Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Pleskanje, barvanje

Pleskanje, barvanje stanovanja in hiše. Za pleskanje, barvanje in beljenje izberite dobre barve in kakovostne storitve.

Pleskanje, barvanje, beljenje stanovanja, poslovnih objektov in javnih ustanov. Pleskanje, barvanje in beljenje prepustite nam - dela opravimo strokovno.

Slikopleskarska in restavratorska dela. Evromojster d.o.o., Ljubljana
Barve za fasade skupine Topdom. Poiščite primerne barve za fasado. Barva za fasado in barvanje fasade morata biti kakovostna. Izbira barve fasade je povsem vaša odločitev. Skupina Topdom vam nudi tudi barve za stanovanje in različne premaze.
Barva sobe simbolizira osebo, ki jo je izbrala. Pleskanje sobe je zahtevno opravilo. Pleskanje dnevne sobe, kuhinje in otroške sobe je najbolje z dinamičnimi barvami. Barva sten naj pripomore k vašemu dobremu počutju. Slikopleskarstvo in fasadertvo Alojz Čerin, Domžale
V podjetju Zeleni zajec so vam na voljo visoko kakovostna naravna olja za les. Našli boste tako olja za talne površine kot tudi olja za lesene fasade. Preberite članek, kjer smo opisali, kako poteka pravilno oljenje lesa. Zeleni zajec, Ljubljana.
Barva fasade naj polepša vašo hišo. Moderne fasade sestavljajo najrazličnejše barve in odtenki. Izberite svojo! Barvanje fasade ugodno v Slikopleskarstvu in fasaderstvu Alojz Čerin s.p.
Ekološke zidne barve za zunanje in notranje stene so vse bolj priljubljene, saj vsebujejo naravne sestavine brez škodljivih dodatkov.
Topdom ponuja številne barve za stanovanje - kvalitetne notranje zidne barve ali notranje barve za stene. Izbirate lahko med barvami Dekoria in Dekoria Pro.
Cene notranjih in zunanjih barv Jupol so pri EVJ centru zelo ugodne. Barve Jupol vas bodo poleg cene začarale tudi z dolgo obstojnostjo in enostavnostjo nanosa.
Apnena barva je naravna mineralna barva na osnovi uležanega gašenega apna in drugih naravnih primesi. Odlično deluje proti plesni, razkužuje stene in uravnava vlažnost v prostoru. Nanašanje je izjemno enostavno. Zeleni zajec d.o.o., Ljubljana.
Jubolin kit P25 se uporablja za ročno in strojno glajenje notranjih zidnih in stropnih površin na različnih objektih.
Beljenje stanovanja in barvanje stanovanja za osvežitev notranjih sten in odstranitev madežev vseh vrst. Barvanje oz. pleskanje stanovanja, barvanje vrat in oken z različnimi visoko kvalitetnimi barvami za poživitev in boljše razpoloženje. Tudi pleskanje otroške sobe.  Slikopleskarstvo in fasaderstvo Alojz Čerin, Domžale
Želite zglediti notranje zidne in stropne površine. Uporabite Jubolin P25, katerega cena je nadvse ugodna. Zglajene površine barvate z vsemi vrstami zidnih barv.
Ste tudi vi eden izmed mnogih, ki mu barvanje sten povzroča preglavice? Zaupajte nam le, katera barva sten vam najbolj ugaja in nam prepustite delo. Zagotavljamo vam, da bo le-to opravljeno v dogovorjenem roku in v skladu z vašimi pričakovanji. Zaupajte nam - Slikopleskarstvo Alojz Čerin s.p., Ljubljana.
V ponudbi več vrst Jupol barv za različne namembnosti. Učinkovita zaščita sten in stropov.
Barve imajo na nas, na naše dojemanje okolice in na počutje močan vpliv. Zunanje in notranje zidne barve za zaščito in poživitev - Barve za kovino in les predvsem za zaščito pred zunanjimi vplivi.
Si želite zaščititi les pred lesnimi škodljivci, vremenskimi in mehanskimi vplivi? Za to poskrbijo Belinka Beltop premazi za les. Belinka izdelki - prava izbira za vsak dom. EVJ Elektroprom d.o.o., Kisovec
Beljenje sten ali pleskanje sten z različnimi barvami za poživitev in osvežitev stanovanja. Barvanje ene stene za poudarek in nov fokus sobe. Beljenje in pleskanje sten strokovnjakov Slikopleskarstva in fasaderstva Alojz Čerin s.p. Nova barva sten za popestritev vašega doma.
Tungovo olje – najboljša naravna zaščita za les. Naravno olje za les poskrbi za zaščito pred različnimi vplivi ter poudari lepoto in naravno barvo lesa. Tako imate lahko les izpostavljen različnim vremenskim pogojem in le-ta bo trajno in brezhibno ohranjen.
JUPOL Citro barva prebarvanim površinam nudi zaščito pred plesnijo. Je pralna barva, prijetnega vonja po citrusih. Zelo prijazna človeku in okolju. EVJ Elektroprom d.o.o., Kisovec
V podjetju Evromojster opravljamo slikopleskarska in restavratorska dela. Slednja izvajamo predvsem na leseni opremi. Odlikuje nas strokovnost in natančnost, ponašamo pa se tudi z bogatimi izkušnjami. Slikopleskarska dela opravljamo tako na notranjih kot tudi zunanjih površinah, izvajamo pa jih tudi za zaključek vseh naših suhomontažnih in fasadnih projektov. Evromojster, Ljubljana.
Ugodna cena izravnalne mase za stropne in zidne površine. Jubolin p 25 na voljo v spletni, kot tudi fizični trgovini.