Vsi.si > Dom in vrt > Pohištvo > Stoli

Stoli. Pisarniški, računalniški in drugi kakovostni in lepo oblikovani stoli. Tudi barski stoli.

Stoli, ki so lepo oblikovani in ki omogočajo udobno sedenje. Pisarniški stoli, ki poskrbijo za pravilno držo. Računalniški stoli, ki omogočajo večurno delo za računalnikom. Opremljate gostinski lokal in iščete primerno opremo? Barski stoli po ugodni ceni.

Klasični stoli iz lesa, kovine, plastike. Moderni stoli, ki imajo poudarek na dizajnu. Prodaja kuhinjskih, barskih, pisarniških stolov -  velika izbira in svetovanje. Obiščite nas v salonu v Ljubljani in izberite pohištvo po vaši meri. Stoli, mize in notranja oprema za dnevne sobe, otroške sobe in kuhinje. Mobile d.o.o., Ljubljana
Računalniški stol za vsak okus, ki omogoča dolgotrajno delo in ima številne nastavljive funkcije. Usnjeni stoli, ki delujejo antistatično. Ergoles, Ljubljana
Računalniški, pisarniški in delovni stoli so danes ergonomsko in anatomsko oblikovani, zato da je pritisk telesa enakomerno razporejen.
Pisarniški stol – ergonomski stoli predstavljajo najboljšo rešitev za dolgotrajno sedenje. Mrežasti po zaslugi mrežaste tkanine, ki diha, zračni.
Preverite široko ponudbo lesenih stolov za jedilnico, ponujamo lesene stole, barske stole, stole za kuhinjo in še marsikaj.
Pisarniški stoli, ki so kvalitetni. Stoli, ki razbremenijo vašo hrbtenico pri dolgotrajnem sedenju. Različni stoli - računalniški stoli, direktorski stoli, konferenčni stoli in drugi stoli. Pisarniški stoli in pisarniške mize.
Nudimo kuhinjske stole različnih materialov in barv, nudimo recimo zelene stole, lesene, stole itd.  
Pisarniški stoli za hrbtenico z ergonomsko obliko pomaga pri pravilni drži. Na voljo v več materialih, tudi usnju.
Najcenejši pisarniški stoli in preostala pisarniška oprema. Za našo prodajo stolov je pomembno, da so ergonomični in kvalitetni. Ergonomsko oblikovani stoli zmanjšajo obremenitev hrbtenice, zato so koristni za zdravje.
Pisarniški ergonomski stol bo poskrbel za pravilno držo telesa. Pisarniški stoli Pivk za brez bolečin v hrbtenici.
Delovni stoli – le zdravi, ergonomsko oblikovani ustvarjajo udobno in zdravo okolje, ki spodbuja produktivnost.
Tudi najcenejši pisarniški stoli lahko omogočajo zdravo sedenje. Ugodna prodaja pisarniških stolov Pivk – na voljo so tudi otroški.   
Konferenčni stoli - ergonomski pisarniški stoli. Stoli, ki omogočajo dobro počutje zaposlenih. Stoli, ki omogočajo dobro držo. Konferenčni stoli, pisarniške mize in pisarniško pohištvo podjetja Wind.
Pisarniški stoli morajo biti kvalitetni - samo tako je lahko delo optimalno opravljeno. Stoli imajo nastavljivo višino sedeža in nastavljiv naklon naslonjala. Pisarniški stoli, ki jih imamo v ponudbi, spadajo v različne cenovne razrede. V ponudbi imamo tudi drugo pisarniško pohištvo, svoj dom pa opremite s kvalitetnim pohištvom za kuhinje podjetja Aniles.
Barski stoli za gostinske lokale ali kot oprema stanovanja. Barski stol je zelo uporaben tudi ob višji barski mizici. Opremite svoj lokal tako, da se bodo vaši gosti radi vračali. Gostinski stoli - prodaja in servis. Ergoles, Ljubljana
Pisarniški stoli – ergonomsko in anatomsko oblikovan pisalni stol prinaša manjšo obremenitev za hrbtenico, boljši pa je tudi krvni obtok v nogah.
Ergonomski stol – odlično rešitev za zdravo sedenje prinašajo ortopedski pisarniški stoli.
Ergonomski stoli zagotavljajo pravilno sedenje. Za zdravo hrbtenico poskrbijo ergonomski pisarniški stoli. Obiščite naš salon in izberite vaš novi ergonomski stol. Ergoles - obiščite nas na Tbilisijski ulici v Ljubljani.
Direktorski stoli – ergonomski pisarniški stol se odlično prilega telesu in nudi popolno udobje, hkrati pa poskrbi za zdravo hrbtenico.
Stoli za kuhinjo se morajo ujemati z ostalim kuhinjskim pohištvom, zato vam ponujamo kuhinjsko pohištvo v različnih oblikar, materialih in barvah.