Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Rolete

Rolete. Pvc rolete in alu rolete za okna. Ugodne cene rolet in kvalitetno roletarstvo.

Rolete. Izberite kakovostne rolete za vaša okna. Pvc rolete ali PVC okenske rolete in ALU rolete za okna v različnih barvah. Rolete za okna po meri. Cenik za rolete vas bo prepričal, da so cene rolet ugodne. Roletarstvo s pestro izbiro rolet.

Rolete in avtomati za električno upravljanje v Roletarstvu Senca, Maribor. V ponudbi imamo široko paleto alu, PVC in plastičnih rolet, tako da izbira ne bo težka. Odločite se lahko tudi za druga zunanja senčila, kot so tende, ali pa izberete notranja senčila, ki imajo poleg funkcionalnega tudi dekorativni učinek.
Izdelava rolet je odvisna od vaših možnosti in želja. Notranje rolete za okna so z zunanje strani tako rekoč neopazne, saj so skrite pod fasado .
Visokokakovostne aluminijaste in PVC rolete za okna. V naši ponudbi so tudi notranje in zunanje žaluzije, senčila, ograje in vrata. Izdelki za okna oziroma senčenje v različnih barvah – Rolete Kosec, Mengeš. Stavbno pohištvo po meri.
Pri nas izdelamo rolete, ki vas bodo navdušile. So dolgotrajne in ugodne.
Svojemu domu povečajte varnost, intimnost in občutek zasebnosti. Estetske in kakovostne notranje ali zunanje žaluzije ter ostala senčila čakajo na vas pri Roletarstvu Medle.
Vam ročno spuščanje in dvigovanje rolet predstavlja le nepotrebno izgubljanje časa in energije? Si želite v miru uživati na prostem, brez da bi vas zmotila sprememba vremena? Pri Steklo Nemec vam ponujamo motore za rolete in zunanja senčila - tende. Upravljanje je lahko avtomatizirano, saj se lahko motorje nastavi na senzorje na veter ali sonce.  
Cena rolet se vam bogato obrestuje s kvaliteto in možnostjo neovirane zasebnosti, ki jo rolete za okna in vrata omogočajo. Trak za rolete ali avtomatika?
Cene zunanjih rolet vas bodo navdušile. Prepričajte se sami o visoki kakovosti zunanjih rolet.
Kvalitetne okenske alu in PVC rolete. Naša ponudba vas gotovo ne bo razočarala, saj smo poskrbeli tudi za ugodne cene oziroma cenik ne le za ponudbo rolet, temveč tudi za ostale naše izdelke.
Rolete so dobra zaščita pred zunanjimi vplivi in dobra izbira, če želite zatemniti prostor. Lahko izberete aluminijaste ali take iz PVC-ja., oboje pa so lahke za vzdrževanje in čiščenje. Podjetje Senčila Medle iz Novega mesta ima v ponudbi tudi žaluzije, tende in dekorativne zavese.
Rolete za okna, rolo senčila, fiksni in rolo komarniki, tende, žaluzije, alu polkna, plise zavese, roloji in lamelne zavese vam nudi podjetje Strle d.o.o. Visokokakovostni izdelki za vaš dom in oprema za okna. Okenske rolete-alu in pvc, komarniki, notranje in zunanje žaluzije, plise. Vse za dom, ko iščete primerna senčila!
Roletarstvo Medle vam nudi kakovostna zunanja senčila rolete, žaluzije, brisoleje in druge. Kontaktirajte nas in poslali vam bomo cenik za naše izdelke. V ponudbi imamo kakovostno stavbno pohištvo - PVC okna in PVC vrata, za zasenčenje pa uporabite naša notranja in zunanja senčila. Roletarstvo Medle, Novo mesto.
PVC in ALU rolete – roletni sistem po želji: Integro, Vivedo, Variant in Kubo. Izberite take, ki bodo polepšale izgled vaše hiše. Poleg tega bodo ti sistemi poskrbeli za zasebnost in manjšo izgubo pri ogrevanju. Tovrstna senčila vas poleti učinkovito varujejo pred vročino. Za določene izdelke nudimo znižane cene. Ugoden cenik. Senčila Strle, Cerknica
Zunanje rolete Hausmart dajo vašim oknom svež pridih. Rolete za okna oz. okenske rolete Hausmart so visoko kakovostne. Senčila za okna Hausmart – senčila za vaš dom.
Montaža rolet je z nami izvedena profesionalno in hitro, prav tako tudi popravilo rolet. Rolete nudijo močno zatemnitev prostora, toplotno in svetlobno izolacijo.
Balkonske rolete in žaluzije najbolj pogosto zunanjo senčilo na naših domovih. Vse bolj priljubljene so električne rolete, katerih cena je vse bolj dostopna.
Vas zanima ponudba kakovostnih rolet za alu okna in PVC okna? Podjetje Cugelj je pravi naslov za vas. V ponudbi senčil boste zlahka našli primerne za vaše stanovanje ali hišo, ki jo lahko opremite tudi z našim kakovostnim stavbnim pohištvom kot so PVC okna in vrata. Cugelj, Ivančna Gorica.
Aluminijaste in plastične zunanje rolete dobro zasenčijo notranje prostore in vam nudijo zasebnost, saj ste varni pred pogledi iz ulice ali iz sosednjih stavb.  Za okna uporabite naše kvalitetne izdelke - poleg rolet vam nudimo še plise, komarnike, zavese ... Obiščite nas in preverite naš konkurenčen cenik -  Rolete Kosec, Mengeš.
Za zaščito pred vremenom izberite kakovostne izdelke. Podjetje Bortega ima v svoji ponudbi veliko rolet različnih tipov (podometne, nadokenske, zunanje) in barv. Z izborom alu ali PVC rolet ne boste zgrešili. Nudimo vam tudi druge izdelke iz PVC-ja, kot so opaži in ograje, ter senčila in zavese. Bortega, Suhadole
Kljub kvalitetni izdelavi trakov za rolete se le ti pogosto uničijo zaradi hitrejše obrabe. Če se vam strga trak za rolete, se obrnite na Roletarstvo Medle v Novem Mestu in skupaj boste poiskali najboljšo rešitev.