Vsi.si > Dom in vrt > Pohištvo > Sedežne garniture

Sedežne garniture. Sedežna garnitura za sprostitev. Usnjene sedežne garniture.

Sedežne garniture. Usnjene sedežne in druge sedežne. Sedežna garnitura za vaš dnevni prostor. Udobne sedežne garniture.

Trosed vam lahko do popolnosti dopolni dnevno sobo ali delovni prostor. Z lahkoto se lahko nekateri modeli prelevijo v dvoposteljno ležišče. Preglejte ugodno ponudbo trosedov podjetja Dom24 in poiščite idealnega troseda za vas in vašo družino.
Počivalniki, fotelji in tabureji za dnevno sobo so namenjeni udobnemu počitku. Tabure, kot tudi dekorativen kos opreme.
Usnjene sedežne garniture z ležiščem izdelane po meri za večletno uporabo.
Sedežne garniture s posteljo omogočajo miren spanec. V prodajnem programu ponujamo sedežne z ležiščem ali oblazinjene postelje po konkurenčnih cenah.
Usnjene sedežne garniture Ljubljana, podjetja Lido, odlikuje kakovost, udobje, praktičnost in različne dimenzije. Izberite si svojo garnituro pri nas za kvaliteten počitek.
Kakovostne sedežne garniture vam izdelamo po vaših zamislih in željah. Na voljo so v usnju, mikrotkanini in dekorativni tkanini.
Skombiniramo vam barve in materiale po vašem okusu ter vam stilsko svetujemo tako, da bodo moderne sedežne garniture resnično sedežne po meri, vaši meri.
Za najlepše moderne usnjene sedežne garniture in največjo ponudbo modernih sedežnih garnitur izberite Dom24!
Kotne sedežne garniture z ležiščem potrjuje certifikat o slovenski kakovosti. Podjetje Lido nudi izdelavo sedežnih garnitur iz več materialov, dimenzij in barv. Usnjena sedežna - primer uporabe enega izmed mnogih materialov.
Sedežne garniture trosed in usnjena sedežna garnitura podjetja Lido so iz masivnega lesa in nevnetljive pene. Pošljite nam povpraševanje za ugoden cenik sedežne garniture.
V ponudbi imamo sedežne z ležišči. Izbirate lahko med dvosedi in trosedi z ležiščem in predalom.
Sedežne garniture - tudi usnjene ali kotne sedežne garniture slovenskega podjetja Lido zagotavljajo kakovost, uporabno funkcionalnost in vrhunski dizajn. Za popolno udobje in počitek.
Veliko nasvetov o čiščenju usnjenih sedežnih garnitur na enem mestu. Obiščite naš salon v Lahovčah.
Sedežne garniture s posteljo po ugodnih cenah. Naredite nekaj dobrega zase in družino in za v dnevno sobo izberite kvalitetno sedežno garnituro.
Sedežne garniture Grošelj. Nudimo vam usnjene sedežne garniture s posteljo ali iz tkanine in kotne sedežne garniture. Cenik za sedežne garniture vam pošljemo po povpraševanju. Preverite tudi naše pogoste akcije in našo spletno trgovino.
Funkcionalne in udobne sedalne vreče privlačnih barv. Vreče za sedenje so odličen dekorativni dodatek.
Usnjena sedežna garnitura je izjemno praktična in čudovitega videza. Po naročilu je lahko kotna, dvosed, trosed ali s počivalnikom.
Kavči z ležiščem za vsakodnevno spanje po izjemno ugodnih cenah. Kvalitetna izdelava sedežnih garnitur v salonu pohištva Viljem Grošelj.
Naravno usnje diha in se zelo lepo prilagaja temperaturi telesa, umetno usnje pa ima ugodne cene. Oglejte si katalog izdelkov pri podjetju Dom24 v Sežani!
Moderne kotne sedežne garniture z ležiščem so lahko izdelane iz mikrovlaken, usnja ali druge tkanine.