Vsi.si > Dom in vrt > Pohištvo > Stoli

Stoli. Pisarniški, računalniški in drugi kakovostni in lepo oblikovani stoli. Tudi barski stoli.

Stoli, ki so lepo oblikovani in ki omogočajo udobno sedenje. Pisarniški stoli, ki poskrbijo za pravilno držo. Računalniški stoli, ki omogočajo večurno delo za računalnikom. Opremljate gostinski lokal in iščete primerno opremo? Barski stoli po ugodni ceni.

Nudimo lesene stole in moderne stole za jedilnico po nizkih cenah, preverite akcijo jedilnih stolov na spletni strani Dom24!  
Klasični stoli iz lesa, kovine, plastike. Moderni stoli, ki imajo poudarek na dizajnu. Prodaja kuhinjskih, barskih, pisarniških stolov -  velika izbira in svetovanje. Obiščite nas v salonu v Ljubljani in izberite pohištvo po vaši meri. Stoli, mize in notranja oprema za dnevne sobe, otroške sobe in kuhinje. Mobile d.o.o., Ljubljana
Računalniški, pisarniški in delovni stoli so danes ergonomsko in anatomsko oblikovani, zato da je pritisk telesa enakomerno razporejen.
Pisarniški stol – ergonomski stoli predstavljajo najboljšo rešitev za dolgotrajno sedenje. Mrežasti po zaslugi mrežaste tkanine, ki diha, zračni.
Direktorski stoli – ergonomski pisarniški stol se odlično prilega telesu in nudi popolno udobje, hkrati pa poskrbi za zdravo hrbtenico.
Preverite široko ponudbo lesenih stolov za jedilnico, ponujamo lesene stole, barske stole, stole za kuhinjo in še marsikaj.
Pisarniški ergonomski stol bo poskrbel za pravilno držo telesa. Pisarniški stoli Pivk za brez bolečin v hrbtenici.
Nudimo kuhinjske stole različnih materialov in barv, nudimo recimo zelene stole, lesene, stole itd.  
Računalniški stol za vsak okus, ki omogoča dolgotrajno delo in ima številne nastavljive funkcije. Usnjeni stoli, ki delujejo antistatično. Ergoles, Ljubljana
Pisarniški stoli – ergonomsko in anatomsko oblikovan pisalni stol prinaša manjšo obremenitev za hrbtenico, boljši pa je tudi krvni obtok v nogah.
Najcenejši pisarniški stoli in preostala pisarniška oprema. Za našo prodajo stolov je pomembno, da so ergonomični in kvalitetni. Ergonomsko oblikovani stoli zmanjšajo obremenitev hrbtenice, zato so koristni za zdravje.
Ergonomski pisarniški stoli so odlična rešitev za hrbtenico. V ponudbi tudi udobni mrežasti stoli.
Ergonomski stol – odlično rešitev za zdravo sedenje prinašajo ortopedski pisarniški stoli.
Barski stoli za gostinske lokale ali kot oprema stanovanja. Barski stol je zelo uporaben tudi ob višji barski mizici. Opremite svoj lokal tako, da se bodo vaši gosti radi vračali. Gostinski stoli - prodaja in servis. Ergoles, Ljubljana
Barski stoli za svako priložnost, različnih barv, materialov in oblik. 
Delovni stoli – le zdravi, ergonomsko oblikovani ustvarjajo udobno in zdravo okolje, ki spodbuja produktivnost.
Ergonomski stoli zagotavljajo pravilno sedenje. Za zdravo hrbtenico poskrbijo ergonomski pisarniški stoli. Obiščite naš salon in izberite vaš novi ergonomski stol. Ergoles - obiščite nas na Tbilisijski ulici v Ljubljani.
Konferenčni stoli - ergonomski pisarniški stoli. Stoli, ki omogočajo dobro počutje zaposlenih. Stoli, ki omogočajo dobro držo. Konferenčni stoli, pisarniške mize in pisarniško pohištvo podjetja Wind.
Tudi najcenejši pisarniški stoli lahko omogočajo zdravo sedenje. Ugodna prodaja pisarniških stolov Pivk – na voljo so tudi otroški.   
Stoli za kuhinjo se morajo ujemati z ostalim kuhinjskim pohištvom, zato vam ponujamo kuhinjsko pohištvo v različnih oblikar, materialih in barvah.