Vsi.si > Dom in vrt > Vrata

Vrata. Vhodna vrata, garažna vrata, notranja vrata

Vrata. Se odločate za nova vrata? Vhodna vrata in notranja vrata odlične kakovosti in različnih barv ter dizajnov. Na voljo tudi garažna vrata z dobro izolacijo, protivlomna vrata in masivna ALU vrata

Notranja vrata izdelana iz masivnega lesa vam bodo prinesla zadovoljstvo in kvaliteto.
Drsna balkonska vrata in dvokrilna balkonska vrata Arcont. Raznolika balkonska vrata –dvokrilna in drsna vrata. Balkonska vrata – cene in ponudba balkonskih vrat.
Steklena drsna vrata v steno vnesejo pridih sodobnosti in so del moderne strani Za tiste, ki vedo, kaj hočejo, je prava steklena drsna stena. 
ALEXA sistem elegantnih aluminijastih profilov. Odločite se za izdelavo čudovitih steklenih vrat in sten z DORMA sistemom aluminijastih profilov. Izvedba vseh vrst zasteklenitev z enojnimi, dvojnimi, nihajnimi vrati, tudi kot steklena vrata sredi steklene stene. Prisegamo na kakovost in eleganco.
Vhodna ALU vrata so vizitka vašega doma. Aluminijasta vrata oz. ALU vrata Hausmart so kakovostna, primerna za vse uporabnike. Vrata ALU in PVC vrata Hausmart. ALU vrata – cene.
Moderna vhodna vrata AJM v barvah po želji strank. PVC stavbno pohištvo je cenovno ugodno in dobra rešitev za tiste, ki želji pri nakupu vrat prihraniti. Poskrbite za lep izgled in varnost vašega doma in se odločite za plastična vhodna vrata AJM, ki so dodatno ojačana in imajo trikratno zaklepanje po višini. V ponudbi imamo tudi kvalitetna plastična okna po zelo konkurenčnih cenah. AJM zastopnik, Helena Lebeničnik, Koper
Nadgradnja za krilna vrata – avtomatski pogon za krilna vrata nemškega proizvajalca Dorma je primeren za tudi za različne tipe vrat, tudi za dvokrilna in požarna. Slovenski zastopnik za podjetje Dorma Franc Hribar iz Kamnika vam nudi montažo in servis za kvalitetne izdelke podjetja Dorma kot so ključavnice, avtomatski pogoni, samozapirala ...
Notranja vrata s steklom so odličen estetski dodatek vašemu domu. Poleg tega so še praktični, saj prepuščajo svetlobo.
CRISTALLO segmentni sistem je sistem okovja, ki je prvenstveno namenjen za moderno razdelitev sanitarij in garderob. Gre za odličen DORMA sistem okovja, ki ga s pridom uporabljajo v trgovinah in spa centrih. Okovje za zanesljivo in dolgotrajno delovanje.
Ponudba sekcijskih in lamelnih vrat v različnih izvedbah: kakovostna garažna in  industrijska sekcijska vrata, primerna tudi za večja vozila, in lamelna garažna vrata. Kvalitetna blagovna znamka DorJan družinskega podjetja Zgonec d.o.o., Komenda. Pri odločitvi in izbiri primernih vrat vam lahko pomagajo naši strokovnjaki. Pri prenovi ali obnovi ne pozabite na nakup kakovostnih, funkcionalnih in estetskih vrat.
Avtomatska drsna vrata za poslovni prostor ali dom mladega podjetja, ki se ponaša z bogatimi izkušnjami. Ponujamo vam kakovostna in cenovno ugodna avtomatska vrata v različnih izvedbah: krilna, kotna, požarna, dvoriščna, garažna. Obiščemo vas pri vas doma ali v vašem podjetju in skupaj z vami najdemo primerno rešitev za vas. Izdelava in montaža vrat ter svetovanje pri izbiri primernih vrat za vaš dom ali vaše podjetje. AVelis d.o.o., Šempeter pri Gorici
PANIC sistem okovja za izhode v sili je visoko specializirano okovje za izhode v sili. Panic sistem okovja je kot nalašč za uporabo v bolnišnicah, šolah, univerzah, koncertnih dvoranah, nakupovalnih centrih, hotelih, pisarniških in drugih objektih. Povsod, kjer so varnost, zanesljivost in estetika ključnega pomena. Na voljo vam je več visoko kakovostnih različic.
Opremite vaš dom z najlepšim pohištvom M Sore - izberite nova notranja steklena vrata po ugodni ceni!
Proizvajamo vrata po meri, poceni in ugodno. Drsna vrata vam prihranijo prostor pri odpiranju. Zato če iščete steklena notranja drsna vrata, se oglasite pri nas. 
Za cenik ALU vhodnih vrat nas prosimo kontaktirajte zato vabljeni k ogledu spletne strani. Pri nas najdete akcijo PVC vhodnih vrat, ki se jo splača izkoristiti. 
Vabimo vas k ogledu PVC oken in vrat, ki so zares vredna nakupa. Ne spreglejte naših akcije PVC oken. 
Avtomatika za dvoriščna in garažna vrata ter za parkirne zapornice. Tudi popravilo in vzdrževanje. Zakaj bi porabljali čas in energijo za ročno odpiranje vrat, če vam je na voljo sodobna avtomatika za vrata (garažna, dvoriščna ali za parkirne zapornice) z motorji, ki delujejo skoraj neslišno? Avtomatika,. projektiranje elektroinštalacij in avtomatska vrata podjetja AVelis d.o.o., Šempeter pri Gorici.
Nagodeti alu okna in vrata zagotovljeno izvrstne kvalitete.
Potrebujete notranja sobna vrata, ki so izdelana po meri? Mizarstvo Oblak, ki se ponaša v dolgo tradicijo, je pravi naslov za vas, saj bo končni izdelek unikaten in prilagojen vašim zahtevam. Drsna, nihanja in klasična notranja sobna vrata, ki se odpirajo v levo oziroma v desno. Različni stili: moderna, klasična, rustikalna ali prestižna izvedba. Tudi lesena protivlomna vrata, okna, polkna, stopnice in leseno pohištvo Mizarstvo Oblak, Žiri.
Kakovostni rezervni deli za garažna in dvoriščna vrata. V ponudbi so rezervni deli podjetij Genius, Key, FAAC in CAME. Različni rezervni deli: pogoni za krilna in drsna vrata, zapornice, vodila in motor. Montaža, vzdrževanje in servisiranje. Stranke lahko obiščemo na terenu in jim svetujemo pri izbiri. Izdelujemo avtomatska vrata, ukvarjamo pa se tudi s projektiranjem elekto inštalacij. Smo mlado podjetje z bogatimi izkušnjami. AVelis d.o.o., Šempeter pri Gorici.