Vsi.si > Dom in vrt > Urejanje okolice

Urejanje okolice hiše. Zunanja ureditev doma.

Urejanje okolice - izdelki in storitve, ki jih potrebujete, ko odločite za urejanje okolice. Zunanja ureditev hiše naj bo estetsko privlačna in funkcionalna. Spremenite okolico svoje hiše v prijeten ambient.

Nastavki in priključki - patentirani mehanizem QuikFit. UNICOMMERCE d.o.o.
Obrezovalne, večnamenske škarje blagovne znamke Fiskars. UNICOMMERCE d.o.o.
Električni, motorni in akumulatorski rezalniki za živo mejo STIHL. UNICOMMERCE d.o.o.
Čistilne naprave – sesalniki, visokotlačni čistilniki in pihalniki STIHL. Preizkusite visokotlačni čistilnik STIHL oz. »štrajfiks« ali »kerher«.
Zastirka je odlična tudi v boju proti škodljivcem. Iščete ugodno ceno zastirke? Pestro ponudbo zastirk, ki jih odlikuje tudi ugodna cena zastirk, najdete na spletni strani. Vabljeni k ogledu!
Z Rainbov sesalniki globinsko očistite vaše prostore ter se znebite pršic.
Živex svojim strankam ponuja vse za vrt in urejeno okolico stavbe. Prodajni program zajema od materiala in orodja za gradbeništvo, kmetijstvo, zunanjo ureditev do ograj ter tudi ogrevanja. Trgovine so prisotne po celotni Sloveniji, vabljeni pa ste tudi v spletno trgovino.
Odstranjevalec plevela in škarje za travo FISKARS. Preizkusite inovativne škarje za striženje trave – kleče ali stoje.
Nudimo vam zelene strehe – cene vas bodo zagotovo navdušile. Vabimo vas k ogledu spletne strani ali nas obiščite in preverite ponudbo.
Izdelki iz betona, kot naši najbolj prodajani betonski vodnjaki, bodo polepšali prav vsak vrt s svojim dovršenim videzom.
Obiščite spletno stran podjetja EVJ Elektroprom d.o.o. in si preberite o vseh prednostih vrtnih zastirk, ki ščitijo vaš vrt pred plevelom in zajedalci.
Urejanje okolice je lahko tudi prijetno opravilo. Urejanje okolice bo z našimi okrasnimi izdelki lepo in prijetno opravilo.
Projektiranje razsvetljave je pomemben del urejanja okolice in doma, ne glede če gre za razsvetljavo doma, zunanjo razsvetljavo ali industrijsko razsvetljavo
Urejanje načrta okolice se začne z dobrim načrtom. Prepustite ureditev okolice doma strokovnjakom. Pokličite nas!
Ozelenitev strehe je priročna, saj z ozelenjenjem ustvarimo veliko dodatnega prostora, cena ekstenzivne ozelenitve pa je nizka. Odločite se za ozelenjenje strehe ali sten ter pomagajte k boljši naravi.
Ekološka sredstva za krepitev rastlin Mineral rastlinam pomagajo do boljše izgradnje imunskega sistema ter delujejo kot ekološka sredstva proti škodljivcem. Pomagajo pri krepitvi rasti in odpornosti ter delujejo kot ekološka sredstva proti škodljivcem.
Lopate in vrtne vile, ki jih ne boste nikoli hoteli zamenjati. Lopata FISKARS je lahko špičasta ali ravna ter teleskopska, ergonomska ali zložljiva lopata.
Presajanje sobnih rastlin je potrebno, ko prerastejo lonec ali ko se zemlja iztroši. Po presajanju rož priporočamo zalivanje s sredstvom Mineral.
Zastirka na vrtu, odlična zaščita pred plevelom. Iščete najboljše in kvalitetne zastirke na vrtu? Vabljeni k ogledu spletne strani!
Če potrebujete material, s katerim želite prekriti gola tla okoli vaše hiše, preverite ponudbo podjetja Elektroprom. Nudijo ugodne cene zastirk iz različnih materialov - od slame pa vse do bambusa! 
Nudimo vam vzdrževanje, čiščenje in urejanje okolice poslovnih, zasebnih stanovanjskih ali trgovskih objektov. Prav tako poskrbimo za košnjo travo in vzdrževanje zelenih površin. Stopite z nami v kontakt - Čistilni servis Cunj'ca, Ljubljana.
Sesalci za prah blagovne znamke Rainbow.
Ali ste morda pomislili, da bi s pomočjo zelene stene ločili dva različna prostora? Obiščite nas ali preverite ponudbo na naši spletni strani.