Modne pričeske – kratke in dolge pričeske za vse vrste las


Kakšne so modne pričeske letošnjega poletja? Številne modne navdušenke pa tudi tiste, ki si želijo biti preprosto lepe, pri izbiri svoje pričeske sledijo trendom. Moderne pričeske se menjajo iz sezone v sezono kot kolekcije oblačil, vendar se tako kot pri oblačilih moramo prepričati ali nam res pristajajo. Čeprav so letos nadvse modne kratke pričeske, takšne frizure ne pašejo na vsak obraz.


Modne pričeske tega poletja


Leto 2017 zaznamujejo pol spete in kratke pričeske, ki so še posebno modne. Največkrat videna barva las na modnih brveh je svetlo rjava, ki nežno prehaja v temno rjavo ali obratno. Kontrastne pričeske niso več moderne, prehajanje je subtilno. Pravi hit tega poletja so izredno kratke, skoraj pobrite pričeske platinasto blond barve, ki najbolje pristajajo tistim z ovalnim, malce deškim obrazom. Ambasadorki te ultra moderne pričeske sta Kristen Steward in Michelle Williams, nekoliko daljšo a še vedno zelo kratko pričesko pa nosi Katy Perry. Modne so tudi pričeske na paž, kot jih nosijo Jessica Alba, Rihanna, Taylor Swift in Jourdan Dunn, ne manjkajo pa tudi pol spete svečane pričeske.

 

Modne pričeskemodne kratke pričeske


Barva modne pričeske


Pri izbiri pričeske je zelo pomembna njena barva. Kot dolžina las tudi vsaka barva las ne pristaja vsem tipom polti. Tiste s svetlejšo poltjo bodo prikupnejše s svetlejšo barvo las in bakrenimi odtenki, olivni polti pa po navadi pristajajo temnejši odtenki, čeprav vedno obstajajo izjeme. Oblikovanje pričeske pride na vrsto šele po temeljiti negi in barvanju las. Ne glede na izbiro dolge ali kratke pričeske, modne so tiste, ki so zdrave in lepo negovane. Preverite celotno ponudbo na naši spletni strani: https://www.lassana.si/slo/o-nas/zgodovina-podjetja

 

PREBERITE VEČ O LIČENJU OBRAZA


Modne svečane pričeske


Ker je poletje tudi čas porok in praznovanj se brez dvoma sprašujete, kakšna naj bo vaša svečana pričeska. V frizerskih salonih Lassana vam bodo z veseljem svetovali o najprimernejši pričeski za svečan dogodek ter vam pričarali pričesko, v skladu z zadnjimi modnimi smernicami. Prepustite se izkušenim rokam, katerim oblikovanje pričeske ni tuje ter navdušite!

VPRAŠAJTE NAS
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Cankarjeva cesta 3
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
(01) 422 46 40
Seznam fraz
modne pričeske, modne kratke pričeske
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA