Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Parket

Parket. Klasični parket, gotovi parket, masivni parket. Cena? Ugodna.

Parket. Parket po meri in v različnih barvah. Masivni parketi, vzdržljivi parketi, večslojni parketi, gotovi parketi, klasični parketi. Izberite parket vrhunske kakovosti. Parket - cena je konkurenčna.

Svet parketa Maramo
Parketarstvo Vogart
Parketi, primerni za talno gretje. Hotenjka  
Polaganje in brušenje parketa opravimo kakovostno. Uporabljamo najbolj kakovostna lepila, lak in olje za parket. Ponujamo tudi izdelke, ki so primerni za vzdrževanje parketa pri talnem gretju. Vzdrževanje bo z našimi nasveti enostavno. Pri nas si lahko sposodite tudi sušilce, ki jih potrebujete pri polaganju parketa v primeru prevelike vlažnosti.  Hotenjka, Brezovica pri Ljubljani.
Obnova parketa - odločite se lahko za temeljito prenovo z brušenjem in lakiranje, ali pa samo za osvežitev z oljem za les.
Salon parketa Eko stil ima razstavljene številne talne obloge ter tapete svetovno znanih proizvajalcev. Zadovoljni boste z novimi parketi za talno gretje. 
Polaganje parketa in drugih talnih oblog po ugodnih cenah v TOP talne obloge, parket.
Salon parketa Maderales oziroma Parketarstvo Maderales nudi veliko izbiro talnih oblog vseh vrst. Prodaja in polaganje parketa je naša strast - vabljeni v naš salon parketa v Črnučah!
Parketarstvo zahteva izredno strokovnost, natančnost in doslednost pri polaganju parketa. Pri nas so vam po ugodnih cenah na voljo različni parketi (gotovi, lamelni, panelni, tehno idr.), ladijski podi, kmečke deske, izdelamo vam tudi stopnice in še marsikaj drugega. Parketarstvo Vogart, Brezovica pri Ljubljani.
Zagotovite vašemu domu piko na i eleganci: lam parket akacija vam da prav to, ne zaostaja niti klasični beljen hrast parket. Če ste človek preprostosti in učinkovitosti, vsekakor izberite parket akacija. Preberite si tudi naše nasvete za parket, ki bo tako dobro vzdrževan.
Obiščite našo trgovino in kupite odličen oljen parket, ki omogoča ponovno brušenje in obnovo.
Parketarstvo Maramo vas vabi v svoj svet parketa, kjer vas čakajo parketi iz vsega sveta. Nudijo vam tudi prvi dvoplastni parket na svetu – listone giordano. Kakovostna oprema za dom naj se odraža tudi v izbiri parketa. Prodaja parketa - obiščite naš salon parketa. Maramo, Ljubljana.
Želite prihraniti? Oglejte si akcijske cene gotovega parketa podjetja Ekostil. Ekostil v BTC-ju ima zelo ugodno ponudbo gotovega parketa.
Bambusov parket, gotovi parket in panelni oz troslojni parket podjetja Vogart. Izdelujemo različne parkete za vaš dom; gotov parket, panelni parket, bambusov parket.
Salon parketa EKO STIL ima dolgoletno tradicijo, prodaja parketa pa iz leta v leto narašča. Si želite gotovi parket? Akcija omogoča še ugodnejši nakup.
Za strokovno polaganje parketa po ugodnih cenah lahko zaupate podjetju Ekostil, ki že vrsto let uspešno posluje z dobavo in montažo PVC, tekstilnih in lesenih talnih oblog.
Ceniki prestižnih lesenih talnih oblog salona Eko Stil  so dostopni vsem. Prihranite pri izbiri in montaži gotovega parketa, obiščite njihov salon v Ljubljani.
Oljen parket ima številne prednosti. Vas zanima zakaj izbrati oljenje parketa? Preverite na spletni strani!
Ko se odločamo za lesena tla, parket predstavlja očitno izbiro. Možnosti je neomejeno, tudi hrastov parket, bambusov parket, panelni parket bambus in drugi. Prodaja parketa, ki bo izpolnil vse vaše zahteve. Vabljeni v naš salon parketov. Svet parketa Maramo, Ljubljana
Gotovi parketi so hitro položeni in takoj pripravljeni na uporabo.
Industrijski parketi se pogosto uporabljajo v prostorih, kjer je večja obremenjenost tal. Industrijski oziroma tehno parket je odlična izbira za vrtce, šole, delavnice in druge javne, pogosto rabljene površine. Zaradi privlačnega videza si je industrijski parket utrl pot tudi v domove!
Polaganje parket in drugih talnih oblog vam je na voljo v podjetju TOP talne obloge, parket.
Akcija parketa vam omogoča poceni parket kvalitetnega porekla. V podjetju Eko stil vam nudimo različne vrste parketa, med njimi gotovi parket hrast.