Plin za kuhanje v jeklenkah lahko pri nas dobite kadarkoli

 

Plin za kuhanje na trgu ni noviteta, saj je z nami v naših gospodinjstvih prisoten že dolgo. Res pa je, da ob ponovnem poviševanju cen električne energije plin za kuhanje postaja vse bolj popularen in aktualen. Na bencinskih črpalkah Interina v Sloveniji lahko povsod kupujete butan-propan. Cene plina v jeklenki si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer lahko spremljate tudi gibanje cene naftnih derivatov. Na voljo imamo tudi druge tekočine in celo rezervne dele za avto in tovorna vozila, kot so denimo motorna olja Ina ali akumulator za traktor, ki jih lahko kupite na naših bencinskih črpalkah v Sloveniji, kjer vas vedno sprejmemo z veseljem in redno pričakamo z nasmehom.

 

Plin za kuhanje v jeklenkiPlin za kuhanje je energetsko učinkovit in okolju prijazen

 

Plin za kuhanje, ki ga lahko kupite na bencinskih črpalkah Interina v Sloveniji, je najpogosteje tako imenovani butan-propan. Gre za mešanico butana (65%) in propana (35%). Plin za kuhanje ni strupen – res pa je, da ga proizvajalci odišavijo, da je njegovo zaznavanje ob morebitnem uhajanju enostavnejše. Če ste v dvomih, kako s plinom ravnati, povprašajte na Interininih bencinskih črpalkah v Sloveniji. Tam vam bodo naši uslužbenci tudi predstavili cene plina v jeklenkah. Pri njih pa lahko preverite tudi najnovejše gibanje cen naftnih derivatov.

 

Akumulator za traktor in druga tovorna vozila lahko zamenjate pri nas takoj

 

Akumulator za traktor lahko kadarkoli zamenjate na naših bencinskih črpalkah v Sloveniji. Še posebej pomembno je, da akumulator za traktor pozimi ni v slabem stanju, saj imate v nasprotnem primeru lahko težave z jutranjim vžiganjem vozila. Zato vam priporočamo, da se v primeru, da veste, da je vaš akumulator za traktor že star in da v hladnem vremenu zjutraj kaže znake iztrošenosti, zaustavite pri nas in ga zamenjate. Če uporabljate plin za kuhanje, pa lahko mimogrede zamenjate tudi vašo prazno jeklenko za polno.

 

Interina | Plin za kuhanje vaš čaka na Interini – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
INA SLOVENIJA, d.o.o.
Naslov
Kotnikova ulica 5
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
Seznam fraz
Plin za kuhanje, bencinske črpalke v Sloveniji, akumulator za traktor, tovorna vozila, Cena plina v jeklenki, gibanje cene naftnih derivatov
ZEMLJEVID