Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Parket

Parket. Klasični parket, gotovi parket, masivni parket. Cena? Ugodna.

Parket. Parket po meri in v različnih barvah. Masivni parketi, vzdržljivi parketi, večslojni parketi, gotovi parketi, klasični parketi. Izberite parket vrhunske kakovosti. Parket - cena je konkurenčna.

Parketarstvo Vogart
Parketi, primerni za talno gretje. Hotenjka  
Svet parketa Maramo
Akcija parketa vam omogoča poceni parket kvalitetnega porekla. V podjetju Eko stil vam nudimo različne vrste parketa, med njimi gotovi parket hrast. 
Gotovi parket na klik odlikuje hitra in preprosta montaža ter ugodna cena. Ne zahteva lepljenja ali naknadne obdelave, zato je popularna izbira za tiste, ki se izzive montaže talnih oblog lotevate kar sami. Eko Stil poleg dobave ponuja tudi storitev strokovne montaže gotovega parketa.
Pri nas lahko kupite različne vrste parketa saj lahko izbirate med različnimi vrstami lesa iz katerega bo parket izdelan. Tako vam lahko ponudimo parket oreh, parket jesen in parket beljen hrast.
Akcijski cenik troslojnega parketa podjetja Ekostil vam lahko posredujejo preko klica ali osebnega obiska. Preverite ugodno ponudbo!
Polaganje parketa in drugih talnih oblog po ugodnih cenah v TOP talne obloge, parket.
Ceniki prestižnih lesenih talnih oblog salona Eko Stil  so dostopni vsem. Prihranite pri izbiri in montaži gotovega parketa, obiščite njihov salon v Ljubljani.
Obnova parketa - odločite se lahko za temeljito prenovo z brušenjem in lakiranje, ali pa samo za osvežitev z oljem za les.
Salon parketa Eko stil ima razstavljene številne talne obloge ter tapete svetovno znanih proizvajalcev. Zadovoljni boste z novimi parketi za talno gretje. 
Parket ljubljana vam nudi mnoge vrste parketa, med njimi tudi dvoslojni parket, ki je namenjen predvsem montaži na tla s toplovodnim ogrevanjem. 
Ponujamo vam kot 100 različnih vrst parketov: klasični, industrijski tehno in kant, gotovi, laminatni parket, izgotovljeni parketi fineline. V ponudbi imamo tudi izdelke za polaganje in vzdrževanje kot so lepila, laki, olja ... Pokličite nas ali nas obiščite v našem salonu. Hotnjka d.o.o., Brezovica pri Ljubljani.
Masivni parket so ena izmed bolj priljubljenih talnih oblog. So trajni in na voljo v več barvah in vzorcih.
Polaganje parket in drugih talnih oblog vam je na voljo v podjetju TOP talne obloge, parket.
Za hrastov parket se večina odloča prav zaradi masivnega, obstojnega in vzdržljivega lesa. Njihova cena gotovega parketa vključuje tudi ceno polaganja parketa. 
Za najboljši beljen hrastov parket obiščite salon EKOSTIL v Ljubljani. Opremite svoj dom z najlepšim parketom že danes.
Gotovi parketi so hitro položeni in takoj pripravljeni na uporabo.
Troslojni parket je zelo trpežen in trajen saj je narejen iz treh plasti masivnega hrastovega lesa.
Se na vašem parketu, ki ga imate doma začenjajo pojavljati praske in udrtine? S temeljitim popravilom parketa mu boste lahko povrnili sijoč videz, prav tako pa podaljšali obstojnost. Popravilo parketa je precej enostavno. 
Si želite parketa po ugodnih cenah? EKO STIL vam poleg tega nudi še ugodno polaganje. Na voljo tudi vedno bolj popularen gotovi parket.
TOP vam nudi veliko izbiro parketov in talnih oblog.
Obiščite našo trgovino in kupite odličen oljen parket, ki omogoča ponovno brušenje in obnovo.