Vsi.si > Dom in vrt > Pohištvo > Sedežne garniture

Sedežne garniture. Sedežna garnitura za sprostitev. Usnjene sedežne garniture.

Sedežne garniture. Usnjene sedežne in druge sedežne. Sedežna garnitura za vaš dnevni prostor. Udobne sedežne garniture.

Skombiniramo vam barve in materiale po vašem okusu ter vam stilsko svetujemo tako, da bodo moderne sedežne garniture resnično sedežne po meri, vaši meri.
Funkcionalne in udobne sedalne vreče privlačnih barv. Vreče za sedenje so odličen dekorativni dodatek.
Raztegljivi kavči pridejo zelo prav v manjših prostorih. Podnevi so priročna sedežna garnitura, ponoči se pa prelevijo v udobne postelje. Oglejte si ugodno ponudbo raztegljivih kavčev podjetja Dom24.
Izdelava sedežnih garnitur po vaših merah in v izbranih materialih ter barvah.  Vrhunske udobne usnjene sedežne z ležiščem ter drugi artikli oblazinjenega pohištva.
Izkoristite priložnost in ujemite odprodajo kotnih sedežnih garnitur pri podjetju Dom24 v Sežani. Kotne sedežne garniture popolnoma izkoristijo prostor in nudijo večjo funkcionalnost.
Kakovostne sedežne garniture vam izdelamo po vaših zamislih in željah. Na voljo so v usnju, mikrotkanini in dekorativni tkanini.
Trosed vam lahko do popolnosti dopolni dnevno sobo ali delovni prostor. Z lahkoto se lahko nekateri modeli prelevijo v dvoposteljno ležišče. Preglejte ugodno ponudbo trosedov podjetja Dom24 in poiščite idealnega troseda za vas in vašo družino.
Moderne sedežne garniture iz blaga ali mikrotkanine nudijo udobje, kvaliteto in estetiko. Počitek za dušo in telo, usnjena garnitura Lido naj bo.
Kotne sedežne garniture z ležiščem potrjuje certifikat o slovenski kakovosti. Podjetje Lido nudi izdelavo sedežnih garnitur iz več materialov, dimenzij in barv. Usnjena sedežna - primer uporabe enega izmed mnogih materialov.
Usnjene sedežne garniture Ljubljana, podjetja Lido, odlikuje kakovost, udobje, praktičnost in različne dimenzije. Izberite si svojo garnituro pri nas za kvaliteten počitek.
Kavči z ležiščem za vsakodnevno spanje po izjemno ugodnih cenah. Kvalitetna izdelava sedežnih garnitur v salonu pohištva Viljem Grošelj.
V ponudbi imamo sedežne z ležišči. Izbirate lahko med dvosedi in trosedi z ležiščem in predalom.
Sedežne garniture po meri z ležiščem ter dodatnim shranjevalnim prostorom. Ugodno in kvalitetno oblazinjeno pohištvo svetovno uveljavljenih proizvajalcev. 
Dom24 ima odprodajo sedežnih garnitur. V njihovi ponudbi lahko najdete usnjene, dvosedne in raztegljive garniture. Zagrabite priložnost danes in prihranite!
Moderne kotne sedežne garniture z ležiščem so lahko izdelane iz mikrovlaken, usnja ali druge tkanine.
Sedežne garniture Grošelj. Nudimo vam usnjene sedežne garniture s posteljo ali iz tkanine in kotne sedežne garniture. Cenik za sedežne garniture vam pošljemo po povpraševanju. Preverite tudi naše pogoste akcije in našo spletno trgovino.
Sedežne garniture in drugo oblazinjeno pohištvo po vaši želji. Izbirate lahko med kotnimi sedežnimi, udobnimi počivalniki, fotelji in trosedi za izjemno nizke cene.
Počivalniki v kombinaciji s taburejem nudijo maksimalno udobje in sprostitev. Počitek za dušo in telo na usnjenih sedežnih garniturah.
Kupite moderno sedežno in si s tem popestrite dnevno sobo. Sedežno garnituro lahko naročite tudi po meri.
Sedežne garniture so središče dnevne sobe, kotne izvedbe pa se praktično prilegajo tudi majhnim prostorom. Na voljo usnje, blago in mikrotkanina.