Aluminijasta in plastična okna

 

Okna Hausmart so pravi naslov, ko se odločate za nove steklene površine. V podjetju Hausmart prisegamo na kakovost, zato vam ponujamo plastična in aluminijasta okna v različnih izvedbah in barvah. Ne glede na to, za kaj se boste odločili, vam bodo okna našega podjetja služila dolga leta.

 

okna hausmartokna pvc

 

 

Okna PVC ali plastična okna kot odlična izolacija

 

Okna PVC ali plastična okna krasita odlična toplotna in zvočna izolacija. PVC oz. plastična okna so lepega videza, vzdrževanje je enostavno, zagotavljajo pa tudi izredno protivlomno zaščito.

 

HAUSMART PVC OKNA

 

Aluminijasta okna, če si želite večje vzdržljivosti

 

Aluminijasta okna so prava izbira za vas, ko si želite največje vzdržljivosti. Aluminij kot izredno odporen material zagotavlja, da bodo vaša okna kljubovala vremenskim vplivom, tudi najbolj ekstremnim pogojem. ALU okna pri podjetju Hausmart so tudi izredno ekonomična, saj odlično zadržujejo toploto v prostoru. Poleg tega vam lahko aluminijasta okna Hausmart naredimo po meri!

 

Ste še vedno v dvomih?

 

Zgoraj naštete lastnosti vas morajo prepričati, da se odločite za okna Hausmart! Ko pa se že odločite za okna Hausmart, pa smo vam v podjetju na voljo za brezplačno svetovanje in izmero na domu.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
HAUSMART d.o.o.
Naslov
Sv. Duh 139
4220 Škofja Loka
Spletna stran
E-pošta
04 2315995
Seznam fraz
okna hausmart, okna pvc, aluminijasta okna, plastična okna 
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA