Vsi.si > Dom in vrt > Okna

Okna. Pvc okna, alu okna, lesena okna,...

Okna. Izberite nova okna visoke kakovosti. Pvc okna – plastična okna in alu okna različnih barv. Lesena okna za ohranjanje stika z naravo. Na voljo tudi kombinirana okna.

PVC okna, ki zagotavljajo zvočno izolacijo in prihranek energije. Cugelj, Ivančna Gorica
Montaža lesenih oken, vrat in pohištva. Mizar Volčja Draga  
Priporočeni izvajalec za montažo strešnih oken Velux - EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Okna podjetja Arcont IP d.o.o.. ‒ PVC in alu okna vam omogočijo vso ugodje, ki ga potrebujete, saj nudijo zaščito pred vremenskimi vplivi poleti in pozimi, varnost, tišino in prihranek energije ter s tem ustvarjajo prijetne bivalne pogoje. Okna, vrata, senčila in zimski vrtovi -  Arcont IP, Gornja Radgona.
Zanimiva alternativa eno in dvokrilnemu odpiranju predstavljajo lesena drsna okna. Pri nas dobite najboljša lesena okna najvišje kvalitete.
Prverite pestro ponudbo lesenih oken in vrat po ugodnih cenah. Obiščite našo spletno stran.
Toplotno in zvočno izolirana kakovostna okna vam bodo prinesla prihranek. Menjava oken je potrebna še zlasti, kadar gre za starejša okna.
Aluminij-les okna predstavljajo dolgoročno rešitev, saj so združene pozitivne lastnosti lesa in aluminija.
Montaža in demontaža oken in rolet ugodna in hitra.
Alu les okna KLI so okna za vedno. Alu les okna so zelo vzdržljiva: okna alu les ne zarjavijo, niti jih ni treba barvati. Alu les okno je ekonomična rešitev za vaš dom.
V zadnjem času so vedno bolj popularne panoramske stene, saj omogočajo boljši izkoristek prostora in izboljšajo svetlost prostorov.
Najboljša lesena okna so produkt visoke kvalitete, pravilne montaže in ugodne cene. Kontaktirajte nas in skupaj bomo oblikovali ponudbo.
Menjava oken zmanjša porabo energije celo do 30 %. Do kakovostnih novih oken s Okna KLI Ambient d.o.o.
Kakovostna montaža oken zagotavlja toplotno in zvočno izolacijo. Pridobite pa lahko tudi subvencije za lesena okna. Poskrbeli bomo, da bo montaža vhodnih vrat, pohištva, lesenih stopnic in panoramske stene zadostila vsem kriterijem. Mizar Volčja Draga
Rezulat dolgoletne tradicije in odličnega znanja predstavljajo okna M Sora, ki slovijo kot vrhunsko kakovostna lesena, alu-les ali pasivna okna.
Les alu okna - odlična kombinacija naravnih materialov in aluminija. Na voljo več dimenzij, barv in materialov. Pokličite za brezplačno ponudbo.
Montaža in demontaža za pvc okna. Montaža rolet in montaža okenskih polic v dveh dneh. Montaža PVC oken z našimi strokovnjaki. Pri nakupu kakovostnih PVC oken ne skrbite za montažo, saj bo le-ta opravljena kakovostno. Stavbno pohištvo, rolete, komerniki, žaluzije. Cugelj, Ivančna Gorica.
PVC okna - kvalitetno stavbo pohištvo, ki prispeva k varčevanju energije. Montaža PVC oken je izvedena profesionalno. Končna cena vas ne bo presenetila, saj ne bo odstopala od dogovorjene cene v predračunu. Cenik z ugodnimi cenami vam pošljemo po povpraševanju. Nudimo popust pri nakupu nad 1.000 evrov. Cugelj, Ivančna Gorica.
Polkna omogočajo senčenje in zatemnitev prostorov, obenem pa nudijo tudi zaščito pred vremenom. Polkna za okna so pomemben gradbeni element, ki vpliva na videz fasade.
V podjetju Nagodeti vam je na volj strokovna montaža oken, rolet, žaluzij, okenskih polic in komarnikov.
Vnesite košček narave v svoje stanovanje ali hišo s panoramskimi stenami. Steklene stene z vrati vam bodo zagotovile optimalno funkcionalnost.
Tradicija nam narekuje proizvodnjo lesenih vrat in oken ter s tem vračamo naravo naravnost v naš dom. Zaprosite za cenik lesenih vrat ali oken!
Podstrešna in strešna okna Rajmax -  izjemna kakovost. Strešna okna Rajmax so lahko okrogla, trikotna, poševna, polkrožna,….. Izbirate pa lahko med različnimi materiali: PVC, lesena, aluminijasta, plastična okna. Kakovostna toplotna izolacija in dolga življenjska doba. V ponudbi tudi drsne stene, okenske police, okenske rolete. Rajmax, Kozje.