Vsi.si > Dom in vrt > Urejanje okolice

Urejanje okolice hiše. Zunanja ureditev doma.

Urejanje okolice - izdelki in storitve, ki jih potrebujete, ko odločite za urejanje okolice. Zunanja ureditev hiše naj bo estetsko privlačna in funkcionalna. Spremenite okolico svoje hiše v prijeten ambient.

Električni, motorni in akumulatorski rezalniki za živo mejo STIHL. UNICOMMERCE d.o.o.
Obrezovalne, večnamenske škarje blagovne znamke Fiskars. UNICOMMERCE d.o.o.
Nastavki in priključki - patentirani mehanizem QuikFit. UNICOMMERCE d.o.o.
Sesalniki blagovne znamke Rainbow so kakovostni. Priporočamo globniski sesalec začiščenje preprog.
Nudimo vam vzdrževanje, čiščenje in urejanje okolice poslovnih, zasebnih stanovanjskih ali trgovskih objektov. Prav tako poskrbimo za košnjo travo in vzdrževanje zelenih površin. Stopite z nami v kontakt - Čistilni servis Cunj'ca, Ljubljana.
Sesalnik Rainbow je obenem tudi vlažilec zraka.
Ureditev vrta in okolice vas bo zadovoljila le, če boste o tem projektu temeljito premislili. Urejanje okolice hiše naj bo usklajeno z vašimi potrebami.
Podjetje Figura ponuja kakovostne in estetsko dovršene izdelke za urejanje vrta in okolice. Cenovno ugoden nakup umetnega kamna.
Živex svojim strankam ponuja vse za vrt in urejeno okolico stavbe. Prodajni program zajema od materiala in orodja za gradbeništvo, kmetijstvo, zunanjo ureditev do ograj ter tudi ogrevanja. Trgovine so prisotne po celotni Sloveniji, vabljeni pa ste tudi v spletno trgovino.
Urejanje vrta in urejanje okolice hiše je z našimi storitvami preprosto. Ureditev vrta pri nas hitra in kakovostna.
Ureditev okolice je povsem odvisna od vaših osebnih želj in potreb. Z ureditvijo vrta in ostale okolice boste zagotovili prijetno počutje tako znotraj kot zunaj vaših štirih sten.
Z Rainbov sesalniki globinsko očistite vaše prostore ter se znebite pršic.
Če želite urediti okolico doma ali vrta, ste prišli na pravi naslov. Podjetje Bevec vam ponuja čudovite inox ali pocinkana cvetlična korita v različnih dimenzijah in oblikah. Prav tako ponujajo številne dodatke kakor so vgrajene luči, vodne curke ali dvojna dna za zbiranje vode.
Naj bo okolica vaše hiše moderno urejena s prijetnimi izdelki iz umetnega kamna. Preverite izdelke v spletnih katalogih.
Betonski tlakovci različnih barv in oblik. Tlakovci Cementnih izdelkov Jarc vas zagotovo ne bodo razočarali. Pri nas poteka izdelava tlakovcev, po želji pa vam jih tudi položimo.
Betonski izdelki – kakovostni izdelki iz betona. Na voljo so vam betonski škarpniki, betonski tlakovci, betonski robniki, betonski vogalniki in betonski zidaki.
Sesalci za prah blagovne znamke Rainbow.
Ste ponosni na notranjost svoje hiše, malo manj pa na okolico svojega doma? Naša primarna dejavnost je zunanja ureditev dvorišča in okolice hiše, katero vam polepšamo s čudovitimi tlakovci in naravnim kamenjem. Askaz d.o.o., Kamna Gorica.
Prane betonske plošče vam nudijo naravno lepoto. Betonske plošče dimenzij 40 x 40 x 3,8. Odločite se za prane plošče in oblikujte okolico po svojih željah.
Vrtni drobilnik VIKING zdrobi vse ostanke z vrta. Na voljo bencinski in električni vrtni drobilec.
Urejena okolica hiše je ogledalo njenih prebivalcev. Kako urediti okolico hiše po svoji meri? Pridite v Figuro, tu boste zanesljivo našli ideje za urejanje okolice. 
  Urejanje okolice in vrta ob hiši je zabavno. Ureditev okolice hiše veliko pove o njenih stanovalcih ali uporabnikih.
Zunanja ureditev – tlakovanje dvorišč. Nudimo vam kakovostno polaganje tlakovcev in urejanje okolice. Naj bo ureditev dvorišča izvedena premišljeno.