Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Parket

Parket. Klasični parket, gotovi parket, masivni parket. Cena? Ugodna.

Parket. Parket po meri in v različnih barvah. Masivni parketi, vzdržljivi parketi, večslojni parketi, gotovi parketi, klasični parketi. Izberite parket vrhunske kakovosti. Parket - cena je konkurenčna.

Parketi, primerni za talno gretje. Hotenjka  
Parketarstvo Vogart
Svet parketa Maramo
Pred polaganjem moramo parket okoli 2 dni skladiščiti v istem prostoru, v katerem ga bomo položili. Na tak način ima talna obloga priložnost prevzeti klimatske lastnosti prostora - to prepreči kasnejše krčenje in napenjanje. Polaganje talnih oblog se izvaja pri izključno čistih, suhih in čvrstih podlagah!
Vrste parketa, ki jih nudimo so primerne za vse prostore v vašem domu. Od gotovih dvoslojnih ali troslojnih do masivnih industrijskih.
Akcijski cenik troslojnega parketa podjetja Ekostil vam lahko posredujejo preko klica ali osebnega obiska. Preverite ugodno ponudbo!
Želite prihraniti? Oglejte si akcijske cene gotovega parketa podjetja Ekostil. Ekostil v BTC-ju ima zelo ugodno ponudbo gotovega parketa.
Parketarstvo zahteva izredno strokovnost, natančnost in doslednost pri polaganju parketa. Pri nas so vam po ugodnih cenah na voljo različni parketi (gotovi, lamelni, panelni, tehno idr.), ladijski podi, kmečke deske, izdelamo vam tudi stopnice in še marsikaj drugega. Parketarstvo Vogart, Brezovica pri Ljubljani.
Salon parketa Eko stil ima razstavljene številne talne obloge ter tapete svetovno znanih proizvajalcev. Zadovoljni boste z novimi parketi za talno gretje. 
Salon parketa EKO STIL ima dolgoletno tradicijo, prodaja parketa pa iz leta v leto narašča. Si želite gotovi parket? Akcija omogoča še ugodnejši nakup.
Parketarstvo Maramo vas vabi v svoj svet parketa, kjer vas čakajo parketi iz vsega sveta. Nudijo vam tudi prvi dvoplastni parket na svetu – listone giordano. Kakovostna oprema za dom naj se odraža tudi v izbiri parketa. Prodaja parketa - obiščite naš salon parketa. Maramo, Ljubljana.
Akcija parketa vam omogoča poceni parket kvalitetnega porekla. V podjetju Eko stil vam nudimo različne vrste parketa, med njimi gotovi parket hrast. 
Vinilne talne obloge na klik cena, pvc talne obloge na klik, talna obloga na klik. Vinilne talne obloge je mogoče naročiti v različnih vzorcih.
Številne vzorce parketa si lahko ogledate v razstavno-prodajnih salonih podjetja Alpod. Tako bukov parket kot orehov parket imata izjemno bogato zgodovino uporabe.
Obiščite našo trgovino in kupite odličen oljen parket, ki omogoča ponovno brušenje in obnovo.
Parket ljubljana vam nudi mnoge vrste parketa, med njimi tudi dvoslojni parket, ki je namenjen predvsem montaži na tla s toplovodnim ogrevanjem. 
Parket Ljubljana | Salon parketa EKO STIL vam ponuja kakovostne talne obloge vseh vrst. Akcija parketa še olajša nakup.
Polaganje in brušenje parketa opravimo kakovostno. Uporabljamo najbolj kakovostna lepila, lak in olje za parket. Ponujamo tudi izdelke, ki so primerni za vzdrževanje parketa pri talnem gretju. Vzdrževanje bo z našimi nasveti enostavno. Pri nas si lahko sposodite tudi sušilce, ki jih potrebujete pri polaganju parketa v primeru prevelike vlažnosti.  Hotenjka, Brezovica pri Ljubljani.
Talne obloge - velika izbira parketa, laminata, vinila, keramike in drugih talnih oblog. Kvalitetno polaganje talnih oblog in obnova parketa.
Parket beljenega hrasta je lahko tudi v vašem domu. Vas zanima nakup beljenega hrastovega parketa? Vabljeni k ogledu spletne strani.
Parket javorja in oljke odlikujejo številne kvalitete. Brezčasni parket javor bolje prenaša morebitne praske in je prijeten na dotik. Vendar parket javor ni primeren za prostore s talnim gretjem.
Ponujamo vam kot 100 različnih vrst parketov: klasični, industrijski tehno in kant, gotovi, laminatni parket, izgotovljeni parketi fineline. V ponudbi imamo tudi izdelke za polaganje in vzdrževanje kot so lepila, laki, olja ... Pokličite nas ali nas obiščite v našem salonu. Hotnjka d.o.o., Brezovica pri Ljubljani.
Ceniki prestižnih lesenih talnih oblog salona Eko Stil  so dostopni vsem. Prihranite pri izbiri in montaži gotovega parketa, obiščite njihov salon v Ljubljani.