Vsi.si > Dom in vrt > Okna

Okna. Pvc okna, alu okna, lesena okna,...

Okna. Izberite nova okna visoke kakovosti. Pvc okna – plastična okna in alu okna različnih barv. Lesena okna za ohranjanje stika z naravo. Na voljo tudi kombinirana okna.

PVC okna, ki zagotavljajo zvočno izolacijo in prihranek energije. Cugelj, Ivančna Gorica
Priporočeni izvajalec za montažo strešnih oken Velux - EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Montaža lesenih oken, vrat in pohištva. Mizar Volčja Draga  
Prverite pestro ponudbo lesenih oken in vrat po ugodnih cenah. Obiščite našo spletno stran.
Zasteklitev balkona poskrbi za dodaten prostor v vašem stanovanju, ki je uporaben v vseh letnih časih.
Pri Okna KLI Ambient d.o.o. izdelujejo moderna okna iz različnih materialov (ALU, PVC, lesena in kombinirana). Energetsko učinkovita okna postajajo vedno bolj priljubljena, zato menimo da je izdelava oken pri Oknih Kli Ambient idealna rešitev za vsak dom.
Strešno okno je odlična rešitev za podstrešje. Če vas skrbi zamakanje ali slaba izguba toplote, so pri odločitvi za kakovostna strešna okna Velux vaše skrbi odveč. V podjetju Evromojster iz Ljubljane smo priporočeni izvajalci vgradnje Velux strešnih oken. Še tako kakovostno okno vas ne more obvarovati pred zamakanjem, če je montaža opravljena nepravilno oziroma površno, zato montažo prepustite izkušenim strokovnjakom!
Menjava oken zmanjša porabo energije celo do 30 %. Do kakovostnih novih oken s Okna KLI Ambient d.o.o.
Aluminij-les okna predstavljajo dolgoročno rešitev, saj so združene pozitivne lastnosti lesa in aluminija.
Podstrešna in strešna okna Rajmax -  izjemna kakovost. Strešna okna Rajmax so lahko okrogla, trikotna, poševna, polkrožna,….. Izbirate pa lahko med različnimi materiali: PVC, lesena, aluminijasta, plastična okna. Kakovostna toplotna izolacija in dolga življenjska doba. V ponudbi tudi drsne stene, okenske police, okenske rolete. Rajmax, Kozje.
Preverite ponudbo za okna Arcont!  Na voljo so vam različna aluminijasta okna in plastična okna v različnih izvedbah in odtenkih!
Kakovostna montaža oken zagotavlja toplotno in zvočno izolacijo. Pridobite pa lahko tudi subvencije za lesena okna. Poskrbeli bomo, da bo montaža vhodnih vrat, pohištva, lesenih stopnic in panoramske stene zadostila vsem kriterijem. Mizar Volčja Draga
Okna podjetja Arcont IP d.o.o.. ‒ PVC in alu okna vam omogočijo vso ugodje, ki ga potrebujete, saj nudijo zaščito pred vremenskimi vplivi poleti in pozimi, varnost, tišino in prihranek energije ter s tem ustvarjajo prijetne bivalne pogoje. Okna, vrata, senčila in zimski vrtovi -  Arcont IP, Gornja Radgona.
Montaža in demontaža oken in rolet ugodna in hitra.
Preverite našo stran Okna KLI Ambient d.o.o. in spremljajte dodatne popuste na lesena, pvc in les alu okna.
Zakaj bi za svoje podstrešno stanovanje izbrali strešna okna Velux? Preprosto. Na voljo so vam v različnih materialih, dimenzijah, barvah in oblikah, v prostore spustijo več svetlobe kot klasična okna, zagotavljajo odlično tesnjenje, so varna za otroke in še bi lahko naštevali. Nermin Mahmutović s.p., Bled.
Pri Okna KLI Ambient nudimo strokovno in kvalitetno montažo lesenih oken. Dobro tesnenje okna pomaga pri zmanjševanju stroškov ogrevanja.
Drsna okna prinašajo v prostor več svetlobe in od stropa do tal ponujajo odprte razglede. So tudi toplotno in zvočno izolirana.
Alu les okna KLI so okna za vedno. Alu les okna so zelo vzdržljiva: okna alu les ne zarjavijo, niti jih ni treba barvati. Alu les okno je ekonomična rešitev za vaš dom.
Toplotno in zvočno izolirana kakovostna okna vam bodo prinesla prihranek. Menjava oken je potrebna še zlasti, kadar gre za starejša okna.
Vnesite košček narave v svoje stanovanje ali hišo s panoramskimi stenami. Steklene stene z vrati vam bodo zagotovile optimalno funkcionalnost.
V podjetju Nagodeti vam je na volj strokovna montaža oken, rolet, žaluzij, okenskih polic in komarnikov.
Rezulat dolgoletne tradicije in odličnega znanja predstavljajo okna M Sora, ki slovijo kot vrhunsko kakovostna lesena, alu-les ali pasivna okna.