Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Spalnice > Postelje

Postelje - otroške, mladinske, francoske in druge. Tudi postelja po meri.

Postelje za miren in udoben spanec. Mladinske postelje, otroške, francoske in druge. Na voljo vam je tudi postelja po meri oz. po naročilu.

Francoske postelje so primerne za različne spalnice. Svoj prostor bodo našle v razkošnih spalnicah za odrasle ali pa v mladostniških spalnicah. Aniles v Ljubljani nudi širok izbor pohištva za dom po ugodnih cenah.
V Spalnem studiu vam nudimo bogat izbor posteljnih okvirjev 90x200, 160x200, 200x200 itd. Izdelamo vam tudi postelje po želji.
V trgovini Aniles vam nudijo francoske postelje po meri različnih proizvajalcev. Francoska postelja je lahko klasičnega ali modernega izgleda, odvisno od vaših želja in potreb, na voljo pa so seveda tudi v različnih barvah. Tudi ležišča so raznolika, od manj trdih do zelo trdih. Vabljeni!
Jogi je najpomembnejši element ležišča, saj se mora popolno prilagajati posebnostim telesa in mu nuditi polno podporo. Izbirate lahko med jogi ležišči iz različnih materialov, prav vsi pa nudijo kakovosten in zdrav spanec.
Naše najcenejše jogi vzmetnice vas bodo navdušile!
Oblazinjene postelje po meri. Na voljo so tudi leseni in kovinski posteljni okvirji. Postelja s predali omogoča popoln izkoristek prostora pod njo.
Različne vrste postlej vseh mer, tudi trosed postelje dobite v trgovini Dom24! Visoka kakovost in nizka cena postelj po različnih mer!
Naši jogiji so izdelani na podlagi dolgoletnih izkušenj pri izdelavi in prodaji ležišč! Zato smo brez dvoma ena izmed najboljših izbir za nakup jogi ležišča za vašega otroka. 
Otroške postelje različnih dimenzij po meri. Otroška posteljnina – volnena prešita odeja bo poskrbela za kakovosten in nemoten spanec. 
Zaradi visoke prilagodljivosti so ležišča po meri najboljša odločitev za vas. Spalni studio nudi pestro ponudbo ležišč iz naravnih materialov in lateksa.
Predstavljamo vam kakovostne in udobne otroške postelje. Posteljice dobite tako v furnirani kot masivni izvedbi. Naša otroška postelja Klemen je bila leta 2008 na ljubljanskem sejmu izbrana za najboljšo. Postelja d.o.o., Begunje na Gorenjskem.
Najcenejše oblazinjene postelje sedaj na voljo v spletni trgovini dom24.si! Preverite široko ponudbo poceni in oblazinjenih postelj.
V poslovalnicah po vsej Sloveniji se lahko na lastne oči prepričate, zakaj moderne postelje zagotavljajo najvišjo kakovost spanca. V moderni postelji se boste dobro počutili in hitreje odpočili.
Nova ležišča so koristna tako za udobje kot za zdravlje. Lateksa ležišča zavirajo razvoj pršic, ležišča iz pene pa so izredno lahka in ugodnih cen.
Postelje – francoske postelje zelo priljubljene kot zakonske postelje. Lesene postelje so trdne in trpežne. Francoska postelja s trdim ležiščem nudi kakovosten spanec..  
Kvalitetna izdelava vzmetnic je izredno pomembna za našo hrbtenico. Kvalitetne vzmetnice nudijo telesu oporo v točno tistih mestih, kjer je potrebno. Z dobro izdelano vzmetnico boste imeli boljši in trdnejši spanec.
Podjetje Alples v Železnikih nudi pester izbor zakonskih postelj in ostalega pohištva. Zadostno velike zakonske postelje so nujne za kakovosten spanec pri partnerjih. Alples vam ponuja izjemno razmerje med ceno in kakovostjo.
Se vaš malček ponoči zbuja? Ste poskusili že vse možno, pa noč nikakor ne mine mirno? Nudimo vam kakovostne otroške posteljice, ki bodo poskrbele za trden in udoben spanec vašega najmlajšega. Otroška zibajoča se posteljica Klemen je osvojila prvo nagrado na Pohištvenem sejmu 2008.
Ugodne postelje in pohištvo po meri za vse prostore stanovanja ali hiše. Masivne postelje so kvalitetne in trpežne.
Če za svojo spalnico potrebujete novo, kvalitetno francosko posteljo po ugodni ceni, se lahko obrnete na podjetje Aniles, kjer bodo z veseljem poskrbeli za vaše želje!