Solarni kolektor – dobra naložba

 

Solarni kolektorji so v času, ko se vedno bolj zavedamo pomena okolju prijazne energije, modra naložba v prihodnost. Sončna energija sodi med alternativne, čiste in okolju prijazne energije, za njeno zajetje pa so izjemno pomembni kakovostni solarni kolektorji. Solarni kolektorji namreč zberejo toploto, ki jo oddaja sonce in jo pretvarjajo v energijo, ki jo lahko uporabimo za ogrevanje prostorov in vode.

 

Solarni kolektor po vaši meri


Izjemno učinkovite, okolju prijazne in kakovostne solarne kolektorje najdete v ponudbi podjetja Energie. Pri nas najdete različne vrste in dimenzije sončnih kolektorjev, s katerimi boste na okolju prijazen način ogreli prostore in vodo, zato vam ponujamo najbolj ekonomične kolektorje za ogrevanje vode in sončne kolektorje za ogrevanje hiše. Jamčimo vam, da se vam bo začetna investicija povrnila v najmanj desetih letih.

 

Za več informacij o kolektorjih za ogrevanje hiše kliknite tukaj: http://www.vsi.si/energie/solarno-ogrevanje-hise

 

Kolektorji za ogrevanje vode – izberite najbolj učinkovite

 

Največja prednost tovrstnega ogrevanja vode, poleg tega, da je takšna tehnologija čista in okolju prijazna, je to, da je montaža solarnih kolektorjev hitra, stroški vzdrževanja in samega delovanja pa so zelo nizki. Tovrstno ogrevanje vode vam zagotovi 85 odstotkov potrebe po topli vodi. Kolektorji za ogrevanje vode morajo biti zato predvsem učinkoviti. Pri nas tako najdete različne vrste kolektorjev za ogrevanje vode, ki jih je zaradi kar najbolj učinkovitega izkoristka treba pritrditi na streho. Kolektorji za ogrevanje vode delujejo tako, da s pomočjo solarne tekočine zbirajo sončne žarke, ki se preko posebne črpalke skladišči v rezervoarju in se naprej prenese na vodo, ki jo želite ogreti. Za takšno ogrevanje so primerni ploščati ali vakuumski cevni sončni kolektorji, kar 60 odstotkov večji izkoristek pa lahko dobite, če se odločite za vakuumski cevni solarni kolektor. Solarni način ogrevanja prostorov in vode bo tako še bolj ekonomičen in vložek se vam bo povrnil še prej. Vakuum bo poskrbel za čim manjšo izgubo že v samem sončnem kolektorjuDimenzije sončnih kolektorjev so odvisne od vaših želja in potreb.

 

CENA SONČNIH KOLEKTORJEV

kolektorji za ogrevanje vode Energiesolarni kolektorji

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
SR Svetovanje Rado Stržinar, s.p. | Energie
Naslov
PODLUBNIK 328
4220 ŠKOFJA LOKA
E-pošta
Seznam fraz
kolektor solarni, kolektorji za ogrevanje vode
ZEMLJEVID