Vsi.si > Dom in vrt > Strehe

Strehe. Ravne strehe in strehe z naklonom

Strehe. Prekrivanje strehe zahteva svoj čas, toda nove strehe močneje kljubujejo vremenskim nevšečnostim. Strešniki za strehe in izolacija za strehe. Kakovostne strehe oz. strešne kritine. Preverite jeklene strešne kritine, pločevinaste strehe in kovinske kritine. Za vsa strešna dela je priporočljivo, da izberete usposobljeno in strokovno krovsko ekipo.

Jeklene strešne kritine - Mix d.o.o.
Vzdrževanje in servisiranje streh v rednih časovnih intervalih preprečuje večje težave. Bistveno je tudi strokovno svetovanje pri sanacijah.
Pri hidroizolaciji zelene strehe je potrebna kakovostna protikoreninska zaščita. Za preprečevanje neljubega puščanja ali zamakanja je potrebno, da izolacijo ravne strehe opravi izkušen profesionalec.
Ste se odločili za prekrivanje, popravilo ali izolacijo strehe? V naši trgovini vam nudimo gradbeni in instalacijski material - strešne kritine, vlakocementne plošče, kameno volno, stekleno volno, stiropor ... Kakovostni materiali za prekrivanje in popravilo strehe, ki jih lahko kupite v naših poslovalnicah ali prek naše spletne trgovine. Trgovina Mix, Ljubljana.
Strehe in strešna kritina. Izdelava, sanacija, obnova ali menjava strehe ne bo več problem. Opečna kritina, valovitka, korci, pločevinasta strešna kritina, sekundarna kritina. Obiščite nas in izberite kakovostno strešno kritino. Ugodne cene, širok izbor in dolga življenjska doba kritine. Skupina Topdom, Dol pri Ljubljani.
Aluminijasti profili za strehe in aluminijasti nadstreški za kakovostno zaščito. Alu profili in alu nadstreški, ki ne rjavijo in so odporni na praske, služijo kot avtomobilski nadstrešek ali aluminijasti nadstrešek za terase. Kvalitetne kritine za nadstreške. M kaiser, Maribor
Strešne kritine Bobrovec - tradicionalna strešna kritina, ki se lepo poda tudi na moderne stavbe. Bobrovec v različnih modelih: segmentni, koničasti, gotski, cerkveni bobrovec in bobrovec Steyr (bombiran). Izberete lahko med številnimi barvami. Strešna kritina bobrovec brez sijaja ali prekrita z glazuro. Tondach d.o.o., Boreci.
Kvalitetno odvodnjavanje ravne strehe, da na strehi med in po dežju voda ne zastaja.
Zelene strehe podaljšajo življenjsko dobo vaši strehi. Zelene strehe so estetsko čudovite in cenovno ugodne.
Ravne strehe lahko postanejo tudi dodaten uporaben prostor. Obrnjena streha je pametna izbira zaradi zaščite hidroizolacije.
Odločitev za zeleno ravno streho vam lahko prinese številne prednosti, ki jih ne morete imeti pri poševnih strehah. Zelene strehe imajo dobro hidroizolacijo in zmanjšajo stroške obratovanja.
Strešna kritina Tondach d.o.o. – prijazna strešna kritina za prijazen dom, strešna opeka in strešne kritine Tondah d.o.o.. Naravna opečna kritina najvišje kakovosti. Kritina za dom in druge objekte - tudi gospodarske in poslovne objekte.
Ozelenjene strehe so v ponos marsikateri hiši zaradi estetsko privlačnega videza. Pri nas izvedemo zeleno streho strokovno in po ugodni ceni.
V podjetju Skrin je razmerje med kakovostjo in ceno odlično, saj so cene strehe res ugodne. Prav tako je ugodno tudi popravilo strehe.
Ravne strehe Norik navdušujejo s svojo trdnostjo, trpežnostjo in dolgo življenjsko dobo. Na voljo vseh odtenkih RAL-lestvice. Strehe prenesejo tudi večje obremenitve.
Krovstvo zahteva strokovnost. Usposobljena krovska ekipa se mora ustrezno prilagoditi situaciji na objektu in priskrbeti za brezhibno izvedbo krovsko kleparskih del. Krovski izdelki na trgu so različni glede na specifiko objekta. Pred izvedbo krovskih storitev vam tudi svetujemo glede izbire materialov in krovskih izdelkov. 
Pločevinasta strega nudi kvaliteteno zaščito pred vremenskimi vplivi. Preverite našo ponudbo in cene.
Krovstvo se tako kot strešni sistemi razvija in za kakovostno prekrivanje strehe je potreben dober krovec. Svetovanje pri izboru strešne kritine in kakovostni strešniki. Tondach d.o.o. - strešne kritine, Boreci. Bogata tradicija in dolga življenjska doba strešne kritine.
Gradnjo ravne strehe je potrebno opraviti kakovostno, trajnostno in brez napak. Zato se je nujno lotiti projekta z dobrimi izvajalci, ki imajo mnogo izkušenj in referenc.
Zagotovite si kvalitetno konstrukcijo strehe s podjetjem Streha Kuhar, d.o.o.. Nudijo tudi izolacijo ravne pohodne strehe in še mnogo več.
Izbira strehe je lahko enostavna, če je vaš cilj trajna streha. Opečna strešna kritina, ki se odlično obnese v vremenskih pogojih, ki jih imamo pri nas. Ko se odločate za obnovo strehe, izberite strešno kritino Tondach. Najboljša kritina za prekrivanje strehe. Tondach, Boreci