Vložek za kamin za boljši izkoristek goriva | Zaprti kamini so varnejši | Lončeni kamini za nostalgike

Kaminski vložki in načini zasteklitve

Vložek za kamin je namenjen zasteklitvi kamina in prilagoditvi izgleda kamina. Kaminski vložki se delijo po namenu uporabe, velikosti, zasteklitvi vrat in vrsti kuriva. Da odprti postanejo zaprti kamini lahko poskrbimo s čelno, polkrožno, prizmatično, tristransko, tunelsko ali t.i. L-zasteklitvijo. Kaminski vložek ima kurišče, ki je dodatno obloženo, saj se tako toplota dodatno akumulira. Smo generalni zastopnik naslednjih znamk kaminskih vložkov:

  • RUEGG,
  • PIAZZETTA in
  • MCZ.

 

Kaminski vložki so opremljeni z vrsto nepogrešljivih tehničnih pripomočkov, ki vam zagotavljajo odlične pogoje za udobje in varnost. Naše podjetje nudi vložke za kamin tudi najbolj zahtevnim kupcem, saj imamo na voljo več kot 300 različnih vrst vodilnih evropskih proizvajalcev. Redni strokovni pregledi med posameznimi fazami izdelave jamčijo, da tako vsak kaminski vložek kot vsi zaprti kamini izpolnjujejo zahteve po varovanju okolja, kakovosti in optimalnem izgorevanju.

 

Zaprti kamini omogočajo ogrevanje sosednjih prostorov

Zaprti kamini s kaminskimi vložki so primerni za tiste uporabnike, ki želijo s kaminom ogrevati glavni prostor, omogočena pa je tudi možnost ogrevanja ostalih prostorov. Zaprti kamini dosegajo zaradi manjšega pretoka zraka skozi kurišče višje temperature in tako bolj popolno izgorevanje kar posledično pomeni boljši izkoristek in ugodnejše emisije v zraku.

 

Zaprti kamini

 

Lončeni kamini za spomin na stare čase

Za tiste, ki v katerih tli spomin na čase, ko se je v krušnih pečeh pekel domači kruh, so najboljša izbira lončeni kamini. Ti so si po zunanjosti med seboj različni in prav zato lahko rečemo, da so lončeni kamini plod domišljije vsakega posameznika. Izberete lahko tudi vložek za kamin, ki popestri izgled lončenega kamina. Sicer pa se pri lončenih kaminih toplota, ki jo oddaja vložek za kamin oziroma njegov obod, prenaša na zunanjo obzidavo, ki je običajno narejena iz materialov z veliko akumulacijsko sposobnostjo.

 

Kaminski vložki, zaprti kamini in lončeni kamini podjetja Kamini Kočevar

V podjetju Kamini Kočevar nudimo veliko izbiro kaminov, različnih tipov in oblik. Če torej želite vašemu domu dati ne le nov način ogrevanja, ampak tudi prekrasen dodatek, kot so zaprti kamini ali lončeni kamini s kaminskimi vložki se oglasite pri nas. Strokovno vam bomo svetovali in pomagali pri izbiri pravega kamina za vaš dom.

 

Kamini Kočevar | Vložek za kamin, kaminski vložki, zaprti kamini – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Kamini Kočevar
Naslov
Rimska cesta 88
3311 Šempeter v Savinjski dolini
Delovni čas
PON, ČET: 8:00 – 19:00 | TOR, SRE, PET: 8:00 – 15:00 | SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI: Zaprto
Spletna stran
E-pošta
03 700 17 96
03 700 17 97
Seznam fraz
Vložek za kamin, kaminski vložki, zaprti kamini, kaminski vložek, lončeni kamin      
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA