Akcija kuhinje in poceni kuhinja ne pomeni cenenosti


Poceni kuhinja ni vedno sinonim za nizko kakovost. V podjetju Hiša kuhinj želimo našim kupcem zagotoviti najvišjo kakovost za najnižjo možno ceno. Cena kuhinj niha od ponudnika do ponudnika, pri nas pa vam na določene znamke nudimo neverjetne popuste. Oglejte si našo spletno stran www.hisa-kuhinj.si in videli boste, da je cena naših kuhinj najugodnejša(akcija kuhinj). Izbira znamk in modelov kuhinj je velika, izdelujemo pa tudi kuhinje po meri za vaše največje zadovoljstvo. Za cenik kuhinj nam pošljite povpraševanje ali nas pokličite!

 

Poceni kuhinja – cena kuhinj


Cena kuhinj ni odvisna samo od marže ponudnika. Nanjo najbolj vpliva:

  • izbira potrebnih elementov, ki se razlikujejo glede na dimenzije in namen uporabe (predal, predal s posebnimi dodatnimi prekati, tako imenovana lekarniška omarica z različnim številom polic oz. košaric in podobno,
  • postavitev kuhinje: cena kuhinj niha glede na preprosto ali zapleteno postavitev (veliko kotov, različni viseči elementi, količina elementov, itd.
  • in izvedba montaže, kar je tudi pomemben dejavnik.

 

Nekatere kuhinje lahko pri nas kupite tudi na tekoči meter, kar poenostavi nakup in izbiro! Oglejte si tudi kuhinje v akciji: nudimo visoke popuste na kuhinje znamk EWE, Alno in Wellmann. Kuhinje v akciji EWE ponujamo na tekoči meter, Alno in Wellmann pa so znižane kar za 50% glede na priporočeno ceno proizvajalca. Najugodnejša pa je odprodaja razstavnih eksponatov. Kliknite na Kuhinja akcija

 

Ugodne kuhinje niso vedno poceni kuhinje


Ugodne kuhinje oz. poceni kuhinje so naš zaščitni znak. Ponujamo različne tipe kuhinj: odprta kuhinja, klasična kuhinja, moderna kuhinja, kmečka kuhinja in še in še. Za vas želimo samo najboljše, zato vam zagotavljamo najboljšo izvedbo – od načrtovanja (izris kuhinje in svetovanje) do končne postavitve. Naši izvrstni monterji poskrbijo, da je po njihovem odhodu kuhinja pripravljena za uporabo. Kvalitetno, ugodno in trpežno: izberite poceni kuhinje visoke kakovosti v naši prodajalni v Mariboru! Kontaktirajte nas:

  • osebno: na Ulici heroja Nandeta 33,
  • virtualno: pošljite email na info@hisa-kuhinj.si
  • ali preko telefona: 02 461 80 51.

Naš delovnik je prilagojen sodobnim zahtevam.


Hiša kuhinj d.o.o. | Ugodne kuhinje in akcija kuhinj, povezava do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
ZEMLJEVID