Vsi.si > Dom in vrt > Pohištvo > Sedežne garniture

Sedežne garniture. Sedežna garnitura za sprostitev. Usnjene sedežne garniture.

Sedežne garniture. Usnjene sedežne in druge sedežne. Sedežna garnitura za vaš dnevni prostor. Udobne sedežne garniture.

Sedežne garniture Grošelj. Nudimo vam usnjene sedežne garniture s posteljo ali iz tkanine in kotne sedežne garniture. Cenik za sedežne garniture vam pošljemo po povpraševanju. Preverite tudi naše pogoste akcije in našo spletno trgovino.
Počivalniki, fotelji in tabureji za dnevno sobo so namenjeni udobnemu počitku. Tabure, kot tudi dekorativen kos opreme.
Moderne kotne sedežne garniture z ležiščem so lahko izdelane iz mikrovlaken, usnja ali druge tkanine.
V ponudbi imamo sedežne z ležišči. Izbirate lahko med dvosedi in trosedi z ležiščem in predalom.
Za najlepše moderne usnjene sedežne garniture in največjo ponudbo modernih sedežnih garnitur izberite Dom24!
Sedežne garniture po meri z ležiščem ter dodatnim shranjevalnim prostorom. Ugodno in kvalitetno oblazinjeno pohištvo svetovno uveljavljenih proizvajalcev. 
Trosed vam lahko do popolnosti dopolni dnevno sobo ali delovni prostor. Z lahkoto se lahko nekateri modeli prelevijo v dvoposteljno ležišče. Preglejte ugodno ponudbo trosedov podjetja Dom24 in poiščite idealnega troseda za vas in vašo družino.
Izdelava sedežnih garnitur po vaših merah in v izbranih materialih ter barvah.  Vrhunske udobne usnjene sedežne z ležiščem ter drugi artikli oblazinjenega pohištva.
Sedežne garniture z vgrajenim ležiščem ali brez njega. Izdelava po meri ponuja poljubne dimenzije, oblike, barve in materiale.
Skombiniramo vam barve in materiale po vašem okusu ter vam stilsko svetujemo tako, da bodo moderne sedežne garniture resnično sedežne po meri, vaši meri.
Usnjena sedežna garnitura je izjemno praktična in čudovitega videza. Po naročilu je lahko kotna, dvosed, trosed ali s počivalnikom.
Živite v majhnih prostorih? Potem je raztegljiva zofa ali kavč z ležiščem pravi odgovor za vas.
Prepustite se udobju masažnega počivalnika in odklopite skrbi po napornem dnevu. Obiščite naš salon sedežnih garnitur Lido.
Naravno usnje diha in se zelo lepo prilagaja temperaturi telesa, umetno usnje pa ima ugodne cene. Oglejte si katalog izdelkov pri podjetju Dom24 v Sežani!
Kupite moderno sedežno in si s tem popestrite dnevno sobo. Sedežno garnituro lahko naročite tudi po meri.
Usnjene sedežne garniture Ljubljana, podjetja Lido, odlikuje kakovost, udobje, praktičnost in različne dimenzije. Izberite si svojo garnituro pri nas za kvaliteten počitek.
Usnjena sedežna garnitura, trosed, dvosed ali enosed za udobje in funkcionalnost. Kotne sedežne garniture in drugo oblazinjeno pohištvo po meri.  
Kotna sedežna garnitura s foteljem za izvrstno udobje in funkcionalnost. Pohištvo lahko oblazinimo v blago, mikrotkanino ali usnje.
Sedežne garniture so središče dnevne sobe, kotne izvedbe pa se praktično prilegajo tudi majhnim prostorom. Na voljo usnje, blago in mikrotkanina.
V ponudbi kakovostne in elegantne usnjene sedežne garniture. Sedežne garniture izdelujemo tudi po meri.