Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Rolete

Rolete. Pvc rolete in alu rolete za okna. Ugodne cene rolet in kvalitetno roletarstvo.

Rolete. Izberite kakovostne rolete za vaša okna. Pvc rolete ali PVC okenske rolete in ALU rolete za okna v različnih barvah. Rolete za okna po meri. Cenik za rolete vas bo prepričal, da so cene rolet ugodne. Roletarstvo s pestro izbiro rolet.

Rolete so dobra zaščita pred zunanjimi vplivi in dobra izbira, če želite zatemniti prostor. Lahko izberete aluminijaste ali take iz PVC-ja., oboje pa so lahke za vzdrževanje in čiščenje. Podjetje Senčila Medle iz Novega mesta ima v ponudbi tudi žaluzije, tende in dekorativne zavese.
Visokokakovostne aluminijaste in PVC rolete za okna. V naši ponudbi so tudi notranje in zunanje žaluzije, senčila, ograje in vrata. Izdelki za okna oziroma senčenje v različnih barvah – Rolete Kosec, Mengeš. Stavbno pohištvo po meri.
Kvalitetne okenske alu in PVC rolete. Naša ponudba vas gotovo ne bo razočarala, saj smo poskrbeli tudi za ugodne cene oziroma cenik ne le za ponudbo rolet, temveč tudi za ostale naše izdelke.
Kvaliteten trak za rolete je nekaj kar v podjetju Medle jemljemo resno, zato nikar ne razmišljajte o temu kaj s starim! Cena traku je ugodna kakor tudi rolete in drugi artikli kot npr. razni roloji, žaluzije, ...
Roletarstvo medle vam nudi izjemno raznolik seznam notranjih rolojev za okna. Roloji za okna so učinkovit način za senčenje prostorov. Cene posameznih izdelkov se razlikujejo.
Zelo kakovostne zunanje žaluzije Krpan. Sami si izberite barvo, lamel in način upravljanja!
Zunanje rolete Hausmart dajo vašim oknom svež pridih. Rolete za okna oz. okenske rolete Hausmart so visoko kakovostne. Senčila za okna Hausmart – senčila za vaš dom.
Izdelava rolet za vse vrste oken! Namestite notranje ali zunanje rolete za okna in si zagotovite boljšo kakovost bivanja.
Notranji roloji za okna in vrata, ki avs ne bodo razočarala. Oglasite se v našem salonu v Ljubljani in si oglejte široko ponudbo notranjih rolojev.
Kljub kvalitetni izdelavi trakov za rolete se le ti pogosto uničijo zaradi hitrejše obrabe. Če se vam strga trak za rolete, se obrnite na Roletarstvo Medle v Novem Mestu in skupaj boste poiskali najboljšo rešitev.
Pri Roletarstvu Medle je popravilo del naše stalne ponudbe. V primeru, če vam odpove motor za rolete, nas takoj pokličite. Obiščite naš prodajni v Novem Mestu.
PVC in ALU rolete – roletni sistem po želji: Integro, Vivedo, Variant in Kubo. Izberite take, ki bodo polepšale izgled vaše hiše. Poleg tega bodo ti sistemi poskrbeli za zasebnost in manjšo izgubo pri ogrevanju. Tovrstna senčila vas poleti učinkovito varujejo pred vročino. Za določene izdelke nudimo znižane cene. Ugoden cenik. Senčila Strle, Cerknica
Pri nas izdelamo rolete, ki vas bodo navdušile. So dolgotrajne in ugodne.
Vam ročno spuščanje in dvigovanje rolet predstavlja le nepotrebno izgubljanje časa in energije? Si želite v miru uživati na prostem, brez da bi vas zmotila sprememba vremena? Pri Steklo Nemec vam ponujamo motore za rolete in zunanja senčila - tende. Upravljanje je lahko avtomatizirano, saj se lahko motorje nastavi na senzorje na veter ali sonce.  
Roletarstvo Medle vam nudi kakovostna zunanja senčila rolete, žaluzije, brisoleje in druge. Kontaktirajte nas in poslali vam bomo cenik za naše izdelke. V ponudbi imamo kakovostno stavbno pohištvo - PVC okna in PVC vrata, za zasenčenje pa uporabite naša notranja in zunanja senčila. Roletarstvo Medle, Novo mesto.
Za boj proti vdoru mrčesa v prostor so najprimernejši komarniki po meri. Pri roletarstvu Medle so vam na voljo najcenejši komarniki v različnih izvedbah.
Oglejte si katalog in izberite najboljše rolete za vaša okna. PVC rolete so cenovno izjemno ugodne, uporabite jih lahko tudi na balkonu.
Za zaščito pred vremenom izberite kakovostne izdelke. Podjetje Bortega ima v svoji ponudbi veliko rolet različnih tipov (podometne, nadokenske, zunanje) in barv. Z izborom alu ali PVC rolet ne boste zgrešili. Nudimo vam tudi druge izdelke iz PVC-ja, kot so opaži in ograje, ter senčila in zavese. Bortega, Suhadole
Na voljo so vam različne barve izvedb ALU rolet, ki bodo še bolj polepšale vaš dom. Cenik za rolete dobite pri nas.
Avtomat in motor za rolete vse bolj nadomeščata klasično upravljanje rolet, kjer navijamo ali odvijamo trak oz. vrtimo palico.