Vsi.si > Dom in vrt > Pohištvo > Sedežne garniture

Sedežne garniture. Sedežna garnitura za sprostitev. Usnjene sedežne garniture.

Sedežne garniture. Usnjene sedežne in druge sedežne. Sedežna garnitura za vaš dnevni prostor. Udobne sedežne garniture.

Izkoristite priložnost in ujemite odprodajo kotnih sedežnih garnitur pri podjetju Dom24 v Sežani. Kotne sedežne garniture popolnoma izkoristijo prostor in nudijo večjo funkcionalnost.
Moderne sedežne garniture iz blaga ali mikrotkanine nudijo udobje, kvaliteto in estetiko. Počitek za dušo in telo, usnjena garnitura Lido naj bo.
Sedežne garniture Grošelj. Nudimo vam usnjene sedežne garniture s posteljo ali iz tkanine in kotne sedežne garniture. Cenik za sedežne garniture vam pošljemo po povpraševanju. Preverite tudi naše pogoste akcije in našo spletno trgovino.
Počivalniki v kombinaciji s taburejem nudijo maksimalno udobje in sprostitev. Počitek za dušo in telo na usnjenih sedežnih garniturah.
Usnjena sedežna garnitura je izjemno praktična in čudovitega videza. Po naročilu je lahko kotna, dvosed, trosed ali s počivalnikom.
Kavči z ležiščem za vsakodnevno spanje po izjemno ugodnih cenah. Kvalitetna izdelava sedežnih garnitur v salonu pohištva Viljem Grošelj.
Prepustite se udobju masažnega počivalnika in odklopite skrbi po napornem dnevu. Obiščite naš salon sedežnih garnitur Lido.
Sedežne garniture po meri z ležiščem ter dodatnim shranjevalnim prostorom. Ugodno in kvalitetno oblazinjeno pohištvo svetovno uveljavljenih proizvajalcev. 
Sedežne garniture z vgrajenim ležiščem ali brez njega. Izdelava po meri ponuja poljubne dimenzije, oblike, barve in materiale.
Skombiniramo vam barve in materiale po vašem okusu ter vam stilsko svetujemo tako, da bodo moderne sedežne garniture resnično sedežne po meri, vaši meri.
Usnjene sedežne garniture Ljubljana, podjetja Lido, odlikuje kakovost, udobje, praktičnost in različne dimenzije. Izberite si svojo garnituro pri nas za kvaliteten počitek.
Sedežne garniture s posteljo po ugodnih cenah. Naredite nekaj dobrega zase in družino in za v dnevno sobo izberite kvalitetno sedežno garnituro.
Sedežne garniture so središče dnevne sobe, kotne izvedbe pa se praktično prilegajo tudi majhnim prostorom. Na voljo usnje, blago in mikrotkanina.
Moderne kotne sedežne garniture z ležiščem so lahko izdelane iz mikrovlaken, usnja ali druge tkanine.
Usnjene sedežne garniture po meri za najrazličnejše želje. Na voljo vam je tudi polkrožna sedežna ali kotna sedežna garnitura.
Kakovostne sedežne garniture vam izdelamo po vaših zamislih in željah. Na voljo so v usnju, mikrotkanini in dekorativni tkanini.
Trosed vam lahko do popolnosti dopolni dnevno sobo ali delovni prostor. Z lahkoto se lahko nekateri modeli prelevijo v dvoposteljno ležišče. Preglejte ugodno ponudbo trosedov podjetja Dom24 in poiščite idealnega troseda za vas in vašo družino.
Raztegljivi kavči pridejo zelo prav v manjših prostorih. Podnevi so priročna sedežna garnitura, ponoči se pa prelevijo v udobne postelje. Oglejte si ugodno ponudbo raztegljivih kavčev podjetja Dom24.
Počivalniki, fotelji in tabureji za dnevno sobo so namenjeni udobnemu počitku. Tabure, kot tudi dekorativen kos opreme.
Izdelava sedežnih garnitur po vaših merah in v izbranih materialih ter barvah.  Vrhunske udobne usnjene sedežne z ležiščem ter drugi artikli oblazinjenega pohištva.