Vsi.si > Dom in vrt > Pohištvo > Sedežne garniture

Sedežne garniture. Sedežna garnitura za sprostitev. Usnjene sedežne garniture.

Sedežne garniture. Usnjene sedežne in druge sedežne. Sedežna garnitura za vaš dnevni prostor. Udobne sedežne garniture.

Dom24 ima odprodajo sedežnih garnitur. V njihovi ponudbi lahko najdete usnjene, dvosedne in raztegljive garniture. Zagrabite priložnost danes in prihranite!
Kakovostne sedežne garniture vam izdelamo po vaših zamislih in željah. Na voljo so v usnju, mikrotkanini in dekorativni tkanini.
Naravno usnje diha in se zelo lepo prilagaja temperaturi telesa, umetno usnje pa ima ugodne cene. Oglejte si katalog izdelkov pri podjetju Dom24 v Sežani!
Sedežne garniture in drugo oblazinjeno pohištvo po vaši želji. Izbirate lahko med kotnimi sedežnimi, udobnimi počivalniki, fotelji in trosedi za izjemno nizke cene.
Sedežne garniture po meri z ležiščem ter dodatnim shranjevalnim prostorom. Ugodno in kvalitetno oblazinjeno pohištvo svetovno uveljavljenih proizvajalcev. 
Sedežne garniture - tudi usnjene ali kotne sedežne garniture slovenskega podjetja Lido zagotavljajo kakovost, uporabno funkcionalnost in vrhunski dizajn. Za popolno udobje in počitek.
Sedežne garniture Grošelj. Nudimo vam usnjene sedežne garniture s posteljo ali iz tkanine in kotne sedežne garniture. Cenik za sedežne garniture vam pošljemo po povpraševanju. Preverite tudi naše pogoste akcije in našo spletno trgovino.
Kupite moderno sedežno in si s tem popestrite dnevno sobo. Sedežno garnituro lahko naročite tudi po meri.
Živite v majhnih prostorih? Potem je raztegljiva zofa ali kavč z ležiščem pravi odgovor za vas.
Kotne sedežne garniture z ležiščem potrjuje certifikat o slovenski kakovosti. Podjetje Lido nudi izdelavo sedežnih garnitur iz več materialov, dimenzij in barv. Usnjena sedežna - primer uporabe enega izmed mnogih materialov.
Skombiniramo vam barve in materiale po vašem okusu ter vam stilsko svetujemo tako, da bodo moderne sedežne garniture resnično sedežne po meri, vaši meri.
Funkcionalne in udobne sedalne vreče privlačnih barv. Vreče za sedenje so odličen dekorativni dodatek.
Sedežne garniture s posteljo omogočajo miren spanec. V prodajnem programu ponujamo sedežne z ležiščem ali oblazinjene postelje po konkurenčnih cenah.
Moderne sedežne garniture iz blaga ali mikrotkanine nudijo udobje, kvaliteto in estetiko. Počitek za dušo in telo, usnjena garnitura Lido naj bo.
Počivalniki v kombinaciji s taburejem nudijo maksimalno udobje in sprostitev. Počitek za dušo in telo na usnjenih sedežnih garniturah.
Usnjena sedežna garnitura, trosed, dvosed ali enosed za udobje in funkcionalnost. Kotne sedežne garniture in drugo oblazinjeno pohištvo po meri.  
Sedežne garniture trosed in usnjena sedežna garnitura podjetja Lido so iz masivnega lesa in nevnetljive pene. Pošljite nam povpraševanje za ugoden cenik sedežne garniture.
Raztegljivi kavči pridejo zelo prav v manjših prostorih. Podnevi so priročna sedežna garnitura, ponoči se pa prelevijo v udobne postelje. Oglejte si ugodno ponudbo raztegljivih kavčev podjetja Dom24.
Veliko nasvetov o čiščenju usnjenih sedežnih garnitur na enem mestu. Obiščite naš salon v Lahovčah.
Kotna sedežna garnitura s foteljem za izvrstno udobje in funkcionalnost. Pohištvo lahko oblazinimo v blago, mikrotkanino ali usnje.