Vsi.si > Dom in vrt > Strehe

Strehe. Ravne strehe in strehe z naklonom

Strehe. Prekrivanje strehe zahteva svoj čas, toda nove strehe močneje kljubujejo vremenskim nevšečnostim. Strešniki za strehe in izolacija za strehe. Kakovostne strehe oz. strešne kritine. Preverite jeklene strešne kritine, pločevinaste strehe in kovinske kritine. Za vsa strešna dela je priporočljivo, da izberete usposobljeno in strokovno krovsko ekipo.

Jeklene strešne kritine - Mix d.o.o.
Zelena streha je sodobna rešitev v večini ravnih streh. Z ekstenzivno ozelenitvijo ne boste znatna povečali teže zelene strehe. Poskbeli bomo za vse detajle vaše zelene strehe.
Ker je ekološka ozaveščenost vedno bolj vpeta v naša življenja, postajajo zelene strehe vedno bolj popularne. V podjetju Metrapan Vam bomo podali vse informacije o zelenih ravnih strehah, ceni, debelini in primernih rastlinah.  
Strešne kritine Bobrovec - tradicionalna strešna kritina, ki se lepo poda tudi na moderne stavbe. Bobrovec v različnih modelih: segmentni, koničasti, gotski, cerkveni bobrovec in bobrovec Steyr (bombiran). Izberete lahko med številnimi barvami. Strešna kritina bobrovec brez sijaja ali prekrita z glazuro. Tondach d.o.o., Boreci.
Barvanje napušča je kar zahtevno delo, zato ga prepustite strokovnjakom. Cena barvanja napušča se sicer ne razlikuje veliko od barvanja fasad.
Strešni vrtovi niso le estetski ampak prinašajo tudi mnogo koristnosti. Podaljšajo strehi življenjsko dobo, saj je lahko zelena streha zelo dobro izolirana pred zunanjimi vplivi.
Zelena streha je poimenovanje za strehe, ki so prekrite z ekstenzivno ozelenitvijo. Debelina zelene strehe seveda vpilva na težo zelene strehe.
Vas zanima zazelenitev ravne strehe? Preverite naše cene izdelave ravne strehe ter možnosti ozelenitve na obrnjeni ravni strehi.
Ste se odločili za prekrivanje, popravilo ali izolacijo strehe? V naši trgovini vam nudimo gradbeni in instalacijski material - strešne kritine, vlakocementne plošče, kameno volno, stekleno volno, stiropor ... Kakovostni materiali za prekrivanje in popravilo strehe, ki jih lahko kupite v naših poslovalnicah ali prek naše spletne trgovine. Trgovina Mix, Ljubljana.
Zelene strehe so ideana rešitev za ljubitelje narave, obenem pa čistijo deževnico, zadržujejo hrup in imajo ugodno ceno za bolj mirno življenje
Odločite se za sanacijo strehe in poskrbite za dolgo življenjsko dobo vaše strešne kritine. Obiščite nas in preverite našo ponudbo.
V ponudbi kvalitetne strešne obrobe iz najboljših materialov. Preverite našo pestro ponudbo.
Zelena streha je kvalitetno izdelana. Oglejte si ugodne cene izdelave zelene strehe in se odločite za ozelenitev vaše strehe.
Pri izdelavi zelene strehe je pomembna tudi ustrezna hidroizolacija, za katero naj poskrbijo za to usposobljeni strokovnjaki. 
Izdelava zelene strehe je hitra in učinkovita, obenem pa pripomore k bolj zdravemu in zelenemu okolju. Na voljo dve različni izvedbi, ekstenzivna za sajenje trdoživih rastlin in intenzivna za grmovnice in drevesa.
Strehe in strešna kritina. Izdelava, sanacija, obnova ali menjava strehe ne bo več problem. Opečna kritina, valovitka, korci, pločevinasta strešna kritina, sekundarna kritina. Obiščite nas in izberite kakovostno strešno kritino. Ugodne cene, širok izbor in dolga življenjska doba kritine. Skupina Topdom, Dol pri Ljubljani.
Izvedba zelenih streh mora biti strokovna in profesionalna. Mi vam izvedemo brez napak, poleg tega pa so naše cene še zelo ugodne.
Pločevinasta strega nudi kvaliteteno zaščito pred vremenskimi vplivi. Preverite našo ponudbo in cene.
Pri nas lahko najdete najkvalitetnejše zelene strehe. Zelene strehe postajajo v Sloveniji vedno bolj popularne, saj služijo kot izolacija in so okolju prijazne.
Potrebujete novo kritino za ravne strehe? Podjetje Šircelj je izvajalec za ravne strehe z dolgoletnimi izkušnjami.
Ravne strehe lahko postanejo tudi dodaten uporaben prostor. Obrnjena streha je pametna izbira zaradi zaščite hidroizolacije.