Keramične ploščice za kopalnico, kuhinjo, stopnice in teraso

Keramične ploščice za kopalnico ali kuhinjo ter keramične ploščice za stopnice, teraso ali balkon ter ploščice za garažo ali hodnik podjetja Kersan so izdelane s pomočjo sodobne in preverjene tehnologije. Keramične ploščice za kuhinjo, kopalnico, stopnice ali teraso so narejene po postopku suhega prešanja in obdelave pri 1200 stopinjah Celzija.

 

Avtomatizirana proizvodnja keramičnih ploščic

Proizvodnja visoko kakovostnih, raznovrstnih in raznobarvnih ploščic za kopalnico, stopnice, kuhinjo, teraso, balkon, garažo in proizvodnja ploščic za hodnik je popolnoma avtomatizirana. Takšen način proizvodnje in obdelave keramičnih ploščic zagotavlja končen izdelek brez napak.

 

Keramične ploščice za kuhinjo in kopalnico so obdelane z laserjem

Proizvodnja ploščic Keramične ploščice za kuhinjo, kopalnico, stopnice ter ploščice za garažo, hodnik ali zunanje ploščice za teraso oziroma balkon lahko s pomočjo naprednih postopkov obdelave spremenimo v estetki okras vašega stanovanja ali hiše. S pomočjo laserskega tiskalnika lahko vse vaše keramične ploščice, tudi zunanje, opremimo z zanimivimi motivi. Pustite domišljiji prosto pot in nenavadne keramične ploščice za balkon bodo zlahka navdušile vsakega vašega obiskovalca. Omejevanje pri izbiri motivov ne bo potrebno, saj vam za vaše keramične ploščice za balkon, teraso, hodnik, seveda pa tudi za kopalnico ali kuhinjo, lahko zagotovimo motive v polni HD resoluciji.

 

Mozaik keramične ploščice in ploščice z imitacijo lesa

Izdelujemo tudi vrhunske mozaik keramične ploščice in ostale ploščice. Imitacija lesa za zunanje keramične ploščice za stopnice ali balkon ter notranje za kopalnice ali kuhinje bo prepričala predvsem tiste, ki imate radi bolj naravni videz vaše kopalnice, kuhinje ali stopnišča.

 

Keramične ploščice za kopalnice so kakovostni italijanski proizvod

Keramične ploščice za kopalnico, za kuhinjo, keramične ploščice za stopnice in ostali proizvodi so izdelani v Italiji. Surovine za notranje in zunanje keramične ploščice so prav tako italijanskega porekla. Za vas imamo samo kvalitetne keramične ploščice. Cena je kljub visoki tehnološki dovršenosti izdelave izredno konkurenčna, tako da boste zlahka izbrali svoje keramične ploščice za teraso, kopalnico, kuhinjo ali balkon.

 

Keramične ploščice podjetja Kersan kvalitetne izdelave:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Ljubljanska cesta 13a
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
01 564 14 99
01 564 14 98
Seznam fraz
keramične ploščice za kopalnico, keramične ploščice za kuhinjo, keramične ploščice za stopnice, ploščice za teraso, ploščice za balkon, ploščice za garažo, ploščice za hodnik
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA