Vsi.si > Dom in vrt > Okna

Okna. Pvc okna, alu okna, lesena okna,...

Okna. Izberite nova okna visoke kakovosti. Pvc okna – plastična okna in alu okna različnih barv. Lesena okna za ohranjanje stika z naravo. Na voljo tudi kombinirana okna.

Montaža lesenih oken, vrat in pohištva. Mizar Volčja Draga  
Priporočeni izvajalec za montažo strešnih oken Velux - EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
PVC okna, ki zagotavljajo zvočno izolacijo in prihranek energije. Cugelj, Ivančna Gorica
Cenik pvc oken je sestavljen iz različnih parametrov. V večjih mestih kot je Ljubljana je smiselna nadgradnja pvc oken z roletami. Nudimo vam jih v akciji po ugodnih cenah.
Podstrešna in strešna okna Rajmax -  izjemna kakovost. Strešna okna Rajmax so lahko okrogla, trikotna, poševna, polkrožna,….. Izbirate pa lahko med različnimi materiali: PVC, lesena, aluminijasta, plastična okna. Kakovostna toplotna izolacija in dolga življenjska doba. V ponudbi tudi drsne stene, okenske police, okenske rolete. Rajmax, Kozje.
Cenik pvc oken je le okvir, ki služi za izračun vrednosti projekta.  Rešitev so okna pvc! Cenik je dostopen v salonu!
Montaža in demontaža oken in rolet ugodna in hitra.
Strešno okno je odlična rešitev za podstrešje. Če vas skrbi zamakanje ali slaba izguba toplote, so pri odločitvi za kakovostna strešna okna Velux vaše skrbi odveč. V podjetju Evromojster iz Ljubljane smo priporočeni izvajalci vgradnje Velux strešnih oken. Še tako kakovostno okno vas ne more obvarovati pred zamakanjem, če je montaža opravljena nepravilno oziroma površno, zato montažo prepustite izkušenim strokovnjakom!
Lesene panoramske stene so namenjene večji osvetljenosti prostora. V podjetju Okna Kli Ambient d.o.o. skrbimo, da je kakovost lesenih panoramskih sten in panoramskih oken na prvem mestu.
Vnesite košček narave v svoje stanovanje ali hišo s panoramskimi stenami. Steklene stene z vrati vam bodo zagotovile optimalno funkcionalnost.
Prezračevalni sistemi MIKrovent omogočajo varčno prezračevanje prostorov z MIKrovent prezračevalnim sistemom pri tem pa ohranijo minimalno toplotno izgubo. 
V podjetju Nagodeti vam je na volj strokovna montaža oken, rolet, žaluzij, okenskih polic in komarnikov.
V podjetju M SORA zagotavljamo kakovostna okna standardnih dimenzij in okna po meri. Obiščite nas in preverite kakovost naših izdelkov ali poglejte ponudbo na naši spletni strani.
Pri Okna KLI Ambient nudimo strokovno in kvalitetno montažo lesenih oken. Dobro tesnenje okna pomaga pri zmanjševanju stroškov ogrevanja.
Najboljša lesena okna so produkt visoke kvalitete, pravilne montaže in ugodne cene. Kontaktirajte nas in skupaj bomo oblikovali ponudbo.
Tradicija nam narekuje proizvodnjo lesenih vrat in oken ter s tem vračamo naravo naravnost v naš dom. Zaprosite za cenik lesenih vrat ali oken!
Kljub temu, da je cena naših PVC oken in vrat ugodna, vgrajujemo sisteme vrhunskih proizvajalcev Schuco in Veka. PVC okno je pomemben del vašega objekta. 
Odločite se za prezračevanje hiše z Mikrovent prezračevalnim sistemom. Prezračevalni sistemi Mikrovent delujejo na principu prezračevanja z rekuperacijo. 
Preverite ponudbo za okna Hausmart!  Na voljo so vam različna aluminijasta okna in plastična okna v različnih izvedbah in odtenkih!
Les alu okna - odlična kombinacija naravnih materialov in aluminija. Na voljo več dimenzij, barv in materialov. Pokličite za brezplačno ponudbo.
Odločite se za prezračevanje hiše z Mikrovent prezračevalnim sistemom saj vam prezračevalni sistemi MIKrovent omogočajo celotno rešitev za svež zrak v prostoru in zmanjšanje toplotnih izgub. 
Mikrovent nudi kakovostno prezračevanje hiše z prezračevalnimi sistemi. Vabljeni v Mikrovent, Vojnik!  
 Pri nas dobite PVC in ALU okna najvišje kvalitete v akciji. Če iščete najcenejša PVC okna, vas vabimo, da se oglasite pri nas oziroma preverite naš cenik.