Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Parket

Parket. Klasični parket, gotovi parket, masivni parket. Cena? Ugodna.

Parket. Parket po meri in v različnih barvah. Masivni parketi, vzdržljivi parketi, večslojni parketi, gotovi parketi, klasični parketi. Izberite parket vrhunske kakovosti. Parket - cena je konkurenčna.

Parketarstvo Vogart
Svet parketa Maramo
Parketi, primerni za talno gretje. Hotenjka  
Polaganje parket in drugih talnih oblog vam je na voljo v podjetju TOP talne obloge, parket.
Obiščite našo trgovino in kupite odličen oljen parket, ki omogoča ponovno brušenje in obnovo.
Zagotavljamo vam ugodne cene polaganja parketa. Preverite cenik na naši spletni strani.
Parketarstvo zahteva izredno strokovnost, natančnost in doslednost pri polaganju parketa. Pri nas so vam po ugodnih cenah na voljo različni parketi (gotovi, lamelni, panelni, tehno idr.), ladijski podi, kmečke deske, izdelamo vam tudi stopnice in še marsikaj drugega. Parketarstvo Vogart, Brezovica pri Ljubljani.
Si želite parketa po ugodnih cenah? EKO STIL vam poleg tega nudi še ugodno polaganje. Na voljo tudi vedno bolj popularen gotovi parket.
Troslojni parket je zelo trpežen in trajen saj je narejen iz treh plasti masivnega hrastovega lesa.
Masivni parket so ena izmed bolj priljubljenih talnih oblog. So trajni in na voljo v več barvah in vzorcih.
Obnova parketa - odločite se lahko za temeljito prenovo z brušenjem in lakiranje, ali pa samo za osvežitev z oljem za les.
Polaganje in brušenje parketa opravimo kakovostno. Uporabljamo najbolj kakovostna lepila, lak in olje za parket. Ponujamo tudi izdelke, ki so primerni za vzdrževanje parketa pri talnem gretju. Vzdrževanje bo z našimi nasveti enostavno. Pri nas si lahko sposodite tudi sušilce, ki jih potrebujete pri polaganju parketa v primeru prevelike vlažnosti.  Hotenjka, Brezovica pri Ljubljani.
Talne obloge - velika izbira parketa, laminata, vinila, keramike in drugih talnih oblog. Kvalitetno polaganje talnih oblog in obnova parketa.
Oljenje parketa – cena pogosto predstavlja zadržek, a povsem neupravičeno. Redno vzdrževanje namreč zagotavlja dolgotrajno zadovoljstvo z vašim parketom!
Za strokovno polaganje parketa po ugodnih cenah lahko zaupate podjetju Ekostil, ki že vrsto let uspešno posluje z dobavo in montažo PVC, tekstilnih in lesenih talnih oblog.
Parket beljenega hrasta je lahko tudi v vašem domu. Vas zanima nakup beljenega hrastovega parketa? Vabljeni k ogledu spletne strani.
Preverite cenik parketa podjetja Ekostil. Cena in debelina parketa je popolnoma odvisna od dimenzij vašega prostora in vaših želja.
Gotovi parket hrast je praktičen in lep, akcija parketa pa prinaša še ugodnejši nakup. Če se odločite za gotovi parket, cena zanesljivo odtehta vse prednosti.
Polaganje parketa in drugih talnih oblog po ugodnih cenah v TOP talne obloge, parket.
Vrste parketa, ki jih nudimo so primerne za vse prostore v vašem domu. Od gotovih dvoslojnih ali troslojnih do masivnih industrijskih.
Oljen parket ima številne prednosti. Vas zanima zakaj izbrati oljenje parketa? Preverite na spletni strani!
Prodaja parketa v našem salonu temelji na osebnem odnosu, naši parketi (Ljubljana) pa so najvišje kakovosti. Gotovi parket (cenik je v salonu) je vedno bolj priljubljen.
Talne obloge podjetja Maderales so izredno kakovostne. Talna obloga mora imeti dolgo življenjsko dobo. Talne obloge za terase, talne obloge cenik. Vse za dom, ko potrebujete dobre parkete in talne obloge - Maderales