Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Alternativno zdravljenje

Alternativno zdravljenje za boljše zdravje. Alternativna medicina za zdravljenje bolezni.

Alternativno zdravljenje je lahko dopolnilo konvencionalnemu zdravljenju ali pa se odločite samo za možnosti, ki jih ponuja alternativna medicina.

Lastnosti in uporaba B vitamina
Bolečine v kolenu, kolku, nogi in križu pestijo veliko število ljudi različnih starosti. Premagajte jih z energoterapijo Bioquantum na povsem neboleč in neinvaziven način. 
Teorija izbire se je začela razvijati leta 1980 s strani dr. Williama Glasserja in je osnova ti. realitetne terapije.
Trava severnih morij Zostera Marina
Odpravite bolečini pri območjih kjer se lahko pojavi kronična bolečina, kot na primer, kolenih, prstih, zapestju, gležnjih, in podobno. 
Voda je življenje
Osebna rast, vse na nenemu mestu
Na bachovo cvetno terapijo prihajajo ljudje s čustvenimi težavami, strahovi, nemotiviranostjo, z jezo, mnogi se znajdejo v življenjski stiski, pred neko odločitvijo, in Bachove kapljice jih lahko podprejo v teh stanjih in jim pomagajo do večje harmonije, notranjega miru in izpolnjenosti.
Alternativno zdravljenje kolka in noge lahko učinkovito odpravi bolečine. Te bolečine so pogosto posledica išiasa, poškodb in podobno. Zaživite v popolnosti!
Špela Peternelj, zdravnik homeopat in dr. splošne medicine, izvaja homeopatsko zdravljenje od leta 2008. Svojo ambulanto za homeopatijo ima v Škofji Loki.  
Spisek aditivov, ki se dodaja prehrani.
Odpravite žalost. S kliniko L.I.F.E. Edukacija si zagotovite celovit program energijskega širjenja uma.
Špela Peternelj, zdravnik homeopat, poudarja številne prednosti homeopatskih zdravil. Alternativno zdravljenje pa ne izključuje jemanja zdravil uradne medicine.
Odkrijte znake depresije in jih odpravite s kliniko L.I.F.E. Edukacija. Za boljšo kvaliteto življenja!
Lastnosti kalcija
Vas tišči v prsih? Vas zanima kako se znebiti strahu? Za te in še več informacij pokličite ali obiščite kliniko L.I.F.E. Center.
Beseda bioterapevt nekako najustrezneje opisuje tiste, ki delujejo na področju bioenergijskega zdravljenja. Endogeno dihanje omogoča drugačen način delovanja metabolizma in s tem pogoje za boljše zdravje in dolgo življenje. Kabalistična invokacija je zvočna meditacija, namenjena tudi zdravljenju.
Išias je zdravstvena težava, pri kateri lahko izjemno učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo po metodi DBRET (Distance-Bio-Resonance-Energy-Transfer).