Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Rolete

Rolete. Pvc rolete in alu rolete za okna. Ugodne cene rolet in kvalitetno roletarstvo.

Rolete. Izberite kakovostne rolete za vaša okna. Pvc rolete ali PVC okenske rolete in ALU rolete za okna v različnih barvah. Rolete za okna po meri. Cenik za rolete vas bo prepričal, da so cene rolet ugodne. Roletarstvo s pestro izbiro rolet.

Aluminijaste in plastične zunanje rolete dobro zasenčijo notranje prostore in vam nudijo zasebnost, saj ste varni pred pogledi iz ulice ali iz sosednjih stavb.  Za okna uporabite naše kvalitetne izdelke - poleg rolet vam nudimo še plise, komarnike, zavese ... Obiščite nas in preverite naš konkurenčen cenik -  Rolete Kosec, Mengeš.
Visokokakovostne aluminijaste in PVC rolete za okna. V naši ponudbi so tudi notranje in zunanje žaluzije, senčila, ograje in vrata. Izdelki za okna oziroma senčenje v različnih barvah – Rolete Kosec, Mengeš. Stavbno pohištvo po meri.
Zunanje rolete Arcont dajo vašim oknom svež pridih. Rolete za okna oz. okenske rolete Arcont so visoko kakovostne. Senčila za okna Arcont – senčila za vaš dom.
Cenovno ugodno in kakovostno vam popravimo stare lesene rolete v podjetju roletarstvo Medle. Nudimo vam tudi nove, cenovno dostopne rolete in žaluzije.
Oglejte si katalog in izberite najboljše rolete za vaša okna. PVC rolete so cenovno izjemno ugodne, uporabite jih lahko tudi na balkonu.
Pri nas izdelamo rolete, ki vas bodo navdušile. So dolgotrajne in ugodne.
Izdelava rolet za vse vrste oken! Namestite notranje ali zunanje rolete za okna in si zagotovite boljšo kakovost bivanja.
Na voljo so vam različne barve izvedb ALU rolet, ki bodo še bolj polepšale vaš dom. Cenik za rolete dobite pri nas.
Rolete za vaš dom in za poslovne prostore so lahko nadokenske ali predokenske, narejene iz alu materiala ali PVC-ja. Nudimo različne vrste senčil. Žaluzije in komarniki. Arcont IP iz Gornje Radgone vam ponuja še zimske vrtove, garažna in industrijska vrata.
Roletarstvo Medle vam nudi kakovostna zunanja senčila rolete, žaluzije, brisoleje in druge. Kontaktirajte nas in poslali vam bomo cenik za naše izdelke. V ponudbi imamo kakovostno stavbno pohištvo - PVC okna in PVC vrata, za zasenčenje pa uporabite naša notranja in zunanja senčila. Roletarstvo Medle, Novo mesto.
Cene zunanjih rolet vas bodo navdušile. Prepričajte se sami o visoki kakovosti zunanjih rolet.
Na voljo imamo različne komarnike za balkonska vrata: krilni, nihalni, drsni in plise. Komarnik za vrata bo poskrbel za miren spanec brez nadležnih komarjev  
Avtomat in motor za rolete vse bolj nadomeščata klasično upravljanje rolet, kjer navijamo ali odvijamo trak oz. vrtimo palico.
Za boj proti vdoru mrčesa v prostor so najprimernejši komarniki po meri. Pri roletarstvu Medle so vam na voljo najcenejši komarniki v različnih izvedbah.
Montaža rolet je z nami izvedena profesionalno in hitro, prav tako tudi popravilo rolet. Rolete nudijo močno zatemnitev prostora, toplotno in svetlobno izolacijo.
Cena rolet se vam bogato obrestuje s kvaliteto in možnostjo neovirane zasebnosti, ki jo rolete za okna in vrata omogočajo. Trak za rolete ali avtomatika?
PVC in ALU rolete – roletni sistem po želji: Integro, Vivedo, Variant in Kubo. Izberite take, ki bodo polepšale izgled vaše hiše. Poleg tega bodo ti sistemi poskrbeli za zasebnost in manjšo izgubo pri ogrevanju. Tovrstna senčila vas poleti učinkovito varujejo pred vročino. Za določene izdelke nudimo znižane cene. Ugoden cenik. Senčila Strle, Cerknica
Kljub kvalitetni izdelavi trakov za rolete se le ti pogosto uničijo zaradi hitrejše obrabe. Če se vam strga trak za rolete, se obrnite na Roletarstvo Medle v Novem Mestu in skupaj boste poiskali najboljšo rešitev.
Rolete za okna, rolo senčila, fiksni in rolo komarniki, tende, žaluzije, alu polkna, plise zavese, roloji in lamelne zavese vam nudi podjetje Strle d.o.o. Visokokakovostni izdelki za vaš dom in oprema za okna. Okenske rolete-alu in pvc, komarniki, notranje in zunanje žaluzije, plise. Vse za dom, ko iščete primerna senčila!
Prvi 2 leti brezplačnega popravila rolet za rolete kupljene pri nas. Hitro popravilo rolet, cena senčil pa je pri nas zelo ugodna.