se lahko pojavi kronična bolečina, kot na primer, kolenih, prstih, zapestju, gležnjih, in podobno. 
Preverite cene regresoterapije v centru Holos. S pomočjo regresoterapije se soočite z nepredelanimi stvarmi iz preteklosti.
Ponovna povezava oz. The Reconnection  - izkušnje kažejo presenetljivo pozitivne rezultate. Novo metodo, ki jo je odkril dr. Eric Pearl, lahko uporabimo tudi za zdravljenje hudih bolezni kot sta rak ali multipla skleroza. Zdravljenje s Ponovno povezavo namreč deluje celostno, saj se pri zdravljenju posvetimo tudi vzrokom bolezni in jih odpravimo. Kamaja d.o.o.
Reconnective Healing™ ali Reconnection™ - zdravljenje, ki je znano po celem svetu in ki vas ponovno poveže z Univerzumom. Dosedanje izkušnje kažejo izredno pozitivne rezultate, saj je ta metoda številnim že izboljšala življenje. Tovrstno zdravljenje, ki ga je odkril bivši kiropraktik dr. Eric Pearl, je primerno za posameznike vseh starosti, prav tako pa ni potrebna nobena priprava na seanso.
Kažete znake despresije? Ne potlačitejih. Pokličite L.I.F.E Edukacija, d.o.o. in se znebite anksiozne depresivnosti.
Ne čakajte, da se putika poslabša, priskrbite si pomoč z bio-energetskim zdravljenjem Bioquantum. Pri putiki se tvorijo kristali sečne kisline, kateri hitro razdražijo sklepe in tkiva kar privede do bolečih vnetij.
MMS in zdravljenje ti. 'domačih' bolezni kot so: gripa, prehlad, pljučnica, razna kronična obolenja, ki se tretirajo kot neozdravljiva ...
Išias v kolku je lahko doglotrajen zdravstven problem pri katerem si lahko pomagamo tudi z alternativnim zdravljenjem.
Super živila za zdravje