Okna Hausmart – inovativna pvc okna

 

PVC okna Hausmart nudijo izvrstno toplotno in zvočno izolacijo. Izolacija pred zunanjim zvokom ščiti pred vdorom hrupa iz okolice. Okna Hausmart so primer trajnostnega produkta, saj jih je po demontaži možno popolnoma reciklirati za nadaljnjo rabo. Hausmart pvc okna odlikujeta moderen izgled in praktičnost. Vzdrževanje oken Hausmart je izredno preprosto, saj pvc oken za razliko od klasičnih lesenih oken ni potrebno barvati in premazovati. Poleg tega so tako pvc kot alu okna Hausmart poznana po svoji trpežnosti. Hausmart pvc okna izdelujemo v različnih oblikah in velikostih, izbirate lahko tudi med različnimi barvnimi odtenki.

 

Hausmart vrata in pvc okna – pot do varnosti

 

Hausmart pvc okna in pvc vrata omogočajo dobro zaščito pred vlomi. Tehnična dovršenost izdelkov v naši ponudbi je merilo za doseganje visoke varnosti in stabilnosti. V vsa vhodna vrata standardno vgrajujemo varnostno gonilko, varnostni cilinder in ključ ter varnostno kljuko, na ta način pa dosegamo optimalno zaščito pred vlomilci. 

 

PVC OKNA IN VRATA - HAUSMART

 

Pvc okna in vrata so naložba za prihodnost

 

Za razliko od klasičnih oken so pvc okna enostavna za vzdrževanje, trajnejša in varnejša. Hausmart vrata in pvc okna so tako tehnično kot estetsko dovršena. Zaradi širokega spektra barv in oblik, ki so na izbiro v našem katalogu pvc oken in vrat, z lahkoto pridete do rešitve, ki zadosti vsem vašim potrebam. Ker se zavedamo, kako pomembna je zagotovitev zasebnosti in miru v lastnem stanovanju, izpostavljamo odlično zvočno izolacijo Hausmart vrat in pvc oken. Kakovostna izolacija pred zunanjimi zvoki preprečuje vstop neželenega hrupa v stanovanje, vam pa z utišanjem glasov iz notranjosti stanovanja zagotavlja zasebnost. Izolacija oken Hausmart zmanjša tudi toplotne izgube. Na ta način porabite manj denarja za zimsko ogrevanje in poletno ohlajevanje prostorov.

S pvc vrati in okni Hausmart bo vaš dom prijetnejši, toplejši in tudi varčnejši.


okna hausmarthausmart pvc okna

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
HAUSMART d.o.o.
Naslov
Sv. Duh 139
4220 Škofja Loka
Spletna stran
E-pošta
04 2315995
Seznam fraz
okna Hausmart, Hausmart pvc okna, pvc okna in vrata, pvc vrata, pvc vrata Hausmart
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA