Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Parket

Parket. Klasični parket, gotovi parket, masivni parket. Cena? Ugodna.

Parket. Parket po meri in v različnih barvah. Masivni parketi, vzdržljivi parketi, večslojni parketi, gotovi parketi, klasični parketi. Izberite parket vrhunske kakovosti. Parket - cena je konkurenčna.

Parketi, primerni za talno gretje. Hotenjka  
Svet parketa Maramo
Parketarstvo Vogart
TOP vam nudi veliko izbiro parketov in talnih oblog.
Klasični oziroma masivni parket obstaja že stoletja in je priljubljen zaradi brezčasnega videza in tradicije. Gotovi parket mu je na prvi pogled zelo podoben ampak gotovi parket ni potrebno dodatno obdelati zaradi predhodne tovarniške obdelave z oljem ali lakom. 
Polaganje parketa in drugih talnih oblog po ugodnih cenah v TOP talne obloge, parket.
Obnova parketa - odločite se lahko za temeljito prenovo z brušenjem in lakiranje, ali pa samo za osvežitev z oljem za les.
Parketi Ljubljana odličnih svetovno priznanih blahovnih znamk. Cena parketa s polaganjem je ugodna – gotovi parket cenik. 
Pri polaganju gotovega hrastovega paketa lahko prepustite montažo strokovnjakom pri podjetju Eko Stil. Podjetje že vrsto let uspešno posluje pri dobavi in montaži gotovega parketa.
Se na vašem parketu, ki ga imate doma začenjajo pojavljati praske in udrtine? S temeljitim popravilom parketa mu boste lahko povrnili sijoč videz, prav tako pa podaljšali obstojnost. Popravilo parketa je precej enostavno. 
Zagotovite vašemu domu piko na i eleganci: lam parket akacija vam da prav to, ne zaostaja niti klasični beljen hrast parket. Če ste človek preprostosti in učinkovitosti, vsekakor izberite parket akacija. Preberite si tudi naše nasvete za parket, ki bo tako dobro vzdrževan.
Polaganje parket in drugih talnih oblog vam je na voljo v podjetju TOP talne obloge, parket.
Z oljenjem parketa dosežemo trajen sijaj in zaščito lesene talne obloge. Zato je oljenje parketa vedno bolj priljubljeno, tudi cena oljenja parketa je ugodna.  
Ponujamo vam kot 100 različnih vrst parketov: klasični, industrijski tehno in kant, gotovi, laminatni parket, izgotovljeni parketi fineline. V ponudbi imamo tudi izdelke za polaganje in vzdrževanje kot so lepila, laki, olja ... Pokličite nas ali nas obiščite v našem salonu. Hotnjka d.o.o., Brezovica pri Ljubljani.
Zagotavljamo vam ugodne cene polaganja parketa. Preverite cenik na naši spletni strani.
Polaganje vinila je opravilo, kjer je potrebna velika natančnost. Zato je najbolje,  da polaganje vinila prepustite mojstrom, cene v Parketarstvu Godnjavec so ugodne.
Za hrastov parket se večina odloča prav zaradi masivnega, obstojnega in vzdržljivega lesa. Njihova cena gotovega parketa vključuje tudi ceno polaganja parketa. 
Parketarstvo Maramo vas vabi v svoj svet parketa, kjer vas čakajo parketi iz vsega sveta. Nudijo vam tudi prvi dvoplastni parket na svetu – listone giordano. Kakovostna oprema za dom naj se odraža tudi v izbiri parketa. Prodaja parketa - obiščite naš salon parketa. Maramo, Ljubljana.
Želite prihraniti? Oglejte si akcijske cene gotovega parketa podjetja Ekostil. Ekostil v BTC-ju ima zelo ugodno ponudbo gotovega parketa.
Preverite cenik parketa podjetja Ekostil. Cena in debelina parketa je popolnoma odvisna od dimenzij vašega prostora in vaših želja.
Vas čaka brušenje parketa? Brušenje parketa je sicer enostavno opravilo, ki pa kljub temu zahteva izkušnje in znanje mojstra. V Parketarstvu Godrnjavec je cena brušenja parketa več kot ugodna
Parket – podjetje Vogart izdeluje različne parkete za vaš dom; klasični parket, gotov parket, bambusov parket, antični parket. Vogart, Brezovica pri Ljubljani
Ceniki prestižnih lesenih talnih oblog salona Eko Stil  so dostopni vsem. Prihranite pri izbiri in montaži gotovega parketa, obiščite njihov salon v Ljubljani.