Notranje žaluzije in zunanje žaluzije Hausmart

 

Zunanje žaluzije s horizontalnim lamelnim zastorom

 

notranje žaluzijeZunanje žaluzije so senčila, pritrjena na zunanji strani oken ali fasade s horizontalnim lamelnim zastorom iz aluminijastih lamel. Način pritrjevanja in vodenja lamel je odločilnega pomena za stabilnost žaluzij v različnih vremenskih razmerah, za arhitekturni videz, zatemnitveni učinek zunanje žaluzije in kakovostno zaščito okna in s tem tudi vašega doma pred škodljivimi vremenskimi učinki. Lamelni sistemi za zunanje žaluzije na zunanji strani okna Hausmart ali pred oknom odločilno vplivajo na počutje v prostoru, saj tako kot ostala senčila za okna, zunanje žaluzije odmerjajo količino dnevne svetlobe v prostoru. Ta in ostala senčila pa imajo tudi mnoge že prej omenjene zaščitne funkcije. Tako zunanje kot notranje žaluzije lahko z vidika senčenja nadomestijo tudi okenske roleteNotranje in zunanje žaluzije so vam na voljo v različnih barvah.

 

AKCIJSKE CENE PVC OKEN IN SENČIL HAUSMART

 

Notranje žaluzije – učinkovita zaščita pred svetlobo in neželenimi pogledi

 

zunanje žaluzijeNotranje žaluzije s svojim odličnim dizajnom in vrhunskimi materiali polepšajo videz prostora. Notranje žaluzije so tako kot ostala naša senčila učinkovita zaščita pred svetlobo in neželenimi pogledi. Sestavljene so iz vodoravnih ALU lamel, širokih 25 mm. Svetlobo v prostoru s pomočjo notranje žaluzije uravnavate z naprednim mehanizmom in gibljivo palico, ki omogoča obračanje lamel. S pomočjo dvižne vrvice pa lahko dvigovanje oziroma spuščanje žaluzij opravite tudi ročno. Ker so v naši ponudbi tudi senčila za zahtevne kupce, vam nudimo visoko kakovostne žaluzije ISO. Posebnost notranjih žaluzij ISO je v tem, da se upravljajo s kroglično vrvico, kar zagotavlja hitrejše dvigovanje in spuščanje, omogoča pa tudi spreminjanje naklona lamel. Senčila za okna Hausmart – senčila za vsak dom.

 

Notranje in zunanje žaluzije – montaža in uporaba

 

Zunanje žaluzije se tako kot notranje žaluzije lahko montirajo različno: med špalete, na fasado ali v pripravljeno odprtino pod fasado. Ko se odločate glede izbire senčila za okna, sta vam na voljo tudi naša brezplačna izmera in svetovanje na domu. Naš inženir bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanje glede izbranega senčila za okna, priporočil pa vam bo tudi primerne okenske police (zunanje okenske police, notranje okenske police, PVC okenske police). Naložba v naša senčila za okna bo naložba za vse življenje.


Zunanje in notranje žaluzije ter senčila za okna Hausmart – senčila za vsak letni čas.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
HAUSMART d.o.o.
Naslov
Sv. Duh 139
4220 Škofja Loka
Spletna stran
E-pošta
04 2315995
Seznam fraz
notranje žaluzije, zunanje žaluzije, senčila za okna, senčila
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA