Namestitev oz. montaža sončnih kolektorjev je enostavna in hitra

 

Sončne kolektorje mora namestiti celotna ekipa izvajalcev, vključiti še kakšno dvigalo in prilagoditi strešno konkstrukcijo. V nasprotju s tem je montaža vakuumskih kolektorjev GreenLand Systems povsem enostavna, saj jo lahko opravi en sam človek brez uporabe naprav. Pri tem so stroški precej nižji, kot pa če bi potrebovali celotno ekipo in naprave, da bi postavili sončne kolektorje na streho ali kakšen drug del hiše.

 vzdrževanje vakuumskih kolektorjev Energiepravilna namestitev solatnih sprejemnikov Energie

Pravilna namestitev solarnih sprejemnikov je izredno pomembna

 

Pri manj kakovostnih solarnih panelih je ključnega pomena, kam panele namestimo. To pomeni, da je za največjo možno učinkovitost sončnih kolektorjev pomembno, da jih namestimo tja, kjer je čez leto največ sonca in lahko s tem proizvedemo največ energije za našo uporabo. Pri manj kakovostnih solarnih sprejemnikih je težava tudi v dneh, ko je relativno malo sončnega sevanja, torej v oblačnih dneh in pozimi. Vse to pa danes ni več težava z naprednejšimi sončnimi kolektorji, kot so vakuumski cevni sončni kolektorji, ki so bolj učinkoviti od npr. ploščatih kolektorjev.

 

Vzdrževanje sončnih kolektorjev je preprosto in učinkovito

 

Sončni kolektorji GreenLand Systems imajo življenjsko dobo več kot 30 let in jih praktično ni potrebno vzdrževati. Po namestitvi lahko mirno uživamo v sadovih odlične investicije v sončno energijo. V našem podjetju prisegamo na kolektorje GreenLand Systems. Ti vakuumski sončni kolektorji so v vseh pogledih bolj učinkoviti od večine tekmecev, zakaj se torej zanje ne bi odločili tudi vi?


Za še več podrobnosti pa vas vabimo na našo spletno stran!

 

Za več informacij o sami namestitvi kolektorjev pa kliknite tukaj: http://www.vsi.si/energie/montaza-soncnih-kolektorjev

 

PLOŠČATI SOALRNI KOLEKTORJI

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
SR Svetovanje Rado Stržinar, s.p. | Energie
Naslov
PODLUBNIK 328
4220 ŠKOFJA LOKA
E-pošta
Seznam fraz
vzdrževanje vakuumskih kolektorjev, pravilna namestitev solarnih sprejemnikov
ZEMLJEVID