Otroške kitare niso zgolj igrače

 

Otroške kitare imajo povsem enake značilnosti kot klasične, a so izdelane tako, da so po velikosti prilagojene potrebam otrok. Pomembno je, da se otroci začetniki glasbilo naučijo pravilno igrati in da bodo igrali z veseljem. Kitare običajne velikosti in teže so posebno za majhne otroke neuodobne, zato smo našo ponudbo v podjetju Glasbena točka razširili z glasbili posebno prilagojenimi za otroke. V naši trgovini na Ptuju lahko tako kupite najrazličnejše otroške kitare in otroške harmonike, strune za kitaro in druge dodatke.

 

Otroška kitaraStrune za kitaro

 

Če kitare še ne obvladate, naj vam poleg uglaševanja kitare naši strokovnjaki napnejo tudi strune za kitaro

 

Otroške kitare otroci v nekaj letih prerastejo, nato pa jih ponavadi zamenja klasična ali akustična kitara. Vseeno pa je pomembno, da je njihov prvi inštrument izdelan kakovostno in tudi uglaševanje kitare zaupate profesionalcem, saj boste tako otroku omogočili, da bo rad vadil in užival v igranju. Če so otroške kitare zgolj pomanjšana različica običajne kitare in ne igrača, bo vaš otrok uporabljal tudi običajne strune za kitaro. Te običajno niso posebno prilagojene, saj se jih enostavno skrajša, pomembno je, da izberete ustrezne in da jih redno menjavate. V kolikor kitare še ne obvladate, pa je potrebno napeti nove strune, se obrnite na naše serviserje, ki vam bodo z veseljem pomagali. Ko boste potrebovali uglaševanje kitare, so naši serviserji vedno na voljo. So strokovno usposobljeni, z dolgoletnimi izkušnjami, urarsko natančnostjo in posluhom, da bo kitara zvenela le najbolje.

 

KAKŠNE STRUNE ZA KITARO PRIPOROČAJO STROKOVNJAKI?

 

Bogata ponudba glasbil, dodatkov in številni servisi za uglaševanje kitare

 

V Glasbeni točki številne inštrumente izdelujemo sami, imamo pa tudi glasbila drugih priznanih blagovnih znamk, ki si jih lahko ogledate in preizkusite v naši trgovini na Ptuju. Velik del ponudbe, ki poleg glasbil vključuje tudi dodatke, strune za kitaro, druge potrošne dele, učbenike in pripomočke za učenje, smo preselili tudi v spletno trgovino. Vseeno pa vam svetujemo, da se pri nakupu otroške kitare z vašim mladim kitaristom oglasite v trgovini, kjer vam bomo usposobljeni prodajalci in izdelovalci vrhunskih glasbil zagotovo najbolje pomagali. Ne bomo pa vam pomagali le pri izbiri otroške kitare, pač pa bomo poskrbeli tudi za uglaševanje kitare, vam ponudili ustrezne strune za kitaro in ostale pripomočke, kot je torba za kitaro, metronom, notno stojalo in še in še.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
GLASBENA TOČKA PTUJ
Naslov
JADRANSKA ULICA 22
2250 PTUJ
Delovni čas
14.00-19.00 (pon-pet)
Spletna stran
E-pošta
+ 386 51 324 632
Seznam fraz
otroške kitare, strune za kitaro, uglaševanje kitare
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA