Vsi.si > Dom in vrt > Strehe

Strehe. Ravne strehe in strehe z naklonom

Strehe. Prekrivanje strehe zahteva svoj čas, toda nove strehe močneje kljubujejo vremenskim nevšečnostim. Strešniki za strehe in izolacija za strehe. Kakovostne strehe oz. strešne kritine. Preverite jeklene strešne kritine, pločevinaste strehe in kovinske kritine. Za vsa strešna dela je priporočljivo, da izberete usposobljeno in strokovno krovsko ekipo.

Jeklene strešne kritine - Mix d.o.o.
Obnova ravnih streh, ki so lahko tudi zamenjava celotne strešne kritine in ostalih delov strehe.
Ravna streha pomeni pridobitev tako v sodobni kot v tradicionalni hiši, nudi prostor za manjši vrtiček ali igrišče ter nudi ob primerni hidroizolaciji ravne strehe dobro zaščito.
Ravne strehe nudijo izjemno priložnost za praktično in estetsko zazelenitev. Naj zelena streha prinese svežino tudi v urbani prostor.
Gradnjo ravne strehe je potrebno opraviti kakovostno, trajnostno in brez napak. Zato se je nujno lotiti projekta z dobrimi izvajalci, ki imajo mnogo izkušenj in referenc.
Ravne strehe Norik navdušujejo s svojo trdnostjo, trpežnostjo in dolgo življenjsko dobo. Na voljo vseh odtenkih RAL-lestvice. Strehe prenesejo tudi večje obremenitve.
Strešna kritina Tondach d.o.o. – prijazna strešna kritina za prijazen dom, strešna opeka in strešne kritine Tondah d.o.o.. Naravna opečna kritina najvišje kakovosti. Kritina za dom in druge objekte - tudi gospodarske in poslovne objekte.
Odločite se za izdelavo ravne strehe pri podjetju Šircelj izolacije, d.o.o., kjer vam izdelajo kvalitetno ravno streho.
Potrebujete novo kritino za ravne strehe? Podjetje Šircelj je izvajalec za ravne strehe z dolgoletnimi izkušnjami.
Strešne kritine Bobrovec - tradicionalna strešna kritina, ki se lepo poda tudi na moderne stavbe. Bobrovec v različnih modelih: segmentni, koničasti, gotski, cerkveni bobrovec in bobrovec Steyr (bombiran). Izberete lahko med številnimi barvami. Strešna kritina bobrovec brez sijaja ali prekrita z glazuro. Tondach d.o.o., Boreci.
Odločitev za zeleno ravno streho vam lahko prinese številne prednosti, ki jih ne morete imeti pri poševnih strehah. Zelene strehe imajo dobro hidroizolacijo in zmanjšajo stroške obratovanja.
Strešni vrtovi so tako uporabni kot estetski. Z njimi se lahko celo prihrani, zato so zelene strehe oziroma strešni vrtovi idealna rešitev za vaš nadstrešek. Zelena streha v Ljubljani vam nudi vrhunsko izdelavo strešnih vrtov po najmodernejših smernicah.
Ste se odločili za prekrivanje, popravilo ali izolacijo strehe? V naši trgovini vam nudimo gradbeni in instalacijski material - strešne kritine, vlakocementne plošče, kameno volno, stekleno volno, stiropor ... Kakovostni materiali za prekrivanje in popravilo strehe, ki jih lahko kupite v naših poslovalnicah ali prek naše spletne trgovine. Trgovina Mix, Ljubljana.
V podjetju Skrin je razmerje med kakovostjo in ceno odlično, saj so cene strehe res ugodne. Prav tako je ugodno tudi popravilo strehe.
Z izdelavo zelene strehe lahko prihranite pri stroških klime in ogrevanja. Cene zelenih streh se vam zato sčasoma povrne. Najboljše zelene strehe lahko najdete pri nas.
Pri nas lahko najdete najkvalitetnejše zelene strehe. Zelene strehe postajajo v Sloveniji vedno bolj popularne, saj služijo kot izolacija in so okolju prijazne.
Zelena streha je kvalitetno izdelana. Oglejte si ugodne cene izdelave zelene strehe in se odločite za ozelenitev vaše strehe.
Podjetje Šircelj izolacije, d.o.o. so izvajalci ravnih streh že več kot 30 let. Zagovotite si ravno streho po ugodni ceni.
Krovstvo zahteva strokovnost. Usposobljena krovska ekipa se mora ustrezno prilagoditi situaciji na objektu in priskrbeti za brezhibno izvedbo krovsko kleparskih del. Krovski izdelki na trgu so različni glede na specifiko objekta. Pred izvedbo krovskih storitev vam tudi svetujemo glede izbire materialov in krovskih izdelkov. 
Strehe in strešna kritina. Izdelava, sanacija, obnova ali menjava strehe ne bo več problem. Opečna kritina, valovitka, korci, pločevinasta strešna kritina, sekundarna kritina. Obiščite nas in izberite kakovostno strešno kritino. Ugodne cene, širok izbor in dolga življenjska doba kritine. Skupina Topdom, Dol pri Ljubljani.
Strešni vrtovi niso le estetski ampak prinašajo tudi mnogo koristnosti. Podaljšajo strehi življenjsko dobo, saj je lahko zelena streha zelo dobro izolirana pred zunanjimi vplivi.