Vsi.si > Dom in vrt > Strehe

Strehe. Ravne strehe in strehe z naklonom

Strehe. Prekrivanje strehe zahteva svoj čas, toda nove strehe močneje kljubujejo vremenskim nevšečnostim. Strešniki za strehe in izolacija za strehe. Kakovostne strehe oz. strešne kritine. Preverite jeklene strešne kritine, pločevinaste strehe in kovinske kritine. Za vsa strešna dela je priporočljivo, da izberete usposobljeno in strokovno krovsko ekipo.

Jeklene strešne kritine - Mix d.o.o.
Aluminijasti profili za strehe in aluminijasti nadstreški za kakovostno zaščito. Alu profili in alu nadstreški, ki ne rjavijo in so odporni na praske, služijo kot avtomobilski nadstrešek ali aluminijasti nadstrešek za terase. Kvalitetne kritine za nadstreške. M kaiser, Maribor
Sanacija ravne strehe je s podjetjem Šircelj hitra in enostavna. Preverite še ostale storitve podjetja. 
Projektiranje, ekstenzivna ozelenitev strehe in redno vzdrževanje izvajamo po konkurenčnih cenah!  Ekstenzivna zazelenitev  za ravne in poševne strehe:
Kvalitetna in cenovno ugodna obnova ravne strehe s podjetjem Šircelj. Preverite še ostale storitve podjetja.
Ravne strehe Norik navdušujejo s svojo trdnostjo, trpežnostjo in dolgo življenjsko dobo. Na voljo vseh odtenkih RAL-lestvice. Strehe prenesejo tudi večje obremenitve.
V ponudbi kvalitetne strešne obrobe iz najboljših materialov. Preverite našo pestro ponudbo.
Hitro, zanesljivo in profesionalno popravilo ravnih streh s podjetjem Šircelj. Že več kot 30 let izkušenj.
Če se vam zdi, da potrebujete novo streho, a je le ta za vas prevelik finančni zalogaj se raje odločite za sanacijo vaše strehe. Podjetje Skrin nudi kvalitetno sanacijo strehe in zamenjavo strešne kritine po ugodnih cenah.  
Z izdelavo zelene strehe lahko prihranite pri stroških klime in ogrevanja. Cene zelenih streh se vam zato sčasoma povrne. Najboljše zelene strehe lahko najdete pri nas.
Potrebujete novo kritino za ravne strehe? Podjetje Šircelj je izvajalec za ravne strehe z dolgoletnimi izkušnjami.
Podjetje Skrin ima v svoji ponudbi kvalitetne strehe po ugodnih cenah. Po ugodnih cenah nudijo tudi storitve - menjavo in prekrivanje strehe. Za več informacij obiščite spletno stran.
Da ne prihaja do težav mora biti izvedba zelene strehe vrhunska in brez napak. Ideja zelenih streh zaradi varčnosti in prijaznosti do okolja postaja vse bolj popularna.
Sestava ravne strehe, naklon ravne strehe in izvedba ravne strehe so stvari, ki jih je najbolje prepustiti profesionalcem, zato zaupajte Streham Kuhar!
Cena ravnih streh pri podjetju Šircelj ugodna. Poleg izgradnje ravne strehe nudijo tudi obnovo ravne strehe.
Preverite cenik strešne kritine na spletni strani podjetja Skrin. Cene vas bodo prepričale v nakup.
Obnova ravnih streh, ki so lahko tudi zamenjava celotne strešne kritine in ostalih delov strehe.
Hitra, kvalitetna in zanesljiva gradnja ravne strehe s podjetjem Šircelj izolacije,d .o.o.. Preverite še ostale storitve.
Ozelenitev strehe je izjemno priljubljena rešitev  saj varuje pred mehanskimi poškodbami in ekstremnimi temperaturami.
Vas zanimajo ugodne cene strehe? Vabljeni k ogledu spletne strani podjetja Skrin, kjer je cena streh res ugodna.
Zazelenitev ravne strehe prinaša tako estetske kot praktične prednosti. Izdelava zelene strehe je bolj priljubljena.