Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Pohištvo

Pohištvo. Leseno pohištvo in pohištvo po meri

Potrebujete novo pohištvo za vaše stanovanje? Nudimo vam pohištvo za kuhinje, dnevne sobe, mladinske in otroške sobe. Vam barve obstoječega pohištva ne ustrezajo? Odločite se za novo pohištvo v modernih barvah.

Dnevne sobe, spalnice, otroške sobe, kuhinje, mize, stoli. Mobile d.o.o.
Kuhinjsko, pisarniško in laboratorijsko pohištvo. Mizarstvo Urbanija  
Kovinske noge in konzole za pohištvo. Voga d.o.o.
Dnevne sobe so središče bivalnih prostor, zato mora biti pohištvo skrbno izbrano.
Leseno pohištvo iz masivnega lesa ima zelo dolgo življenjsko dobo. Izdelamo vam pohištvo po meri – moderna oprema za dnevno sobo in leseno vrtno pohištvo. Tudi izdelava in montaža stavbnega pohištva - lesena okna, vhodna in notranja vrata, garažna vrata, lesena ostrešja.
Kovinska omara za delavnice omogoča enostaven in učinkovit način shranjevanja vašega orodja ali drugih osebnih stvari.
Kopalniško pohištvo klasičnih dimenzij in kopalniško pohištvo po meri. Kopalniške omarice, ogledala za kopalnico ali celoten kopalniški blok. Kopalniška omarica. V podjetju Kersan d.o.o. vam so vam na voljo tudi kopalniške armature in ostalo oprema za kopalnico. Kersan d.o.o., Trzin.
Kovinski skladiščni regali za optimalno shranjevanje in izkoristek prostora. Na voljo tudi varnostne omare za dom.
Uredite svoj dom tako, da vam bo prijetno - odločite se za naše pohištvo. Uredimo vam dnevne sobe, otroške sobe ter splanice. Uredimo tudi mladinske sobe ter predsobe. Na voljo imamo tudi vgradne omare po meri. Mizarstvo Avbelj.
Sedežne garniture po meri odlikuje kakovostna izdelava sedežnih garnitur, ki je dokazana s certifikatom. Udobna sedežna garnitura podjetja Lido po ugodnih cenah.
Arhivske omare za shranjevanje pomembne dokumentacije. Nudimo protivlomne in ognjevarne izvedbe.
Omare za orodje omogočajo urejen, pregleden in enostaven dostop do orodja. V našem prodajnem programu tudi drugo kovinsko pohištvo.
Kovinsko pohištvo iz trpežnih materialov z dolgo življenjsko dobo. Kovinske omare in stabilne police za shranjevanje najrazličnejših stvari
Kotna sedežna garnitura - Izdelava sedežnih garnitur po naročilu za najpopolnejši izkoristek prostora. Nudimo tudi obnovo sedežne garniture.
Ali pa morda opremljate nov dom in razmišljate, kako izbrati pohištvo dnevne sobe?