Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Energija > Obnovljivi viri energije

Obnovljivi viri energije za ogrevanje hiše ali stanovanja. Različni obnovljivi viri.

Obnovljivi viri energije za ogrevanje doma. Obnovljivi viri energije - sončna energija, lesna biomasa in ostali obnovljivi viri energije za ogrevanje. Obnovljivi viri.

Če vas zanima poraba toplotne črpalke, delovanje toplotne črpalke in moč toplotne črpalke za ogrevanje hiše, vam bomo z veseljem pomagali.  
Pri Petrolu se zavedamo pomembnosti izkoriščanja obnovljivih virov energije, zato smo v ponudbo dodali tudi solarne sisteme, toplotne črpalke ter toplozračne in toplovodne kamine na biomaso. Petrol d.d., Ljubljana.
Ogrevanje prostorov na lesno biomaso spada v kategorijo obnovljivih virov energije. Cena lesa je ugodna.
Sončne celice za učinkovito izrabo sončne energije – izberite sončne celice za elektriko in poskrbite za prihodnost. Sončne celice do osnova fotovoltaičnega sistema. Sončni paneli s sončnimi celicami priznanih proizvajalcev. Sol navitas, Celje
Je čas, da zamenjate način ogrevanja vašega doma? Ogrevanje na lesno biomaso predstavlja varčen in hkrati učinkovit način, poleg tega pa tudi izredno prijazen do okolja. Naj vam pri vaši novi investiciji pomaga podjetje Elektroprom d.o.o. iz Kisovca.
Toplotne črpalke zrak voda so najbolj ugodna varijanta porabe vaših sredstev za ogrevanje prostorov in sanitarne vode v objektih.
Ker predstavlja toplotna črpalka enega od najperspektivnejših načinov ogrevanja smo lahko upravičeni do subvencije EKO sklada.
Joe Cell
Z nakupom toplotne črpalke zemlja voda se vam bo cena investicije hitro povrnila. Za ogrevanje je toplotna črpalka ekološko prijazna, saj uporablja obnovljive vire.
Mala vetrna elektrarna proizvaja električno energijo s pomočjo vetra. Primerna je za vsa področja, kjer je veter dovolj močan in precej pogost.
Pri nas je cena toplotnih črpalk zrak voda ugodna. Ugodna je tudi cena klimatskih naprav, izvajamo pa tudi uvoz in veleprodajo toplotnih črpalk.
Obnovljivi viri energije so viri energije prihodnosti. Pridobivanje električne energije je s pomočjo alternativnih virov okolju prijazno. Obnovljivi viri energije v Sloveniji - izrabimo jih za pridobivanje elektrike s pomočjo sončnih elektrarn. Sol navitas, Celje
Z vidika investicije je cena toplotne črpalke cenejša od cene toplotne črpalke zemlja voda.. Pokličite nas in svetovali vam bomo glede investicije.  
Obnovljivi viri energije za toplotne črpalke. Sončna energija in obnovljivi viri energije za ogrevanje vašega doma. Klima Belehar, Kranj.
Ker je lesna biomasa obnovljivi vir energije, lesa pa je v Sloveniji v izobilju, je ogrevanje na biomaso izredno aktualno. Sekanci so cenovno ugodni ter imajo ob primerni opremi izredno visok izkoristek. Domači sekalnik za izdelavo sekancev vam bo ceno ogrevanje dodatno znižal.  
Peleti so lesna biomasa in so zato obnovljiv vir energije, hkrati pa so tudi izredno ugodni. Lesni peleti so prijazni do denarnice in narave, zato prodaja peletov strmo narašča. V trgovinah vam nudimo pelete ter seveda tudi peči na pelete - vabljeni!
Ekologija – vpliv na okolje, zavedanje pomena alternativne energije in okolju prijazen sončni kolektor.
LUXTELLA LED cestna svetilka je zasnovana na visoki energetski učinkovitosti, brezkompromisni zanesljivosti in odlični optični porazdelitvi svetlobe
Energija sonca za pridobivanje električne energije. Sodobni ogrevalni sistemi, ki uporabljajo obnovljive vire energije, so solarni sistemi. Cena te energije je za okolje nižja od rabe fosilnih goriv. Solarni kompleti Ekovit, Komenda.
Obsežni obnovljivi viri energije v Sloveniji omogočajo cenovno ugodno ogrevanje z lesno biomaso. Nudimo vam kvalitetne peči, ki učinkovito izrabljajo obnovljive vire energije. Instalacije Štrus.