Vsi.si > Dom in vrt > Urejanje okolice

Urejanje okolice hiše. Zunanja ureditev doma.

Urejanje okolice - izdelki in storitve, ki jih potrebujete, ko odločite za urejanje okolice. Zunanja ureditev hiše naj bo estetsko privlačna in funkcionalna. Spremenite okolico svoje hiše v prijeten ambient.

Obrezovalne, večnamenske škarje blagovne znamke Fiskars. UNICOMMERCE d.o.o.
Nastavki in priključki - patentirani mehanizem QuikFit. UNICOMMERCE d.o.o.
Električni, motorni in akumulatorski rezalniki za živo mejo STIHL. UNICOMMERCE d.o.o.
Ekstenzivna ozelenitev strehe predstavlja način kvalitetnega in zdravega bivanja v objektu. Odločite se za ekstenzivno zazelenitev strehe.
Prodaja zemlje za vrtove in lončnice v podjetju Humko. Obiščite nas, ali preverite celotno ponudbo na naši spletni strani.
Presajanje sobnih rastlin je potrebno, ko prerastejo lonec ali ko se zemlja iztroši. Po presajanju rož priporočamo zalivanje s sredstvom Mineral.
Ureditev okolice hiše in vrtov – z našimi kvalitetnimi izdelki in nasveti bo okolica vaše hiše zasijala. Če potrebujete kakršen koli nasvet v zvezi z urejanjem okolice hiše, vam bomo z veseljem svetovali.
Ste ponosni na notranjost svoje hiše, malo manj pa na okolico svojega doma? Naša primarna dejavnost je zunanja ureditev dvorišča in okolice hiše, katero vam polepšamo s čudovitimi tlakovci in naravnim kamenjem. Askaz d.o.o., Kamna Gorica.
Kupljene električne škarje za živo mejo ter električne škarje za travo svojo vrednost povrnejo zelo hitro v primerjvi najema urejevalcev okolja.
Ideje za urejanje okolice s strokovnjaki podjetja Figura d.o.o. Ureditev dvorišča in okolja z vrtnimi izdelki.
Mulčerje izberemo glede na zahtevnost terena, na katerem bomo izvedli mulčanje. Preverite ugodno ceno rabljenih mulčerjev, mulčerja za bager in gozdarskega mulčerja.
Prepustite načrtovanje svojega vrta izkušenim strokovnjakom iz podjetja Horti Kult d.o.o. in poskrbite za lepo in urejeno okolico vaše hiše!
Urejanje vrta in okolice hiše je v modernem času posebej pomembno opravilo, saj je urejena okolica hiše povezana z visokim bivalnim imidžem. Kupujte pri najboljših.
Klešče FISKARS so idealne klešče s podaljšanimi ročaji za rezanje olesenelih vej do debeline 50mm. Klešče s patentirano tehnologijo omogočajo do 3x lažje rezanje.
Ureditev vrta in zunanje okolice vas bo zadovoljila le, če boste o tem projektu temeljito premislili. Urejanje okolice hiše naj bo usklajeno z vašimi potrebami.
Urejanje zunanje okolice z izdelki iz umetnega kamna, kot so okrasni vodnjaki, ki poskrbijo za pestro ureditev okolice hiše in vrta.
Multi sistem in kombi sistem STIHL. Ko nega trate, obdelava tal in čiščenje površin postanejo preprosta opravila.
Potopne črpalke za vodo se pogosto uporabljajo predvsem za odpadne, umazane vode. Seveda pa se lahko potopno črplako uporablja tudi za čisto pitno vodo.
Prane betonske plošče vam nudijo naravno lepoto. Betonske plošče dimenzij 40 x 40 x 3,8. Odločite se za prane plošče in oblikujte okolico po svojih željah.
Mulčenje grmovja predstavlja odstranitev razraslega grmovja z uporabo ustreznih strojev. Za domačo uporabo lahko uporabite tudi mulčer za mini bager.
Imate težave s trato na vašem dvorišču? Humko ponuja mnogo sredstev, s katerimi se lahko rešite teh težav. Za več informacij preverite njihovo spletno stran.
Ugodna in zelo kvalitetna orodja za urejanje okolice lahko najdete pri podjetju Rotar. Seveda imajo v ponudbi tudi številne trimerje za travo in živo mejo, ki so enostavni za uporabo.
Podjetje Figura ponuja kakovostne in estetsko dovršene izdelke za urejanje vrta in okolice. Cenovno ugoden nakup umetnega kamna.