Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Rolete

Rolete. Pvc rolete in alu rolete za okna. Ugodne cene rolet in kvalitetno roletarstvo.

Rolete. Izberite kakovostne rolete za vaša okna. Pvc rolete ali PVC okenske rolete in ALU rolete za okna v različnih barvah. Rolete za okna po meri. Cenik za rolete vas bo prepričal, da so cene rolet ugodne. Roletarstvo s pestro izbiro rolet.

Roloji so privlačno notranje senčilo. Njihova enostavna uporaba je odlična za tiste, ki želijo hitro upravljati z jakostjo svetlobe v sobah.
Montaža rolet je z nami izvedena profesionalno in hitro, prav tako tudi popravilo rolet. Rolete nudijo močno zatemnitev prostora, toplotno in svetlobno izolacijo.
Notranji roloji za okna in vrata, ki avs ne bodo razočarala. Oglasite se v našem salonu v Ljubljani in si oglejte široko ponudbo notranjih rolojev.
Rolete za okna, rolo senčila, fiksni in rolo komarniki, tende, žaluzije, alu polkna, plise zavese, roloji in lamelne zavese vam nudi podjetje Strle d.o.o. Visokokakovostni izdelki za vaš dom in oprema za okna. Okenske rolete-alu in pvc, komarniki, notranje in zunanje žaluzije, plise. Vse za dom, ko iščete primerna senčila!
Rolete – cenik za zunanje in notranje rolete lahko dobite v naših poslovalnicah, za natančnejši izračun pa nam pošljite konkretno povpraševanje. 
Visokokakovostne aluminijaste in PVC rolete za okna. V naši ponudbi so tudi notranje in zunanje žaluzije, senčila, ograje in vrata. Izdelki za okna oziroma senčenje v različnih barvah – Rolete Kosec, Mengeš. Stavbno pohištvo po meri.
Izdelava rolet po ugodnih cenah. Nadokenske rolete primerne za zaščito pred vsiljivsi ter izolacijo.
Prvi 2 leti brezplačnega popravila rolet za rolete kupljene pri nas. Hitro popravilo rolet, cena senčil pa je pri nas zelo ugodna.
Rolete so dobra zaščita pred zunanjimi vplivi in dobra izbira, če želite zatemniti prostor. Lahko izberete aluminijaste ali take iz PVC-ja., oboje pa so lahke za vzdrževanje in čiščenje. Podjetje Senčila Medle iz Novega mesta ima v ponudbi tudi žaluzije, tende in dekorativne zavese.
Cenovno ugodno in kakovostno vam popravimo stare lesene rolete v podjetju roletarstvo Medle. Nudimo vam tudi nove, cenovno dostopne rolete in žaluzije.
Na voljo imamo različne komarnike za balkonska vrata: krilni, nihalni, drsni in plise. Komarnik za vrata bo poskrbel za miren spanec brez nadležnih komarjev  
Kvalitetne okenske alu in PVC rolete. Naša ponudba vas gotovo ne bo razočarala, saj smo poskrbeli tudi za ugodne cene oziroma cenik ne le za ponudbo rolet, temveč tudi za ostale naše izdelke.
Rolete za vaš dom in za poslovne prostore so lahko nadokenske ali predokenske, narejene iz alu materiala ali PVC-ja. Nudimo različne vrste senčil. Žaluzije in komarniki. Arcont IP iz Gornje Radgone vam ponuja še zimske vrtove, garažna in industrijska vrata.
Zelo kakovostne zunanje žaluzije Krpan. Sami si izberite barvo, lamel in način upravljanja!
Pri Roletarstvu Medle je popravilo del naše stalne ponudbe. V primeru, če vam odpove motor za rolete, nas takoj pokličite. Obiščite naš prodajni v Novem Mestu.
Roletarstvo Medle vam nudi kakovostna zunanja senčila rolete, žaluzije, brisoleje in druge. Kontaktirajte nas in poslali vam bomo cenik za naše izdelke. V ponudbi imamo kakovostno stavbno pohištvo - PVC okna in PVC vrata, za zasenčenje pa uporabite naša notranja in zunanja senčila. Roletarstvo Medle, Novo mesto.
S PVC in aluminijastimi roletami dosežemo dobro zasenčenje oziroma zatemnitev, poleg tega pa so dobra zvočna in toplotna izolacija. Izbirate lahko med različnimi barvami senčil. Kvalitetne sonro senčila, tende in žaluzije. Poleg kvalitete vam nudimo tudi dostopne cene, preverite naš cenik. Obiščite hišo senčil Tehrol, Komenda.
Balkonske rolete in žaluzije najbolj pogosto zunanjo senčilo na naših domovih. Vse bolj priljubljene so električne rolete, katerih cena je vse bolj dostopna.
Izdelava rolet za vse vrste oken! Namestite notranje ali zunanje rolete za okna in si zagotovite boljšo kakovost bivanja.
Aluminijaste in plastične zunanje rolete dobro zasenčijo notranje prostore in vam nudijo zasebnost, saj ste varni pred pogledi iz ulice ali iz sosednjih stavb.  Za okna uporabite naše kvalitetne izdelke - poleg rolet vam nudimo še plise, komarnike, zavese ... Obiščite nas in preverite naš konkurenčen cenik -  Rolete Kosec, Mengeš.