Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Spalnice > Postelje

Postelje - otroške, mladinske, francoske in druge. Tudi postelja po meri.

Postelje za miren in udoben spanec. Mladinske postelje, otroške, francoske in druge. Na voljo vam je tudi postelja po meri oz. po naročilu.

Lateks ležišča nudijo udoben spanec, saj je ležišče iz lateksa kvalitetna vzmetnica, ki se prilagaja vašim spalnim navadam.
Lateks vzmetnice so odlična izbira za povečano zaščito proti bakterijam in pršicam. Kvalitetna opora je nujna za zdravje hrbtenice - in prav tako za kvalitetni spanec! Oglasite se v prodajalnem salonu Spalnega studia ali pa naročite vašo popolno lateks vzmetnico kar preko spletne strani. 
Oblazinjene postelje po meri za udoben in nemoten spanec. Izberite si posteljni okvir po svoji želji, za dodaten prostor, pa je idealna postelja s predali.
Nova ležišča so koristna tako za udobje kot za zdravlje. Lateksa ležišča zavirajo razvoj pršic, ležišča iz pene pa so izredno lahka in ugodnih cen.
Zaradi visoke prilagodljivosti so ležišča po meri najboljša odločitev za vas. Spalni studio nudi pestro ponudbo ležišč iz naravnih materialov in lateksa.
Otroške postelje različnih dimenzij po meri. Otroška posteljnina – volnena prešita odeja bo poskrbela za kakovosten in nemoten spanec. 
Oblazinjene postelje po meri. Na voljo so tudi leseni in kovinski posteljni okvirji. Postelja s predali omogoča popoln izkoristek prostora pod njo.
Predstavljamo vam kakovostne in udobne otroške postelje. Posteljice dobite tako v furnirani kot masivni izvedbi. Naša otroška postelja Klemen je bila leta 2008 na ljubljanskem sejmu izbrana za najboljšo. Postelja d.o.o., Begunje na Gorenjskem.
Velik napredek v področju vzmetnic so prinesle žepkaste vzmeti. Tako boste lažje mirno spali, saj so žepkaste vzmeti tihe in oblazinjene.
Naši jogiji so izdelani na podlagi dolgoletnih izkušenj pri izdelavi in prodaji ležišč! Zato smo brez dvoma ena izmed najboljših izbir za nakup jogi ležišča za vašega otroka. 
Najcenejše oblazinjene postelje sedaj na voljo v spletni trgovini dom24.si! Preverite široko ponudbo poceni in oblazinjenih postelj.
Različne vrste postlej vseh mer, tudi trosed postelje dobite v trgovini Dom24! Visoka kakovost in nizka cena postelj po različnih mer!
Ugodne postelje in pohištvo po meri za vse prostore stanovanja ali hiše. Masivne postelje so kvalitetne in trpežne.
Pri žepkastih vzmeteh so vzmeti strnjene skupaj, vsaka v svojem žepku. Takšna ležišča so še posebej udobna, saj se posamezne vzmeti popolno prilagajajo težišču telesa.
Prednost postelj iz naravnih materialov je v tem, da se odlično prilegajo vašemu telesu kar omogoča mirnejši spanec. Ob ugodni prodaji postelj vam Slovenska postelja zagotavlja vrhunsko kvaliteto. 
V poslovalnicah po vsej Sloveniji se lahko na lastne oči prepričate, zakaj moderne postelje zagotavljajo najvišjo kakovost spanca. V moderni postelji se boste dobro počutili in hitreje odpočili.
Zakaj ne bi poskrbeli tudi za dobro spanje vaših najstnikov? Odločite se za mladinske ali otroško-mladinske postelje ter visoko kakovostne pograde blagovne znamke Slovenska postelja - Begunje na Gorenjskem.
Postelja d.o.o., ki ima poslovalnice po celi sloveniji vam ponuja postelje po zelo ugodnih cenah. Vrhunsko kakovostni materiali za vse vrste ležišč po meri.
Pri izbiri otroških jogijev je potrebno biti posebej pazljiv. Morajo biti ustrezne trdote, velikosti in ravno prav zračni. Za otroške vzmetnice in žimnice je najboljše, da so iz naravnih in zračnih materialov.
Postelje – francoske postelje zelo priljubljene kot zakonske postelje. Lesene postelje so trdne in trpežne. Francoska postelja s trdim ležiščem nudi kakovosten spanec..