Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Parket

Parket. Klasični parket, gotovi parket, masivni parket. Cena? Ugodna.

Parket. Parket po meri in v različnih barvah. Masivni parketi, vzdržljivi parketi, večslojni parketi, gotovi parketi, klasični parketi. Izberite parket vrhunske kakovosti. Parket - cena je konkurenčna.

Parketi, primerni za talno gretje. Hotenjka  
Parketarstvo Vogart
Svet parketa Maramo
Gotovi parket na klik odlikuje hitra in preprosta montaža ter ugodna cena. Ne zahteva lepljenja ali naknadne obdelave, zato je popularna izbira za tiste, ki se izzive montaže talnih oblog lotevate kar sami. Eko Stil poleg dobave ponuja tudi storitev strokovne montaže gotovega parketa.
Številne vzorce parketa si lahko ogledate v razstavno-prodajnih salonih podjetja Alpod. Tako bukov parket kot orehov parket imata izjemno bogato zgodovino uporabe.
Če ogrevate prostore s centralnim ogrevanjem, si lahko omislite dvoslojni lamelni parket, ki je primeren za sisteme talnega gretja. Redne cene lamelnega parketa so pogosto tudi v akciji - obiščite spletno stran Floor Experts in ujemite ugodnosti! 
Vas čaka brušenje parketa? Brušenje parketa je sicer enostavno opravilo, ki pa kljub temu zahteva izkušnje in znanje mojstra. V Parketarstvu Godrnjavec je cena brušenja parketa več kot ugodna
Gotovi parket, industrijski parket in parket hrast so le nekatere od mnogih vrst parketa, ki vam ga nudimo v podjetju Eko stil na Šmartinski cesti v Ljubljani.   
Oljenje parketa – cena pogosto predstavlja zadržek, a povsem neupravičeno. Redno vzdrževanje namreč zagotavlja dolgotrajno zadovoljstvo z vašim parketom!
Troslojni parket je zelo trpežen in trajen saj je narejen iz treh plasti masivnega hrastovega lesa.
Obnova parketa - odločite se lahko za temeljito prenovo z brušenjem in lakiranje, ali pa samo za osvežitev z oljem za les.
Industrijski parketi se pogosto uporabljajo v prostorih, kjer je večja obremenjenost tal. Industrijski oziroma tehno parket je odlična izbira za vrtce, šole, delavnice in druge javne, pogosto rabljene površine. Zaradi privlačnega videza si je industrijski parket utrl pot tudi v domove!
Salon parketa Eko stil ima razstavljene številne talne obloge ter tapete svetovno znanih proizvajalcev. Zadovoljni boste z novimi parketi za talno gretje. 
Gotovi parket s ceno, ki je nižja kot pri ostalih vrstah parketov. Za dolgoročno zadovoljstvo bo vsekakor treba odšteti nekaj denarja!
Akcija parketa vam omogoča poceni parket kvalitetnega porekla. V podjetju Eko stil vam nudimo različne vrste parketa, med njimi gotovi parket hrast. 
Ceniki prestižnih lesenih talnih oblog salona Eko Stil  so dostopni vsem. Prihranite pri izbiri in montaži gotovega parketa, obiščite njihov salon v Ljubljani.
Parket hrast – kakovosten in cenovno ugoden gotovi parket hrast. Gotovi parket hrast nam omogoča izjemno hitro montažo, zato postaja vse bolj priljubljen
Obiščite nas ali nam pošljite povpraševanje, za vas naredimo ogled in ponudbo!  
Polaganje in brušenje parketa opravimo kakovostno. Uporabljamo najbolj kakovostna lepila, lak in olje za parket. Ponujamo tudi izdelke, ki so primerni za vzdrževanje parketa pri talnem gretju. Vzdrževanje bo z našimi nasveti enostavno. Pri nas si lahko sposodite tudi sušilce, ki jih potrebujete pri polaganju parketa v primeru prevelike vlažnosti.  Hotenjka, Brezovica pri Ljubljani.
Salon parketa EKO STIL ima dolgoletno tradicijo, prodaja parketa pa iz leta v leto narašča. Si želite gotovi parket? Akcija omogoča še ugodnejši nakup.
Za strokovno polaganje parketa po ugodnih cenah lahko zaupate podjetju Ekostil, ki že vrsto let uspešno posluje z dobavo in montažo PVC, tekstilnih in lesenih talnih oblog.
Prodaja parketa v našem salonu temelji na osebnem odnosu, naši parketi (Ljubljana) pa so najvišje kakovosti. Gotovi parket (cenik je v salonu) je vedno bolj priljubljen.
Si želite parketa po ugodnih cenah? EKO STIL vam poleg tega nudi še ugodno polaganje. Na voljo tudi vedno bolj popularen gotovi parket.