Vsi.si > Dom in vrt > Okna

Okna. Pvc okna, alu okna, lesena okna,...

Okna. Izberite nova okna visoke kakovosti. Pvc okna – plastična okna in alu okna različnih barv. Lesena okna za ohranjanje stika z naravo. Na voljo tudi kombinirana okna.

Montaža lesenih oken, vrat in pohištva. Mizar Volčja Draga  
PVC okna, ki zagotavljajo zvočno izolacijo in prihranek energije. Cugelj, Ivančna Gorica
Priporočeni izvajalec za montažo strešnih oken Velux - EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Kakovostna montaža oken zagotavlja toplotno in zvočno izolacijo. Pridobite pa lahko tudi subvencije za lesena okna. Poskrbeli bomo, da bo montaža vhodnih vrat, pohištva, lesenih stopnic in panoramske stene zadostila vsem kriterijem. Mizar Volčja Draga
Alu les okna KLI so okna za vedno. Alu les okna so zelo vzdržljiva: okna alu les ne zarjavijo, niti jih ni treba barvati. Alu les okno je ekonomična rešitev za vaš dom.
Strešno okno je odlična rešitev za podstrešje. Če vas skrbi zamakanje ali slaba izguba toplote, so pri odločitvi za kakovostna strešna okna Velux vaše skrbi odveč. V podjetju Evromojster iz Ljubljane smo priporočeni izvajalci vgradnje Velux strešnih oken. Še tako kakovostno okno vas ne more obvarovati pred zamakanjem, če je montaža opravljena nepravilno oziroma površno, zato montažo prepustite izkušenim strokovnjakom!
Zanimiva alternativa eno in dvokrilnemu odpiranju predstavljajo lesena drsna okna. Pri nas dobite najboljša lesena okna najvišje kvalitete.
Redno vzdrževanje lesenih oken vam prihrani marsikatero težavo. Za več informacij vabljeni na našo spletno stran.
Najboljša lesena okna so produkt visoke kvalitete, pravilne montaže in ugodne cene. Kontaktirajte nas in skupaj bomo oblikovali ponudbo.
Menjava oken zmanjša porabo energije celo do 30 %. Do kakovostnih novih oken s Okna KLI Ambient d.o.o.
Tradicija nam narekuje proizvodnjo lesenih vrat in oken ter s tem vračamo naravo naravnost v naš dom. Zaprosite za cenik lesenih vrat ali oken!
Montaža in demontaža za pvc okna. Montaža rolet in montaža okenskih polic v dveh dneh. Montaža PVC oken z našimi strokovnjaki. Pri nakupu kakovostnih PVC oken ne skrbite za montažo, saj bo le-ta opravljena kakovostno. Stavbno pohištvo, rolete, komerniki, žaluzije. Cugelj, Ivančna Gorica.
Nudimo mnogo barv oken po RAL lestvici. Želite nova okna? Preverite našo ponudbo in nas pokličite.
Rezulat dolgoletne tradicije in odličnega znanja predstavljajo okna M Sora, ki slovijo kot vrhunsko kakovostna lesena, alu-les ali pasivna okna.
Pri Okna KLI Ambient nudimo strokovno in kvalitetno montažo lesenih oken. Dobro tesnenje okna pomaga pri zmanjševanju stroškov ogrevanja.
Okna podjetja Arcont IP d.o.o.. ‒ PVC in alu okna vam omogočijo vso ugodje, ki ga potrebujete, saj nudijo zaščito pred vremenskimi vplivi poleti in pozimi, varnost, tišino in prihranek energije ter s tem ustvarjajo prijetne bivalne pogoje. Okna, vrata, senčila in zimski vrtovi -  Arcont IP, Gornja Radgona.
Aluminij-les okna predstavljajo dolgoročno rešitev, saj so združene pozitivne lastnosti lesa in aluminija.
V zadnjem času so vedno bolj popularne panoramske stene, saj omogočajo boljši izkoristek prostora in izboljšajo svetlost prostorov.
Polkna omogočajo senčenje in zatemnitev prostorov, obenem pa nudijo tudi zaščito pred vremenom. Polkna za okna so pomemben gradbeni element, ki vpliva na videz fasade.
Preverite ponudbo za okna Arcont!  Na voljo so vam različna aluminijasta okna in plastična okna v različnih izvedbah in odtenkih!
Montaža in demontaža oken in rolet ugodna in hitra.
Inovativni prezračevalnimi sistem MIKrovent zagotavlja zdravo, kakovostno in varčno prezračevanje prostora pri zaprtem oknu.  
Nudimo vam pestro izbiro oken: lesena, alu les, pasivna. Obiščite nas in izberite prave za vas.