Vsi.si > Dom in vrt > Okna

Okna. Pvc okna, alu okna, lesena okna,...

Okna. Izberite nova okna visoke kakovosti. Pvc okna – plastična okna in alu okna različnih barv. Lesena okna za ohranjanje stika z naravo. Na voljo tudi kombinirana okna.

PVC okna, ki zagotavljajo zvočno izolacijo in prihranek energije. Cugelj, Ivančna Gorica
Montaža lesenih oken, vrat in pohištva. Mizar Volčja Draga  
Priporočeni izvajalec za montažo strešnih oken Velux - EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Montaža in demontaža oken in rolet ugodna in hitra.
Pri Okna KLI Ambient nudimo strokovno in kvalitetno montažo lesenih oken. Dobro tesnenje okna pomaga pri zmanjševanju stroškov ogrevanja.
Lesena ali PVC okna pomenijo težko izbiro, ko so odločamo o nakupu.  A ne glede na izbiro boste v podjetju Hausmart dobili najboljša lesena okna ali PVC okna za vas.
Vnesite košček narave v svoje stanovanje ali hišo s panoramskimi stenami. Steklene stene z vrati vam bodo zagotovile optimalno funkcionalnost.
Okna in vrata so eden izmed najpomembnejših zunanjih elemtov hiše. Skozi okna in vrata vstopata tako zrak kot svetloba. Zato je zelo dobro imeti lesena okna in vrata.
Kakovostna montaža oken zagotavlja toplotno in zvočno izolacijo. Pridobite pa lahko tudi subvencije za lesena okna. Poskrbeli bomo, da bo montaža vhodnih vrat, pohištva, lesenih stopnic in panoramske stene zadostila vsem kriterijem. Mizar Volčja Draga
PVC okna - kvalitetno stavbo pohištvo, ki prispeva k varčevanju energije. Montaža PVC oken je izvedena profesionalno. Končna cena vas ne bo presenetila, saj ne bo odstopala od dogovorjene cene v predračunu. Cenik z ugodnimi cenami vam pošljemo po povpraševanju. Nudimo popust pri nakupu nad 1.000 evrov. Cugelj, Ivančna Gorica.
Preverite ponudbo za okna Hausmart!  Na voljo so vam različna aluminijasta okna in plastična okna v različnih izvedbah in odtenkih!
Cenik pvc oken je le okvir, ki služi za izračun vrednosti projekta.  Rešitev so okna pvc! Cenik je dostopen v salonu!
Kljub temu, da je cena naših PVC oken in vrat ugodna, vgrajujemo sisteme vrhunskih proizvajalcev Schuco in Veka. PVC okno je pomemben del vašega objekta. 
Prezračevalni sistemi MIKrovent z rekuperacijo skrbijo za regulacijo vlage in čistega zraka v vašem bivalnem okolju.
V podjetju M SORA zagotavljamo kakovostna okna standardnih dimenzij in okna po meri. Obiščite nas in preverite kakovost naših izdelkov ali poglejte ponudbo na naši spletni strani.
Strešno okno je odlična rešitev za podstrešje. Če vas skrbi zamakanje ali slaba izguba toplote, so pri odločitvi za kakovostna strešna okna Velux vaše skrbi odveč. V podjetju Evromojster iz Ljubljane smo priporočeni izvajalci vgradnje Velux strešnih oken. Še tako kakovostno okno vas ne more obvarovati pred zamakanjem, če je montaža opravljena nepravilno oziroma površno, zato montažo prepustite izkušenim strokovnjakom!
Zanimiva alternativa eno in dvokrilnemu odpiranju predstavljajo lesena drsna okna. Pri nas dobite najboljša lesena okna najvišje kvalitete.
V zadnjem času so vedno bolj popularne panoramske stene, saj omogočajo boljši izkoristek prostora in izboljšajo svetlost prostorov.
Lesena okna so vam pri nas na voljo po ugodnih cenah. Obiščite nas in se prepričajte ali preverite ponudbo na naši spletni strani.
Ponudba tako lesenih oken kot lesenih vrat. Lesena okna in vrata se dobro podajo na vsak balkon. Najlepše vedno izpadejo dvokirlna okna. Poglejte ponudbo lesenih oken za brunarice.
Roletarstvo Medle nudi široko izbiro oken in vrat - vrata in okna iz PVC materiala pomenijo veliko energetsko učinkovitost. So tudi 20-30% cenejša od leseniih oken in vrat, zaradi česa so najpogostejša izbira med strankami.
Mikrovent nudi kakovostno prezračevanje hiše z prezračevalnimi sistemi. Vabljeni v Mikrovent, Vojnik!  
Cenik pvc oken je sestavljen iz različnih parametrov. V večjih mestih kot je Ljubljana je smiselna nadgradnja pvc oken z roletami. Nudimo vam jih v akciji po ugodnih cenah.