Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Energija > Fotovoltaika

Fotovoltaika. Solarni sistemi in fotovoltaika. Izračun cene ali ugoden cenik fotovoltaike.

Fotovoltaika. Izraba sončne energije za pretvorbo v toplotno energijo. Fotovoltaika nudi prav to. Oglejte si našo rubriko »fotovoltaika« in izberite sistem fotovoltaike za vas. 

Po vsej verjetnosti ste za izraz fotovoltaika že slišali. Pa veste, kaj je? Gre za proces pretvarjanja energije sonca oz. solarne energije v električno. Temu so namenjene sončne elektrarne, ki proizvajajo elektriko. Pri nas vam nudimo tako izvedbo kot vzdrževanje sončnih elektrarn. Elema, d.o.o., Grosuplje.
Na slovenskem tržišču je mogoče kupiti najrazličnejše sončne kolektorje, ki pa se razlikujejo ne le po ceni, ampak tudi po učinkovitosti. Odločitev za najcenejši nakup ni vedno najboljša odločitev. Izberite raje kolektorje GreenLand Systems, ki sodijo med tehnološko najbolj dovršene in se odlikujejo z visoko stopnjo učinkovitosti. Glede na dolgo življenjsko dobo se bo vaš začetni znesek ne le povrnil, ampak tudi obrestoval. Bio Planet, Ljubljana.
Bioplanet v Ljubljani ponuja moderne balkonske kolektorje. Tako lahko tudi v stanovanjih pridemo do varčne energije. Solarni kolektor proizvajalca GreenLand systems je priznan po vsem svetu.
Fotovoltaika - izkoristimo dobre pogoje v Sloveniji. Postavljamo fotovoltaične elektrarne. V ponudbi so tudi fotovoltaični paneli. Cenik fotovoltaike vam pošljemo po povpraševanju. S pomočjo fotovoltaike lahko tudi povečate svoje dohodke, saj lahko pridobljeno električno energijo prodajate. Sol navitas, Celje