Smrekovi peleti za ugodno ogrevanje


peleti smreka ugodnoKo nastopi zima in se temperature spustijo, so smrekovi peleti eden izmed mnogih načinov ogrevanja hiše in bivalnih prostorov. Glavno vprašanje vseh je zagotovo ta, kako pri ogrevanju kar najbolj prihraniti, saj imamo vsak dan že tako veliko različnih stroškov. Smrekovi peleti predstavljajo najugodnejšo rešitev. V našem podjetju EVJ Elektroprom dobite smrekove pelete ugodno. Koliko stanejo peleti smreka? Cena vreče s 15 kg peletov boste plačali 3,55 €. Poleg tega so vsi naši peleti smreka prve kakovostne kategorije, kar zagotavlja, da dobite za ceno res največ. Pri nas lahko kupite tudi peč za lesno maso, ki deluje tudi na lesne pelete. Smreka je odlična vrsta lesa za pelete. Vse vam lahko tudi dostavimo na dom.


Lesni peleti smreka podjetja EVJ


Če še razmišljate o možnosti ogrevanja s smrekovimi peleti, vas bo prepričalo dejstvo, da onesnažujejo manj od vseh ostalih načinov ogrevanja. Ne vsebujejo nobenih kemičnih premisij in nesnag, pri izgorevanju pa ne nastane veliko pepela. Peč, ki jo kurite s smrekovimi peleti, je treba vzdrževati in čistiti, kako pogosto pa je odvisno od tega, kako intenzivno kurite. Naše smrekove pelete ugodno kupite kar na naši spletni strani. Naši peleti smreka bodo vaše stroške ogrevanja prepolovili, kar je odlično. Pri peletih smreka cena zagotovo prepriča vsakega kupca, vabljeni tudi vi.

 

POGLEJTE SI TUDI PEČI NA PELETE!


Lesni peleti smreka za topel dom


Ugotovili smo torej, da so smrekovi peleti odlično kurivo, s katerim smo tudi okolju prijazni. Hitro boste tudi spoznali, da je vzdrževanje in delovanje peči na lesne pelete smreka zares enostavno. Naj vam povemo še dejstvo, da je kurilna vrednost smrekovih peletov izjemno visoka, njihovo enostavno skladiščenje pa je tudi dodaten razlog za nakup. Nikar ne skrbite glede dostave, saj vam vse naročeno z največjim veseljem dostavimo tudi na dom. Nakup lahko zelo hitro opravite na naši spletni strani www.evj-center.si, kjer lahko tudi ocenite, kako ste zadovoljni z nami.

smrekovi peleti cena

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EVJ Elektroprom d.o.o.
Naslov
Loke pri Zagorju 22
1412 Kisovec
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
+386 3 56 57 150
Seznam fraz
smrekovi peleti, lesni peleti smreka
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA