Vsi.si > Dom in vrt > Okna

Okna. Pvc okna, alu okna, lesena okna,...

Okna. Izberite nova okna visoke kakovosti. Pvc okna – plastična okna in alu okna različnih barv. Lesena okna za ohranjanje stika z naravo. Na voljo tudi kombinirana okna.

Priporočeni izvajalec za montažo strešnih oken Velux - EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
PVC okna, ki zagotavljajo zvočno izolacijo in prihranek energije. Cugelj, Ivančna Gorica
Montaža lesenih oken, vrat in pohištva. Mizar Volčja Draga  
Lesena ali PVC okna pomenijo težko izbiro, ko so odločamo o nakupu.  A ne glede na izbiro boste v podjetju Hausmart dobili najboljša lesena okna ali PVC okna za vas.
Aluminij-les okna predstavljajo dolgoročno rešitev, saj so združene pozitivne lastnosti lesa in aluminija.
Nudimo mnogo barv oken po RAL lestvici. Želite nova okna? Preverite našo ponudbo in nas pokličite.
Drsna okna prinašajo v prostor več svetlobe in od stropa do tal ponujajo odprte razglede. So tudi toplotno in zvočno izolirana.
PVC okna - kvalitetno stavbo pohištvo, ki prispeva k varčevanju energije. Montaža PVC oken je izvedena profesionalno. Končna cena vas ne bo presenetila, saj ne bo odstopala od dogovorjene cene v predračunu. Cenik z ugodnimi cenami vam pošljemo po povpraševanju. Nudimo popust pri nakupu nad 1.000 evrov. Cugelj, Ivančna Gorica.
Nudimo vam pestro izbiro oken: lesena, alu les, pasivna. Obiščite nas in izberite prave za vas.
 Pri nas dobite PVC in ALU okna najvišje kvalitete v akciji. Če iščete najcenejša PVC okna, vas vabimo, da se oglasite pri nas oziroma preverite naš cenik.
Preverite našo stran Okna KLI Ambient d.o.o. in spremljajte dodatne popuste na lesena, pvc in les alu okna.
Plastična okna omogočajo varčevanje z energijo. Odločite se za nova plastična okna! Cena investicije bo ugodna, uredimo vam tudi financiranje!
Tradicija nam narekuje proizvodnjo lesenih vrat in oken ter s tem vračamo naravo naravnost v naš dom. Zaprosite za cenik lesenih vrat ali oken!
V ponudbi ugodna in estetska lesena okna z alu oblogo. Obiščite nas in se prepričajte o nizkih cenah.
Pvc okna in vrata – cena je pomembna, kvaliteta pa še bolj. Spremljajte aktualne akcije. Pri nas boste dobili kvalitetna pvc okna in vrata po meri ceneje kot kjerkoli drugje.
Cenik pvc oken je le okvir, ki služi za izračun vrednosti projekta.  Rešitev so okna pvc! Cenik je dostopen v salonu!
Alu les okna iz naše ponudbe ponujajo veliko možnosti v izbiri materiala in barvnih kombinacij. Če imate radi les, pa so naša lesena okna z alu oblogo naravnost odlična izbira. 
Okna podjetja Arcont IP d.o.o.. ‒ PVC in alu okna vam omogočijo vso ugodje, ki ga potrebujete, saj nudijo zaščito pred vremenskimi vplivi poleti in pozimi, varnost, tišino in prihranek energije ter s tem ustvarjajo prijetne bivalne pogoje. Okna, vrata, senčila in zimski vrtovi -  Arcont IP, Gornja Radgona.
Kljub temu, da je cena naših PVC oken in vrat ugodna, vgrajujemo sisteme vrhunskih proizvajalcev Schuco in Veka. PVC okno je pomemben del vašega objekta. 
Odločite se za prezračevanje hiše z Mikrovent prezračevalnim sistemom. Prezračevalni sistemi Mikrovent delujejo na principu prezračevanja z rekuperacijo. 
Kakovostna montaža oken zagotavlja toplotno in zvočno izolacijo. Pridobite pa lahko tudi subvencije za lesena okna. Poskrbeli bomo, da bo montaža vhodnih vrat, pohištva, lesenih stopnic in panoramske stene zadostila vsem kriterijem. Mizar Volčja Draga
Alu les okna KLI so okna za vedno. Alu les okna so zelo vzdržljiva: okna alu les ne zarjavijo, niti jih ni treba barvati. Alu les okno je ekonomična rešitev za vaš dom.
PVC okna – cenik v podjetju Cugelj pomeni najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Preverite tudi PVC okna v akciji.