Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Žaluzije

Žaluzije. Notranje žaluzije in zunanje žaluzije za okna. Ugodne cene za žaluzije.

Žaluzije za okna. Izberite PVC žaluzije ali ALU žaluzije. Notranje žaluzije in zunanje žaluzije za vaš dom. Žaluzije po meri. Žaluzije ugodne cene, Cena žaluzij PVC in ALU

Žaluzije na vaših oknih vam pomagajo uravnavati temperaturo in količino svetlobe v vaših prostorih.
Žaluzije Medle so dobra kombinacija kakovosti, izgleda in cene.
Kvalitetni materali in ugodna cena odlikujejo zunanja senčila podjetja Strle! Prepričajte se o široki ponudbi in nizki ceni ter obiščite našo spletno stran!
Plise zavaese Strle so vsestranska in prilagodljiva ugodna senčila , ki ščitijo pred soncem in neželenimi pogledi.   
Senčilo v obliki zunanjih žaluzij je vedno bolj pribljubljeno. Če si tudi vi želite takšnih žaluzij, se lahko obrnete na Senčila Strle, kjer boste našli široko izbiro zunanjih žaluzij.
Popravilo žaluzij je nekaj, s čemer ni dobro odlašati, saj je vaše udobje bivanja z žaluzijami boljše. Ugodno vam zagotovimo montažo žaluzij in montažo rolet.
Notranje žaluzije in zunanje žaluzije Arcont so žaluzije z modernim pridihom in kakovostno izdelavo. Nudimo vam raznolika senčila za okna. Izberite senčila Arcont.
Strokovna montaža rolet in žaluzij je prav toliko pomembna kot profesionalna izdelava. Pri Roletarstvu Medle v Novem Mestu imajo široko izbiro žaluzij in rolet.
Naše zunanje žaluzije so poceni in kakovostne. Cena zunanjih žaluzij vas bo navdušila!  
Ali bi radi omejili močno sončno svetlobo v vašem domu? Potrebujejo vaša okna senčila, ki bolj zastrejo svetlobo? Si želite zaščititi vaša okna pred zunanjimi pogledi? Žaluzije so kot nalašč narejena za efektivno zaščito vas in vašega doma. Ponujamo vam žaluzije po meri - tako zunanje kot notranje žaluzije, priporočamo pa tudi notranje lesene žaluzije.  
Zunanje ALU žaluzije Krpan z omarico, v kateri so lahko nameščeni tudi rolo komarniki ali zunanje rolete. Odločite se lahko tudi za Krpanke brez omarice. Vas zanima cenik? Pošljite povpraševanje in poslali ga bomo na vaš elektronski naslov. V ponudbi imamo tudi notranje alu žaluzije: Clasic, Diplomat in Izo. Tehrol, Komenda.
Notranje žaluzije za okna zastrejo svetlobo in nezaželene poglede, obenem pa polepšajo zunanjost ali notranjost prostora.
Žaluzije Krpan sodijo v sam kakovostni vrh zunanjih senčil. Krpanke, kot jih tudi pogovorno imenujeno, so posebej primerne za senčenje velikih steklenih površin. Odločite se za zunanje žaluzije Krpan in ne bo vam žal. Kakovostna PVC ali alu okna zasenčite za roletami in senčili podjetja Cugelj, Ivančna Gorica.
Notranje ali zunanje žaluzije, ki jih imamo v naši ponudbi, imajo dolgo življenjsko dobo. Lahko jih upravljate tudi s pomočjo električnega pogona. V ponudbi imamo poleg kvalitetnih žaluzij tudi druga senčila: rolete, plise, lamelne zavese ... Senčila Medle, Novo mesto
Zunanje žaluzije Krpan, ki so narejene iz aluminija, so zelo kvalitetne in prenesejo tudi močne sunke vetra. Namesto klasičnih zaves izberite notranje žaluzije, ki bodo poskrbele za dobro senčenje. Izberete lahko klasične ali moderne plise žaluzije. V ponudbi imamo tudi rolete, panelne in lamelne zavese, komarnike. Rolete Kosec, Mengeš.
Notranje žaluzije in zunanje žaluzije Hausmart so žaluzije z modernim pridihom in kakovostno izdelavo. Nudimo vam raznolika senčila za okna. Izberite senčila Hausmart.
Notranje žaluzije za strešna okna in notranja senčila za trikotna okna ali okrogla okna, za popolno zatemitev prostorov. Enostavna so za vzdrževanje in rokovanje in dobavljiva v različnih odtenkih. Tovrstne žaluzije so hkrati najboljša in najugodnejša alternativa klasičnim zavesam. Uporabljate jih lahko v svojem domu ali v poslovnih prostorih. Enostavna montaža in pestre barve. Bortega, Suhadole
Senčila za okna: žaluzije, zunanje ali notranje, so funkcionalna in estetska rešitev za regulacijo svetlobe in toplote. Zunanje žaluzije – cenik vas bo prepričal, da so naši izdelki cenovno ugodni. Žaluzije Krpan z ročnim ali električnim upravljanjem. V ponudbi imamo tudi lamelne zavese, rolete in tende. Bortega, Suhadole.
Za vse vrste oken vam izdelamo kakovostne žaluzije. Uspešno regulirajte poletno temperaturo.
Notranje in zunanje žaluzije za vsako okno. Zagotovite si zasebnost v vašem domu. Zunanje žaluzije Krpan za zaščito pred svetlobo in vročino. Cenik žaluzij vam pošljemo glede na vaše povpraševanje. Nudimo vam tudi druga senčila (moderne zavese, plise, rolo senčila) in komarnike. Senčila Strle, Podskrajnik.