Vsi.si > Dom in vrt > Urejanje okolice

Urejanje okolice hiše. Zunanja ureditev doma.

Urejanje okolice - izdelki in storitve, ki jih potrebujete, ko odločite za urejanje okolice. Zunanja ureditev hiše naj bo estetsko privlačna in funkcionalna. Spremenite okolico svoje hiše v prijeten ambient.

Električni, motorni in akumulatorski rezalniki za živo mejo STIHL. UNICOMMERCE d.o.o.
Nastavki in priključki - patentirani mehanizem QuikFit. UNICOMMERCE d.o.o.
Obrezovalne, večnamenske škarje blagovne znamke Fiskars. UNICOMMERCE d.o.o.
Tlakovana dvorišča bodo ostala lepa le v primeru, da poskrbimo za ustrezno čiščenje in vzdrževanje tlakovcev. Preberite si več o ustrezni negi tlakovcev. 
Podjetje Horti Kult d.o.o. iz Domžal nudi kvalitetno polaganje travne ruše po ugodni ceni. Poskrbite za lepo okolice svoje hiše in kupite ugodno travno rušo pri Horti Kult d.o.o.!
Betonski škarpniki – na voljo so vam različni škarpni elementi.  Mali in veliki liti škarpniki.
Polaganje tlakovcev na beton, navodila za tlakovanje na betonsko ploščo. Tlakovanje dvorišča opravljajo mojstri z dolgoletnimi izkušnjami. Ugodno in brezhibno polaganje tlakovcev naredi sam.
FISKARS noži in keramični brusi za nože. Na voljo so vam: vsestranski nož z etuijem K40 ter cepilni nož K62, K61 in K60.
Prekopalnik za zemljo je kakovostno, robustno orodje, ki krepko olajša prekopavanje zemlje. Pozabite na zamudno in naporno ročno prekopavanje in izberite pravi prekopalnik Rotar zase.
Projektiranje razsvetljave je pomemben del urejanja okolice in doma, ne glede če gre za razsvetljavo doma, zunanjo razsvetljavo ali industrijsko razsvetljavo
Vrtne kosilnice so tako rekoč nujne za lepo vzdrževan vrt. Kakšna vrtna kosilnica in vrtna oprema je najprimernejša za vas vam z veseljem svetujemo v centru Živex.
Figura d.o.o. nudi kakovostno in cenovno ugodno urejanje okolice hiš in vrtov! Uredite si okolico vaše hiše, da bo kot na sliki in po ugodni ceni!
Urejanje vrta in urejanje okolice hiše je z našimi storitvami preprosto. Ureditev vrta pri nas hitra in kakovostna.
Sesalniki za alergike – čistilec zraka, globinski sesalec in sesalniki za pršice - vse v eni napravi. Rainbow sesalniki so prijazni za astmatike in alergike.
Ureditev okolice je povsem odvisna od vaših osebnih želj in potreb. Z ureditvijo vrta in ostale okolice boste zagotovili prijetno počutje tako znotraj kot zunaj vaših štirih sten.
Sesalnik za prah je odličen vodni sesalnik. Zakaj bi kupovali parni ali robotski sesalec ter vlažilec zraka, če ima Rainbow vse, kar potrebujete?
Ureditev vrta in okolice vas bo zadovoljila le, če boste o tem projektu temeljito premislili. Urejanje okolice hiše naj bo usklajeno z vašimi potrebami.
Klešče FISKARS so idealne klešče s podaljšanimi ročaji za rezanje olesenelih vej do debeline 50mm. Klešče s patentirano tehnologijo omogočajo do 3x lažje rezanje.
Urejena okolica hiše je ogledalo njenih prebivalcev. Kako urediti okolico hiše po svoji meri? Pridite v Figuro, tu boste zanesljivo našli ideje za urejanje okolice. 
Pri nas vam nudimo strokovno načrtovanje vrtov, obiščite nas! Ekipa izkušenih strokovnjakov vam bo z veseljem pomagala.
Obrezovalne in vrtne škarje FISKARS. Ergonomsko oblikovane, enostavne za uporabo. Vrtne škarje za obrezovanje vej, bonsajev, rož, zelišč. Večnamenske škarje.
Ročna kosilnica Momentum za najbolj ekološki način košenja trave brez hrupa! Ročne vrtne kosilnice FISKARS so prijazna izbira za vašo zelenico, okolje in vas.
Zunanja ureditev – tlakovanje dvorišč. Nudimo vam kakovostno polaganje tlakovcev in urejanje okolice. Naj bo ureditev dvorišča izvedena premišljeno.