Vsi.si > Dom in vrt > Pohištvo

Pohištvo. Leseno pohištvo in pohištvo po meri

Potrebujete novo pohištvo za vaše stanovanje? Nudimo vam pohištvo za kuhinje, dnevne sobe, mladinske in otroške sobe. Vam barve obstoječega pohištva ne ustrezajo? Odločite se za novo pohištvo v modernih barvah.

Dnevne sobe, spalnice, otroške sobe, kuhinje, mize, stoli. Mobile d.o.o.
Kovinske noge in konzole za pohištvo. Voga d.o.o.
Kuhinjsko, pisarniško in laboratorijsko pohištvo. Mizarstvo Urbanija  
Sedežne garniture po meri odlikuje kakovostna izdelava sedežnih garnitur, ki je dokazana s certifikatom. Udobna sedežna garnitura podjetja Lido po ugodnih cenah.
Vgradne omare spadajo med najbolj prilagodljiv in funkcionalen kos pohištva. Ker so izdelane po meri, se prilegajo še tako nenavadno oblikovanemu prostoru.
Kovinske noge za pohištvo vseh vrst. Noge za leseno pohištvo. Noge za mizo in ostale kovinske noge. Kovinske noge za mizo in noge za pisalne mize. Za vaše mize izberite kvalitetne pohištvene noge. Voga, Grosuplje.
Trosedi z ležiščem lahko predstavljajo idealno rešitev za postelje v manjših prostorih. Za sedenje niso nič manj udobni kakor nezložljivi kavči, zato je trosed z ležiščem zelo praktična oprema.
Alpels pohištvo - notranja oprema za dom. Pohištvo dnevne sobe, pohištvo mladinske sobe, pohištvo kuhinje, pohištvo za spalnice. Vabljeni v salone Alples, kjer vaš čaka moderna notranja oprema.
Ergonomski stoli preženejo bolečine v hrbtenici. Preizkusite ergonomski Tomy stol, s pomočjo katerega bodo otroci ali mladostniki lažje delali s prenosnikom ali iPadom. Cena kvalitetnega stola je ugodna, visoka kvaliteta zagotovljena. Preverite tudi naše kvalitetne sedežne garniture. M TOM, Mokronog
Pri Alplesu poiščite računalniške mize, kotne pisalne mize in otroške mize, saj so zaradi dolgoletne tradicije pisarniške mize podjetja Alples prava izbira za vas.
Kovinska galanterija Voga – kovinska podnožja, kovinski nosilci in mizna podnožja. Okovje za pohištvo oziroma pohištveno okovje – okovje za mize in drugo. Kovinske noge za pohištvo - Voga, Grosuplje.
Kovinske omare so izvrstna odločitev za varno shranjevanje predmetov. Kovinske omare podjetja Zak v Ljubljani so trpežne in dobro izkoristijo prostor.
Vgradne omare po meri za dodaten izkoristek prostora. Izberite garderobno omaro s policami ali brez, z drsnimi vrati in drugimi elementi.
Vgradne garderobne omare vam bodo omogočile, da funkcionalno izkoristite prostor, ki vam je na voljo. Bolj odprti prostori nam dajo s pomočjo garderobnih sob in garderob z drsnimi vrati dodaten občutek širine in svobode. Tudi vgradne omare po meri - Pohištvo Alples.
Vgradno pohištvo. Vgradne omare za mansardo in vgradne omare za spalnico. Venge vgradne omare so vgradne omare po naročilu, vgradne omare Raumplus in tudi vgradne omare pod stopnicami
Vgradne omare so narejene po meri, vsakemu kupcu se posvetimo in prav zanj izrišemo in izdelamo omaro, ki mu bo nudila najboljši izkoristek prostora v stanovanju. Izbirate lahko med različnimi materiali in motivi. Drsna vrata omogočajo, da tudi pri odpiranju omar ne boste potrebovali veliko prostora.
Leseno otroško pohištvo: otroška mizica in stolčki. Za male nadebudne umetnike so otroške mizice in otroški stolčki višek uživanja – tako veliki so kot starši! Leseno pohištvo za otroke, Les-Kra, Slovenj Gradec.
Kovinski skladiščni regali za optimalno shranjevanje in izkoristek prostora. Na voljo tudi varnostne omare za dom.
Kotne pisalne mize brez ostrih robov so idealne za otroke, saj so varne, obenem pa nudijo kar maksimalen izkoristek prostora v otroški sobi.
Kovinska omara za delavnice omogoča enostaven in učinkovit način shranjevanja vašega orodja ali drugih osebnih stvari.
Nudimo izdelavo kakovostnih in ugodnih vgradnih omar po meri.
Omare za orodje omogočajo urejen, pregleden in enostaven dostop do orodja. V našem prodajnem programu tudi drugo kovinsko pohištvo.
Pisarniške omare imamo za shranjevanje pisarniških pripomočkov za urejanje, največ je fasciklov. Zelo priročne so kovinske omare in pisalne mize, ki jih naredimo po meri.