Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Alternativno zdravljenje

Alternativno zdravljenje za boljše zdravje. Alternativna medicina za zdravljenje bolezni.

Alternativno zdravljenje je lahko dopolnilo konvencionalnemu zdravljenju ali pa se odločite samo za možnosti, ki jih ponuja alternativna medicina.

Lastnosti in uporaba B vitamina
Niteworks Herbalife
Ponovna povezava oz. The Reconnection  - izkušnje kažejo presenetljivo pozitivne rezultate. Novo metodo, ki jo je odkril dr. Eric Pearl, lahko uporabimo tudi za zdravljenje hudih bolezni kot sta rak ali multipla skleroza. Zdravljenje s Ponovno povezavo namreč deluje celostno, saj se pri zdravljenju posvetimo tudi vzrokom bolezni in jih odpravimo. Kamaja d.o.o.
The Reconnection™ ali Ponovna povezava je proces, ki ga je odkril dr. Eric Pearl in pomeni povezovanje z vesoljem.Gre za energijsko zdravljenje. Izkušnje kažejo izredno pozitivne odzive ljudi, uspešnost zdravljenja pa dokazujejo ne le pričevanja posameznikov, ampak tudi raziskave v laboratorijih. Zdravljenje poteka celostno, posameznik pa s pomočjo terapevta preide v višje stanje zavedanja, v telesu pa se sprožijo samozdravilni procesi.
Z alternativnim zdravljenjem hemoroidov oziroma zlate žile lahko pozabite na neprijetne bolečine ob sedenju.
Dr. Eric Pearl, bivši kiropraktik, ki je svoje paciente ozdravil resnih bolezni. Napisal je že več knjig, kot mednarodna uspešnica pa izstopa knjiga »Ponovno povezani«, ki je prevedena že v 36 jezikov. Njegov prvi seminar v Sloveniji bo potekal v letos oktobra. Seminar bo namenjen tako začetnikom kot izkušenim zdravilcem. Odločite se za spremembo na bolje in se udeležite seminarja, ki ga bo vodil prav začetnik te uspešne metode!
Osebna rast, vse na nenemu mestu
Alternativno zdravljenje oz. alternativna medicina za popolno odpravo bolečine. Zdravljenje zagotavlja, da bolečina in bolezni postanejo preteklost. Preventivni zdravstveni pregled in laserska terapija za odpravo bolečin in bolezni. Pri nas lahko kupite koloidno srebro (srebrna voda), ki nima stranskih učinkov in se lahko uporablja kot antibiotik. Lah Medikal Center, Komenda.
Zdravljenje z bioenergijo ne zdravi le simptomov bolezni, ampak odpravlja tudi vzroke. Celostno zdravljenje z metodo Ponovna povezava, ki jo je odkril dr. Eric Pearl, vpliva tako na fizično kot tudi na čustveno in duhovno sfero človeka. Bioterapija vključuje tako energijsko zdravljenje kot tudi pogovor. Izboljšajte si počutje, preženite jezo, izboljšajte samozavest - pozitivnih učinkov je veliko.
Špela Peternelj, zdravnik homeopat in dr. splošne medicine, izvaja homeopatsko zdravljenje od leta 2008. Svojo ambulanto za homeopatijo ima v Škofji Loki.  
Išias lahko zdravimo z uradno medicino, ki nudi zdravila za lajšanje bolečin, lahko pa se odločimo za alternativno obliko zdravljenja.
Reconnective Healing™ ali Reconnection™ - zdravljenje, ki je znano po celem svetu in ki vas ponovno poveže z Univerzumom. Dosedanje izkušnje kažejo izredno pozitivne rezultate, saj je ta metoda številnim že izboljšala življenje. Tovrstno zdravljenje, ki ga je odkril bivši kiropraktik dr. Eric Pearl, je primerno za posameznike vseh starosti, prav tako pa ni potrebna nobena priprava na seanso.
Ugodne cene regresije v prejšnja življenja. Seanso regresije zaupajte cetrnu Holos z izkušnjami.
Osebna rast MP3 posnetki
Zdravljenje poporodne depresije na energijski kliniki L.I.F.E. Edukacija v Ljubljani. Naročite svoj termin.
Za izredno učinkovite alternativne metode zdravljenja putike se oglasite pri Bioquantum! Simptomi putike? Ne odlašajte!
Imate panične napade? Panične in druge psihične težave odpravite s tretmajem akupresurnih točk in meridianov.
Rešitev za bolečine v ramenih se skriva v terapiji z bioenergijo. Z Bioquantumom odpravite bolečino, ki vas ovira pri vsakdanjem življenju.
Špela Peternelj, dr. splošne medicine, je po 20 letih zdravniške prakse odkrila številne prednosti homeopatije oziroma zdravljenja s homeopatskimi zdravili.
Špela Peternelj, zdravnik homeopat, poudarja številne prednosti homeopatskih zdravil. Alternativno zdravljenje pa ne izključuje jemanja zdravil uradne medicine.