Vsi.si > Dom in vrt > Vrata

Vrata. Vhodna vrata, garažna vrata, notranja vrata

Vrata. Se odločate za nova vrata? Vhodna vrata in notranja vrata odlične kakovosti in različnih barv ter dizajnov. Na voljo tudi garažna vrata z dobro izolacijo, protivlomna vrata in masivna ALU vrata

Vhodna ALU vrata so vizitka vašega doma. Aluminijasta vrata oz. ALU vrata Hausmart so kakovostna, primerna za vse uporabnike. Vrata ALU in PVC vrata Hausmart. ALU vrata – cene.
Drsna balkonska vrata in dvokrilna balkonska vrata Arcont. Raznolika balkonska vrata –dvokrilna in drsna vrata. Balkonska vrata – cene in ponudba balkonskih vrat.
Če potrebujete odlična vrata po naročilu na območju Gorenjske ali pa vas zanimajo kljuke za vhodna vrata. Naša vhodna vrata po naročilu so vrhunska.
Potrebujete notranja sobna vrata, ki so izdelana po meri? Mizarstvo Oblak, ki se ponaša v dolgo tradicijo, je pravi naslov za vas, saj bo končni izdelek unikaten in prilagojen vašim zahtevam. Drsna, nihanja in klasična notranja sobna vrata, ki se odpirajo v levo oziroma v desno. Različni stili: moderna, klasična, rustikalna ali prestižna izvedba. Tudi lesena protivlomna vrata, okna, polkna, stopnice in leseno pohištvo Mizarstvo Oblak, Žiri.
Proizvajamo vrata po meri, poceni in ugodno. Drsna vrata vam prihranijo prostor pri odpiranju. Zato če iščete steklena notranja drsna vrata, se oglasite pri nas. 
Steklena drsna vrata v steno vnesejo pridih sodobnosti in so del moderne strani Za tiste, ki vedo, kaj hočejo, je prava steklena drsna stena. 
Aluminijasta ali alu vhodna vrata in alu okna po zelo ugodni ceni. Pri plačilu računa vas znesek ne bo presenetil, saj se strogo držimo cene, ki je bila dogovorjena v predračunu. Odločitev za aluminijasta vhodna vrata bo pomenila prihranek energije. V naši ponudbi imamo aluminijasto in PVC stavbno pohištvo. Preverite možnost za popust in cenik za naše izdelke na spletni strani podjetja Cugelj, Ivančna Gorica.
Notranja vrata s steklom so odličen estetski dodatek vašemu domu. Poleg tega so še praktični, saj prepuščajo svetlobo.
ALEXA sistem elegantnih aluminijastih profilov. Odločite se za izdelavo čudovitih steklenih vrat in sten z DORMA sistemom aluminijastih profilov. Izvedba vseh vrst zasteklenitev z enojnimi, dvojnimi, nihajnimi vrati, tudi kot steklena vrata sredi steklene stene. Prisegamo na kakovost in eleganco.
Steklena balkonska drsna vrata zmanjšujejo izgubo energije. Ponujamo visokokakovostna okovja za drsna steklena vrata in okna.
Za dodatne informacije obiščite spletno stran kjer boste našli cenik PVC vhodnih vrat, kot ga še niste videli. Preverite ugodne cene vhodnih PVC vrat. 
Za cenik ALU vhodnih vrat nas prosimo kontaktirajte zato vabljeni k ogledu spletne strani. Pri nas najdete akcijo PVC vhodnih vrat, ki se jo splača izkoristiti. 
Dorma samozapiralo z drsno letvijo omogoča edinstven padec momenta odpiranja vrat.
Nemško podjetje DORMA proizvaja kvalitetna avtomatska drsna vrata MAGNEO, ki so lahko lesena ali steklena. Odločite se za napredno tehniko in izberite produkte podjetja DORMA. Posebnost tovrstnih vrat je, da se v primeru ovire ustavijo in vrnejo v izhodiščni položaj. Polepšajte svoj dom in se odločite za avtomatska drsna vrata MAGNEO.  DORMA zastopnik za Slovenijo, Franc Hribar, Kamnik.
PORTEO pogon za krilna vrata za tiho in zanesljivo odpiranje in zapiranje. Elektromotorni pogon, ki omogoča enostavno uporabo krilnih vrat. Priročen je za uporabo doma in v poslovnih prostorih. PORTEO pogon omogoča odpiranje s stikalom, z daljincem, s pomočjo senzorja ali ročno na način "Push/Pull & Go". DORMA zastopnik za Slovenijo, Franc Hribar, Kamnik - prodaja, montaža in servisiranje izdelkov podjetja Dorma.
Hausmart vhodna vrata so lahko okras vašega doma, poleg tega pa vam nudijo tudi dobro zvočno in toplotno izolacijo. Izbirate lahko med različnimi tipi in barvami, tako da boste s svojo izbiro zagotovo zadovoljni. 
Nagodeti alu okna in vrata zagotovljeno izvrstne kvalitete.
Ponudba sekcijskih in lamelnih vrat v različnih izvedbah: kakovostna garažna in  industrijska sekcijska vrata, primerna tudi za večja vozila, in lamelna garažna vrata. Kvalitetna blagovna znamka DorJan družinskega podjetja Zgonec d.o.o., Komenda. Pri odločitvi in izbiri primernih vrat vam lahko pomagajo naši strokovnjaki. Pri prenovi ali obnovi ne pozabite na nakup kakovostnih, funkcionalnih in estetskih vrat.
Ponujamo vam kakovostna industrijska vrata - notranja in zunanja. Ker so vsestranska in jih je mogoče prilagoditi skoraj vsakemu prostoru, je industrijska sekcijska vrata THERMO mogoče vgraditi skoraj povsod. Zmanjšajte izgubo energije in povečajte pretok materiala. Podjetje Arcont IP iz Gornje Radgone ima v ponudbi tudi aluminijasta in kovinska vhodna vrata, ki jih odlikujejo estetske kljuke in dobri varnostni mehanizmi, in okna. Preverite kakovost naših izdelkov!
Moderna vhodna vrata AJM v barvah po želji strank. PVC stavbno pohištvo je cenovno ugodno in dobra rešitev za tiste, ki želji pri nakupu vrat prihraniti. Poskrbite za lep izgled in varnost vašega doma in se odločite za plastična vhodna vrata AJM, ki so dodatno ojačana in imajo trikratno zaklepanje po višini. V ponudbi imamo tudi kvalitetna plastična okna po zelo konkurenčnih cenah. AJM zastopnik, Helena Lebeničnik, Koper