Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > E-trgovina > Hrana > Pasja hrana

Najboljša hrana za pse je naravna surova pasja prehrana. Takšna hrana je tudi brez žitaric, saj je mnogo psov alergičnih na gluten v pšenici in koruzi.
Hrana za pse Raw4dogs predstavlja popoln in uravnotežen obrok za psa. Surova pasja hrana je naravna, zdrava in kakovostna.
Pasja hrana mora biti čim bolj kakovostna in zdrava, predvsem pa naravna. Takšna je surova hrana psov, ki je primerna tudi za športne pse
Kvalitetna pasja hrana poskrbi za dobro počutje in zdravje vašega psa. Surova hrana primerna tudi za pse z občutljivo kožo, saj je tudi zdrava.
Prehrana psa mora biti čim bolj kvalitetna, saj vpliva na zdravje in počutje psa. Naravna surova pasja hrana primerna tudi za občutljive pse.
Hrana za psa mora biti kakovostna, zdrava in naravna. Kot je surova pasja hrana, ki je še posebej primerna za občutljive pse. 
Najboljša pasja hrana za alergike in za pse z občutljivim želodcem naj ne vsebuje žitaric, saj so ti psi alergični na gluten v pšenici in koruzi.
Surova hrana je naravna, zdrava in kakovostna pasja hrana za psa. Tudi za mladiče. Količina surove hrane za psa odvisna od njegove idealne telesne teže.