Predelava na plin

 

Predelava na plin pomeni dolgoročen prihranek

Predelava na plin je pri vozilih, ki imajo bencinske motorje, v podjetju Gen1 postala povsem rutinski postopek, saj ga izvajamo že vrsto let. Pri tem je bistveno, da se lahko v našem podjetju pohvalimo z lastno tehnologijo, ki smo jo razvili popolnoma sami in predstavlja vrhunec razvoja na tem področju. A zakaj bi uporabnik oziroma lastnik avtomobila kot pogonsko gorivo izbral avto plin namesto bencina ali elektrike? Ker predelava na plin pomeni velik prihranek, obenem pa s svojo vožnjo precej manj onesnažujete okolje. Plinska črpalka pa je že kar nekaj časa tako rekoč na vsakem koraku, zato se vam po gorivo ne bo treba voziti na drugi konec Slovenije.


Plinska črpalka za avto plin

Predelava na plin je danes odločitev, ki jo sprejme vedno več lastnikov avtomobilov, zato so se morali temu prilagoditi tudi ponudniki goriva. Včasih je bilo v Sloveniji dejansko le nekaj tovrstnih črpalk in je bilo točenje goriva zahteven projekt, danes pa jih je že 96. Glede na majhnost naše države je to izjemno veliko. Predelava na plin je torej dobra odločitev tudi s tega stališča. Predvsem pa je seveda pomembno to, koliko vas bo predelava na plin stala oziroma koliko boste morali odšteti ob vsakem točenju goriva. Izračuni jasno kažejo, da je uporaba plina bistveno cenejša od uporabe bencina. Ne le zaradi cene goriva, temveč tudi zaradi manjše obrabe motorja.


Predelava na plin s stališča prihranka

Pri izračuni, koliko nas bo dolgoročno stala predelava na plin oziroma kolikšen prihranek nam bo omogočila, moramo upoštevati ceno predelave, ceno goriva, porabo plina in vpliv na sisteme v vozilu. Predelava na plin v vsakem primeru pomeni dolgoročen prihranek, saj je avto plin okrog polovice cenejši od bencina, hkrati pa ima ugoden učinek na motor avtomobila, saj podaljša njegovo življenjsko dobo. Predelava na plin je opravljena v enem delovnem dnevu (za avto srednjega razreda), tako da vam ne bo treba dolgo čakati na vaše vozilo, plinska črpalka pa je na voljo na vseh večjih običajnih bencinskih črpalkah.
Podrobnosti si oglejte na naši spletni strani!
Gen1 | Predelava na plin, plinska črpalka, avto plin – povezave do naše spletne strani:
• Predelava na plin
• Plinska črpalka
Avto plin

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Gen1
Naslov
Ljubljanska cesta 37
3000 Celje
Spletna stran
E-pošta
070 999 909
Seznam fraz
Predelava na plin, plinska črpalka, avto plin
ZEMLJEVID