Vsi.si > Dom in vrt > Urejanje okolice

Urejanje okolice hiše. Zunanja ureditev doma.

Urejanje okolice - izdelki in storitve, ki jih potrebujete, ko odločite za urejanje okolice. Zunanja ureditev hiše naj bo estetsko privlačna in funkcionalna. Spremenite okolico svoje hiše v prijeten ambient.

Obrezovalne, večnamenske škarje blagovne znamke Fiskars. UNICOMMERCE d.o.o.
Nastavki in priključki - patentirani mehanizem QuikFit. UNICOMMERCE d.o.o.
Električni, motorni in akumulatorski rezalniki za živo mejo STIHL. UNICOMMERCE d.o.o.
Ureditev vrta in urejanje okolice bo s premišljenim načrtovanjem pomagalo pri primerno urejeni okolici hiše. V podjetju Figura nudimo številne slovenske dodatke in okrasne elemente.
Urejanje vrta in urejanje okolice hiše je z našimi storitvami preprosto. Ureditev vrta pri nas hitra in kakovostna.
Urejanje vrta in okolice je v modernem času posebej pomembno opravilo, saj je urejena okolica hiše povezana z visokim bivalnim imidžem. Kupujte pri najboljših.
Vrtne kosilnice so tako rekoč nujne za lepo vzdrževan vrt. Kakšna vrtna kosilnica in vrtna oprema je najprimernejša za vas vam z veseljem svetujemo v centru Živex.
Ste ponosni na notranjost svoje hiše, malo manj pa na okolico svojega doma? Naša primarna dejavnost je zunanja ureditev dvorišča in okolice hiše, katero vam polepšamo s čudovitimi tlakovci in naravnim kamenjem. Askaz d.o.o., Kamna Gorica.
Z Rainbov sesalniki globinsko očistite vaše prostore ter se znebite pršic.
Vrtni robniki in cestni robniki različnih debelin, barv in oblik. Kakovostni betonski robniki Jarc so funkcionalni in estetsko dovršeni.
Podjetje Figura ponuja kakovostne in estetsko dovršene izdelke za urejanje vrta in okolice. Cenovno ugoden nakup umetnega kamna.
FISKARS noži in keramični brusi za nože. Na voljo so vam: vsestranski nož z etuijem K40 ter cepilni nož K62, K61 in K60.
Polaganje tlakovcev na beton, navodila za tlakovanje na betonsko ploščo. Tlakovanje dvorišča opravljajo mojstri z dolgoletnimi izkušnjami. Ugodno in brezhibno polaganje tlakovcev naredi sam.
Betonski škarpniki – na voljo so vam različni škarpni elementi.  Mali in veliki liti škarpniki.
Rezalniki za živo mejo STIHL – motorni in električni rezalniki za živo mejo. Na voljo vam je tudi visoko kakovosten akumulatorski rezalnik.
Urejena okolica hiše je ogledalo njenih prebivalcev. Kako urediti okolico hiše po svoji meri? Pridite v Figuro, tu boste zanesljivo našli ideje za urejanje okolice. 
Sesalniki za alergike – čistilec zraka, globinski sesalec in sesalniki za pršice - vse v eni napravi. Rainbow sesalniki so prijazni za astmatike in alergike.
Urejanje načrta okolice se začne z dobrim načrtom. Prepustite ureditev okolice doma strokovnjakom. Pokličite nas!
Prezračevalnik trave VIKING bo učinkovito prezračil vašo trato in odstranil zgornjo plast mahu in plevela. Izberite prezračevalnik za travo znamke VIKING!
Obrezovalne in vrtne škarje FISKARS. Ergonomsko oblikovane, enostavne za uporabo. Vrtne škarje za obrezovanje vej, bonsajev, rož, zelišč. Večnamenske škarje.
Kosilnice VIKING – akumulatorske in motorne kosilnice – z ljubeznijo do trate. Kakovostne kosilnice priznane znamke VIKING.
Tlakovana dvorišča bodo ostala lepa le v primeru, da poskrbimo za ustrezno čiščenje in vzdrževanje tlakovcev. Preberite si več o ustrezni negi tlakovcev. 
Vrtne škarje FISKARS za enostavno in natančno rezanje rož in zelišč. Obrezovalne vrtne škarje za komfortno obrezovanje dreves in grmovja. Večnamenske škarje.