Vsi.si > Dom in vrt > Urejanje okolice

Urejanje okolice hiše. Zunanja ureditev doma.

Urejanje okolice - izdelki in storitve, ki jih potrebujete, ko odločite za urejanje okolice. Zunanja ureditev hiše naj bo estetsko privlačna in funkcionalna. Spremenite okolico svoje hiše v prijeten ambient.

Nastavki in priključki - patentirani mehanizem QuikFit. UNICOMMERCE d.o.o.
Obrezovalne, večnamenske škarje blagovne znamke Fiskars. UNICOMMERCE d.o.o.
Električni, motorni in akumulatorski rezalniki za živo mejo STIHL. UNICOMMERCE d.o.o.
Ideje za urejanje okolice s strokovnjaki podjetja Figura d.o.o. Ureditev dvorišča in okolja z vrtnimi izdelki.
Sesalniki blagovne znamke Rainbow so kakovostni. Priporočamo globniski sesalec začiščenje preprog.
Betonski tlakovci različnih barv in oblik. Tlakovci Cementnih izdelkov Jarc vas zagotovo ne bodo razočarali. Pri nas poteka izdelava tlakovcev, po želji pa vam jih tudi položimo.
Kosilnice VIKING – akumulatorske in motorne kosilnice – z ljubeznijo do trate. Kakovostne kosilnice priznane znamke VIKING.
Zunanja ureditev – tlakovanje dvorišč. Nudimo vam kakovostno polaganje tlakovcev in urejanje okolice. Naj bo ureditev dvorišča izvedena premišljeno.
Urejanje okolice z izdelki iz umetnega kamna, kot so okrasni vodnjaki, ki poskrbijo za pestro ureditev okolice hiše in vrta.
Zelene stene so kvalitetne in trajne. Zelene stene, ki vam jih ponujamo so ugodne, gradnja vertikalnih zelenih sten pa je kvalitetna in natančna. 
Vrtnarjenje je vedno bolj priljubljeno, saj je izjemno pomembno, da jeste zdravo in doma pridelano hrano. V kolikor si tudi vi želite domače zelenjave nas kontaktirajte in pomagali vam bomo z nasveti.
Če si želite opraviti enostaven nakup rastlin, s katerimi bi uredili okolico vašega doma, se lahko obrnete na Humko - ponujajo namreč tudi spletno prodajo rastlin.
Z nakupom freze za vrt se boste lahko odpovedali napornemu in zamudnemu ročnemu prekopavanju. Še zlasti priljubljena je freza za vrtni traktor, ki zemljo rahlo premeša in jo naredi zračno.
Zastirke na vrtu predstavljajo učinkovito zaščito proti škodljivcem. Odločite se za nakup zastirke iz bambusa ali iz slame ali pa izberite zastirko iz lubja.
Betonski škarpniki – na voljo so vam različni škarpni elementi.  Mali in veliki liti škarpniki.
Betonske cevi za meteorno vodo so nepogrešljive pri odvodnjavanju na privatnih in javnih zemljiščih. Pri nas jih dobite po ugodni ceni (preverite cenik). 
Polaganje tlakovcev na beton, navodila za tlakovanje na betonsko ploščo. Tlakovanje dvorišča opravljajo mojstri z dolgoletnimi izkušnjami. Ugodno in brezhibno polaganje tlakovcev naredi sam.
Pomembno je tudi gnojenje sadnega drevja. Za dodatne informacije obiščite spletno stran!
Lopate in vrtne vile, ki jih ne boste nikoli hoteli zamenjati. Lopata FISKARS je lahko špičasta ali ravna ter teleskopska, ergonomska ali zložljiva lopata.
Škarje za živo mejo FISKARS za natančno in lažje obrezovanje žive meje. Preverite našo ponudbo škarij ter poskrbite za zdrav in negovan videz vaše žive meje.
Prekopalnik zemlje vam je na voljo po ugodnih cenah. Odločite se za nakup ročnega prekopalnika v akciji.
Ročni prekopalnik zemlje lahko kupite tudi v akciji.  Možen pa je tudi nakup freze.
Podjetje Figura ponuja kakovostne in estetsko dovršene izdelke za urejanje vrta in okolice. Cenovno ugoden nakup umetnega kamna.