Moderne sedežne garniture


Moderna sedežna garnitura z ležiščemZaradi vedno daljših delovnih urnikov, je večina od nas precej odsotna od doma. In tudi če vi niste eden izmed teh ljudi, se bi verjetno strinjali s tem, da si je lepo kvalitetno odpočiti, ko se spet vrnemo domov. Zato je pomembno za katere moderne kotne sedežne garniture z ležiščem ali brez, se odločimo.  Pri umestitvi sedežne v prostor, je prav tako potreben premislek, saj s pravilno postavitvijo lahko dosežemo optično povečanje prostora in dosežemo videz razsežnosti. Moderne sedežne garniture so različnih oblik, in sicer kotne, dvosedi, trosedi, tabureji, itd. Obstajajo tudi z ležiščem. Ležišča v so lahko izdelana na sistem pomožnega ležišča ali pa taka, da nam nadomeščajo posteljo.  Masivna konstrukcija iz masivnega lesa zagotavlja dolgo življenjsko dobo, med materiali pa prevladujejo naravni kot je usnje, ki je enostavno za vzdrževanje in prijetno na otip z dolgo življenjsko dobo. V trendu in uporabi so tudi tkana blaga z različnimi vzorci.

 

Kotne sedežne za izkoristek prostora


Sedežna naj nam predstavlja udobje našega doma, zatočišče in kotiček, kamor se zatečemo, ko zunaj dežuje ali pa naj bo prostor, kjer si izkazujemo nežnosti s svojim partnerjem, kjer se družimo s prijatelji, družino. Naj bo na njej magični kotiček našega miru in počitka, ko ga potrebujemo samo zase, ali tisti del dneva, ko počohamo našega kužka ali drugo domačo žival ter v miru pogledamo novice. Moderne kotne sedežne garniture iz blaga vam bodo predstavljale to in še več oziroma točno to, kar si boste poželeli. Na njih in poleg njih si ustvarite lepe trenutke in spomine za naprej. Ker so pa to moderne kotne sedežne garniture po meri, bodo ti trenutki takšni, kot ste si jih vedno predstavljali. Vse se začne v mislih in sanjah, naj enako velja za moderne kotne sedežne garniture iz blaga, ki vam jih naredimo po meri. Čigavi meri? Vaši meri.

 

Brezčasne garniture po meri


Moderne sedežne garniture so na razpolago  v različnih kategorijah usnja ter blaga z zamenljivimi prevlekami v mnogih barvah. Izdelki so brezčasno elegantni, srečanje preteklosti s sedanjostjo. Na razpolago imamo moderne sedežne garniture v različnih kategorijah usnja ter blaga s prevlekami v mnogih barvah. In kako podjetje Grošelj razume dizajn? Le ta je pomemben del življenjskega stila. Vendar razumevanje dizajna danes daleč presega zgolj iskanje očem dopadljivih oblik.  
Kaj še vam nudimo? Med drugim pohištvo za spalnice, kuhinjska korita ter moderne spalnice. Vabljeni, da si ogledate našo raznovrstno ponudbo.

 

Viljem Grošelj s.p. | Obiščite nas v salonu sedežnih garnitur - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
P.E. Suhadole 57
1218 Komenda
Spletna stran
E-pošta
051 877920
Seznam fraz
moderne sedežne garniture, z ležiščem, po meri, po meri, kotne
ZEMLJEVID