Šolanje za odrasle - srednje poklicno izobraževanje - program trgovec


Izobraževanje za odrasle, program trgovec, traja dvanajst mesecev in je vredno 180 kreditnih točk. Program trgovec spada v srednje poklicno izobraževanje, pridobljeni naziv po koncu šolanja za odrasle pa je prodajalec/prodajalka. Trgovec je poklic, ki vam omogoča opravljanje dejavnosti trgovanja. S programom trgovec pridobite potrebna znanja, ki vam bodo pomagala postati uspešen trgovec. S končanim programom trgovec lahko nadaljujete izobraževanje za odrasle s programom ekonomski tehnik PTI.



Šolanje za odrasle -poklicno tehniško izobraževanje - program ekonomski tehnik PTI


Program ekonomski tehnik PTI traja sedemnajst mesecev in prinaša 120 kreditnih točk. Po končanem programu ekonomski tehnik PTI vam pripada naziv ekonomski tehnik/ekonomska tehnica. Program ekonomski tehnik PTI vam omogoča možnost zaposlitve na različnih področjih dela ali nadaljevanje šolanja na višjih strokovnih šolah.



Šolanje za odrasle - srednje poklicno izobraževanje - program bolničar negovalec


Program bolničar negovalec traja dvanajst mesecev in vam zagotavlja 180 KT. Po končanem programu bolničar negovalec pridobite naziv bolničar negovalec/bolničarka negovalka. Program bolničar/negovalec vam nudi možnost pridobitve poklica, ki je široko iskan, tako da je služba po končanju programa skoraj zagotovljena.



Šolanje za odrasle - poklicno tehniško izobraževanje - program zdravstvena nega PTI


Program zdravstvena nega PTI traja sedemnajst mesecev in je vreden 120 KT. Po končanem programu zdravstvena nega PTI si pridobite strokovni naziv srednja medicinska sestra/srednji zdravstvenik. Program zdravstvena nega PTI vam omogoča nadaljevanje študija na višji strokovni šoli ali takojšnje iskanje zaposlitve - poklic medicinske sestre je zelo iskan.


Vabljeni v Landis d.o.o.!


LANDIS, d.o.o., Ljubljana
Šmartinska 106, Ljubljana

tel.: 01 524 22 36; 041 750 589