Vsi.si > Dom in vrt > Strehe > Žlebovi

Žlebovi so zaključek strehe

Žlebovi omogočajo odtekanje vode od objekta.

V podjetju Skrin nudijo polkrožne, štirikotne in ovalne žlebove. Žlebovi iz ponudbe so izjemne kakovosti - dobite pa jih lahko po ugodni ceni. Za več informacij preverite spletno stran.
Tinde vam nudi mnogo kljuk za žlebove iz stalne ponudbe. Prav tako vam po ugodni ceni izdelajo poljubne kvalitetne kljuke po naročilu.
Naša ponudba obsega raznovrstne dimenzije žlebov po ugodni ceni. Zagotavljamo kvalitetno izdelavo in strokovno montažo. Kontaktirajte nas.
V podjetju Metrapan Vam nudimo vse kar potrebujete za kvalitetno streho. V naši ponudbi najdete vse za streho - od obrob in žlebov do odtokov.
Ne prezrite ugodne ponudbe podjetja Skrin. Estetski, obstojni in cenovno ugodni žlebovi različnih dimenzij čakajo na vas. Oglejte si njihovo spletno stran za več informacij.
Naši krovci za vas izvedejo montažo žlebov, ki bo potekala hitro in brez težav. Ponujamo vam vrhunske žlebove, strešne dodatke in krovske elemente.
Kvalitetne žlebove za streho po naročilu dobite v podjetju Skrin d.o.o. Obiščite naše trgovine v Kranju in Ljubljani.
Žleb za odvajanje meteorne vode, na voljo različni materiali in barve ter dimenzije. Ugoden cenik žlebov preverite tukaj.
Objemke za odtočne cevi so pomemben element pri žlebovih in ostalih ceveh v vašem domovanju. Podjetje Tinde jih izdeluje iz nerjaveče in kakovostne pločevine.
Obiščite spletno stran podjetja Skrin d.o.o. in si oglejte njihovo ugodno akcijo strešnih žlebov različnih dimenzij.