Vsi.si > Dom in vrt > Urejanje okolice

Urejanje okolice hiše. Zunanja ureditev doma.

Urejanje okolice - izdelki in storitve, ki jih potrebujete, ko odločite za urejanje okolice. Zunanja ureditev hiše naj bo estetsko privlačna in funkcionalna. Spremenite okolico svoje hiše v prijeten ambient.

Električni, motorni in akumulatorski rezalniki za živo mejo STIHL. UNICOMMERCE d.o.o.
Obrezovalne, večnamenske škarje blagovne znamke Fiskars. UNICOMMERCE d.o.o.
Nastavki in priključki - patentirani mehanizem QuikFit. UNICOMMERCE d.o.o.
Figura d.o.o. nudi kakovostno in cenovno ugodno urejanje okolice hiš in vrtov! Uredite si okolico vaše hiše, da bo kot na sliki in po ugodni ceni!
Ročna kosilnica Momentum za najbolj ekološki način košenja trave brez hrupa! Ročne vrtne kosilnice FISKARS so prijazna izbira za vašo zelenico, okolje in vas.
Prane betonske plošče vam nudijo naravno lepoto. Betonske plošče dimenzij 40 x 40 x 3,8. Odločite se za prane plošče in oblikujte okolico po svojih željah.
Tlakovanje in ureditev vrta pomembna za urejeno okolico hiše. Urejena okolica hiše izraz lepe hiše. Betonski vodnjaki – okrasni, prostostoječi in stenski.
Urejanje vrta in okolice je v modernem času posebej pomembno opravilo, saj je urejena okolica hiše povezana z visokim bivalnim imidžem. Kupujte pri najboljših.
Betonski tlakovci različnih barv in oblik. Tlakovci Cementnih izdelkov Jarc vas zagotovo ne bodo razočarali. Pri nas poteka izdelava tlakovcev, po želji pa vam jih tudi položimo.
Lopate in vrtne vile, ki jih ne boste nikoli hoteli zamenjati. Lopata FISKARS je lahko špičasta ali ravna ter teleskopska, ergonomska ali zložljiva lopata.
Urejanje načrta okolice se začne z dobrim načrtom. Prepustite ureditev okolice doma strokovnjakom. Pokličite nas!
Snežne lopate, plugi in potiskači Fiskars – najboljše lopate za sneg. Majhna ali velika ergonomsko oblikovana snežna lopata. Snežni plug in lopata za sneg – ugodno.
Vrtne kosilnice so tako rekoč nujne za lepo vzdrževan vrt. Kakšna vrtna kosilnica in vrtna oprema je najprimernejša za vas vam z veseljem svetujemo v centru Živex.
Nudimo vam vzdrževanje, čiščenje in urejanje okolice poslovnih, zasebnih stanovanjskih ali trgovskih objektov. Prav tako poskrbimo za košnjo travo in vzdrževanje zelenih površin. Stopite z nami v kontakt - Čistilni servis Cunj'ca, Ljubljana.
Tlakovci so idealni za urejanje vrta ali dvorišča, saj imajo betonski tlakovci številne prednosti, cena tlakovcev pa je relativno ugodna. S tlakovci lahko dopolnite in uredite vaš vrt po vaših željah. Različni betonski tlakovci so na voljo v trgovinah Živex.
Betonski škarpniki – na voljo so vam različni škarpni elementi.  Mali in veliki liti škarpniki.
Betonske cevi za meteorno vodo so nepogrešljive pri odvodnjavanju na privatnih in javnih zemljiščih. Pri nas jih dobite po ugodni ceni (preverite cenik). 
Naj bo okolica vaše hiše moderno urejena s prijetnimi izdelki iz umetnega kamna. Preverite izdelke v spletnih katalogih.
Sesalniki blagovne znamke Rainbow so kakovostni. Priporočamo globniski sesalec začiščenje preprog.
Urejena okolica hiše je ogledalo njenih prebivalcev. Kako urediti okolico hiše po svoji meri? Pridite v Figuro, tu boste zanesljivo našli ideje za urejanje okolice. 
Motorne naprave za košnjo – lahke, močne in nahrbtne motorne kose. Pri nas dobite tudi električne ter akumulatorske kose. Motorna kosa na nitko ali silkarca.
Ureditev vrta in okolice je odločilna za urejen videz hiše. Urejanje okolja je enostavno in poceni z okrasnimi betonskimi izdelki, kot je vrtni vodnjak.
Rainbow sesalci za pepel so zelo kakovostni in enostavni za uporabo.