Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Alternativno zdravljenje

Alternativno zdravljenje za boljše zdravje. Alternativna medicina za zdravljenje bolezni.

Alternativno zdravljenje je lahko dopolnilo konvencionalnemu zdravljenju ali pa se odločite samo za možnosti, ki jih ponuja alternativna medicina.

Odpravite žalost. S kliniko L.I.F.E. Edukacija si zagotovite celovit program energijskega širjenja uma.
Dr. Eric Pearl, bivši kiropraktik, ki je svoje paciente ozdravil resnih bolezni. Napisal je že več knjig, kot mednarodna uspešnica pa izstopa knjiga »Ponovno povezani«, ki je prevedena že v 36 jezikov. Njegov prvi seminar v Sloveniji bo potekal v letos oktobra. Seminar bo namenjen tako začetnikom kot izkušenim zdravilcem. Odločite se za spremembo na bolje in se udeležite seminarja, ki ga bo vodil prav začetnik te uspešne metode!
Išias je zdravstvena težava, pri kateri lahko izjemno učinkovito pomagamo z bioenergoterapijo po metodi DBRET (Distance-Bio-Resonance-Energy-Transfer).
Ne čakajte, da se putika poslabša, priskrbite si pomoč z bio-energetskim zdravljenjem Bioquantum. Pri putiki se tvorijo kristali sečne kisline, kateri hitro razdražijo sklepe in tkiva kar privede do bolečih vnetij.
Voda je življenje
Špela Peternelj, zdravnik homeopat in dr. splošne medicine, izvaja homeopatsko zdravljenje od leta 2008. Svojo ambulanto za homeopatijo ima v Škofji Loki.  
Zanimive povezave - alternativno zdravje, vitamini, minerali, mleko, voda, osebna rast, ... vse kar je dobro za ljudi in vse okoli nas!
Topilci maščob
Odpravljanje hemeroidov (zunanjih, notranjih) je zahtevno, saj gre za precej trdovratno obolenje, ki povzroča bolečine in hkrati zelo negativno vpliva na počutje. 
S pravilno prehrano lahko vplivamo le na okoli 30% količine sečne kisline. Zato nam kljub prehrani lahko putika povzroča hude težave. Putika povzroča hudo bolečino v stopalih, rokah in nogah.
Osamljenost je pogost pojav v današnjem svetu, prav tako brezvoljnost. Oboje pa je moč premagati s pomočjo strokovnjakov iz Life centra!
Jabolko, Marelica, Artičoka, Avokado, Banana, Fižol, Pesa, Borovnica, Brokoli, Zelje , Melona, Korenje, Cvetača, Češnja, Kostanj, Paprika, Figa , Riba, Lan, Česen, Grenivka, Grozdje, Zeleni čaj, Med, Limona, Limeta, Mango, Gobe, Ječmen, Olivno olje, Čebula, Pomaranča, Breskva, Arašidi, Ananas, Suhe slive, Riž, Jagode, Krompir, Paradižnik, Orehi, Voda, Lubenica, Pšenični kalčki, Pšenični otrobi, Jogurt
Epilepsija pri otrocih in pri odraslih je dolgo veljala za neozdravljivo bolezen. Energoterapija Bioquantum z biofotonskim obsevanjem kaže precej drugačno sliko … 
Čutite simptome išiasa ali imate išias v nogi? Se sprašujete kaj pomaga pri išiasu? Odgovore dobite pri Bioquantum-u!
The Reconnection™ ali Ponovna povezava je proces, ki ga je odkril dr. Eric Pearl in pomeni povezovanje z vesoljem.Gre za energijsko zdravljenje. Izkušnje kažejo izredno pozitivne odzive ljudi, uspešnost zdravljenja pa dokazujejo ne le pričevanja posameznikov, ampak tudi raziskave v laboratorijih. Zdravljenje poteka celostno, posameznik pa s pomočjo terapevta preide v višje stanje zavedanja, v telesu pa se sprožijo samozdravilni procesi.
Rešitev za bolečine v ramenih se skriva v terapiji z bioenergijo. Z Bioquantumom odpravite bolečino, ki vas ovira pri vsakdanjem življenju.
Odpravite bolečini pri območjih kjer se lahko pojavi kronična bolečina, kot na primer, kolenih, prstih, zapestju, gležnjih, in podobno. 
Navodila kako do vitamina C doma ...
Špela Peternelj, dr. splošne medicine, je po 20 letih zdravniške prakse odkrila številne prednosti homeopatije oziroma zdravljenja s homeopatskimi zdravili.
Beseda bioterapevt nekako najustrezneje opisuje tiste, ki delujejo na področju bioenergijskega zdravljenja. Endogeno dihanje omogoča drugačen način delovanja metabolizma in s tem pogoje za boljše zdravje in dolgo življenje. Kabalistična invokacija je zvočna meditacija, namenjena tudi zdravljenju.