Ploščice za garažo – ugodna in kvalitetna ponudba

 

 

Ploščice so pomemben element pri opremljanju vsakega doma. Dandanes si je tako praktično nemogoče predstavljati kopalnice brez keramičnih ploščic, saj so te izjemno praktične in enostavne za čiščenje. Pogosto pa pozabljamo, da naših domov ne sestavljajo le bivalni prostori, ampak tudi prostori, kot je denimo garaža, ki jo pri opremljanju nemalokrat povsem zanemarimo. Če torej želite, da bo vaš dom resnično urejen »od nog do glave«, nikakor ne smete pozabiti na urejanje garaže. Eden ključnih elementov pri tem pa so vsekakor ustrezne notranje ploščice za garažo.

 


Ploščice – v čem se razlikujejo in kako izbrati prave?

 

Ploščice delimo na notranje ploščice in zunanje. Notranje ploščice so predvidene za opremljanje prostorov, kot sta kopalnica in garaža, medtem ko so zunanje ploščice običajno prilagojene na različne vremenske pojave, zato jim sneg, dež in druge neugodne vremenske razmere ne morejo priti do živega. Tudi po več letih bodo ohranile svoj prvotni videz in sijaj, zato so nadvse primerne za opremljanje bazenov, balkonov in za popestritev fasade. Če je vaša garaža delno odprt prostor, vam vsekakor priporočamo odločitev za zunanje ploščice, v nasprotnem primeru pa bodo tudi notranje ploščice za garažo povsem ustrezna izbira. Ploščice za garažo je tako dobro izbirati na podlagi ocene pogojev v konkretni garaži, saj vam to zagotavlja, da vam bodo služile še dolga leta.

 Ploščice za garažo po vaši meri

 

PloščicePrepričani smo, da vam bomo v podjetju Kersan na podlagi vaših želja in potreb znali pomagati pri tem, da izberete resnično najustreznejše garažne talne ploščice. Pestra izbira barv, vzorcev in velikosti garažnih talnih ploščic omogoča, da lahko prav vsakdo najde idealno kombinacijo zase in za svoj dom. V primeru, da ste se odločili, da je čas, da popestrite svojo garažo in jo obenem naredite precej bolj funkcionalno, vam svetujemo, da redno spremljate našo ponudbo, ki je dostopna tudi na spletu. Tako lahko pogosto naletite tudi na ploščice v akciji. Ugodnosti, ki vam jih ponujamo, pa ne zajemajo le ploščic. V akciji boste namreč našli tudi številne druge izdelke. V podjetju Kersan si namreč vseskozi prizadevamo za ponudbo vrhunske kakovosti po dostopnih cenah, saj so zadovoljne stranke naš glavni cilj. Prepričajte se sami!

 

 

Kersan d.o.o. | Ploščice za vse prostore vašega doma – povezave do naše spletne strani:

  • Ploščice
  • Notranje ploščice
  • Ploščice za garažo
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Ljubljanska cesta 13a
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
01 564 14 99
01 564 14 98
Seznam fraz
ploščice, notranje ploščice, ploščice za garažo
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA