Vsi.si > Dom in vrt > Pohištvo > Stoli

Stoli. Pisarniški, računalniški in drugi kakovostni in lepo oblikovani stoli. Tudi barski stoli.

Stoli, ki so lepo oblikovani in ki omogočajo udobno sedenje. Pisarniški stoli, ki poskrbijo za pravilno držo. Računalniški stoli, ki omogočajo večurno delo za računalnikom. Opremljate gostinski lokal in iščete primerno opremo? Barski stoli po ugodni ceni.

Pisarniški stoli za hrbtenico z ergonomsko obliko pomaga pri pravilni drži. Na voljo v več materialih, tudi usnju.
Pisarniški stoli, ki so kvalitetni. Stoli, ki razbremenijo vašo hrbtenico pri dolgotrajnem sedenju. Različni stoli - računalniški stoli, direktorski stoli, konferenčni stoli in drugi stoli. Pisarniški stoli in pisarniške mize.
V akcijski ponudbi imamo masivne stole. Obiščite našo spletno stran in si oglejte celotno ponudbo.
Ergonomski pisarniški stol. Poskrbite, da dolgotrajno delo sede ne bo pustilo posledic na vašem zdravju. Izdelava stolov po naročilu stranke. Ergoles, Ljubljana.
Leseni jedilni stoli iz vrhunskih materialov primerni za udobno sedenje. Naravni videz lesa polepša kuhinjo in ustvari sproščen ambient. Obiščite Aniles.
Računalniški, pisarniški in delovni stoli so danes ergonomsko in anatomsko oblikovani, zato da je pritisk telesa enakomerno razporejen.
Nudimo lesene stole in moderne stole za jedilnico po nizkih cenah, preverite akcijo jedilnih stolov na spletni strani Dom24!  
Koši za ločevanje odpadkov – ločeno zbiranje odpadnih snovi razbremeni okolje, ohrani naravne vire ter prispeva k varčevanju z energijo.
Ergonomski stoli Ergoles so kvalitetni in izdelani po vašem naročilu. Ponujamo vam široko izbiro, pri tem pa vam tudi svetujemo. Z našimi izdelki boste sebi in svojim zaposlenim omogočili udobno sedenje in s tem lažje in neovirano delo. Poleg pisarniških vam nudimo tudi kuhinjske stole. Pričakujemo vas na Viču v Ljubljani.
Konferenčni stoli - ergonomski pisarniški stoli. Stoli, ki omogočajo dobro počutje zaposlenih. Stoli, ki omogočajo dobro držo. Konferenčni stoli, pisarniške mize in pisarniško pohištvo podjetja Wind.
Delovni stoli – le zdravi, ergonomsko oblikovani ustvarjajo udobno in zdravo okolje, ki spodbuja produktivnost.
Ergonomski pisarniški stoli so odlična rešitev za hrbtenico. V ponudbi tudi udobni mrežasti stoli.
Ergonomski stoli zagotavljajo pravilno sedenje. Za zdravo hrbtenico poskrbijo ergonomski pisarniški stoli. Obiščite naš salon in izberite vaš novi ergonomski stol. Ergoles - obiščite nas na Tbilisijski ulici v Ljubljani.
Pisarniški stol – ergonomski stoli predstavljajo najboljšo rešitev za dolgotrajno sedenje. Mrežasti po zaslugi mrežaste tkanine, ki diha, zračni.
Nudimo kuhinjske stole različnih materialov in barv, nudimo recimo zelene stole, lesene, stole itd.  
Barski stoli za svako priložnost, različnih barv, materialov in oblik. 
Pisarniški ergonomski stol bo poskrbel za pravilno držo telesa. Pisarniški stoli Pivk za brez bolečin v hrbtenici.
Ergonomski stol – odlično rešitev za zdravo sedenje prinašajo ortopedski pisarniški stoli.
Stoli za kuhinjo se morajo ujemati z ostalim kuhinjskim pohištvom, zato vam ponujamo kuhinjsko pohištvo v različnih oblikar, materialih in barvah. 
Barski stoli za gostinske lokale ali kot oprema stanovanja. Barski stol je zelo uporaben tudi ob višji barski mizici. Opremite svoj lokal tako, da se bodo vaši gosti radi vračali. Gostinski stoli - prodaja in servis. Ergoles, Ljubljana