Vsi.si > Dom in vrt > Pohištvo > Sedežne garniture

Sedežne garniture. Sedežna garnitura za sprostitev. Usnjene sedežne garniture.

Sedežne garniture. Usnjene sedežne in druge sedežne. Sedežna garnitura za vaš dnevni prostor. Udobne sedežne garniture.

Kotne sedežne garniture z ležiščem potrjuje certifikat o slovenski kakovosti. Podjetje Lido nudi izdelavo sedežnih garnitur iz več materialov, dimenzij in barv. Usnjena sedežna - primer uporabe enega izmed mnogih materialov.
Usnjene sedežne garniture z ležiščem izdelane po meri za večletno uporabo.
Moderne kotne sedežne garniture z ležiščem so lahko izdelane iz mikrovlaken, usnja ali druge tkanine.
V ponudbi imamo sedežne z ležišči. Izbirate lahko med dvosedi in trosedi z ležiščem in predalom.
Naravno usnje diha in se zelo lepo prilagaja temperaturi telesa, umetno usnje pa ima ugodne cene. Oglejte si katalog izdelkov pri podjetju Dom24 v Sežani!
Počivalniki, fotelji in tabureji za dnevno sobo so namenjeni udobnemu počitku. Tabure, kot tudi dekorativen kos opreme.
Sedežne garniture z vgrajenim ležiščem ali brez njega. Izdelava po meri ponuja poljubne dimenzije, oblike, barve in materiale.
Trosed vam lahko do popolnosti dopolni dnevno sobo ali delovni prostor. Z lahkoto se lahko nekateri modeli prelevijo v dvoposteljno ležišče. Preglejte ugodno ponudbo trosedov podjetja Dom24 in poiščite idealnega troseda za vas in vašo družino.
Dom24 ima odprodajo sedežnih garnitur. V njihovi ponudbi lahko najdete usnjene, dvosedne in raztegljive garniture. Zagrabite priložnost danes in prihranite!
Usnjene sedežne garniture po meri za najrazličnejše želje. Na voljo vam je tudi polkrožna sedežna ali kotna sedežna garnitura.
Sedežne garniture - tudi usnjene ali kotne sedežne garniture slovenskega podjetja Lido zagotavljajo kakovost, uporabno funkcionalnost in vrhunski dizajn. Za popolno udobje in počitek.
Prepustite se udobju masažnega počivalnika in odklopite skrbi po napornem dnevu. Obiščite naš salon sedežnih garnitur Lido.
Veliko nasvetov o čiščenju usnjenih sedežnih garnitur na enem mestu. Obiščite naš salon v Lahovčah.
Funkcionalne in udobne sedalne vreče privlačnih barv. Vreče za sedenje so odličen dekorativni dodatek.
Sedežne garniture in drugo oblazinjeno pohištvo po vaši želji. Izbirate lahko med kotnimi sedežnimi, udobnimi počivalniki, fotelji in trosedi za izjemno nizke cene.
Za najlepše moderne usnjene sedežne garniture in največjo ponudbo modernih sedežnih garnitur izberite Dom24!
Živite v majhnih prostorih? Potem je raztegljiva zofa ali kavč z ležiščem pravi odgovor za vas.
Sedežne garniture s posteljo omogočajo miren spanec. V prodajnem programu ponujamo sedežne z ležiščem ali oblazinjene postelje po konkurenčnih cenah.
Usnjene sedežne garniture Ljubljana, podjetja Lido, odlikuje kakovost, udobje, praktičnost in različne dimenzije. Izberite si svojo garnituro pri nas za kvaliteten počitek.
Izkoristite priložnost in ujemite odprodajo kotnih sedežnih garnitur pri podjetju Dom24 v Sežani. Kotne sedežne garniture popolnoma izkoristijo prostor in nudijo večjo funkcionalnost.