Solarna podpora ogrevanju – prihranite

 solarna podpora ogrevanju Energie

Solarna podpora pri ogrevanju ima veliko pozitivnih učinkov, ki vas bodo navdušili. S solarno podporo ogrevanju lahko namreč znižate stroške ogrevanja prostorov in sanitarne vode. Solarna podpora pri ogrevanju deluje tako, da je čista, alternativna sončna energija dodaten vir ogrevanja vaših prostorov ali vode. Podjetje Energie vam nudi najnovejše tehnološke rešitve na področju solarnega ogrevanja in najbolj kakovostne in učinkovite solarne kolektorje različnih vrst in dimenzij. Če si želite učinkovitega ogrevanja hiše s sončnimi kolektorji, se obrnite na nas, saj nas odlikujejo strokovne in vrhunske storitve, z našo pomočjo lahko prihranite celo pozimi, nudimo vam namreč ekonomične sisteme za solarno ogrevanje pozimi. S čisto energijo pa lahko poskrbite tudi za ogrevanje sanitarne vode, pri nas vam namreč nudimo sisteme za solarno ogrevanje vode s fotovoltaiko, kar ni nič drugega kot ogrevanje vode z elektriko iz sončnih celic.

 

soalrno ogrevanje pozimi s kolektorjiSolarno ogrevanje pozimi ni misija nemogoče

 

Čeprav je tehnologija izkoriščanja sončne energije najbolj učinkovita v mesecih, ko je na voljo veliko časa, je mogoče tudi solarno ogrevanje pozimi. Pri nas vam namreč nudimo izredno učinkovite kolektorje, ki poskrbijo za maksimalni izkoristek energije. Za solarno ogrevanje pozimi so tako izredno primerni posebni vakuumski kolektorji iz naše ponudbe, saj omogočajo kar 60% večji izkoristek energije. Pri solarnem ogrevanju pozimi je namreč nujno varčevanje energije prav na vsakem koraku. Dodatne prednosti takšnih kolektorjev so preprosta namestitev in vzdrževanje, kolektorji so odporni in zanesljivi, vodo pa lahko segrejejo na višjo temperaturo kot klasični kolektorji.

 

Solarna podpora ogrevanju in ogrevanje vode


Pri odločitvi za solarno ogrevanje vode s fotovoltaiko, se boste morda spraševali ali lahko hkrati poskrbite tudi za solarno podporo ogrevanju. V tem primeru boste potrebovali več kolektorjev, bolj pomembno pa je, kje so ti pritrjeni. Najboljša izbira so vsekakor vakuumski kolektorji iz naše ponudbe.

 

SOLARNE TOPLOTNE ČRPALKE

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
SR Svetovanje Rado Stržinar, s.p. | Energie
Naslov
PODLUBNIK 328
4220 ŠKOFJA LOKA
E-pošta
Seznam fraz
solarna podpora ogrevanju, solarno ogrevanje pozimi
ZEMLJEVID