Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Parket

Parket. Klasični parket, gotovi parket, masivni parket. Cena? Ugodna.

Parket. Parket po meri in v različnih barvah. Masivni parketi, vzdržljivi parketi, večslojni parketi, gotovi parketi, klasični parketi. Izberite parket vrhunske kakovosti. Parket - cena je konkurenčna.

Parketarstvo Vogart
Parketi, primerni za talno gretje. Hotenjka  
Svet parketa Maramo
Parketi Ljubljana odličnih svetovno priznanih blahovnih znamk. Cena parketa s polaganjem je ugodna – gotovi parket cenik. 
Polaganje parket in drugih talnih oblog vam je na voljo v podjetju TOP talne obloge, parket.
Akcijski cenik troslojnega parketa podjetja Ekostil vam lahko posredujejo preko klica ali osebnega obiska. Preverite ugodno ponudbo!
Če ogrevate prostore s centralnim ogrevanjem, si lahko omislite dvoslojni lamelni parket, ki je primeren za sisteme talnega gretja. Redne cene lamelnega parketa so pogosto tudi v akciji - obiščite spletno stran Floor Experts in ujemite ugodnosti! 
Se na vašem parketu, ki ga imate doma začenjajo pojavljati praske in udrtine? S temeljitim popravilom parketa mu boste lahko povrnili sijoč videz, prav tako pa podaljšali obstojnost. Popravilo parketa je precej enostavno. 
Parket ljubljana vam nudi mnoge vrste parketa, med njimi tudi dvoslojni parket, ki je namenjen predvsem montaži na tla s toplovodnim ogrevanjem. 
Parketarstvo Maramo vas vabi v svoj svet parketa, kjer vas čakajo parketi iz vsega sveta. Nudijo vam tudi prvi dvoplastni parket na svetu – listone giordano. Kakovostna oprema za dom naj se odraža tudi v izbiri parketa. Prodaja parketa - obiščite naš salon parketa. Maramo, Ljubljana.
Za hrastov parket se večina odloča prav zaradi masivnega, obstojnega in vzdržljivega lesa. Njihova cena gotovega parketa vključuje tudi ceno polaganja parketa. 
Parketarstvo zahteva izredno strokovnost, natančnost in doslednost pri polaganju parketa. Pri nas so vam po ugodnih cenah na voljo različni parketi (gotovi, lamelni, panelni, tehno idr.), ladijski podi, kmečke deske, izdelamo vam tudi stopnice in še marsikaj drugega. Parketarstvo Vogart, Brezovica pri Ljubljani.
Parket Ljubljana | Salon parketa EKO STIL vam ponuja kakovostne talne obloge vseh vrst. Akcija parketa še olajša nakup.
Ponujamo vam kot 100 različnih vrst parketov: klasični, industrijski tehno in kant, gotovi, laminatni parket, izgotovljeni parketi fineline. V ponudbi imamo tudi izdelke za polaganje in vzdrževanje kot so lepila, laki, olja ... Pokličite nas ali nas obiščite v našem salonu. Hotnjka d.o.o., Brezovica pri Ljubljani.
Parket – podjetje Vogart izdeluje različne parkete za vaš dom; klasični parket, gotov parket, bambusov parket, antični parket. Vogart, Brezovica pri Ljubljani
Pri nas lahko kupite različne vrste parketa saj lahko izbirate med različnimi vrstami lesa iz katerega bo parket izdelan. Tako vam lahko ponudimo parket oreh, parket jesen in parket beljen hrast.
Zagotovite vašemu domu piko na i eleganci: lam parket akacija vam da prav to, ne zaostaja niti klasični beljen hrast parket. Če ste človek preprostosti in učinkovitosti, vsekakor izberite parket akacija. Preberite si tudi naše nasvete za parket, ki bo tako dobro vzdrževan.
Gotovi parket, industrijski parket in parket hrast so le nekatere od mnogih vrst parketa, ki vam ga nudimo v podjetju Eko stil na Šmartinski cesti v Ljubljani.   
Obiščite našo trgovino in kupite odličen oljen parket, ki omogoča ponovno brušenje in obnovo.
Pred polaganjem moramo parket okoli 2 dni skladiščiti v istem prostoru, v katerem ga bomo položili. Na tak način ima talna obloga priložnost prevzeti klimatske lastnosti prostora - to prepreči kasnejše krčenje in napenjanje. Polaganje talnih oblog se izvaja pri izključno čistih, suhih in čvrstih podlagah!
Talne obloge - velika izbira parketa, laminata, vinila, keramike in drugih talnih oblog. Kvalitetno polaganje talnih oblog in obnova parketa.
Gotovi parket hrast je praktičen in lep, akcija parketa pa prinaša še ugodnejši nakup. Če se odločite za gotovi parket, cena zanesljivo odtehta vse prednosti.
Salon parketa Maderales oziroma Parketarstvo Maderales nudi veliko izbiro talnih oblog vseh vrst. Prodaja in polaganje parketa je naša strast - vabljeni v naš salon parketa v Črnučah!