Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Spalnice > Postelje

Postelje - otroške, mladinske, francoske in druge. Tudi postelja po meri.

Postelje za miren in udoben spanec. Mladinske postelje, otroške, francoske in druge. Na voljo vam je tudi postelja po meri oz. po naročilu.

Naši jogiji so izdelani na podlagi dolgoletnih izkušenj pri izdelavi in prodaji ležišč! Zato smo brez dvoma ena izmed najboljših izbir za nakup jogi ležišča za vašega otroka. 
Najcenejše oblazinjene postelje sedaj na voljo v spletni trgovini dom24.si! Preverite široko ponudbo poceni in oblazinjenih postelj.
Vzmetnice podjetja Slovenska Postelja so narejeni iz najboljših naravnih materialov. Cene vzmetnic so odvisne tudi od njihovih velikosti. Pomembno je, da so otroške vzmetnice antialergijske.
Otroške in enojne mladinske postelje pri Alplesu so dobra izbira za vašega odraščajočega otroka.
Kvalitetna izdelava vzmetnic je izredno pomembna za našo hrbtenico. Kvalitetne vzmetnice nudijo telesu oporo v točno tistih mestih, kjer je potrebno. Z dobro izdelano vzmetnico boste imeli boljši in trdnejši spanec.
Ugodne postelje in pohištvo po meri za vse prostore stanovanja ali hiše. Masivne postelje so kvalitetne in trpežne.
Otroške postelje različnih dimenzij po meri. Otroška posteljnina – volnena prešita odeja bo poskrbela za kakovosten in nemoten spanec. 
Zaradi visoke prilagodljivosti so ležišča po meri najboljša odločitev za vas. Spalni studio nudi pestro ponudbo ležišč iz naravnih materialov in lateksa.
Oblazinjene postelje po meri. Na voljo so tudi leseni in kovinski posteljni okvirji. Postelja s predali omogoča popoln izkoristek prostora pod njo.
V poslovalnicah po vsej Sloveniji se lahko na lastne oči prepričate, zakaj moderne postelje zagotavljajo najvišjo kakovost spanca. V moderni postelji se boste dobro počutili in hitreje odpočili.
Podjetje Alples v Železnikih nudi pester izbor zakonskih postelj in ostalega pohištva. Zadostno velike zakonske postelje so nujne za kakovosten spanec pri partnerjih. Alples vam ponuja izjemno razmerje med ceno in kakovostjo.
Različne vrste postlej vseh mer, tudi trosed postelje dobite v trgovini Dom24! Visoka kakovost in nizka cena postelj po različnih mer!
Oblazinjene postelje po meri za udoben in nemoten spanec. Izberite si posteljni okvir po svoji želji, za dodaten prostor, pa je idealna postelja s predali.
V trgovini Aniles vam nudijo francoske postelje po meri različnih proizvajalcev. Francoska postelja je lahko klasičnega ali modernega izgleda, odvisno od vaših želja in potreb, na voljo pa so seveda tudi v različnih barvah. Tudi ležišča so raznolika, od manj trdih do zelo trdih. Vabljeni!
Pri podjetju Aniles v Ljubljani so dimenzije ležišč in vzmetnic zelo različne. Lahko izbirate med standardnimi dimenzijami vzmetnic, vse do vzmetnic za francoske postelje. Pri ležišču je pomembno, da je zračno ter da so materiali kakovostni.
Predstavljamo vam kakovostne in udobne otroške postelje. Posteljice dobite tako v furnirani kot masivni izvedbi. Naša otroška postelja Klemen je bila leta 2008 na ljubljanskem sejmu izbrana za najboljšo. Postelja d.o.o., Begunje na Gorenjskem.
Velik napredek v področju vzmetnic so prinesle žepkaste vzmeti. Tako boste lažje mirno spali, saj so žepkaste vzmeti tihe in oblazinjene.
Pri izbiri otroških jogijev je potrebno biti posebej pazljiv. Morajo biti ustrezne trdote, velikosti in ravno prav zračni. Za otroške vzmetnice in žimnice je najboljše, da so iz naravnih in zračnih materialov.
Kakovostna zračna postelja po meri je osnova za dober spanec. Nudimo tudi kvalitetne vzmetnice in vzglavnike.
Postelje – francoske postelje zelo priljubljene kot zakonske postelje. Lesene postelje so trdne in trpežne. Francoska postelja s trdim ležiščem nudi kakovosten spanec..