Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Spalnice > Postelje

Postelje - otroške, mladinske, francoske in druge. Tudi postelja po meri.

Postelje za miren in udoben spanec. Mladinske postelje, otroške, francoske in druge. Na voljo vam je tudi postelja po meri oz. po naročilu.

Kvalitetna izdelava vzmetnic je izredno pomembna za našo hrbtenico. Kvalitetne vzmetnice nudijo telesu oporo v točno tistih mestih, kjer je potrebno. Z dobro izdelano vzmetnico boste imeli boljši in trdnejši spanec.
Nova ležišča so koristna tako za udobje kot za zdravlje. Lateksa ležišča zavirajo razvoj pršic, ležišča iz pene pa so izredno lahka in ugodnih cen.
Kakovostna zračna postelja po meri je osnova za dober spanec. Nudimo tudi kvalitetne vzmetnice in vzglavnike.
Ugodne postelje in pohištvo po meri za vse prostore stanovanja ali hiše. Masivne postelje so kvalitetne in trpežne.
Francoske postelje so primerne za različne spalnice. Svoj prostor bodo našle v razkošnih spalnicah za odrasle ali pa v mladostniških spalnicah. Aniles v Ljubljani nudi širok izbor pohištva za dom po ugodnih cenah.
V trgovini Aniles vam nudijo francoske postelje po meri različnih proizvajalcev. Francoska postelja je lahko klasičnega ali modernega izgleda, odvisno od vaših želja in potreb, na voljo pa so seveda tudi v različnih barvah. Tudi ležišča so raznolika, od manj trdih do zelo trdih. Vabljeni!
Otroške in enojne mladinske postelje pri Alplesu so dobra izbira za vašega odraščajočega otroka.
Otroške postelje različnih dimenzij po meri. Otroška posteljnina – volnena prešita odeja bo poskrbela za kakovosten in nemoten spanec. 
Pri izbiri otroških jogijev je potrebno biti posebej pazljiv. Morajo biti ustrezne trdote, velikosti in ravno prav zračni. Za otroške vzmetnice in žimnice je najboljše, da so iz naravnih in zračnih materialov.
Predstavljamo vam kakovostne in udobne otroške postelje. Posteljice dobite tako v furnirani kot masivni izvedbi. Naša otroška postelja Klemen je bila leta 2008 na ljubljanskem sejmu izbrana za najboljšo. Postelja d.o.o., Begunje na Gorenjskem.
Naše najcenejše jogi vzmetnice vas bodo navdušile!
Velik napredek v področju vzmetnic so prinesle žepkaste vzmeti. Tako boste lažje mirno spali, saj so žepkaste vzmeti tihe in oblazinjene.
V poslovalnicah po vsej Sloveniji se lahko na lastne oči prepričate, zakaj moderne postelje zagotavljajo najvišjo kakovost spanca. V moderni postelji se boste dobro počutili in hitreje odpočili.
Se vaš malček ponoči zbuja? Ste poskusili že vse možno, pa noč nikakor ne mine mirno? Nudimo vam kakovostne otroške posteljice, ki bodo poskrbele za trden in udoben spanec vašega najmlajšega. Otroška zibajoča se posteljica Klemen je osvojila prvo nagrado na Pohištvenem sejmu 2008.
Oblazinjene postelje po meri za udoben in nemoten spanec. Izberite si posteljni okvir po svoji želji, za dodaten prostor, pa je idealna postelja s predali.
Postelje – francoske postelje zelo priljubljene kot zakonske postelje. Lesene postelje so trdne in trpežne. Francoska postelja s trdim ležiščem nudi kakovosten spanec..  
Lateks vzmetnice so odlična izbira za povečano zaščito proti bakterijam in pršicam. Kvalitetna opora je nujna za zdravje hrbtenice - in prav tako za kvalitetni spanec! Oglasite se v prodajalnem salonu Spalnega studia ali pa naročite vašo popolno lateks vzmetnico kar preko spletne strani. 
Pri podjetju Aniles v Ljubljani so dimenzije ležišč in vzmetnic zelo različne. Lahko izbirate med standardnimi dimenzijami vzmetnic, vse do vzmetnic za francoske postelje. Pri ležišču je pomembno, da je zračno ter da so materiali kakovostni.
Podjetje Alples v Železnikih nudi pester izbor zakonskih postelj in ostalega pohištva. Zadostno velike zakonske postelje so nujne za kakovosten spanec pri partnerjih. Alples vam ponuja izjemno razmerje med ceno in kakovostjo.
Lateks ležišča nudijo udoben spanec, saj je ležišče iz lateksa kvalitetna vzmetnica, ki se prilagaja vašim spalnim navadam.