Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Terase

Zunanje terase, lesene terase in tropski les za terase ter podi

Zunanje terase v vsi.si. Izdelava terase po meri in montaža terase iz domačega in eksotičnega lesa. Les za terase odlikuje barvna obstojnost in trajnost, zato izberite najboljše terase v naši ponudbi.

Kakovostne in cenovno ugodne lesene terase - Zeleni zajec d.o.o
Izdelava lesene terase ali izdelava terase iz lesa podjetja Maramo. Nudimo Izdelava tikove terase in ugodne cene. Ugodna tikovina za terase. Pokrite terase in balkoni iz lesa.
Izdelava lesene terase iz tikovine. Tikovina (ang. teak) oz. tikov les za terase spada med srednje trdne vrste lesa in se uporablja za pode za terase. Leseni podi so primerni tudi za druge prostore - preverite našo ponudbo podov za savne, kopalnice, vrtove ... Alutech, Grosuplje
Svetujemo vam, da se pred nakupom lesene terase posvetujete s strokovnjakom. Če še niste povsem prepričani, če bi zares uporabili les, vam lahko povemo, da je izbira vsekakor na mestu, saj je les naraven material, izredno obstojen in hkrati lep. Vogart d.o.o., Brezovica pri Ljubljani.
Oglejte si cenik za naše lesene terase. Priporočamo vam sibirski macesen – cena je zelo ugodna. V naši ponudbi tudi leseni podi za terase.