Vsi.si > Dom in vrt > Strehe

Strehe. Ravne strehe in strehe z naklonom

Strehe. Prekrivanje strehe zahteva svoj čas, toda nove strehe močneje kljubujejo vremenskim nevšečnostim. Strešniki za strehe in izolacija za strehe. Kakovostne strehe oz. strešne kritine. Preverite jeklene strešne kritine, pločevinaste strehe in kovinske kritine. Za vsa strešna dela je priporočljivo, da izberete usposobljeno in strokovno krovsko ekipo.

Jeklene strešne kritine - Mix d.o.o.
Gradnjo ravne strehe je potrebno opraviti kakovostno, trajnostno in brez napak. Zato se je nujno lotiti projekta z dobrimi izvajalci, ki imajo mnogo izkušenj in referenc.
Z izdelavo zelene strehe lahko prihranite pri stroških klime in ogrevanja. Cene zelenih streh se vam zato sčasoma povrne. Najboljše zelene strehe lahko najdete pri nas.
Pločevinasta strega nudi kvaliteteno zaščito pred vremenskimi vplivi. Preverite našo ponudbo in cene.
Strešni vrtovi niso le estetski ampak prinašajo tudi mnogo koristnosti. Podaljšajo strehi življenjsko dobo, saj je lahko zelena streha zelo dobro izolirana pred zunanjimi vplivi.
Pri ravnih streha je potrebno biti pazljiv pri izolaciji, da ne pride do zamakanja. Tudi drenažni odtoki se lahko zamašijo in povzročijo nepredvidene količine zadrževane vode. S pomočjo zelene strehe lahko na naraven način uporabite odvečno vodo.
Nudimo vse kar potrebujete za izdelavo strehe. Preverite našo ponudbo obrob, žlebov, strešnih kritin in drugi krovskih izdelkov.
Strešna kritina Tondach d.o.o. – prijazna strešna kritina za prijazen dom, strešna opeka in strešne kritine Tondah d.o.o.. Naravna opečna kritina najvišje kakovosti. Kritina za dom in druge objekte - tudi gospodarske in poslovne objekte.
Strešne kritine Bobrovec - tradicionalna strešna kritina, ki se lepo poda tudi na moderne stavbe. Bobrovec v različnih modelih: segmentni, koničasti, gotski, cerkveni bobrovec in bobrovec Steyr (bombiran). Izberete lahko med številnimi barvami. Strešna kritina bobrovec brez sijaja ali prekrita z glazuro. Tondach d.o.o., Boreci.
Kvalitetno odvodnjavanje ravne strehe, da na strehi med in po dežju voda ne zastaja.
Izvedba zelenih streh mora biti strokovna in profesionalna. Mi vam izvedemo brez napak, poleg tega pa so naše cene še zelo ugodne.
Strešni vrtovi so tako uporabni kot estetski. Z njimi se lahko celo prihrani, zato so zelene strehe oziroma strešni vrtovi idealna rešitev za vaš nadstrešek. Zelena streha v Ljubljani vam nudi vrhunsko izdelavo strešnih vrtov po najmodernejših smernicah.
Pri nas lahko najdete najkvalitetnejše zelene strehe. Zelene strehe postajajo v Sloveniji vedno bolj popularne, saj služijo kot izolacija in so okolju prijazne.
Ravne strehe lahko postanejo tudi dodaten uporaben prostor. Obrnjena streha je pametna izbira zaradi zaščite hidroizolacije.
Aluminijasti profili za strehe in aluminijasti nadstreški za kakovostno zaščito. Alu profili in alu nadstreški, ki ne rjavijo in so odporni na praske, služijo kot avtomobilski nadstrešek ali aluminijasti nadstrešek za terase. Kvalitetne kritine za nadstreške. M kaiser, Maribor
Sanacija in prenova ravnih streh za preprečitev poškodb.
Izbira strehe je lahko enostavna, če je vaš cilj trajna streha. Opečna strešna kritina, ki se odlično obnese v vremenskih pogojih, ki jih imamo pri nas. Ko se odločate za obnovo strehe, izberite strešno kritino Tondach. Najboljša kritina za prekrivanje strehe. Tondach, Boreci
Zelene strehe podaljšajo življenjsko dobo vaši strehi. Zelene strehe so estetsko čudovite in cenovno ugodne.
Ste se odločili za prekrivanje, popravilo ali izolacijo strehe? V naši trgovini vam nudimo gradbeni in instalacijski material - strešne kritine, vlakocementne plošče, kameno volno, stekleno volno, stiropor ... Kakovostni materiali za prekrivanje in popravilo strehe, ki jih lahko kupite v naših poslovalnicah ali prek naše spletne trgovine. Trgovina Mix, Ljubljana.
Krovstvo se tako kot strešni sistemi razvija in za kakovostno prekrivanje strehe je potreben dober krovec. Svetovanje pri izboru strešne kritine in kakovostni strešniki. Tondach d.o.o. - strešne kritine, Boreci. Bogata tradicija in dolga življenjska doba strešne kritine.
Obnova ravnih streh, ki so lahko tudi zamenjava celotne strešne kritine in ostalih delov strehe.