Sedežne garniture s posteljo

 

Sedežne garniture s posteljo po meri predstavljajo funkcionalno rešitev za izjemno ugodno ceno. Naše podjetje z dolgoletnimi izkušnjami se je specializiralo za izdelavo sedežnih garnitur z oblazinjeno posteljo, ki vam zagotavlja miren spanec, ki vas bo vselej napolnil z novo energijo. S pomočjo navadne ali kotne sedežne garniture z ležiščem se boste poslovili od neprespanih noči ter si omogočili nemoteno in izjemno prijetno spalno okolje. Posamezne kavče z ležiščem vam zaradi tega izdelamo z ozirom na vaše individualne želje in potrebe, pri tem pa se lahko odločate med različnimi barvnimi paletami, trpežnim materiali ter drugimi specifičnimi lastnostmi posameznega oblazinjenega pohištva po meri.

 

Usnjene sedežne garniture z oblazinjeno posteljo

 

Usnjene sedežne z ležiščem se ponašajo z izjemno trpežnostjo in dolgo življenjsko dobo, zaradi naravnega materiala pa so tudi izjemno enostavne za vzdrževanje. Z ustreznim čistilom za sedežne garniture s posteljo boste svojemu oblazinjenemu pohištvu povrnili brezhiben izgled ter mu hkrati omogočili maksimalno dolgo življenjsko dobo. Primerna čistilna sredstva za oblazinjene postelje in drugo pohištvo smo vam seveda za ugodno ceno postavili na razpolago, poleg tega pa vam pri vsakem nakupu nudimo tudi strokovno svetovanje n pomoč pri izbiri ustreznega kavča z ležiščem. Če torej iščete kvalitetno sedežno z udobnim ležiščem, si le oglejte našo spletno ponudbo.

 

Sedežne garniture s posteljo po meri Sedežne garniture po meri

 

Sedežna garnitura z ležiščem za vsakodnevno spanje

 

Sedežne garniture z oblazinjeno posteljo so primerne za počivanje, kot tudi za vsakodnevno spanje, saj se zaradi naravnega usnjenega materiala na spalni podlagi ne nabirajo niti pršice niti prah. S primerno izbrano oblazinjeno posteljo po meri si boste tako zagotovili kakovosten in zdrav spanec za vsako noč. Ker se usnje hitro prilagodi temperaturi dane okolice, so usnjene sedežne z ležiščem v vseh letnih časih prijetne za sedenje in ležanje, zatorej nikar ne oklevajte ter vam in vaši družini že danes zagotovite zdravju prijazno sedežno garnituro s prijetno posteljo!

 

Salon pohištva Viljem Grošelj s.p. | Sedežne garniture s prijetno in udobno posteljo - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
P.E. Suhadole 57
1218 Komenda
Spletna stran
E-pošta
051 877920
Seznam fraz
sedežne garniture s posteljo, oblazinjene postelje, sedežna z ležiščem, kavči z ležiščem, postelja po meri
ZEMLJEVID