Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Rolete

Rolete. Pvc rolete in alu rolete za okna. Ugodne cene rolet in kvalitetno roletarstvo.

Rolete. Izberite kakovostne rolete za vaša okna. Pvc rolete ali PVC okenske rolete in ALU rolete za okna v različnih barvah. Rolete za okna po meri. Cenik za rolete vas bo prepričal, da so cene rolet ugodne. Roletarstvo s pestro izbiro rolet.

Roloji so privlačno notranje senčilo. Njihova enostavna uporaba je odlična za tiste, ki želijo hitro upravljati z jakostjo svetlobe v sobah.
Za boj proti vdoru mrčesa v prostor so najprimernejši komarniki po meri. Pri roletarstvu Medle so vam na voljo najcenejši komarniki v različnih izvedbah.
Na voljo so vam različne barve izvedb ALU rolet, ki bodo še bolj polepšale vaš dom. Cenik za rolete dobite pri nas.
Rolete – cenik za zunanje in notranje rolete lahko dobite v naših poslovalnicah, za natančnejši izračun pa nam pošljite konkretno povpraševanje. 
Cenovno ugodno in kakovostno vam popravimo stare lesene rolete v podjetju roletarstvo Medle. Nudimo vam tudi nove, cenovno dostopne rolete in žaluzije.
Pri Roletarstvu Medle je popravilo del naše stalne ponudbe. V primeru, če vam odpove motor za rolete, nas takoj pokličite. Obiščite naš prodajni v Novem Mestu.
Izdelava rolet za vse vrste oken! Namestite notranje ali zunanje rolete za okna in si zagotovite boljšo kakovost bivanja.
Notranji roloji za okna in vrata, ki avs ne bodo razočarala. Oglasite se v našem salonu v Ljubljani in si oglejte široko ponudbo notranjih rolojev.
Vam ročno spuščanje in dvigovanje rolet predstavlja le nepotrebno izgubljanje časa in energije? Si želite v miru uživati na prostem, brez da bi vas zmotila sprememba vremena? Pri Steklo Nemec vam ponujamo motore za rolete in zunanja senčila - tende. Upravljanje je lahko avtomatizirano, saj se lahko motorje nastavi na senzorje na veter ali sonce.  
Visokokakovostne aluminijaste in PVC rolete za okna. V naši ponudbi so tudi notranje in zunanje žaluzije, senčila, ograje in vrata. Izdelki za okna oziroma senčenje v različnih barvah – Rolete Kosec, Mengeš. Stavbno pohištvo po meri.
Roletarstvo Medle Novo mesto je specialist za notranja in zunanja senčila za okna (zunanje rolete iz aluminija ali PVC-ja, brisoleji, tende, komarniki, žaluzije, screen roloji) ter PVC stavbno pohištvo.
Cene PVC rolet se pogosto razlikujejo. Pri Roletarstvu Medle si lahko ogledate informativen cenik najrazličnejših okenskih rolet in letvic za rolete.
Rolete in avtomati za električno upravljanje v Roletarstvu Senca, Maribor. V ponudbi imamo široko paleto alu, PVC in plastičnih rolet, tako da izbira ne bo težka. Odločite se lahko tudi za druga zunanja senčila, kot so tende, ali pa izberete notranja senčila, ki imajo poleg funkcionalnega tudi dekorativni učinek.
Zunanje rolete Arcont dajo vašim oknom svež pridih. Rolete za okna oz. okenske rolete Arcont so visoko kakovostne. Senčila za okna Arcont – senčila za vaš dom.
Rolete so dobra zaščita pred zunanjimi vplivi in dobra izbira, če želite zatemniti prostor. Lahko izberete aluminijaste ali take iz PVC-ja., oboje pa so lahke za vzdrževanje in čiščenje. Podjetje Senčila Medle iz Novega mesta ima v ponudbi tudi žaluzije, tende in dekorativne zavese.
Izdelava rolet po ugodnih cenah. Nadokenske rolete primerne za zaščito pred vsiljivsi ter izolacijo.
Prvi 2 leti brezplačnega popravila rolet za rolete kupljene pri nas. Hitro popravilo rolet, cena senčil pa je pri nas zelo ugodna.
Kvalitetne okenske alu in PVC rolete. Naša ponudba vas gotovo ne bo razočarala, saj smo poskrbeli tudi za ugodne cene oziroma cenik ne le za ponudbo rolet, temveč tudi za ostale naše izdelke.
Montaža rolet je z nami izvedena profesionalno in hitro, prav tako tudi popravilo rolet. Rolete nudijo močno zatemnitev prostora, toplotno in svetlobno izolacijo.
PVC in ALU rolete – roletni sistem po želji: Integro, Vivedo, Variant in Kubo. Izberite take, ki bodo polepšale izgled vaše hiše. Poleg tega bodo ti sistemi poskrbeli za zasebnost in manjšo izgubo pri ogrevanju. Tovrstna senčila vas poleti učinkovito varujejo pred vročino. Za določene izdelke nudimo znižane cene. Ugoden cenik. Senčila Strle, Cerknica