Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Energija > Obnovljivi viri energije

Obnovljivi viri energije za ogrevanje hiše ali stanovanja. Različni obnovljivi viri.

Obnovljivi viri energije za ogrevanje doma. Obnovljivi viri energije - sončna energija, lesna biomasa in ostali obnovljivi viri energije za ogrevanje. Obnovljivi viri.

Joe Cell
Obnovljivi viri energije za toplotne črpalke. Sončna energija in obnovljivi viri energije za ogrevanje vašega doma. Klima Belehar, Kranj.
Je čas, da zamenjate način ogrevanja vašega doma? Ogrevanje na lesno biomaso predstavlja varčen in hkrati učinkovit način, poleg tega pa tudi izredno prijazen do okolja. Naj vam pri vaši novi investiciji pomaga podjetje Elektroprom d.o.o. iz Kisovca.
Obnovljivi viri energije lahko ogrejejo tudi vaš dom. Osnovna sistema so sončne celice oz. sončne celice za elektriko, ki morajo biti učinkovite in postavljene oziroma vgrajene na primerno mesto oziroma lokacijo. Sol navitas, Celje
Sončni kolektorji za ogrevanje postajajo vse bolj dostopni. Na ekološki način pridobivajo sončno energijo - posebno učinkoviti so vakuumski sončni kolektorji.
Mala vetrna elektrarna proizvaja električno energijo s pomočjo vetra. Primerna je za vsa področja, kjer je veter dovolj močan in precej pogost.
Ekologija – vpliv na okolje, zavedanje pomena alternativne energije in okolju prijazen sončni kolektor.
Obnovljivi viri energije so viri energije prihodnosti. Pridobivanje električne energije je s pomočjo alternativnih virov okolju prijazno. Obnovljivi viri energije v Sloveniji - izrabimo jih za pridobivanje elektrike s pomočjo sončnih elektrarn. Sol navitas, Celje
Pri Petrolu se zavedamo pomembnosti izkoriščanja obnovljivih virov energije, zato smo v ponudbo dodali tudi solarne sisteme, toplotne črpalke ter toplozračne in toplovodne kamine na biomaso. Petrol d.d., Ljubljana.
LUXTELLA LED cestna svetilka je zasnovana na visoki energetski učinkovitosti, brezkompromisni zanesljivosti in odlični optični porazdelitvi svetlobe
Obsežni obnovljivi viri energije v Sloveniji omogočajo cenovno ugodno ogrevanje z lesno biomaso. Nudimo vam kvalitetne peči, ki učinkovito izrabljajo obnovljive vire energije. Instalacije Štrus.
Ker predstavlja toplotna črpalka enega od najperspektivnejših načinov ogrevanja smo lahko upravičeni do subvencije EKO sklada.
Energija sonca za pridobivanje električne energije. Sodobni ogrevalni sistemi, ki uporabljajo obnovljive vire energije, so solarni sistemi. Cena te energije je za okolje nižja od rabe fosilnih goriv. Solarni kompleti Ekovit, Komenda.
Toplotne črpalke delujejo po principu izmenjevanja toplote med dvema medijema, zrakom ali vodo. Delujejo tako da črpajo energijo iz medija na katerega delujejo in ga prenašajo na drugega s katerim ogrevamo prostor ali sanitarno vodo.
GreenLand Systems vakuumski cevni sončni kolektorji se uvrščajo v zadnjo generacijo sončnih kolektorjev, kar pomeni, da so tehnično najbolj dovršeni. Kovinska toplotna cev (Heat Pipe) je napeljana po celotni dolžini absorberja in deluje kot zelo učinkovit prevodnik sončne energije. Cevni kolektorji so resničen napredek na področju tehnologije, ki omogoča ekološko pridobivanje energije. Bio Planet d.o.o., Ljubljana.
Vakuumski sončni kolektorji imajo v primerjavi z ostalimi številne prednosti, med katerimi je na prvem mestu zagotovo visok izkoristek sončne energije. Odlikuje jih tudi dolga življenjska doba, začetno investicijo pa lahko zmanjša subvencija. So odporni proti zmrzovanju in delujejo tudi, če se kateri izmed delov sistema pokvari. Pri ogrevanju sanitarne vode so izredno učinkoviti, saj vodo ogrejejo na višjo temperaturo kot ostali kolektorji. Bio Planet, Ljubljana.
Ogrevanje prostorov na lesno biomaso spada v kategorijo obnovljivih virov energije. Cena lesa je ugodna.
Sončne celice za učinkovito izrabo sončne energije – izberite sončne celice za elektriko in poskrbite za prihodnost. Sončne celice do osnova fotovoltaičnega sistema. Sončni paneli s sončnimi celicami priznanih proizvajalcev. Sol navitas, Celje
Toplotne črpalke zrak voda so najbolj ugodna varijanta porabe vaših sredstev za ogrevanje prostorov in sanitarne vode v objektih.
Vse več gospodinjstev za ogrevanje doma uporablja lesno biomaso. Podatek vsekakor ne preseneča, saj je biomasa obnovljiv vir energije in hkrati učinkovit energent, ki ne obremenjuje okolja. Kakovostna biomasa vam je na voljo pri Petrol d.d., Ljubljana.