Hausmart - vhodna vrata PVC in ALU vrata za vaš dom

 

Vhodna vrata so vizitka vaše hiše, ki jo lahko vidijo vsi, zato smo mnenja, da morate nakupu vhodnih ALU vrat ali PVC vrat nameniti posebno pozornost. Vsa Hausmart vrata vašemu domu podarijo estetsko noto, varnost ter dobro izolacijo. Prioriteti sta varnost in stabilnost, ki ju za vsa ALU vrata in PVC vrata zagotavljamo s sistemom pet-točkovnega zaklepanja. PVC in ALU vrata, izdelujemo v eno- ali dvokrilni izvedbi, za vsa Hausmart vrata pa ponujamo tudi kombinacijo vrat in fiksnega stranskega dela. Vhodna vrata PVC in ALU vrata so vam na voljo v različnih modelih in barvnih odtenkih. Na voljo so vam tudi raznoliki dodatki za vsa PVC in aluminijasta vrata. Nudimo vam tudi raznolika balkonska vrata, npr. drsna balkonska vrata, klasična eno- ali dvokrilna ter harmonika balkonska vrata.

 

CENE PVC OKEN IN VRAT

 

Vhodna vrata PVC – enokrilna ali dvokrilna izvedba

 

Vhodna vrata PVC, tako kot garažna vrata Hausmart, izdelujemo v enokrilni ali dvokrilni izvedbi. Izbiro med enokrilnimi in dvokrilnimi vrati prepuščamo vam, na voljo pa vam je tudi kombinacija vhodnih vrat s fiksnim stranskim delom. Ker vam nudimo različne modele in barve, se lahko enostavno kombinirajo z videzom vašega bivalnega prostora. Vsa vhodna PVC vrata lahko popolnoma prilagodimo vašemu okusu. Glede na vaše želje izberemo tudi primerno kombinacijo polnila za vaša PVC vrata. Tako kot za vsa Hausmart vrata, vam je tudi za vhodna vrata na voljo zelo pestra izbira dodatkov, kot so kljuke in poštni predali, ki bodo zagotovo zadostili vašim estetskim in tehničnim zahtevam.

 

hausmart vratapvc vhodna vrata


Hausmart vrata – varnostni cilinder s ključem, varnostne kljuke in gonilke

 

Hausmart vrata imajo kot novost standardno vgrajene: varnostni cilinder s ključem, varnostno gonilko in varnostno kljuko. Varnostna gonilka pripre krilo vrat, omogoča lažje zapiranje, spodnji jeziček pod kavljem pa poskrbi, da se kavelj vedno zapre in ne poškoduje profila okvirja. Varnostni cilinder in ključ imata več utorov, kar pomeni večje število različnih kombinacij za odklepanje Hausmart vrat, kar otežuje poneverbo ključa. Varnostna kljuka oteži delo vlomilcem in zmanjša možnost vloma na minimalno raven.

 

Akcijske cene PVC oken in vrat Hausmart: http://www.vsi.si/hausmart/pvc-okna-akcija

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
HAUSMART d.o.o.
Naslov
Sv. Duh 139
4220 Škofja Loka
Spletna stran
E-pošta
04 2315995
Seznam fraz
hausmart vrata, vhodna vrata PVC, PVC vrata, ALU vrata
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA