Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Pleskanje, barvanje

Pleskanje, barvanje stanovanja in hiše. Za pleskanje, barvanje in beljenje izberite dobre barve in kakovostne storitve.

Pleskanje, barvanje, beljenje stanovanja, poslovnih objektov in javnih ustanov. Pleskanje, barvanje in beljenje prepustite nam - dela opravimo strokovno.

Slikopleskarska in restavratorska dela. Evromojster d.o.o., Ljubljana
Barve za fasade skupine Topdom. Poiščite primerne barve za fasado. Barva za fasado in barvanje fasade morata biti kakovostna. Izbira barve fasade je povsem vaša odločitev. Skupina Topdom vam nudi tudi barve za stanovanje in različne premaze.
Cene notranjih in zunanjih barv Jupol so pri EVJ centru zelo ugodne. Barve Jupol vas bodo poleg cene začarale tudi z dolgo obstojnostjo in enostavnostjo nanosa.
Jubolin kit P25 se uporablja za ročno in strojno glajenje notranjih zidnih in stropnih površin na različnih objektih.
Tungovo olje – najboljša naravna zaščita za les. Naravno olje za les poskrbi za zaščito pred različnimi vplivi ter poudari lepoto in naravno barvo lesa. Tako imate lahko les izpostavljen različnim vremenskim pogojem in le-ta bo trajno in brezhibno ohranjen.
V podjetju Evromojster opravljamo slikopleskarska in restavratorska dela. Slednja izvajamo predvsem na leseni opremi. Odlikuje nas strokovnost in natančnost, ponašamo pa se tudi z bogatimi izkušnjami. Slikopleskarska dela opravljamo tako na notranjih kot tudi zunanjih površinah, izvajamo pa jih tudi za zaključek vseh naših suhomontažnih in fasadnih projektov. Evromojster, Ljubljana.
Apnena barva je naravna mineralna barva na osnovi uležanega gašenega apna in drugih naravnih primesi. Odlično deluje proti plesni, razkužuje stene in uravnava vlažnost v prostoru. Nanašanje je izjemno enostavno. Zeleni zajec d.o.o., Ljubljana.
Ekološke zidne barve za zunanje in notranje stene so vse bolj priljubljene, saj vsebujejo naravne sestavine brez škodljivih dodatkov.
Barve za les Belinka. Zaščitite les pred škodljivci in vremenskimi vplivi.
Si želite zaščititi les pred lesnimi škodljivci, vremenskimi in mehanskimi vplivi? Za to poskrbijo Belinka Beltop premazi za les. Belinka izdelki - prava izbira za vsak dom. EVJ Elektroprom d.o.o., Kisovec
Topdom ponuja številne barve za stanovanje - kvalitetne notranje zidne barve ali notranje barve za stene. Izbirate lahko med barvami Dekoria in Dekoria Pro.
V podjetju Zeleni zajec so vam na voljo visoko kakovostna naravna olja za les. Našli boste tako olja za talne površine kot tudi olja za lesene fasade. Preberite članek, kjer smo opisali, kako poteka pravilno oljenje lesa. Zeleni zajec, Ljubljana.
Beljenje sten ali pleskanje sten z različnimi barvami za poživitev in osvežitev stanovanja. Barvanje ene stene za poudarek in nov fokus sobe. Beljenje in pleskanje sten strokovnjakov Slikopleskarstva in fasaderstva Alojz Čerin s.p. Nova barva sten za popestritev vašega doma.
Premaz in vosek za ladijski pod. Barve in laki za parket. Premazi za terase. Olje za parket – tikovo, tungovo, laneno olje za les.
JUPOL Citro barva prebarvanim površinam nudi zaščito pred plesnijo. Je pralna barva, prijetnega vonja po citrusih. Zelo prijazna človeku in okolju. EVJ Elektroprom d.o.o., Kisovec
Barva fasade naj polepša vašo hišo. Moderne fasade sestavljajo najrazličnejše barve in odtenki. Izberite svojo! Barvanje fasade ugodno v Slikopleskarstvu in fasaderstvu Alojz Čerin s.p.
Ste tudi vi eden izmed mnogih, ki mu barvanje sten povzroča preglavice? Zaupajte nam le, katera barva sten vam najbolj ugaja in nam prepustite delo. Zagotavljamo vam, da bo le-to opravljeno v dogovorjenem roku in v skladu z vašimi pričakovanji. Zaupajte nam - Slikopleskarstvo Alojz Čerin s.p., Ljubljana.
Želite zglediti notranje zidne in stropne površine. Uporabite Jubolin P25, katerega cena je nadvse ugodna. Zglajene površine barvate z vsemi vrstami zidnih barv.
V ponudbi več vrst Jupol barv za različne namembnosti. Učinkovita zaščita sten in stropov.
Barve stanovanja – drznite si pobarvati stene vašega stanovanja v živahne ali povsem drugačne barve. Barva fasade naj odraža vašo osebnost in privablja prijatelje. Žive barve stanovanja. Odločite se za beljenje stanovanja in polepšajte svoj dom - slikopleskartsvo Alojz Čerin.
Ugodna cena izravnalne mase za stropne in zidne površine. Jubolin p 25 na voljo v spletni, kot tudi fizični trgovini.