Vsi.si > Dom in vrt > Vrata > Drsna vrata

Drsna vrata - lesena, steklena in druga drsna vrata. Vodila in okovja za drsna vrata.

Drsna vrata za omare vam prihranijo prostor. Dvoriščna drsna vrata so praktična za uporabo. Za funkcionalno ločene prostore uporabite notranja drsna vrata. V ponudbi so tudi okovja, vodila in pogoni za drsna vrata.

Drsna omara ali omara z drsnimi vrati podjetja Venge d.o.o. je dobra rešitev, če vam klasična vrata zavzamejo preveč prostora. Vgradna drsna vrata so tudi zelo praktična, po potrebi vam izdelamo drsna vrata po meri in vgradne omare po naročilu. V ponudbi imamo tudi okovje za drsna vrata. Oprema, ki omogoča prijeten in dobro izkoriščen prostor oziroma dom, in oprema, ki je kvalitetna. Venge, Ljubljana
Pogoni za drsna vrata, natančneje motor za drsna vrata. Drsna vrata – uporaba je enostavna. Kvaliteten mehanizem za drsna vrata in vodila za drsna vrata Venge. Pogoni za drsna vrata za dom in oprema za pisarno - drsna vrata so zelo uporabna tudi v poslovnih prostorih.
Opremite svoj dom z lepimi in ugodnimi zunanjimi drsnimi steklenimi vrati!
Steklena drsna vrata in drsne stene vašemu domu dajo več prostora in svetlobe. Izberete lahko različne dimenzije steklenih drsnih vrat.
Drsna steklena notranja vrata so vam na voljo v različnih dimenzijah in po meri. Pogosto so praktična rešitev, še posebej v manjših prostorih.
Imate prostorsko stisko pri prehodih in so vam klasična v napoto? Želite povečati prehodnost vhoda? Teleskopska vrata so izvrstna rešitev, saj povečajo prehodnost za 30%! Pri Steklo Nemec vam izdelamo avtomatska zložljiva vrata po meri, pogoni vrat pa so produkt podjetja FAAC, vodilnega proizvajalca avtomatiziranih vrat in sistemov.
Drsna vrata najvišje kakovosti, narejena povsem v skladu z vašimi željami. Visokokvalitetno okovje Raumplus se ponaša z izjemno kakovostjo.
Zunanja drsna steklena vrata poskrbijo za večjo povezanosti notranjega in zunanjega prostora. Obiščite nas in se prepričajte o kakovosti vrat ali preverite ponudbo na naši spletni strani.
Da bodo vaša drsna vrata delovala brezhibno, ponujamo kvalitetna vodila za drsna vrata, pogon za drsna vrata. Uporaba je preprosta. Kvalitetna drsna vrata Venge d.o.o.  
Drsna vrata po meri po ugodnih cenah – estetska in funkcionalna steklena drsna vrata. Zagotovite si svoja notranja drsna vrata ter kakovostna vodila za drsna vrata.
Polnila za drsna vrata,polnila za drsna vrata- delilne letve, foto tapete za drsna vrata, lesna polnila za drsna vrata, ogledalo za drsna vrata na voljo v podjetju Venge d.o.o.
Podjetje Rajmax d.o.o. nudi kakovostna in ugodna drsna steklena vrata. Če imate posebne želje in nestandardne prostore, vam jih lahko izdelamo po meri in jih tako prilagodimo vašim zahtevam. Steklena drsna vrata so odličen način organizacije stanovanja ali poslovnih prostorov. Poleg funkcionalnega imajo tudi estetski učinek, tako da jih bodo vaši gosti ali stranke gotovo opazile. Rajmax d.o.o., Kozje.
Drsna vrata po meri podjetja Venge d.o.o. vas bodo prepričala s svojo izjemno kakovostjo, funkcionalnostjo in vrhunskim dizajnom.
Notranja drsna vrata varujejo našo zasebnost, hkrati pa ne dajejo utesnjujočega občutka v prostoru.
Izberite drsna vrata podjetja Venge. Pri nas so razstavljeni različni profili za vrata in kasete za drsna vrata, na voljo so pa vam je tudi okovje za drsna vrata.
Si želite poenostaviti vhod in izhod vašega objekta? Bi radi privarčevali pri prostoru? Avtomatska drsna vrata so izvrstna rešitev. V Steklo Nemec vam izdelamo in montiramo steklena drsna vrata po vaših željah in potrebah. Na izbiro so steklena enokrilna, dvokrilna, krožna ali polkrožna avtomatska drsna vrata.
AGILE 150 DORMA sistem za steklena drsna vrata zagotavljajo velike prostorske prihranke. Sistem AGILE 150 omogoča montažo drsnih steklenih vrat na steklo in steno, na strop ali celo v samo steno. Slovenski zastopnik za podjetje Dorma Franc Hribar iz Kamnika vam nudi montažo in servis za kvalitetne izdelke podjetja Dorma.
Cena steklenih drsnih vrat je odvsina od več dejavnikov. Ročaji za steklena drsna vrata lahko močno dvignejo končno ceno produkta, toda pravtako se dvigne estetski izgled.
DORMA avtomatska vrata ES 200 predstavljajo visoko kakovosten in eleganten sistem avtomatskih vrat. Izbirate lahko med tremi velikostmi pokrovov. Avtomatska vrata ES 200 imajo vgrajen napreden motor, ki zagotavlja tiho in gladko delovanje. Vrata so energetsko varčna, montaža je hitra in enostavna, prav tako vzdrževanje. Dorma ES 200 vam je na voljo v štirih različicah.
Potrebujete funkcionalno garderobno omaro? Najboljše so tiste z drsnimi vrati in pri podjetju Plasard vam nudimo vrhunsko izdelavo drsnih vrat, katere tvori aluminijasto okovje.