Vsi.si > Dom in vrt > Ograje > PVC

PVC ograje za dvorišča, vrtove, balkone. Tudi PVC ograja z imitacijo lesa.

PVC ograja v različnih odtenkih. PVC ograje za notranje in zunanje površine. Izberete lahko tudi PVC ograje z imitacijo lesa.

PVC vrtne ograje za polepšanje videza vrta ali dvorišča. Ograje so funkcionalne, trajne, ugodne in nezahtevne za vzdrževanje.
Ograje za vrtove so v ponudbi poljubnih dolžin, višin in barv. Po naročilu izdelujemo tudi ograjo za balkon.
Za usklajeno podobo vašega doma, pa so vam na voljo tudi drugi izdelki. Karnise za zavese so na voljo v različnih dimenzijah (do pet metrov) in oblikah.
Balkonske in vrtne ograje iz PVC plastike izdelamo po meri. Vrtne ograje Leskovplast odlikuje ugodna cena in videz, ki bo lepo zaokrožil celoto vašega doma.
Daleč največja kakovost za izjemno ugodno ceno. Slovenska kakovost in sodobna tehnika izdelave. Akcija vrtnih ograj, ki bo navdušila tudi vas!
Cenik ograjnih segmentov iz plastike je zgolj informativne narave. Plastične ograje povsem prilagodimo vašim željam!
PVC ograje so obstojne, trajne in ne potrebujejo vzdrževanja. Ponujamo izdelavo več različnih tipov ograj: vrtnih, dvoriščnih in balkonskih.
PVC dvoriščne ograje so odporne na vse vremenske razmere. Plastične ograje postajajo vedno bolj popularne.
Neverjetna hitrost izvedbe, brezplačno povpraševanje in zgolj najkakovostnejši materiali. Cena karnis, ki je ne najdete nikjer drugje!
Sedaj jo vse večkrat uporabljamo za ograjevanje svojega doma, saj ni le ugodna, pač pa tudi estetska. Panelna ograja je včasih varovala predvsem javne objekte.
Najboljši materiali in izjemna obstojnost navdušujejo vrsto zvestih strank! Poceni PVC ograje visoke kakovosti z dolgoletno tradicijo.
Vrtne ograje po meri - možnost prilagajanja oblike, dimenzije (dolžina, višina) in barve. Ugodne cene in visokokvalitetni izdelki.
Balkonske ograje Leskovplast so ugodne, atraktivne in kvalitetne. Balkonske ograje: cena elementov izdelanih po naročilu je ugodna, ne glede na dimenzije.
Izberite PVC ograje. Lesene ograje s časom izgubijo svoj čar, pvc ograje z imitacijo lesa so zato boljša izbira. Odločite se za PVC ograje in prihranite. PVC ograja Bortega.
Možnost izdelave kakovostnih PVC ograj po vašem naročilu. Bogate izkušnje in vrsta zadovoljnih strank. Višina ograje po vaših željah!
Bogata tradicije in izkušnje z izdelavo najkakovostnejših PVC ograj za zunanje površine.  Ograje za teraso, ki so izdelane v Sloveniji.
Letve za več tipov modernih, elegantnih in visokokakovostnih PVC ograj. Cene v Leskovplastu so ugodne.
Ograje za balkon so izdelane iz PVC plastike, zaradi česar so obstojne in trajne. Moderni videz letev pa polepša vsak balkon.
Vrtne ograje iz PVC plastike predstavljajo najboljšo izbiro za zunanje vremenske razmere.