Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Pripomočki

Pripomočki - kuhinjski pripomočki, gospodinjski pripomočki in drugi pripomočki.

Pripomočki - kuhinjski pripomočki in gospodinjski pripomočki za lažje delo.Kuhinjski pripomočki oziroma gospodinjski pripomočki za v vsak dom. Tudi pripomočki za čiščenje.

Kuhinjski pripomočki nam lahko delo olajšajo ali otežijo, zato za svoj dom izberite kvalitetne kuhinjske pripomočke. Kuhinjski noži, ki jih dobite v trgovini Srebrna žlica, so kvalitetni gospodinjski pripomočki. Pribor, posoda in drugi kuhinjski pripomočki (toasterji, sokovniki, pripomočki za peko).
Gospodinjski pripomočki, ki vam olajšajo delo v kuhinji. Mali gospodinjski aparati so iz kvalitetnega materiala.
Kuhinjski pripomočki - kuhinjski mešalnik, kuhinjski roboti, kuhinjski aparati (toasterji) in drugi kuhinjski pripomočki. Tudi pripomočki za peko (pekači in modeli). Srebrna žlica vam nudi sodobne in estetsko dovršene kuhinjske pripomočke.
Kuhinjski pripomočki, s katerim hitro pripravite zajtrk ali vmesni obrok. Toasterji Magimix in toasterji KitchenAid. Cena za posamezen toaster je nadvse ugodna! Toasterji priznanih znamk v trgovini Srebrna žlica.
Vsak kuhar prisega na kvalitetne in ostre nože. Z njimi je rezanje in sekljanje v kuhinji bistveno lažje in hitrejše, hkrati pa tudi varnejše, kar najbrž marsikoga čudi. V spletni trgovini peki.si vam podjetje BTF d.o.o. ponuja kvalitetne kuhinjske nože, seveda pa ste vabljeni k ogledu celovite ponudbe opreme za kuhinje, gostinstvo, slaščičarstvo, pekarstvo in hotelirstvo.
Pripomočki za peko,ki bodo pripravo slaščic, peciva in drugih jedi olajšali. Gospodinjski pripomočki za peko, ki jih bo vesela vsaka gospodinja. V naši trgovini Srebrna žlica si oglejte tudi druge kuhinjske pripomočke (noži in stojala za nože, kuhinjski mešalnik in kuhinjski roboti, sokovnik ...) - gotovo vas bodo prepričali s svojo kvaliteto!
Sokovnik za pripravo zdravih sokov, ki vas poživijo. Sokovniki v naši ponudbi so enostavni za uporabo. V naši trgovini lahko opremite svojo kuhinjo s kvalitetnimi pripomočki - toasterji in ostali aparati -  kuhinjski mešalniki in kuhinjski roboti. Kuhinjski pripomočki na enem mestu - trgovina Srebrna žlica.