Vsi.si > Dom in vrt > Strehe

Strehe. Ravne strehe in strehe z naklonom

Strehe. Prekrivanje strehe zahteva svoj čas, toda nove strehe močneje kljubujejo vremenskim nevšečnostim. Strešniki za strehe in izolacija za strehe. Kakovostne strehe oz. strešne kritine. Preverite jeklene strešne kritine, pločevinaste strehe in kovinske kritine. Za vsa strešna dela je priporočljivo, da izberete usposobljeno in strokovno krovsko ekipo.

Jeklene strešne kritine - Mix d.o.o.
Hitro, zanesljivo in profesionalno popravilo ravnih streh s podjetjem Šircelj. Že več kot 30 let izkušenj.
Cena ravnih streh pri podjetju Šircelj ugodna. Poleg izgradnje ravne strehe nudijo tudi obnovo ravne strehe.
Izbira strehe je lahko enostavna, če je vaš cilj trajna streha. Opečna strešna kritina, ki se odlično obnese v vremenskih pogojih, ki jih imamo pri nas. Ko se odločate za obnovo strehe, izberite strešno kritino Tondach. Najboljša kritina za prekrivanje strehe. Tondach, Boreci
Da ne prihaja do težav mora biti izvedba zelene strehe vrhunska in brez napak. Ideja zelenih streh zaradi varčnosti in prijaznosti do okolja postaja vse bolj popularna.
Odločite se za sanacijo strehe in poskrbite za dolgo življenjsko dobo vaše strešne kritine. Obiščite nas in preverite našo ponudbo.
Aluminijasti profili za strehe in aluminijasti nadstreški za kakovostno zaščito. Alu profili in alu nadstreški, ki ne rjavijo in so odporni na praske, služijo kot avtomobilski nadstrešek ali aluminijasti nadstrešek za terase. Kvalitetne kritine za nadstreške. M kaiser, Maribor
Krovstvo se tako kot strešni sistemi razvija in za kakovostno prekrivanje strehe je potreben dober krovec. Svetovanje pri izboru strešne kritine in kakovostni strešniki. Tondach d.o.o. - strešne kritine, Boreci. Bogata tradicija in dolga življenjska doba strešne kritine.
Zelena streha v Ljubljani navdušuje stranke s strokovnimi izvedbami zelenih streh. Ozelenitve ravnih streh vam lahko prinesejo marsikatere koristi. Zelene terase vam izjemno popestrijo celotno bivališče.
Krovstvo zahteva strokovnost. Usposobljena krovska ekipa se mora ustrezno prilagoditi situaciji na objektu in priskrbeti za brezhibno izvedbo krovsko kleparskih del. Krovski izdelki na trgu so različni glede na specifiko objekta. Pred izvedbo krovskih storitev vam tudi svetujemo glede izbire materialov in krovskih izdelkov. 
V ponudbi kvalitetne strešne obrobe iz najboljših materialov. Preverite našo pestro ponudbo.
Kvalitetna in cenovno ugodna obnova ravne strehe s podjetjem Šircelj. Preverite še ostale storitve podjetja.
Kritine vseh vrst. Med njimi zelo kvalitetne opečne kritine. Cena opečnih kritin je konkurenčna. Opečne strešne kritine so zelo priljubljeno strešno pokrivalo.
V podjetju Skrin je razmerje med kakovostjo in ceno odlično, saj so cene strehe res ugodne. Prav tako je ugodno tudi popravilo strehe.
Strehe in strešna kritina. Izdelava, sanacija, obnova ali menjava strehe ne bo več problem. Opečna kritina, valovitka, korci, pločevinasta strešna kritina, sekundarna kritina. Obiščite nas in izberite kakovostno strešno kritino. Ugodne cene, širok izbor in dolga življenjska doba kritine. Skupina Topdom, Dol pri Ljubljani.
Odkrijte lastnosti zelenih streh.
Potrebujete novo kritino za ravne strehe? Podjetje Šircelj je izvajalec za ravne strehe z dolgoletnimi izkušnjami.
Ozelenitev strehe je izjemno priljubljena rešitev  saj varuje pred mehanskimi poškodbami in ekstremnimi temperaturami.
Izdelava zelene strehe, ki s pomočjo rastlin stavbo poveže z naravnim okoljem. Izdelave se lotite preudarno in jo zaupajte profesionalcem in prihranite.
Hitra, kvalitetna in zanesljiva gradnja ravne strehe s podjetjem Šircelj izolacije,d .o.o.. Preverite še ostale storitve.
Pločevinasta strega nudi kvaliteteno zaščito pred vremenskimi vplivi. Preverite našo ponudbo in cene.