Vsi.si > Dom in vrt > Pohištvo > Sedežne garniture

Sedežne garniture. Sedežna garnitura za sprostitev. Usnjene sedežne garniture.

Sedežne garniture. Usnjene sedežne in druge sedežne. Sedežna garnitura za vaš dnevni prostor. Udobne sedežne garniture.

Veliko nasvetov o čiščenju usnjenih sedežnih garnitur na enem mestu. Obiščite naš salon v Lahovčah.
Moderne sedežne garniture iz blaga ali mikrotkanine nudijo udobje, kvaliteto in estetiko. Počitek za dušo in telo, usnjena garnitura Lido naj bo.
Usnjene sedežne garniture Ljubljana, podjetja Lido, odlikuje kakovost, udobje, praktičnost in različne dimenzije. Izberite si svojo garnituro pri nas za kvaliteten počitek.
Usnjena sedežna garnitura je izjemno praktična in čudovitega videza. Po naročilu je lahko kotna, dvosed, trosed ali s počivalnikom.
Sedežne garniture - tudi usnjene ali kotne sedežne garniture slovenskega podjetja Lido zagotavljajo kakovost, uporabno funkcionalnost in vrhunski dizajn. Za popolno udobje in počitek.
Usnjene sedežne garniture po meri za najrazličnejše želje. Na voljo vam je tudi polkrožna sedežna ali kotna sedežna garnitura.
Usnjene sedežne garniture z ležiščem izdelane po meri za večletno uporabo.
Kavči z ležiščem za vsakodnevno spanje po izjemno ugodnih cenah. Kvalitetna izdelava sedežnih garnitur v salonu pohištva Viljem Grošelj.
Sedežne garniture po meri z ležiščem ter dodatnim shranjevalnim prostorom. Ugodno in kvalitetno oblazinjeno pohištvo svetovno uveljavljenih proizvajalcev. 
Sedežne garniture in drugo oblazinjeno pohištvo po vaši želji. Izbirate lahko med kotnimi sedežnimi, udobnimi počivalniki, fotelji in trosedi za izjemno nizke cene.
Sedežne garniture z vgrajenim ležiščem ali brez njega. Izdelava po meri ponuja poljubne dimenzije, oblike, barve in materiale.
Kotne sedežne garniture z ležiščem potrjuje certifikat o slovenski kakovosti. Podjetje Lido nudi izdelavo sedežnih garnitur iz več materialov, dimenzij in barv. Usnjena sedežna - primer uporabe enega izmed mnogih materialov.
Sedežne garniture s posteljo omogočajo miren spanec. V prodajnem programu ponujamo sedežne z ležiščem ali oblazinjene postelje po konkurenčnih cenah.
Moderne kotne sedežne garniture z ležiščem so lahko izdelane iz mikrovlaken, usnja ali druge tkanine.
Kakovostne sedežne garniture vam izdelamo po vaših zamislih in željah. Na voljo so v usnju, mikrotkanini in dekorativni tkanini.
Usnjena sedežna garnitura, trosed, dvosed ali enosed za udobje in funkcionalnost. Kotne sedežne garniture in drugo oblazinjeno pohištvo po meri.  
Trosed vam lahko do popolnosti dopolni dnevno sobo ali delovni prostor. Z lahkoto se lahko nekateri modeli prelevijo v dvoposteljno ležišče. Preglejte ugodno ponudbo trosedov podjetja Dom24 in poiščite idealnega troseda za vas in vašo družino.
Sedežne garniture s posteljo po ugodnih cenah. Naredite nekaj dobrega zase in družino in za v dnevno sobo izberite kvalitetno sedežno garnituro.
Izdelava sedežnih garnitur po vaših merah in v izbranih materialih ter barvah.  Vrhunske udobne usnjene sedežne z ležiščem ter drugi artikli oblazinjenega pohištva.
Naravno usnje diha in se zelo lepo prilagaja temperaturi telesa, umetno usnje pa ima ugodne cene. Oglejte si katalog izdelkov pri podjetju Dom24 v Sežani!