Kozmetični salon Eva | Manikura


V kozmetičnem salonu Eva vam je na voljo manikura nohtov, s katero ohranimo vaše roke in nohte zdrave in jim dajejo naraven videz . Ker so roke izpostavljen del telesa in pogosto predstavljajo prvi stik s človekom je urejenost nohtov pomembna. Manikura Kranj in manikura Ljubljana  ne poskrbita samo za masaže kot je klasična masaža telesa, temveč tudi za negovanost in lep videz nohtov. Ne predstavljajo pa urejeni nohti na rokah samo estetskega videza, ampak so potreba in slog vsake moderne ženske in modernega moškega.
Redno obiskovana manikura Kranj in manikura Ljubljana vam  zagotavljata močne, zdrave in lepo oblikovane nohte, zaradi katerih boste videti še lepši. Po želji predstavnicam nežnejšega spola nohte premažemo še z lakom. V naši ponudbi je tudi francoska manikura in geliranje nohtov s podaljšavo.
Ne pozabite, da redna in pravilna manikura nohtov vpliva na vaše zdravje kot tudi dobro počutje.
Zatorej naj bosta manikura Kranj ali manikura Ljubljana vaši odločitvi, ki bosta poskrbeli za odsev vašega zdravja na rokah. Manikura kot tudi cena sta dostopni tako ljudem z manjšo težo denarnice kot tudi tistim z večjo.

Manikura Kranj in manikura Ljubljana  obsegata naslednjo ponudbo:

 • Osnovna nega nohtov in rok ,
 • Manikura nohtov ob negi obraza,
 • Navadno lakiranje,
 • Francosko lakiranje,
 • Gelirani nohti
 • Korekcija,…

 

FRANCOSKA MANIKURA

Francoska manikura daje nohtom in splošno rokam eleganten ter prefinjen videz.  Ker vključuje več zaporednih stopenj zna biti njena izdelava včasih zahtevna.
Po osnovni negi nohtov v salonu na daljše nohte nanesemo bel lak in sicer tako, da dobimo na koncu nohta lepo oblikovano ukrivljeno linijo, ki daje naravni videz.  Francoske manikura tako vključuje oblikovanju elegantne linije, kjer si pomagamo z nalepkami, ki vam jih začasno nalepimo na noht. Na koncu čez celoten noht nanesemo plasti prozornega laka.
V kozmetičnem salonu Eva uporabljamo kakovostne lake, kar se pozna pri dobri viskoznosti nohta kot tudi pri prekrivnosti in trajnosti nanešenega laka. Dovolite, da naši kakovostno izbrani laki negujejo in ščitijo še tako šibke nohte, sočasno pa jim omogočajo tudi rast.
Francoska manikura oziroma  cena »francoske« nege nohtov ne bo izpraznila vaše denarnice, pač pa jo bo naredila lažjo za  6,50€.

 

MANIKURA -  UGODNA CENA NEGE

V kozmetičnem salonu Eva je za vas zagotovljena manikura po ugodni ceni.
Obiščite nas, saj veste da bosta kakovostna manikura in  cena, ki je bila ob negi postavljena polepšale vaše roke za relativno majhen znesek.
Odločite se za manikuro Kranj v našem lepotnem salonu in dovolite, da vam dajo negovani in lepo oblikovani nohti poleg samozavesti še očarljiv videz. Mnogi so prepričani, da so lepi nohti in nega kože na rokah nekaj najboljšega kar lahko ženska kot tudi moški da sebi. Po urejeni manikuri vam je v našem salonu na voljo še depilacija bikini predela.

Cenik storitev, ki jih vključuje manikura Ljubljana nohtov v lepotnem salonu Eva :

 • Osnovna manikura nohtov 14,00€ ,
 • Ob negi obraza 10,00€ ,
 • Lakiranje 4,50€ ,
 • Francoska manikura 6,50€ ,
 • Gelirani nohti (podaljšava) 40,00€ ,
 • Gelirani nohti (premaz) 32,00€ ,
 • Korekcija 32,00€ idr.

 

Kozmetični salon Eva, povezava do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Brilejeva ulica 13
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 518 40 18
Seznam fraz
manikura nohtov, manikura Kranj, manikura Ljubljana, manikura cena, francoska manikura
ZEMLJEVID