Vsi.si > Dom in vrt > Urejanje okolice

Urejanje okolice hiše. Zunanja ureditev doma.

Urejanje okolice - izdelki in storitve, ki jih potrebujete, ko odločite za urejanje okolice. Zunanja ureditev hiše naj bo estetsko privlačna in funkcionalna. Spremenite okolico svoje hiše v prijeten ambient.

Nastavki in priključki - patentirani mehanizem QuikFit. UNICOMMERCE d.o.o.
Obrezovalne, večnamenske škarje blagovne znamke Fiskars. UNICOMMERCE d.o.o.
Električni, motorni in akumulatorski rezalniki za živo mejo STIHL. UNICOMMERCE d.o.o.
Z Rainbov sesalniki globinsko očistite vaše prostore ter se znebite pršic.
Lopatke, grabljice in vrtne vile FISKARS. Preizkusite tudi kakovostne vrtne škarje. Vašo zbirko vrtnega pribora pa naj dopolnjuje priročna motika.
Urejanje okolice je lahko tudi prijetno opravilo. Urejanje okolice bo z našimi okrasnimi izdelki lepo in prijetno opravilo.
Ozelenitev strehe je priročna, saj z ozelenjenjem ustvarimo veliko dodatnega prostora, cena ekstenzivne ozelenitve pa je nizka. Odločite se za ozelenjenje strehe ali sten ter pomagajte k boljši naravi.
Podjetje Horti Kult d.o.o. iz Domžal nudi kvalitetno polaganje travne ruše po ugodni ceni. Poskrbite za lepo okolice svoje hiše in kupite ugodno travno rušo pri Horti Kult d.o.o.!
Ureditev vrta in urejanje okolice bo s premišljenim načrtovanjem pomagalo pri primerno urejeni okolici hiše. V podjetju Figura nudimo številne slovenske dodatke in okrasne elemente.
Vodni sesalec Rainbow vas nas preprost način odreši slabega zraka.
Tlakovanje dvorišč, Gorenjska in okolica – v podjetju Jarc. Ponujamo tudi fugiranje in druge visokokakovostne betonske izdelke. Preverite!
Ureditev vrta in zunanje okolice je odločilna za urejen videz hiše. Urejanje okolja je enostavno in poceni z okrasnimi betonskimi izdelki, kot je vrtni vodnjak.
Snežne lopate, plugi in potiskači Fiskars – najboljše lopate za sneg. Majhna ali velika ergonomsko oblikovana snežna lopata. Snežni plug in lopata za sneg – ugodno.
Vam služba in druge obveznosti ne dopuščajo dovolj časa, da bi se posvetili vašemu vrtu in okolici okoli hiše? V podjetju TISA za to namesto vas poskrbijo po zelo ugodnih cenah. Storitve so kvalitetne ter prilagojene vašim željam.
Pomembno je tudi gnojenje sadnega drevja. Za dodatne informacije obiščite spletno stran!
Rezalniki za živo mejo STIHL – motorni in električni rezalniki za živo mejo. Na voljo vam je tudi visoko kakovosten akumulatorski rezalnik.
Urejena zunanja okolica hiše je ogledalo njenih prebivalcev. Kako urediti okolico hiše po svoji meri? Pridite v Figuro, tu boste zanesljivo našli ideje za urejanje okolice. 
Travna ruša po ugodni ceni za takojšnjo ozelenitev vrta je več kot ugodna, na voljo je kakovostna travna ruša!   
Zunanja ureditev – tlakovanje dvorišč. Nudimo vam kakovostno polaganje tlakovcev in urejanje okolice. Naj bo ureditev dvorišča izvedena premišljeno.
Ugodne cene in visoka zmogljivost. V ponudbi tudi zelo kakovostni noži za prekopalnik. Obiščite nas.
Nudimo vam vzdrževanje, čiščenje in urejanje okolice poslovnih, zasebnih stanovanjskih ali trgovskih objektov. Prav tako poskrbimo za košnjo travo in vzdrževanje zelenih površin. Stopite z nami v kontakt - Čistilni servis Cunj'ca, Ljubljana.
Nudimo vam zelene strehe – cene vas bodo zagotovo navdušile. Vabimo vas k ogledu spletne strani ali nas obiščite in preverite ponudbo.
Si želite imeti streho, ki ob unikatnem, estetsko izjemnem videzu zagotavlja še daljšo življensko dobo izolacije? Pri Humko d.o.o. imajo za vas rešitev, saj imajo v ponudbi  tudi ozelenjene strehe.