Vsi.si > Dom in vrt > Strehe

Strehe. Ravne strehe in strehe z naklonom

Strehe. Prekrivanje strehe zahteva svoj čas, toda nove strehe močneje kljubujejo vremenskim nevšečnostim. Strešniki za strehe in izolacija za strehe. Kakovostne strehe oz. strešne kritine. Preverite jeklene strešne kritine, pločevinaste strehe in kovinske kritine. Za vsa strešna dela je priporočljivo, da izberete usposobljeno in strokovno krovsko ekipo.

Jeklene strešne kritine - Mix d.o.o.
Pločevinasta strega nudi kvaliteteno zaščito pred vremenskimi vplivi. Preverite našo ponudbo in cene.
Izvedba zelenih streh mora biti strokovna in profesionalna. Mi vam izvedemo brez napak, poleg tega pa so naše cene še zelo ugodne.
V podjetju Skrin je razmerje med kakovostjo in ceno odlično, saj so cene strehe res ugodne. Prav tako je ugodno tudi popravilo strehe.
Zelene strehe podaljšajo življenjsko dobo vaši strehi. Zelene strehe so estetsko čudovite in cenovno ugodne.
Strešni vrtovi so tako uporabni kot estetski. Z njimi se lahko celo prihrani, zato so zelene strehe oziroma strešni vrtovi idealna rešitev za vaš nadstrešek. Zelena streha v Ljubljani vam nudi vrhunsko izdelavo strešnih vrtov po najmodernejših smernicah.
Pri nas lahko najdete najkvalitetnejše zelene strehe. Zelene strehe postajajo v Sloveniji vedno bolj popularne, saj služijo kot izolacija in so okolju prijazne.
Pri hidroizolaciji zelene strehe je potrebna kakovostna protikoreninska zaščita. Za preprečevanje neljubega puščanja ali zamakanja je potrebno, da izolacijo ravne strehe opravi izkušen profesionalec.
Zelena streha v Ljubljani navdušuje stranke s strokovnimi izvedbami zelenih streh. Ozelenitve ravnih streh vam lahko prinesejo marsikatere koristi. Zelene terase vam izjemno popestrijo celotno bivališče.
Pri ravnih streha je potrebno biti pazljiv pri izolaciji, da ne pride do zamakanja. Tudi drenažni odtoki se lahko zamašijo in povzročijo nepredvidene količine zadrževane vode. S pomočjo zelene strehe lahko na naraven način uporabite odvečno vodo.
Kvalitetno odvodnjavanje ravne strehe, da na strehi med in po dežju voda ne zastaja.
Ravne strehe Norik navdušujejo s svojo trdnostjo, trpežnostjo in dolgo življenjsko dobo. Na voljo vseh odtenkih RAL-lestvice. Strehe prenesejo tudi večje obremenitve.
Ravne strehe lahko postanejo tudi dodaten uporaben prostor. Obrnjena streha je pametna izbira zaradi zaščite hidroizolacije.
Nudimo vse kar potrebujete za izdelavo strehe. Preverite našo ponudbo obrob, žlebov, strešnih kritin in drugi krovskih izdelkov.
Ozelenjene strehe so v ponos marsikateri hiši zaradi estetsko privlačnega videza. Pri nas izvedemo zeleno streho strokovno in po ugodni ceni.
Obnova ravnih streh, ki so lahko tudi zamenjava celotne strešne kritine in ostalih delov strehe.
Zazelenitev ravne strehe prinaša tako estetske kot praktične prednosti. Izdelava zelene strehe je bolj priljubljena.
Odločitev za zeleno ravno streho vam lahko prinese številne prednosti, ki jih ne morete imeti pri poševnih strehah. Zelene strehe imajo dobro hidroizolacijo in zmanjšajo stroške obratovanja.
Da ne prihaja do težav mora biti izvedba zelene strehe vrhunska in brez napak. Ideja zelenih streh zaradi varčnosti in prijaznosti do okolja postaja vse bolj popularna.
Ste se odločili za prekrivanje, popravilo ali izolacijo strehe? V naši trgovini vam nudimo gradbeni in instalacijski material - strešne kritine, vlakocementne plošče, kameno volno, stekleno volno, stiropor ... Kakovostni materiali za prekrivanje in popravilo strehe, ki jih lahko kupite v naših poslovalnicah ali prek naše spletne trgovine. Trgovina Mix, Ljubljana.
Sestava ravne strehe, naklon ravne strehe in izvedba ravne strehe so stvari, ki jih je najbolje prepustiti profesionalcem, zato zaupajte Streham Kuhar!