Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Spalnice > Postelje

Postelje - otroške, mladinske, francoske in druge. Tudi postelja po meri.

Postelje za miren in udoben spanec. Mladinske postelje, otroške, francoske in druge. Na voljo vam je tudi postelja po meri oz. po naročilu.

V poslovalnicah po vsej Sloveniji se lahko na lastne oči prepričate, zakaj moderne postelje zagotavljajo najvišjo kakovost spanca. V moderni postelji se boste dobro počutili in hitreje odpočili.
Če za svojo spalnico potrebujete novo, kvalitetno francosko posteljo po ugodni ceni, se lahko obrnete na podjetje Aniles, kjer bodo z veseljem poskrbeli za vaše želje!
Se vaš malček ponoči zbuja? Ste poskusili že vse možno, pa noč nikakor ne mine mirno? Nudimo vam kakovostne otroške posteljice, ki bodo poskrbele za trden in udoben spanec vašega najmlajšega. Otroška zibajoča se posteljica Klemen je osvojila prvo nagrado na Pohištvenem sejmu 2008.
V Spalnem studiu vam nudimo bogat izbor posteljnih okvirjev 90x200, 160x200, 200x200 itd. Izdelamo vam tudi postelje po želji.
Oblazinjene postelje po meri za udoben in nemoten spanec. Izberite si posteljni okvir po svoji želji, za dodaten prostor, pa je idealna postelja s predali.
Postelje – francoske postelje zelo priljubljene kot zakonske postelje. Lesene postelje so trdne in trpežne. Francoska postelja s trdim ležiščem nudi kakovosten spanec..  
Prednost postelj iz naravnih materialov je v tem, da se odlično prilegajo vašemu telesu kar omogoča mirnejši spanec. Ob ugodni prodaji postelj vam Slovenska postelja zagotavlja vrhunsko kvaliteto. 
Ugodne postelje in pohištvo po meri za vse prostore stanovanja ali hiše. Masivne postelje so kvalitetne in trpežne.
Postelja d.o.o., ki ima poslovalnice po celi sloveniji vam ponuja postelje po zelo ugodnih cenah. Vrhunsko kakovostni materiali za vse vrste ležišč po meri.
Različne vrste postlej vseh mer, tudi trosed postelje dobite v trgovini Dom24! Visoka kakovost in nizka cena postelj po različnih mer!
Francoske postelje so primerne za različne spalnice. Svoj prostor bodo našle v razkošnih spalnicah za odrasle ali pa v mladostniških spalnicah. Aniles v Ljubljani nudi širok izbor pohištva za dom po ugodnih cenah.
Jogi je najpomembnejši element ležišča, saj se mora popolno prilagajati posebnostim telesa in mu nuditi polno podporo. Izbirate lahko med jogi ležišči iz različnih materialov, prav vsi pa nudijo kakovosten in zdrav spanec.
Pri žepkastih vzmeteh so vzmeti strnjene skupaj, vsaka v svojem žepku. Takšna ležišča so še posebej udobna, saj se posamezne vzmeti popolno prilagajajo težišču telesa.
Za maksimalno udobje si zagotovite posteljo 200x200. V Spalnem studiu vam bodo svetovali pri nakupu in po meri izdelali posteljo, ki ustreza vsem vašim željam.  
Velik napredek v področju vzmetnic so prinesle žepkaste vzmeti. Tako boste lažje mirno spali, saj so žepkaste vzmeti tihe in oblazinjene.
Kakovostna zračna postelja po meri je osnova za dober spanec. Nudimo tudi kvalitetne vzmetnice in vzglavnike.
Predstavljamo vam kakovostne in udobne otroške postelje. Posteljice dobite tako v furnirani kot masivni izvedbi. Naša otroška postelja Klemen je bila leta 2008 na ljubljanskem sejmu izbrana za najboljšo. Postelja d.o.o., Begunje na Gorenjskem.
Zakaj ne bi poskrbeli tudi za dobro spanje vaših najstnikov? Odločite se za mladinske ali otroško-mladinske postelje ter visoko kakovostne pograde blagovne znamke Slovenska postelja - Begunje na Gorenjskem.
Kvalitetna izdelava vzmetnic je izredno pomembna za našo hrbtenico. Kvalitetne vzmetnice nudijo telesu oporo v točno tistih mestih, kjer je potrebno. Z dobro izdelano vzmetnico boste imeli boljši in trdnejši spanec.
Pri podjetju Aniles v Ljubljani so dimenzije ležišč in vzmetnic zelo različne. Lahko izbirate med standardnimi dimenzijami vzmetnic, vse do vzmetnic za francoske postelje. Pri ležišču je pomembno, da je zračno ter da so materiali kakovostni.