Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Žaluzije

Žaluzije. Notranje žaluzije in zunanje žaluzije za okna. Ugodne cene za žaluzije.

Žaluzije za okna. Izberite PVC žaluzije ali ALU žaluzije. Notranje žaluzije in zunanje žaluzije za vaš dom. Žaluzije po meri. Žaluzije ugodne cene, Cena žaluzij PVC in ALU

Ali bi radi omejili močno sončno svetlobo v vašem domu? Potrebujejo vaša okna senčila, ki bolj zastrejo svetlobo? Si želite zaščititi vaša okna pred zunanjimi pogledi? Žaluzije so kot nalašč narejena za efektivno zaščito vas in vašega doma. Ponujamo vam žaluzije po meri - tako zunanje kot notranje žaluzije, priporočamo pa tudi notranje lesene žaluzije.  
Notranje žaluzije in zunanje žaluzije Arcont so žaluzije z modernim pridihom in kakovostno izdelavo. Nudimo vam raznolika senčila za okna. Izberite senčila Arcont.
Zunanje okenske žaluzije po ugodni ceni. Pričakuje vas široka izbira zunanjih okenskih žaluzij inn privlačen cenik naše ugodne ponudbe.
Strokovna montaža rolet in žaluzij je prav toliko pomembna kot profesionalna izdelava. Pri Roletarstvu Medle v Novem Mestu imajo široko izbiro žaluzij in rolet.
Za vse vrste oken vam izdelamo kakovostne žaluzije. Uspešno regulirajte poletno temperaturo.
Senčilo v obliki zunanjih žaluzij je vedno bolj pribljubljeno. Če si tudi vi želite takšnih žaluzij, se lahko obrnete na Senčila Strle, kjer boste našli široko izbiro zunanjih žaluzij.
Žaluzije Medle so dobra kombinacija kakovosti, izgleda in cene.
Kvalitetni materali in ugodna cena odlikujejo zunanja senčila podjetja Strle! Prepričajte se o široki ponudbi in nizki ceni ter obiščite našo spletno stran!
Zunanje ALU žaluzije Krpan z omarico, v kateri so lahko nameščeni tudi rolo komarniki ali zunanje rolete. Odločite se lahko tudi za Krpanke brez omarice. Vas zanima cenik? Pošljite povpraševanje in poslali ga bomo na vaš elektronski naslov. V ponudbi imamo tudi notranje alu žaluzije: Clasic, Diplomat in Izo. Tehrol, Komenda.
Cenik notranjih žaluzij najdete na naši spletni strani www.strle.net. Ugodne cene in visoka kakovost vas bosta navdušile.
Notranje žaluzije za strešna okna in notranja senčila za trikotna okna ali okrogla okna, za popolno zatemitev prostorov. Enostavna so za vzdrževanje in rokovanje in dobavljiva v različnih odtenkih. Tovrstne žaluzije so hkrati najboljša in najugodnejša alternativa klasičnim zavesam. Uporabljate jih lahko v svojem domu ali v poslovnih prostorih. Enostavna montaža in pestre barve. Bortega, Suhadole
Notranje žaluzije za okna zastrejo svetlobo in nezaželene poglede, obenem pa polepšajo zunanjost ali notranjost prostora.
Popravilo žaluzij je nekaj, s čemer ni dobro odlašati, saj je vaše udobje bivanja z žaluzijami boljše. Ugodno vam zagotovimo montažo žaluzij in montažo rolet.
Notranje ali zunanje žaluzije, ki jih imamo v naši ponudbi, imajo dolgo življenjsko dobo. Lahko jih upravljate tudi s pomočjo električnega pogona. V ponudbi imamo poleg kvalitetnih žaluzij tudi druga senčila: rolete, plise, lamelne zavese ... Senčila Medle, Novo mesto
Plise zavaese Strle so vsestranska in prilagodljiva ugodna senčila , ki ščitijo pred soncem in neželenimi pogledi.   
Senčila za okna: žaluzije, zunanje ali notranje, so funkcionalna in estetska rešitev za regulacijo svetlobe in toplote. Zunanje žaluzije – cenik vas bo prepričal, da so naši izdelki cenovno ugodni. Žaluzije Krpan z ročnim ali električnim upravljanjem. V ponudbi imamo tudi lamelne zavese, rolete in tende. Bortega, Suhadole.
Naše zunanje žaluzije so poceni in kakovostne. Cena zunanjih žaluzij vas bo navdušila!  
Notranje žaluzije in zunanje žaluzije Hausmart so žaluzije z modernim pridihom in kakovostno izdelavo. Nudimo vam raznolika senčila za okna. Izberite senčila Hausmart.
Rolete ali žaluzije so senčila za notranjo ali zunanjo uporabo v različnih modelih ter za uporabo v različnih prostorih. Nudimo vam PVC žaluzije in rolete za okna.
Zunanje žaluzije Krpan, ki so narejene iz aluminija, so zelo kvalitetne in prenesejo tudi močne sunke vetra. Namesto klasičnih zaves izberite notranje žaluzije, ki bodo poskrbele za dobro senčenje. Izberete lahko klasične ali moderne plise žaluzije. V ponudbi imamo tudi rolete, panelne in lamelne zavese, komarnike. Rolete Kosec, Mengeš.