Vsi.si > Dom in vrt > Urejanje okolice

Urejanje okolice hiše. Zunanja ureditev doma.

Urejanje okolice - izdelki in storitve, ki jih potrebujete, ko odločite za urejanje okolice. Zunanja ureditev hiše naj bo estetsko privlačna in funkcionalna. Spremenite okolico svoje hiše v prijeten ambient.

Nastavki in priključki - patentirani mehanizem QuikFit. UNICOMMERCE d.o.o.
Električni, motorni in akumulatorski rezalniki za živo mejo STIHL. UNICOMMERCE d.o.o.
Obrezovalne, večnamenske škarje blagovne znamke Fiskars. UNICOMMERCE d.o.o.
Rainbow sesalci za pepel so zelo kakovostni in enostavni za uporabo.
Zastirka je odlična tudi v boju proti škodljivcem. Iščete ugodno ceno zastirke? Pestro ponudbo zastirk, ki jih odlikuje tudi ugodna cena zastirk, najdete na spletni strani. Vabljeni k ogledu!
Urejanje okolice hiše izvajamo po ugodni ceni. Pomagamo vam pri urejanju vrtov in drugih delov dvorišča.
Betonski škarpniki – na voljo so vam različni škarpni elementi.  Mali in veliki liti škarpniki.
Prepustite načrtovanje svojega vrta izkušenim strokovnjakom iz podjetja Horti Kult d.o.o. in poskrbite za lepo in urejeno okolico vaše hiše!
Urejanje vrta in okolice je v modernem času posebej pomembno opravilo, saj je urejena okolica hiše povezana z visokim bivalnim imidžem. Kupujte pri najboljših.
Vrtni drobilnik VIKING zdrobi vse ostanke z vrta. Na voljo bencinski in električni vrtni drobilec.
Urejanje načrta okolice se začne z dobrim načrtom. Prepustite ureditev okolice doma strokovnjakom. Pokličite nas!
Kosilnice VIKING – akumulatorske in motorne kosilnice – z ljubeznijo do trate. Kakovostne kosilnice priznane znamke VIKING.
Urejanje okolice hiše in urejanje vrta. Ureditev okolice s pomočjo Topdoma. Vrt in okolica - urejanje vrtov ter urejanje okolice.  Preprosta ureditev okolice in urejanje vrta. Skupina Topdom!
Ureditev okolice je povsem odvisna od vaših osebnih želj in potreb. Z ureditvijo vrta in ostale okolice boste zagotovili prijetno počutje tako znotraj kot zunaj vaših štirih sten.
Škarje za živo mejo FISKARS za natančno in lažje obrezovanje žive meje. Preverite našo ponudbo škarij ter poskrbite za zdrav in negovan videz vaše žive meje.
Vrtne škarje FISKARS za enostavno in natančno rezanje rož in zelišč. Obrezovalne vrtne škarje za komfortno obrezovanje dreves in grmovja. Večnamenske škarje.
Si želite lepo in urejeno okolico vaše hiše? Prepustite polaganje trave in polaganje travnega tepiha strokovnjakom iz Horti Kult d.o.o!
Čistilne naprave – sesalniki, visokotlačni čistilniki in pihalniki STIHL. Preizkusite visokotlačni čistilnik STIHL oz. »štrajfiks« ali »kerher«.
Urejanje vrta in urejanje okolice hiše je z našimi storitvami preprosto. Ureditev vrta pri nas hitra in kakovostna.
Zunanja ureditev – tlakovanje dvorišč. Nudimo vam kakovostno polaganje tlakovcev in urejanje okolice. Naj bo ureditev dvorišča izvedena premišljeno.
Betonske cevi za meteorno vodo so nepogrešljive pri odvodnjavanju na privatnih in javnih zemljiščih. Pri nas jih dobite po ugodni ceni (preverite cenik). 
Nudimo vam zelene strehe – cene vas bodo zagotovo navdušile. Vabimo vas k ogledu spletne strani ali nas obiščite in preverite ponudbo.
Ureditev vrta in okolice vas bo zadovoljila le, če boste o tem projektu temeljito premislili. Urejanje okolice hiše naj bo usklajeno z vašimi potrebami.