Lesena okna in vrata vse bolj cenjena

Lesena okna in vrata po zaslugi številnih pozitivnih lastnosti lesa ponovno postajajo vse bolj cenjena. Les je naraven, okolju in človeku prijazen material. Izdelava oken iz lesa ne obremenjuje okolja, česar za izdelavo oken iz PVC ne moremo trditi. Leseni izdelki ne zahtevajo veliko vzdrževanja, odlikujejo pa jih trajnost in stabilnost ter dolga življenjska doba. Ne nazadnje leseno okno s svojim naravnim in estetsko dovršenim videzom v prostoru izžareva toplino in domačnost. Po meri izdelana lesena okna so iz naštetih razlogov prav gotovo odlična naložba v prihodnost. Okna, tako lesena kot ALU-LES, so ena izmed osnovnih dejavnosti našega podjetja. Naše dolgoletne izkušnje se zrcalijo tudi v izdelavi kakovostnih in estetskih lesenih vrat. Iz masivnega lesa izdelujemo vhodna, balkonska, garažna in notranja vrata. Bogat prodajni program dopolnjujejo polkna in drsne stene ter pohištvo, notranje stopnice in ograje.

 

lesena oknalesena okna


Lesena okna po meri za popolno podobo vašega doma

V podjetju Okna KLI Ambient d.o.o. vam iz različnih vrst lesa izdelamo lesena okna po vaši meri. Vanje lahko vgradimo vse vrste stekel, način odpiranja pa prilagodimo vašim željam. Pri izdelavi lesenih oken standardno uporabljamo les smreke ali jelke, ki je lahko debelinsko nespojen ali lameliran iz treh lamel. Prav tako za izdelavo lesenih oken uporabljamo druge lesne vrste, kot so macesen, hrast in meranti. Okovje omogoča različne načine odpiranja – vrtljivo, vrtljivo-nagibno, nagibno, drsno ali harmonika. Poleg izdelave oken po meri vam nudimo tudi montažo, ki jo bo izvedla strokovna ekipa monterjev. Na zunanjo stran vašega lesenega okna lahko namestimo tudi aluminijasto masko. ALU-LES okna bodo v vaš dom vnesla pridih modernosti in oblikovne dovršenosti. V prostoru boste čutili toplino, ki jo izžareva les, zunanja stran pa bo izpostavila sodobno eleganco aluminija. Takšno okno je vzdržljivo in zagotavlja odlično toplotno izolacijo.

 

MONTAŽA OKEN


Leseno okno z zaobljenimi robovi prinaša številne izboljšave

Močno zaobljeni robovi lesenega okna dajejo oknu sodoben in moderen videz, posebna dekompresijska komora v podboju pa izboljšuje toplotno in zračno zaščito. Okno je na voljo v različnih barvah - odločite se lahko za češnjo, hrast, rumeno, palisander, orange, ebenovino, zeleno, mahagonij ali belo. Lesena okna lahko kombiniramo tudi z vsemi tipi polken.

 

Več na: http://www.oknakli.si

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Poslovna enota Ljubljana
Naslov
Šmartinska 152 v BTC (hala 9)
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon -Pet 8-18, sobote od 8-12
Spletna stran
E-pošta
01 755 81 10
Seznam fraz
lesena okna, lesena okna in vrata
ZEMLJEVID