Kamini Kočevar, d.o.o. – podjetje z dolgoletno tradicijo
Klasični kamini, moderni kamini

Kamini Kočevar


Kamini Kočevar, d.o.o. – o podjetju

Podjetje Kamini Kočevar d.o.o. je družinsko podjetje z več kot 30-letno tradicijo izdelovanja kaminov. V naši ponudbi boste našli bogat izbor kaminov: klasične kamine, moderne kamine, toplozračne kamine, akumulacijske kamine, kamine na pelete in kaminske vložke. Proizvodna linija in salon našega podjetja se nahajata v Šempetru v Savinjski dolini. Naš cilj je doseči funkcionalnost in hkrati udobnost, zato v podjetju Kamini Kočevar, d.o.o. stremimo k stalnim inovacijam, raziskavam kakovosti in razvijanju novih tehnologij.

 

Klasični kamini omogočajo intenzivno ogrevanje

Klasični kamini so kamini z velikim kuriščem, zato se pri kurilnem procesu uporabi nekoliko večja količina goriva. Sproščena energija se v zelo kratkem času sprosti v prostor in tako je gibanje toplega zraka po prostoru zelo intenzivno. Klasični kamini našega podjetja Kamini Kočevar so izdelani iz zelo kakovostnih materialov.

 

Moderni kamini za zahtevnejše uporabnike – Kamini Kočevar

Vsi tisti, katerih želje klasični kamini ne morejo zadovoljiti, se lahko odločijo za sodobneje oblikovane različice, ki jih nudijo moderni kamini. Tako ene kot druge pa lahko uvrstimo v kategorijo kaminov na pelete, saj lahko pri obojih za gorivo uporabljamo pelete, ki so danes prav zaradi stalnega naraščanja cen kurilnega olja vse bolj v uporabi tudi pri ostalih pečeh za centralno ogrevanje.

Moderni kamini našega podjetja Kamini Kočevar so zasnovani moderno in tako njihov namen ni le ogrevanje prostora, ampak s svojo obliko čudovito izpopolnijo bivalni prostor.

 

Kamini Kočevar                Kamini Kočevar

 

Akumulacijski kamini za velike prostore | Toplozračni kamini omogočajo pogled na plamen

Ker so akumulacijski kamini enostavni za vgradnjo in ker omogočajo gretje večjih prostorov z relativno majhno količino goriva, spadajo med bolj priljubljene. Toplota, ki jo sevajo akumulacijski kamini je enakomerna in dolgotrajna, saj je dovolj, če drva v kamin položimo enkrat ali dvakrat dnevno. Kaminski vložki se lahko uporabljajo v kombinaciji z akumulacijskimi kamini in tako omogočajo še večjo akumulacijo toplote. Toplozračni kamini se za razliko od akumulacijskih relativno hitro ohladijo. Njihova posebnost pa je, da omogočajo neposreden pogled na igro plamena.

 

Kamin na pelete je novost na slovenskem tržišču

Kamin na pelete, med katere spadajo tudi toplozračni kamini, ima vgrajen poseben predal od koder se peleti avtomatsko dozirajo v kurišče. Kamin na pelete je lahko tudi lepega izgleda in ga tako lahko uvrstimo v kategorijo modernih kaminov. V podjetju Kamini Kočevar d.o.o. smo mnenja, da premišljen pristop v fazi idejne zasnove pripomore k sprotnim spremembam, ki vodijo k celostni podobi bivalnega prostora.

 

Moderni kamini in klasični kamini v različicah kot so toplozračni kamini, akumulacijski kamini, kaminski vložki in kamin na pelete so le del naše ponudbe. S procesom, ki združuje obrtniške spretnosti in najmodernejšo tehnologijo lahko izdelamo kamin po vaših željah. Obiščite nas in se prepričajte o veliki izbiri in ugodnih cenah.

 

Kamini Kočevar | Klasični kamini, moderni kamini – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Kamini Kočevar
Naslov
Rimska cesta 88
3311 Šempeter v Savinjski dolini
Delovni čas
PON, ČET: 8:00 – 19:00 | TOR, SRE, PET: 8:00 – 15:00 | SOBOTA, NEDELJA, PRAZNIKI: Zaprto
Spletna stran
E-pošta
03 700 17 96
03 700 17 97
Seznam fraz
Kamini Kočevar, d.o.o., klasični kamini, moderni kamini, toplozračni kamini, kaminski vložki, akumulacijski kamini, kamin na pelete
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA