Cena vhodnih vrat in kljuk za vrata Hausmart

 

Vhodna vrata Hausmart – modeli in cena vhodnih vrat

 

Vhodna vrata vašemu domu podarijo lep videz in odlično zvočno ter toplotno izolacijo. Pri naših vhodnih vratih sta varnost in stabilnost na prvem mestu. Ker dajemo poudarek varnosti, so vsa naša vrata oblikovana kot varnostna vrata, saj vsebujejo sistem pettočkovnega zaklepanja. Vhodna vrata Hausmart se izdelujejo v enokrilni ali dvokrilni izvedbi, ponujamo pa vam tudi kombinacijo vrat in fiksnega stranskega dela. Za varnostna vrata vam je na voljo tudi pestra izbira dodatkov, kot so npr. kljuke za vhodna vrata, ki vaša varnostna vrata še dodatno oplemenitijo. Cena vhodnih vrat je v sozvočju z njihovo kvaliteto in funkcionalnostjo.

 

hausmart vhodna vratacena vhodnih vrat

 

Vhodna vrata in dodatna oprema po meri vašega doma

 

Vhodna vrata Hausmart imajo standardno vgrajene tudi naslednje varnostne elemente – varnostno gonilko, varnostni ključ in varnostno kljuko za vrata. Vhodna vrata so izdelana povsem po vašem okusu. Izbirate med različnimi tipi in barvami stekla ter med različnimi polnili. 

 

Če vas zanimajo tudi plastična okna in vrata: http://www.vsi.si/hausmart/plasticna-okna-in-vrata

 

AKCIJSKE CENE OKEN IN VRAT - HAUSMART D.O.O.

 

 Hausmart d. o. o. | Cena vhodnih vrat, vhodna vrata cenikprotivlomna vrata
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
HAUSMART d.o.o.
Naslov
Sv. Duh 139
4220 Škofja Loka
Spletna stran
E-pošta
04 2315995
Seznam fraz
hausmart vhodna vrata, cena vhodnih vrat, kljuke za vhodna vrata, protivlomna vrata, kljuke za vrata, vhodna vrata cenik
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA