Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Energija > Obnovljivi viri energije

Obnovljivi viri energije za ogrevanje hiše ali stanovanja. Različni obnovljivi viri.

Obnovljivi viri energije za ogrevanje doma. Obnovljivi viri energije - sončna energija, lesna biomasa in ostali obnovljivi viri energije za ogrevanje. Obnovljivi viri.

Peleti so lesna biomasa in so zato obnovljiv vir energije, hkrati pa so tudi izredno ugodni. Lesni peleti so prijazni do denarnice in narave, zato prodaja peletov strmo narašča. V trgovinah vam nudimo pelete ter seveda tudi peči na pelete - vabljeni!
Pri nas je cena toplotnih črpalk zrak voda ugodna. Ugodna je tudi cena klimatskih naprav, izvajamo pa tudi uvoz in veleprodajo toplotnih črpalk.
Vse več gospodinjstev za ogrevanje doma uporablja lesno biomaso. Podatek vsekakor ne preseneča, saj je biomasa obnovljiv vir energije in hkrati učinkovit energent, ki ne obremenjuje okolja. Kakovostna biomasa vam je na voljo pri Petrol d.d., Ljubljana.
Toplotne črpalke zrak voda so najbolj ugodna varijanta porabe vaših sredstev za ogrevanje prostorov in sanitarne vode v objektih.
Ker predstavlja toplotna črpalka enega od najperspektivnejših načinov ogrevanja smo lahko upravičeni do subvencije EKO sklada.
Ekologija – vpliv na okolje, zavedanje pomena alternativne energije in okolju prijazen sončni kolektor.
Obnovljivi viri energije za toplotne črpalke. Sončna energija in obnovljivi viri energije za ogrevanje vašega doma. Klima Belehar, Kranj.
Z nakupom toplotne črpalke zemlja voda se vam bo cena investicije hitro povrnila. Za ogrevanje je toplotna črpalka ekološko prijazna, saj uporablja obnovljive vire.
Ogrevanje prostorov na lesno biomaso spada v kategorijo obnovljivih virov energije. Cena lesa je ugodna.
Obnovljivi viri energije lahko ogrejejo tudi vaš dom. Osnovna sistema so sončne celice oz. sončne celice za elektriko, ki morajo biti učinkovite in postavljene oziroma vgrajene na primerno mesto oziroma lokacijo. Sol navitas, Celje
Obnovljivi viri energije so viri energije prihodnosti. Pridobivanje električne energije je s pomočjo alternativnih virov okolju prijazno. Obnovljivi viri energije v Sloveniji - izrabimo jih za pridobivanje elektrike s pomočjo sončnih elektrarn. Sol navitas, Celje
Ker je lesna biomasa obnovljivi vir energije, lesa pa je v Sloveniji v izobilju, je ogrevanje na biomaso izredno aktualno. Sekanci so cenovno ugodni ter imajo ob primerni opremi izredno visok izkoristek. Domači sekalnik za izdelavo sekancev vam bo ceno ogrevanje dodatno znižal.  
Pri Petrolu se zavedamo pomembnosti izkoriščanja obnovljivih virov energije, zato smo v ponudbo dodali tudi solarne sisteme, toplotne črpalke ter toplozračne in toplovodne kamine na biomaso. Petrol d.d., Ljubljana.
Sončna elektrarna za gospodinjstvo. Izkoristite subvencije za gradnjo sončne elektrarne za gospodinjstvo. Imamo veliko izkušenj. Zaupajte nam tudi vi.
Če vas zanima poraba toplotne črpalke, delovanje toplotne črpalke in moč toplotne črpalke za ogrevanje hiše, vam bomo z veseljem pomagali.  
Mala vetrna elektrarna proizvaja električno energijo s pomočjo vetra. Primerna je za vsa področja, kjer je veter dovolj močan in precej pogost.
Sončne celice za učinkovito izrabo sončne energije – izberite sončne celice za elektriko in poskrbite za prihodnost. Sončne celice do osnova fotovoltaičnega sistema. Sončni paneli s sončnimi celicami priznanih proizvajalcev. Sol navitas, Celje
LUXTELLA LED cestna svetilka je zasnovana na visoki energetski učinkovitosti, brezkompromisni zanesljivosti in odlični optični porazdelitvi svetlobe
Toplotne črpalke delujejo po principu izmenjevanja toplote med dvema medijema, zrakom ali vodo. Delujejo tako da črpajo energijo iz medija na katerega delujejo in ga prenašajo na drugega s katerim ogrevamo prostor ali sanitarno vodo.
Joe Cell