Vsi.si > Dom in vrt > Pohištvo

Pohištvo. Leseno pohištvo in pohištvo po meri

Potrebujete novo pohištvo za vaše stanovanje? Nudimo vam pohištvo za kuhinje, dnevne sobe, mladinske in otroške sobe. Vam barve obstoječega pohištva ne ustrezajo? Odločite se za novo pohištvo v modernih barvah.

Kuhinjsko, pisarniško in laboratorijsko pohištvo. Mizarstvo Urbanija  
Kovinske noge in konzole za pohištvo. Voga d.o.o.
Dnevne sobe, spalnice, otroške sobe, kuhinje, mize, stoli. Mobile d.o.o.
Kovinska galanterija Voga – kovinska podnožja, kovinski nosilci in mizna podnožja. Okovje za pohištvo oziroma pohištveno okovje – okovje za mize in drugo. Kovinske noge za pohištvo - Voga, Grosuplje.
Poleg ugodnih cen v primerjavi s konkurenco, so kovinske omare za shranjevanje orodja Zak v Ljubljani izredno trpežne in vzdržljive.
Bogata ponudba kotnih sedežnih garnitur, foteljev dvosedov in trosedov podjetja Emok, d.o.o.
Si želite opremiti vaše domače prostore z unikatnim pohištvom po vaših željah? Izdelava in montaža kakovostnega pohištva po meri v podjetju Magles. Izdelujemo kuhinje, dnevne sobe, spalnice, vgradne omare, pisarniško pohištvo, itn. Vabljeni na našo spletno stran!
Pisarniške omare imamo za shranjevanje pisarniških pripomočkov za urejanje, največ je fasciklov. Zelo priročne so kovinske omare in pisalne mize, ki jih naredimo po meri.
Preverite kotne sedežne garniture, primerne tudi za spanje. Če iščete udobne in kvalitetne sedežne garniture z ležiščem smo pravi naslov.
Vgradne omare so izvrstna rešitev za izkoristek prostora v mansardi, predsobi ali spalnici. Zakaj ne bi izkoristili tudi prostora, ki ga imate pod stopnicami? Naši strokovnjaki vam bodo svetovali pri izbiri, tako da bo prostor optimalno izkoriščen.
Ali pa morda opremljate nov dom in razmišljate, kako izbrati pohištvo dnevne sobe?
Kotne sedežne garniture z ležiščem, ki omogočajo sprostitev in so izjemno udobne. Preverite več na spletni strani.
Na voljo so vam čudoviti stoli in mize iz različnih materialov. V ponudbi imamo lesene, kovinske in steklene mize. Jedilniške mize po ugodnih cenah. Moderne mize priznanih italijanskih proizvajalcev za vsak dom! Pohištvo za kuhinje, dnevne sobe in otoške sobe. Obiščite salon podjetja Mobile d.o.o. v Ljubljani in preverite ugodno ponudbo kakovostnega pohištva.
Uredite svoj dom tako, da vam bo prijetno - odločite se za naše pohištvo. Uredimo vam dnevne sobe, otroške sobe ter splanice. Uredimo tudi mladinske sobe ter predsobe. Na voljo imamo tudi vgradne omare tr vso pohištvo po meri. Pohištvo Erjavec.
V salonih Mlinar & Mlinar si lahko poleg pohištva za kuhinje ogledate in izberete pohištvo za jedilnice, spalnice, kopalnice. Vse za dom - svoje stanovanje ali hišo opremite s pohištvom, ki vam ga nudi podjetje Mlinar & Mlinar.
Naredite nekaj dobrega zase in družino in postavite v dnevno sobo kvalitetno sedežno garnituro.  Obiščite naš salon.
Če si želite svoje prostore urediti in si razširiti funkcionalni prostor, Vam priporočamo vgradne omare po meri, ki so primerne za mansardo ali za pod stopnice. Izdelava vgradnih omar po nizkih cenah.
Moderno in klasično pohištvo, tudi izdelava po meri. Bogata izbira in priznani proizvajalci. Opremite svoj dom s pohištvom, ki bo zadostilo vsem vašim željam. Notranja oprema za dnevne sobe, otroške sobe, kuhinje. Udobne sedežne garniture in stilno pohištvo.
V trgovini Aniles lahko dobite mladinske postelje po ugodnih cenah. Izbirate lahko tudi med bogato ponudbo otroških vzmetnic.
Zaželeno je, da so otroške sobe živahne, pestre in razgibane. Lahko imajo tudi kanček pridiha navihanosti. V podjetju Pohištvo Alples izdelujemo čudovito otroško pohištvo, ki bo navdušilo tako vas kot vaše otroke.
Preverite naš ugoden cenik vgradnih omar. Pri nas dobite vgradne omare po meri, ki jih prilagodimo vsem prostorom. Povprašajte za ponudbo vgradnih omar za čevlje s predali, ki jo bomo prilagodili vaši predsobi.
Pohištvo po meri se prilagaja vašim prostorom in željam. Kvalitetno slovensko pohištvo, ki mu ni para!
Arhivske omare za shranjevanje pomembne dokumentacije. Nudimo protivlomne in ognjevarne izvedbe.