Aluminij les okna - kakovostna in atraktivna alu les okna KLI Ambient

V paleti oken KLI najdemo tudi aluminij les okna. Alu les okna imajo profile iz aluminija, ki slovi kot posebno trpežen material. Zaznamuje jih nadpovprečno dolga življenjska doba, vzdrževanje pa je izredno preprosto, saj aluminij les okna ne potrebujejo dodatnega barvanja in premazovanja.

 

Za odlično toplotno in zvočno izolacijo poskrbijo alu les okna KLI

Okna alu les slovijo tudi po svoji ekonomičnosti, saj omogočajo odlično toplotno izolacijo. Ta vam omogoča velik prihranek denarja, ki bi ga drugače porabili za ogrevanje prostorov.  Zaradi dobrega tesnenja in kvalitetnih materialov, alu les okno KLI nudi precej boljšo zvočno zaščito pred zunanjim hrupom kot klasično okno. Visoka vzdržljivost in stabilnost aluminij les oken zagotavljata večjo zaščito pred vlomi.

 

Alu les okna vam izdelamo po meri

Aluminij les okna KLI so lahko narejena po vaši meri, tako da sledijo vašim praktičnim potrebam in estetskim zamislim. Dimenzije in oblike alu les oken so lahko nestandardne in zatorej prilagodljive vašim individualnim željam in zahtevam. Okna KLI dopuščajo izbiro med različnimi kombinacijami barv in površinskih obdelav.

 

Čist, brezhiben pogled skozi okno je zaščitni znak oken KLI. Okna alu les v naši ponudbi so primeri kakovostnih aluminij les oken, ki se zaradi tehnične izpopolnjenosti, ekonomičnosti in prijetnega videza podajo v vsak dom ali poslovni objekt.

 

Ponudba PVC oken: www.oknakli.si/ponudba/pvc-okna

 

MONTAŽA OKEN 

 

POGLEJTE TUDI RAL MONTAŽO

alu les okna klialuminij les okna kli

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Poslovna enota Ljubljana
Naslov
Šmartinska 152 v BTC (hala 9)
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon -Pet 8-18, sobote od 8-12
Spletna stran
E-pošta
01 755 81 10
Seznam fraz
aluminij les okna, alu les okna, alu les okno, okna kli
ZEMLJEVID