Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Alternativno zdravljenje

Alternativno zdravljenje za boljše zdravje. Alternativna medicina za zdravljenje bolezni.

Alternativno zdravljenje je lahko dopolnilo konvencionalnemu zdravljenju ali pa se odločite samo za možnosti, ki jih ponuja alternativna medicina.

Išias lahko zdravimo z uradno medicino, ki nudi zdravila za lajšanje bolečin, lahko pa se odločimo za alternativno obliko zdravljenja.
MMS in zdravljenje ti. 'domačih' bolezni kot so: gripa, prehlad, pljučnica, razna kronična obolenja, ki se tretirajo kot neozdravljiva ...
Špela Peternelj, dr. splošne medicine, je po 20 letih zdravniške prakse odkrila številne prednosti homeopatije oziroma zdravljenja s homeopatskimi zdravili.
Alternativna medicina jemlje zdravljenje človeka kot zdravljenje celostnega bitja. Prav zato naj bi bilo alternativno zdravljenje v mnogih primerih uspešnejše od klasičnega. Naš center zdravja vam nudi preventivni pregled in terapijo. Lah Medikal Center, Komenda
Ugodne cene regresije v prejšnja življenja. Seanso regresije zaupajte cetrnu Holos z izkušnjami.
Reconnective Healing™ ali Reconnection™ - zdravljenje, ki je znano po celem svetu in ki vas ponovno poveže z Univerzumom. Dosedanje izkušnje kažejo izredno pozitivne rezultate, saj je ta metoda številnim že izboljšala življenje. Tovrstno zdravljenje, ki ga je odkril bivši kiropraktik dr. Eric Pearl, je primerno za posameznike vseh starosti, prav tako pa ni potrebna nobena priprava na seanso.
Niteworks Herbalife
Osamljenost je pogost pojav v današnjem svetu, prav tako brezvoljnost. Oboje pa je moč premagati s pomočjo strokovnjakov iz Life centra!
Alternativno zdravljenje kolka in noge lahko učinkovito odpravi bolečine. Te bolečine so pogosto posledica išiasa, poškodb in podobno. Zaživite v popolnosti!
Špela Peternelj, zdravnik homeopat, poudarja številne prednosti homeopatskih zdravil. Alternativno zdravljenje pa ne izključuje jemanja zdravil uradne medicine.
The Reconnection™ ali Ponovna povezava je proces, ki ga je odkril dr. Eric Pearl in pomeni povezovanje z vesoljem.Gre za energijsko zdravljenje. Izkušnje kažejo izredno pozitivne odzive ljudi, uspešnost zdravljenja pa dokazujejo ne le pričevanja posameznikov, ampak tudi raziskave v laboratorijih. Zdravljenje poteka celostno, posameznik pa s pomočjo terapevta preide v višje stanje zavedanja, v telesu pa se sprožijo samozdravilni procesi.
Imate panične napade? Panične in druge psihične težave odpravite s tretmajem akupresurnih točk in meridianov.
Špela Peternelj, zdravnik homeopat in dr. splošne medicine, izvaja homeopatsko zdravljenje od leta 2008. Svojo ambulanto za homeopatijo ima v Škofji Loki.  
Spisek aditivov, ki se dodaja prehrani.
Zdravljenje poporodne depresije na energijski kliniki L.I.F.E. Edukacija v Ljubljani. Naročite svoj termin.
Rešitev za bolečine v ramenih se skriva v terapiji z bioenergijo. Z Bioquantumom odpravite bolečino, ki vas ovira pri vsakdanjem življenju.
Za izredno učinkovite alternativne metode zdravljenja putike se oglasite pri Bioquantum! Simptomi putike? Ne odlašajte!
Čutite simptome išiasa ali imate išias v nogi? Se sprašujete kaj pomaga pri išiasu? Odgovore dobite pri Bioquantum-u!
Cena regresije je v centru Holos ugodna. Poleg regresije sedanjega življenja in preteklih življenj ponujajo tudi hipnozo.