Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Alternativno zdravljenje

Alternativno zdravljenje za boljše zdravje. Alternativna medicina za zdravljenje bolezni.

Alternativno zdravljenje je lahko dopolnilo konvencionalnemu zdravljenju ali pa se odločite samo za možnosti, ki jih ponuja alternativna medicina.

Osebna rast MP3 posnetki
Super živila za zdravje 
Alternativna medicina jemlje zdravljenje človeka kot zdravljenje celostnega bitja. Prav zato naj bi bilo alternativno zdravljenje v mnogih primerih uspešnejše od klasičnega. Naš center zdravja vam nudi preventivni pregled in terapijo. Lah Medikal Center, Komenda
Odpravite bolečini pri območjih kjer se lahko pojavi kronična bolečina, kot na primer, kolenih, prstih, zapestju, gležnjih, in podobno. 
Ponovna povezava oz. The Reconnection  - izkušnje kažejo presenetljivo pozitivne rezultate. Novo metodo, ki jo je odkril dr. Eric Pearl, lahko uporabimo tudi za zdravljenje hudih bolezni kot sta rak ali multipla skleroza. Zdravljenje s Ponovno povezavo namreč deluje celostno, saj se pri zdravljenju posvetimo tudi vzrokom bolezni in jih odpravimo. Kamaja d.o.o.
Lastnosti kalcija
The Reconnection™ ali Ponovna povezava je proces, ki ga je odkril dr. Eric Pearl in pomeni povezovanje z vesoljem.Gre za energijsko zdravljenje. Izkušnje kažejo izredno pozitivne odzive ljudi, uspešnost zdravljenja pa dokazujejo ne le pričevanja posameznikov, ampak tudi raziskave v laboratorijih. Zdravljenje poteka celostno, posameznik pa s pomočjo terapevta preide v višje stanje zavedanja, v telesu pa se sprožijo samozdravilni procesi.
Zdravljenje z bioenergijo ne zdravi le simptomov bolezni, ampak odpravlja tudi vzroke. Celostno zdravljenje z metodo Ponovna povezava, ki jo je odkril dr. Eric Pearl, vpliva tako na fizično kot tudi na čustveno in duhovno sfero človeka. Bioterapija vključuje tako energijsko zdravljenje kot tudi pogovor. Izboljšajte si počutje, preženite jezo, izboljšajte samozavest - pozitivnih učinkov je veliko.
Rešitev za bolečine v ramenih se skriva v terapiji z bioenergijo. Z Bioquantumom odpravite bolečino, ki vas ovira pri vsakdanjem življenju.
Išias lahko zdravimo z uradno medicino, ki nudi zdravila za lajšanje bolečin, lahko pa se odločimo za alternativno obliko zdravljenja.
Trava severnih morij Zostera Marina
Alternativno zdravljenje kolka in noge lahko učinkovito odpravi bolečine. Te bolečine so pogosto posledica išiasa, poškodb in podobno. Zaživite v popolnosti!
Na bachovo cvetno terapijo prihajajo ljudje s čustvenimi težavami, strahovi, nemotiviranostjo, z jezo, mnogi se znajdejo v življenjski stiski, pred neko odločitvijo, in Bachove kapljice jih lahko podprejo v teh stanjih in jim pomagajo do večje harmonije, notranjega miru in izpolnjenosti.
Odpravljanje hemeroidov (zunanjih, notranjih) je zahtevno, saj gre za precej trdovratno obolenje, ki povzroča bolečine in hkrati zelo negativno vpliva na počutje. 
Špela Peternelj, dr. splošne medicine, je po 20 letih zdravniške prakse odkrila številne prednosti homeopatije oziroma zdravljenja s homeopatskimi zdravili.
Reconnective Healing™ ali Reconnection™ - zdravljenje, ki je znano po celem svetu in ki vas ponovno poveže z Univerzumom. Dosedanje izkušnje kažejo izredno pozitivne rezultate, saj je ta metoda številnim že izboljšala življenje. Tovrstno zdravljenje, ki ga je odkril bivši kiropraktik dr. Eric Pearl, je primerno za posameznike vseh starosti, prav tako pa ni potrebna nobena priprava na seanso.
Zanimive povezave - alternativno zdravje, vitamini, minerali, mleko, voda, osebna rast, ... vse kar je dobro za ljudi in vse okoli nas!
Voda je življenje
Epilepsija pri otrocih in pri odraslih je dolgo veljala za neozdravljivo bolezen. Energoterapija Bioquantum z biofotonskim obsevanjem kaže precej drugačno sliko … 
Teorija izbire se je začela razvijati leta 1980 s strani dr. Williama Glasserja in je osnova ti. realitetne terapije.