Vsi.si > Dom in vrt > Strehe

Strehe. Ravne strehe in strehe z naklonom

Strehe. Prekrivanje strehe zahteva svoj čas, toda nove strehe močneje kljubujejo vremenskim nevšečnostim. Strešniki za strehe in izolacija za strehe. Kakovostne strehe oz. strešne kritine. Preverite jeklene strešne kritine, pločevinaste strehe in kovinske kritine. Za vsa strešna dela je priporočljivo, da izberete usposobljeno in strokovno krovsko ekipo.

Jeklene strešne kritine - Mix d.o.o.
Ste se odločili za prekrivanje, popravilo ali izolacijo strehe? V naši trgovini vam nudimo gradbeni in instalacijski material - strešne kritine, vlakocementne plošče, kameno volno, stekleno volno, stiropor ... Kakovostni materiali za prekrivanje in popravilo strehe, ki jih lahko kupite v naših poslovalnicah ali prek naše spletne trgovine. Trgovina Mix, Ljubljana.
Zagotovite si kvalitetno konstrukcijo strehe s podjetjem Streha Kuhar, d.o.o.. Nudijo tudi izolacijo ravne pohodne strehe in še mnogo več.
Izberite kakovostno kritino za nadstrešek. Izberite creaton kritino pri podjetju Skrin, d.o.o.. 
Vas zanimajo ugodne cene strehe? Vabljeni k ogledu spletne strani podjetja Skrin, kjer je cena streh res ugodna.
Krovstvo se tako kot strešni sistemi razvija in za kakovostno prekrivanje strehe je potreben dober krovec. Svetovanje pri izboru strešne kritine in kakovostni strešniki. Tondach d.o.o. - strešne kritine, Boreci. Bogata tradicija in dolga življenjska doba strešne kritine.
Kritine vseh vrst. Med njimi zelo kvalitetne opečne kritine. Cena opečnih kritin je konkurenčna. Opečne strešne kritine so zelo priljubljeno strešno pokrivalo.
Akcija žlebov. Žlebovi in odtočne cevi po ugodnih cenah. Pomemben del krovstvo je kvalitetna montaža žlebov.
Ravne strehe lahko postanejo tudi dodaten uporaben prostor. Obrnjena streha je pametna izbira zaradi zaščite hidroizolacije.
Potrebujete hidroizolacijo zelene strehe? Podjetje Norik nudi ugodne cene hidroizolacije ter ozelenitve vaše strehe. Preverite našo ponudbo.
Krovstvo zahteva strokovnost. Usposobljena krovska ekipa se mora ustrezno prilagoditi situaciji na objektu in priskrbeti za brezhibno izvedbo krovsko kleparskih del. Krovski izdelki na trgu so različni glede na specifiko objekta. Pred izvedbo krovskih storitev vam tudi svetujemo glede izbire materialov in krovskih izdelkov. 
Izdelava ravne strehe, ki nudi boljši izkoristek. Več informacij o detajlih za ravno streho pridobite na spletni strani.
Strešne kritine Bobrovec - tradicionalna strešna kritina, ki se lepo poda tudi na moderne stavbe. Bobrovec v različnih modelih: segmentni, koničasti, gotski, cerkveni bobrovec in bobrovec Steyr (bombiran). Izberete lahko med številnimi barvami. Strešna kritina bobrovec brez sijaja ali prekrita z glazuro. Tondach d.o.o., Boreci.
Preverite cenik strešne kritine na spletni strani podjetja Skrin. Cene vas bodo prepričale v nakup.
Odločite se za sanacijo strehe in poskrbite za dolgo življenjsko dobo vaše strešne kritine. Obiščite nas in preverite našo ponudbo.
Hitro, zanesljivo in profesionalno popravilo ravnih streh s podjetjem Šircelj. Že več kot 30 let izkušenj.
Strešna kritina Tondach d.o.o. – prijazna strešna kritina za prijazen dom, strešna opeka in strešne kritine Tondah d.o.o.. Naravna opečna kritina najvišje kakovosti. Kritina za dom in druge objekte - tudi gospodarske in poslovne objekte.
Ozelenitev strehe je izjemno priljubljena rešitev  saj varuje pred mehanskimi poškodbami in ekstremnimi temperaturami.
Če se vam zdi, da potrebujete novo streho, a je le ta za vas prevelik finančni zalogaj se raje odločite za sanacijo vaše strehe. Podjetje Skrin nudi kvalitetno sanacijo strehe in zamenjavo strešne kritine po ugodnih cenah.  
Zelene strehe podaljšajo življenjsko dobo vaši strehi. Zelene strehe so estetsko čudovite in cenovno ugodne.
Izvedba zelenih streh mora biti strokovna in profesionalna. Mi vam izvedemo brez napak, poleg tega pa so naše cene še zelo ugodne.