Vsi.si > Dom in vrt > Ograje

Ograje. Balkonske ograje, inox ograje, kovinske ograje...

Ograje. Nove ograje za vaš dom, vrt ali poslovni prostor. Ograje za stopnice, vrtne ograje, balkonske ograje. Izberete lahko kovinske ograje, inox ograje, pvc ograje.

Izdelava inox ograj - EBTS, Trzin
Izdelava stopnišč in inox ograj. Komar kovinopasarstvo Roman Matoz s.p.
Ograje za dom in stopnišča za dom podjetja Komar. Kovinska stopnišča za dom so lahko kombinirana za lesom za toplejši in bolj klasičen pridih. Dodajte še notranje in zunanje kovinske ograje za dom, ki so prav tako lahko kombnirane z lesom ali s steklom. Izberite kakovost za vaš dom.
Izberite PVC ograje. Vzdrževanje lesene ograje zahteva čas in denar, PVC ograja ima videz lesene ograje in vse praktične prednosti PVC ograje. Odločite se za kvaliteto in prihranite. PVC ograja Bortega.
Sodobne ograje za vrt s preprosto montažo in enostavnim vzdrževanjem. Hifa v Ljubljani vam lahko izdela moderne ograje po meri in vaših željah. Če je vaša vrtna ograja iz nerjavečega jekla, je ni potrebno barvati.
Kovinske balkonske moderne ograje - bogato okrašena ograja za balkon popestri  vaš balkon. Inox zunanja ograja za stopnice za večjo varnost. 
Dvoriščna ograja tako kot ostale zunanje kovane ograje, varuje dvorišče, skrbi za zasebnost in služi kot okras. Ugodna cena kovanih vrtnih in panelnih ograj.
Ograje podjetja Kovingrad. Na trgu je vse več povpraševanja za žične panelne ograje. Po zaslugi prilagodljivega materiala nudijo kovane ograje svojevrsten in eleganten videz.
Lesene ograje in stopnice morajo biti skladne. Lesena stopnišča in lesena ograja polepšajo vsak dom, primerna pa so tudi za poslovne objekte. V prostor vnesejo toplino in domačnost. Izdelava lesenih ograj in stopnic mora biti zelo natančna. Ker se v podjetju B-F stopnice tega zavedamo, boste nad našimi izdelki zagotovo navdušeni.
Ograje - inox, kovinske ograje in ograje iz kombinacije kovine in stekla ali kovine in lesa. Notranje ograje za stopnišča in zunanje ograje za stopnice in balkone. Ograje modernega ali klasičnega videza. Izberite ograje Komar Kovinopasarstvo.
Lesene ograje za vrt se odlično prilegajo objektu in zeleni okolici. Balkonske lesene ograje ter notranje in zunanje lesene ograje za stopnice varujejo uporabnika in polepšajo videz hiše. Tudi lesena okna, vrata (notranja, vhodna, garažna) in leseno pohištvo Mizar Volčja Draga
Lesene ograje iz trajnih vrst lesa ne potrebujejo vzdrževanja. Lesena ograja iz tikovine zagotavlja kakovost, trajnost in lep videz. Naj bo vaš vrt v objemu lesa. Obiščite salon Prehod.
Inox ograje so izredno estetske - praktična in ekonomska rešitev.
Industrijske ograje – najbolj razširjena je panelna ograja, ki je splošno uporabna, nudi visoko raven varnosti in ne zahteva vzdrževanja. Nudimo tudi industrijska drsna dvokrilna vrata.
Inox ograja za balkon in ograja za stopnice po izredno ugodni ceni. Naj bo vaša balkonska ograja inox visoko kvalitetna in modernega videza. Da se boste laže odločili, vam pri nakupu varne in všečne ograje tudi svetujemo. EBTS Škrlep & Ručigaj, Trzin
V našem podjetju vam izdelamo očem prijazne in visoko kakovostne inox notranje in zunanje ograje. Slednje lahko uporabite na zunanjem stopnišču ali na balkonu. Pri balkonski ograji morajo biti cevi postavljene dovolj na gosto, saj drugače obstaja možnost padca, še posebej, če imate majhne otroke. Hifa d.o.o., Ljubljana.  
V podjetju z bogato tradicijo vam po naročilu izdelamo kamnite ograje, stopnice, police in še marsikaj drugega. Naravni material odlikujejo številne pozitivne lastnosti, med drugim tudi visoka estetika. Naj bo vaša vrtna ograja kamnita - Kamnoseštvo Svetina, Lokev.
Zunanje pocinkane ograje za balkone, dvorišča in vrtove. Zunanja pocinkana ograja je najboljša izbira med ograjami z zaščito pred korozijo. Izdelava in montaža.
Notranje stopniščne ograje za varno hojo po stopnicah. Inox ograje – moderne, elegantne in obstojne. Stopniščne inox ograje po meri.
Betonska ograja iz kock z različnimi vzorci ustvari čudovit videz vsakemu dvorišču ali dovozu. V podjetju Jarc so vam na voljo tudi stebri ter kape, ki jih montiramo na stebre. Prav tako so vam na voljo tudi okrasni zidovi iz lomljenih zidakov. Jarc d.o.o., Medvode.
Notranje stopniščne in galerijske ograje, varovalne ograje. Notranja prašno barvana ograja za vse domove in poslovne prostore. Oblikovanje, izdelava, montaža.
Vrtna ograja ki vas bo navdušila! Nizka cena kvalitetnih vrtnih ograj! Preverite široko ponudbo poceni vrtnih ograj.