Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Spalnice > Postelje

Postelje - otroške, mladinske, francoske in druge. Tudi postelja po meri.

Postelje za miren in udoben spanec. Mladinske postelje, otroške, francoske in druge. Na voljo vam je tudi postelja po meri oz. po naročilu.

Kakovostna zračna postelja po meri je osnova za dober spanec. Nudimo tudi kvalitetne vzmetnice in vzglavnike.
Otroške in enojne mladinske postelje pri Alplesu so dobra izbira za vašega odraščajočega otroka.
Postelja d.o.o., ki ima poslovalnice po celi sloveniji vam ponuja postelje po zelo ugodnih cenah. Vrhunsko kakovostni materiali za vse vrste ležišč po meri.
V poslovalnicah po vsej Sloveniji se lahko na lastne oči prepričate, zakaj moderne postelje zagotavljajo najvišjo kakovost spanca. V moderni postelji se boste dobro počutili in hitreje odpočili.
Velik napredek v področju vzmetnic so prinesle žepkaste vzmeti. Tako boste lažje mirno spali, saj so žepkaste vzmeti tihe in oblazinjene.
Najcenejše oblazinjene postelje sedaj na voljo v spletni trgovini dom24.si! Preverite široko ponudbo poceni in oblazinjenih postelj.
Ugodne postelje in pohištvo po meri za vse prostore stanovanja ali hiše. Masivne postelje so kvalitetne in trpežne.
Prednost postelj iz naravnih materialov je v tem, da se odlično prilegajo vašemu telesu kar omogoča mirnejši spanec. Ob ugodni prodaji postelj vam Slovenska postelja zagotavlja vrhunsko kvaliteto. 
Oblazinjene postelje po meri za udoben in nemoten spanec. Izberite si posteljni okvir po svoji želji, za dodaten prostor, pa je idealna postelja s predali.
Jogi je najpomembnejši element ležišča, saj se mora popolno prilagajati posebnostim telesa in mu nuditi polno podporo. Izbirate lahko med jogi ležišči iz različnih materialov, prav vsi pa nudijo kakovosten in zdrav spanec.
Podjetje Alples v Železnikih nudi pester izbor zakonskih postelj in ostalega pohištva. Zadostno velike zakonske postelje so nujne za kakovosten spanec pri partnerjih. Alples vam ponuja izjemno razmerje med ceno in kakovostjo.
Lateks vzmetnice so odlična izbira za povečano zaščito proti bakterijam in pršicam. Kvalitetna opora je nujna za zdravje hrbtenice - in prav tako za kvalitetni spanec! Oglasite se v prodajalnem salonu Spalnega studia ali pa naročite vašo popolno lateks vzmetnico kar preko spletne strani. 
Različne vrste postlej vseh mer, tudi trosed postelje dobite v trgovini Dom24! Visoka kakovost in nizka cena postelj po različnih mer!
Pri žepkastih vzmeteh so vzmeti strnjene skupaj, vsaka v svojem žepku. Takšna ležišča so še posebej udobna, saj se posamezne vzmeti popolno prilagajajo težišču telesa.
Francoske postelje so primerne za različne spalnice. Svoj prostor bodo našle v razkošnih spalnicah za odrasle ali pa v mladostniških spalnicah. Aniles v Ljubljani nudi širok izbor pohištva za dom po ugodnih cenah.
Pri izbiri otroških jogijev je potrebno biti posebej pazljiv. Morajo biti ustrezne trdote, velikosti in ravno prav zračni. Za otroške vzmetnice in žimnice je najboljše, da so iz naravnih in zračnih materialov.
Predstavljamo vam kakovostne in udobne otroške postelje. Posteljice dobite tako v furnirani kot masivni izvedbi. Naša otroška postelja Klemen je bila leta 2008 na ljubljanskem sejmu izbrana za najboljšo. Postelja d.o.o., Begunje na Gorenjskem.
Oblazinjene postelje po meri. Na voljo so tudi leseni in kovinski posteljni okvirji. Postelja s predali omogoča popoln izkoristek prostora pod njo.
Pri podjetju Aniles v Ljubljani so dimenzije ležišč in vzmetnic zelo različne. Lahko izbirate med standardnimi dimenzijami vzmetnic, vse do vzmetnic za francoske postelje. Pri ležišču je pomembno, da je zračno ter da so materiali kakovostni.
Nova ležišča so koristna tako za udobje kot za zdravlje. Lateksa ležišča zavirajo razvoj pršic, ležišča iz pene pa so izredno lahka in ugodnih cen.