Vsi.si > Dom in vrt > Pohištvo > Stoli

Stoli. Pisarniški, računalniški in drugi kakovostni in lepo oblikovani stoli. Tudi barski stoli.

Stoli, ki so lepo oblikovani in ki omogočajo udobno sedenje. Pisarniški stoli, ki poskrbijo za pravilno držo. Računalniški stoli, ki omogočajo večurno delo za računalnikom. Opremljate gostinski lokal in iščete primerno opremo? Barski stoli po ugodni ceni.

Pisarniški stoli niso samo za odrasle. Tudi otroci potrebujejo pri sedenju za mizo udoben pisarniški stol. Seveda pa so cene pisarniških stolov za otroke veliko bolj dostopne.
Konferenčni stoli - ergonomski pisarniški stoli. Stoli, ki omogočajo dobro počutje zaposlenih. Stoli, ki omogočajo dobro držo. Konferenčni stoli, pisarniške mize in pisarniško pohištvo podjetja Wind.
Pisarniški stoli za hrbtenico so eni izmed najbolj zdravju prijaznih pisarniških stolov. Zato se odločite zgolj za najboljši vrhunski pisarniški stol.
Ergonomski pisarniški stoli so odlična rešitev za hrbtenico. V ponudbi tudi udobni mrežasti stoli.
Ergonomski stol – odlično rešitev za zdravo sedenje prinašajo ortopedski pisarniški stoli.
Pisarniški stoli so del pohištva, ki ga potrebujete vso leto. Počakajte na akcijo pisarniških stolov, ko boste lahko pisarniške stole kupili po ugodnih cenah.
Akcija vrtnih stolov je odlična priložnost za prihranek. Vrtne mize in stole si lahko ogledate tukaj.
V akcijski ponudbi imamo masivne stole. Obiščite našo spletno stran in si oglejte celotno ponudbo.
Koši za ločevanje odpadkov – ločeno zbiranje odpadnih snovi razbremeni okolje, ohrani naravne vire ter prispeva k varčevanju z energijo.
Ergonomski stoli Ergoles so kvalitetni in izdelani po vašem naročilu. Ponujamo vam široko izbiro, pri tem pa vam tudi svetujemo. Z našimi izdelki boste sebi in svojim zaposlenim omogočili udobno sedenje in s tem lažje in neovirano delo. Poleg pisarniških vam nudimo tudi kuhinjske stole. Pričakujemo vas na Viču v Ljubljani.
Leseni jedilni stoli iz vrhunskih materialov primerni za udobno sedenje. Naravni videz lesa polepša kuhinjo in ustvari sproščen ambient. Obiščite Aniles.
Pisarniški stoli morajo biti kvalitetni - samo tako je lahko delo optimalno opravljeno. Stoli imajo nastavljivo višino sedeža in nastavljiv naklon naslonjala. Pisarniški stoli, ki jih imamo v ponudbi, spadajo v različne cenovne razrede. V ponudbi imamo tudi drugo pisarniško pohištvo, svoj dom pa opremite s kvalitetnim pohištvom za kuhinje podjetja Aniles.
Računalniški, pisarniški in delovni stoli so danes ergonomsko in anatomsko oblikovani, zato da je pritisk telesa enakomerno razporejen.
Delovni stoli – le zdravi, ergonomsko oblikovani ustvarjajo udobno in zdravo okolje, ki spodbuja produktivnost.
Preverite cenik barskih stolov za kuhinje in barskih stolov za jedilnice podjetja Maros, d.o.o.
Pisarniški stoli za hrbtenico z ergonomsko obliko pomaga pri pravilni drži. Na voljo v več materialih, tudi usnju.
Pisarniški ergonomski stol bo poskrbel za pravilno držo telesa. Pisarniški stoli Pivk za brez bolečin v hrbtenici.
Ergonomski pisarniški stol. Poskrbite, da dolgotrajno delo sede ne bo pustilo posledic na vašem zdravju. Izdelava stolov po naročilu stranke. Ergoles, Ljubljana.
Pisarniški stol – ergonomski stoli predstavljajo najboljšo rešitev za dolgotrajno sedenje. Mrežasti po zaslugi mrežaste tkanine, ki diha, zračni.
Iščete primerne stole za vašo jedilnico? Obiščite podjetje Maros, ki ponuja pestro izbiro jedilnih stolov in miz.