Vsi.si > Dom in vrt > Okna

Okna. Pvc okna, alu okna, lesena okna,...

Okna. Izberite nova okna visoke kakovosti. Pvc okna – plastična okna in alu okna različnih barv. Lesena okna za ohranjanje stika z naravo. Na voljo tudi kombinirana okna.

PVC okna, ki zagotavljajo zvočno izolacijo in prihranek energije. Cugelj, Ivančna Gorica
Montaža lesenih oken, vrat in pohištva. Mizar Volčja Draga  
Priporočeni izvajalec za montažo strešnih oken Velux - EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Preverite ponudbo za okna Arcont!  Na voljo so vam različna aluminijasta okna in plastična okna v različnih izvedbah in odtenkih!
Najboljša lesena okna so produkt visoke kvalitete, pravilne montaže in ugodne cene. Kontaktirajte nas in skupaj bomo oblikovali ponudbo.
Redno vzdrževanje lesenih oken vam prihrani marsikatero težavo. Za več informacij vabljeni na našo spletno stran.
V ponudbi ugodna in estetska lesena okna z alu oblogo. Obiščite nas in se prepričajte o nizkih cenah.
Vnesite košček narave v svoje stanovanje ali hišo s panoramskimi stenami. Steklene stene z vrati vam bodo zagotovile optimalno funkcionalnost.
Lesene panoramske stene so namenjene večji osvetljenosti prostora. V podjetju Okna Kli Ambient d.o.o. skrbimo, da je kakovost lesenih panoramskih sten in panoramskih oken na prvem mestu.
Nudimo mnogo barv oken po RAL lestvici. Želite nova okna? Preverite našo ponudbo in nas pokličite.
Preverite našo stran Okna KLI Ambient d.o.o. in spremljajte dodatne popuste na lesena, pvc in les alu okna.
Podstrešna in strešna okna Rajmax -  izjemna kakovost. Strešna okna Rajmax so lahko okrogla, trikotna, poševna, polkrožna,….. Izbirate pa lahko med različnimi materiali: PVC, lesena, aluminijasta, plastična okna. Kakovostna toplotna izolacija in dolga življenjska doba. V ponudbi tudi drsne stene, okenske police, okenske rolete. Rajmax, Kozje.
Roletarstvo Medle nudi široko izbiro PVC oken in vrat po nizki ceni. Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o ugodnem ceniku oken in vrat!
Cenik priča o ugodni ceni rolete, ki jo dopolnjuje tudi prvovrstna kakovost in izdelava po meri. Najbolj priljubljena zunanja senčila so zunanje rolete. 
Strešno okno je odlična rešitev za podstrešje. Če vas skrbi zamakanje ali slaba izguba toplote, so pri odločitvi za kakovostna strešna okna Velux vaše skrbi odveč. V podjetju Evromojster iz Ljubljane smo priporočeni izvajalci vgradnje Velux strešnih oken. Še tako kakovostno okno vas ne more obvarovati pred zamakanjem, če je montaža opravljena nepravilno oziroma površno, zato montažo prepustite izkušenim strokovnjakom!
Kakovostna montaža oken zagotavlja toplotno in zvočno izolacijo. Pridobite pa lahko tudi subvencije za lesena okna. Poskrbeli bomo, da bo montaža vhodnih vrat, pohištva, lesenih stopnic in panoramske stene zadostila vsem kriterijem. Mizar Volčja Draga
Polkna omogočajo senčenje in zatemnitev prostorov, obenem pa nudijo tudi zaščito pred vremenom. Polkna za okna so pomemben gradbeni element, ki vpliva na videz fasade.
Aluminij-les okna predstavljajo dolgoročno rešitev, saj so združene pozitivne lastnosti lesa in aluminija.
Zasteklitev balkona poskrbi za dodaten prostor v vašem stanovanju, ki je uporaben v vseh letnih časih.
Rezulat dolgoletne tradicije in odličnega znanja predstavljajo okna M Sora, ki slovijo kot vrhunsko kakovostna lesena, alu-les ali pasivna okna.
Kljub temu, da je cena naših PVC oken in vrat ugodna, vgrajujemo sisteme vrhunskih proizvajalcev Schuco in Veka. PVC okno je pomemben del vašega objekta. 
Prverite pestro ponudbo lesenih oken in vrat po ugodnih cenah. Obiščite našo spletno stran.
Odločite se za prezračevanje hiše z Mikrovent prezračevalnim sistemom. Prezračevalni sistemi Mikrovent delujejo na principu prezračevanja z rekuperacijo.