Avtomobili na plin za varčno vožnjo in čisto okolje


avto na plin porabaRaziskave jasno kažejo, da je naše okolje vedno bolj onesnaženo in da se bomo zastrupili v lastni umazaniji, če hitro nečesa ne spremenimo. Pomemben korak na področju skrbi za čisto okolje so tudi avtomobili na plin. Predelava vozila je izjemno pomembna, saj predstavlja velik preskok v miselnosti, ki je zakoreninjena že vrsto let. Po drugi strani pa za uporabnika v praksi to ne predstavlja ravno pretirane spremembe. Po vgradnji sistema ima vozilo približno enako moč (v nekaterih primerih je nižja za največ 5 %), ravno tako je treba občasno na črpalko, le da avtomobili na plin uporabljajo LPG namesto bencina – in da boste za en rezervoar plačali polovico manj, saj je avtoplin precej cenejši, čeprav je poraba v litrih malenkost večja!

 

VEČ O VOZILIH NA PLIN SI PREBERITE TUKAJ!


Avtomobili na plin | Poceni predelava in vožnja


Vgradnja sistema za plin
je strošek, ki v naših servisnih centrih Tisp Stop Vianor znaša od 1190 do 1520 evrov (odvisno od tipa motorja). Za lažjo predstavo, kolikšen znesek je to oziroma v kolikem času ga avtomobili na plin povrnejo oziroma privarčujejo, si na naši spletni strani lahko izdelate informativni izračun, kjer boste videli, kakšna je poraba oziroma strošek avtoplina v primerjavi bencinom. Kmalu postane jasno, da je LPG najcenejše gorivo, ki je obenem tudi najčistejše.


Avtoplin | Cena in poraba


vgradnja avtoplinaAvtomobili na plin
so najcenejši način potovanja. Ne verjamete? Pa poglejmo dejstva: predelava v naših servisih znaša največ 1520 evrov. Cena JPG je trenutno malenkost več kot 0,7 evra za liter, medtem ko je cena bencina še enkrat višja. Poraba je zaradi specifičnih lastnosti utekočinjenega naftnega plina sicer kakih 10 % višja, a je cena na prevoženi kilometer še vedno bistveno nižja. Obenem prihranite tudi zato, ker je obraba motorja manjša, življenjska doba lambda sonde in katalizatorja pa veliko daljša. Avtomobili na plin so resnično vozila prihodnosti, saj pomenijo nižje stroške in manj onesnaženo okolje.

Več informacij najdete na naši spletni strani www.avtonaplin-gen1.si!

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Gen1
Naslov
Ljubljanska cesta 37
3000 Celje
Spletna stran
E-pošta
070 999 909
Seznam fraz
Avtomobili na plin, avtomobili na plin predelava, avtoplin poraba
ZEMLJEVID