Vsi.si > Dom in vrt > Strehe

Strehe. Ravne strehe in strehe z naklonom

Strehe. Prekrivanje strehe zahteva svoj čas, toda nove strehe močneje kljubujejo vremenskim nevšečnostim. Strešniki za strehe in izolacija za strehe. Kakovostne strehe oz. strešne kritine. Preverite jeklene strešne kritine, pločevinaste strehe in kovinske kritine. Za vsa strešna dela je priporočljivo, da izberete usposobljeno in strokovno krovsko ekipo.

Jeklene strešne kritine - Mix d.o.o.
Izvedba zelenih streh mora biti strokovna in profesionalna. Mi vam izvedemo brez napak, poleg tega pa so naše cene še zelo ugodne.
V ponudbi kvalitetne strešne obrobe iz najboljših materialov. Preverite našo pestro ponudbo.
Da ne prihaja do težav mora biti izvedba zelene strehe vrhunska in brez napak. Ideja zelenih streh zaradi varčnosti in prijaznosti do okolja postaja vse bolj popularna.
Zelena streha v Ljubljani navdušuje stranke s strokovnimi izvedbami zelenih streh. Ozelenitve ravnih streh vam lahko prinesejo marsikatere koristi. Zelene terase vam izjemno popestrijo celotno bivališče.
Ravne strehe nudijo izjemno priložnost za praktično in estetsko zazelenitev. Naj zelena streha prinese svežino tudi v urbani prostor.
Pri nas lahko najdete najkvalitetnejše zelene strehe. Zelene strehe postajajo v Sloveniji vedno bolj popularne, saj služijo kot izolacija in so okolju prijazne.
Sestava ravne strehe, naklon ravne strehe in izvedba ravne strehe so stvari, ki jih je najbolje prepustiti profesionalcem, zato zaupajte Streham Kuhar!
Kvalitetno odvodnjavanje ravne strehe, da na strehi med in po dežju voda ne zastaja.
Krovstvo se tako kot strešni sistemi razvija in za kakovostno prekrivanje strehe je potreben dober krovec. Svetovanje pri izboru strešne kritine in kakovostni strešniki. Tondach d.o.o. - strešne kritine, Boreci. Bogata tradicija in dolga življenjska doba strešne kritine.
Ravne strehe Norik navdušujejo s svojo trdnostjo, trpežnostjo in dolgo življenjsko dobo. Na voljo vseh odtenkih RAL-lestvice. Strehe prenesejo tudi večje obremenitve.
Strešna kritina Tondach d.o.o. – prijazna strešna kritina za prijazen dom, strešna opeka in strešne kritine Tondah d.o.o.. Naravna opečna kritina najvišje kakovosti. Kritina za dom in druge objekte - tudi gospodarske in poslovne objekte.
Zelene strehe podaljšajo življenjsko dobo vaši strehi. Zelene strehe so estetsko čudovite in cenovno ugodne.
Sanacija in prenova ravnih streh za preprečitev poškodb.
Vzdrževanje in servisiranje streh v rednih časovnih intervalih preprečuje večje težave. Bistveno je tudi strokovno svetovanje pri sanacijah.
Strešne kritine Bobrovec - tradicionalna strešna kritina, ki se lepo poda tudi na moderne stavbe. Bobrovec v različnih modelih: segmentni, koničasti, gotski, cerkveni bobrovec in bobrovec Steyr (bombiran). Izberete lahko med številnimi barvami. Strešna kritina bobrovec brez sijaja ali prekrita z glazuro. Tondach d.o.o., Boreci.
Krovstvo zahteva strokovnost. Usposobljena krovska ekipa se mora ustrezno prilagoditi situaciji na objektu in priskrbeti za brezhibno izvedbo krovsko kleparskih del. Krovski izdelki na trgu so različni glede na specifiko objekta. Pred izvedbo krovskih storitev vam tudi svetujemo glede izbire materialov in krovskih izdelkov. 
Strehe in strešna kritina. Izdelava, sanacija, obnova ali menjava strehe ne bo več problem. Opečna kritina, valovitka, korci, pločevinasta strešna kritina, sekundarna kritina. Obiščite nas in izberite kakovostno strešno kritino. Ugodne cene, širok izbor in dolga življenjska doba kritine. Skupina Topdom, Dol pri Ljubljani.
Izbira strehe je lahko enostavna, če je vaš cilj trajna streha. Opečna strešna kritina, ki se odlično obnese v vremenskih pogojih, ki jih imamo pri nas. Ko se odločate za obnovo strehe, izberite strešno kritino Tondach. Najboljša kritina za prekrivanje strehe. Tondach, Boreci
Pločevinasta strega nudi kvaliteteno zaščito pred vremenskimi vplivi. Preverite našo ponudbo in cene.
Ste se odločili za prekrivanje, popravilo ali izolacijo strehe? V naši trgovini vam nudimo gradbeni in instalacijski material - strešne kritine, vlakocementne plošče, kameno volno, stekleno volno, stiropor ... Kakovostni materiali za prekrivanje in popravilo strehe, ki jih lahko kupite v naših poslovalnicah ali prek naše spletne trgovine. Trgovina Mix, Ljubljana.