Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Energija > Fotovoltaika

Fotovoltaika. Solarni sistemi in fotovoltaika. Izračun cene ali ugoden cenik fotovoltaike.

Fotovoltaika. Izraba sončne energije za pretvorbo v toplotno energijo. Fotovoltaika nudi prav to. Oglejte si našo rubriko »fotovoltaika« in izberite sistem fotovoltaike za vas. 

Solarni oziroma sončni kolektorji, ki jih nudi podjetje Energie delujejo tudi v nekoliko slabših razmerah, saj imajo izjemno učinkovit toplotni odziv. Solarne kolektorje je najbolje namestiti na površinah, ki imajo največ sonca.
Varčno ogrevanje in pridobivanje elektrike z izkoriščanjem obnovljivih virov. Solarni sistemi in kolektorji Heat pipe.
Ena izmed največnih prednosti solarnih kolektorjev za ogrevanje vode je prav to, da ob prihranku hkrati koristite okolju zelo prijazno energijo.
Po vsej verjetnosti ste za izraz fotovoltaika že slišali. Pa veste, kaj je? Gre za proces pretvarjanja energije sonca oz. solarne energije v električno. Temu so namenjene sončne elektrarne, ki proizvajajo elektriko. Pri nas vam nudimo tako izvedbo kot vzdrževanje sončnih elektrarn. Elema, d.o.o., Grosuplje.
Če vas zanima izračun izkoristka vaše fotovoltaične elektrarne se obrnite na podjetje Sol Navitas, d.o.o.
Vabimo vas k ogledu kolektorjev, ki vas bodo zagotovo nadvušili in privarčevali denar. Vabimo vas k ogledu ponudbe.
Vakuumski sončni kolektorji imajo v primerjavi z ostalimi številne prednosti, med katerimi je na prvem mestu zagotovo visok izkoristek sončne energije.
Učinkovito in varčno ogrevanje vode si zagotovite s sistemi za izkoriščanje sončne energije. Kakovostne sončne celice in kolektorji - preverite jih v Energie.
Solarno ogrevanje vode z brezplačno energijo – sončna energija je obnovljiva in okolju prijazna. Za učinkovito solarno ogrevanje sanitarne vode so pomembni vrhunski sončni kolektorji - v Energie vam nudimo vrhunske Heat Pipe kolektorje proizvajalca GreenLand Systems.
Solarno ogrevanje vode in prostorov pokrije do 85% potreb po topli sanitarni vodi in do 40% potreb pri ogrevanju prostorov, zato je solarno ogrevanje sanitarne vode in prostorov vsekakor naložba v prihodnost. 
Sončne celice – cena vas bo navdušila. Na voljo tudi kolektorji. Izkoristite brezplačne in obnovljive vire energije. Naložba, ki se vam splača
Ponujamo vam GreenLand Systems, vakuumske kolektorje, ki so primerni tako za ogrevanje sanitarne vode kot tudi za ogrevanje prostorov.
Montaža in vzdrževanje sončnih kolektorjev velikokrat zahteva precej dela. Nemalokrat je potrebno tudi prilagoditi strešno konstrukcijo.
Solarno ogrevanje sanitarne vode z brezplačno sončno energijo ima prednosti za uporabnika in okolje, saj se cena investicije kmalu povrne.
Dejstvo je, da so solarni kolektorji vse bolj priljubljeni in dostopni. Zakaj? Ker uporabljajo alternativni vir energije - sončno svetlobo, ki ne onesnažuje okolja.
Fotovoltaika - izkoristimo dobre pogoje v Sloveniji. Postavljamo fotovoltaične elektrarne. V ponudbi so tudi fotovoltaični paneli. Cenik fotovoltaike vam pošljemo po povpraševanju. S pomočjo fotovoltaike lahko tudi povečate svoje dohodke, saj lahko pridobljeno električno energijo prodajate. Sol navitas, Celje
Net metering se dandanes v Sloveniji precej širi. Za več informacij o izračunu net meteringa kontaktirajte Sol Navitas.
Cena izgradnje sončne elektrarne je ugodna pri podjetju Sol Navitas. Za več informacij kontaktirajte podjetje.
S subvencijo Eko sklada si zagotovite ugodne sončne kolektorje za ogrevanje vaše hiše ali stanovanja. Izkoristite neskončno energijo sonca.
Skozi celo leto nam sonce podarja svojo energijo, ki jo lahko zastonj koristimo za ogrevanje sanitarne vode ali vode za ogrevanje stanovanja. S sončnimi kolektorji Heat Pipe proizvajalca GreenLand Systems vam bo stanovanje ali vodo grela sončna energija skozi celo leto.