Vsi.si > Dom in vrt > Obloge, tlaki in podi

Obloge, tlaki in podi. Stenske obloge in talne obloge. Notranje kamnite obloge in druge obloge.

Obloge in tlaki. Zunanji in notranji tlaki. Stenske obloge in talne obloge za vaš dom. Kamnite obloge za dovršen izgled in obloge drugih vrst. Ugodne cene za stenske in talne obloge.

V praksi za najboljše veljajo lesene fasade – sibirski macesen, ki vam jih ponuja tudi Zeleni zajec d.o.o.
Odločite se za ladijski pod iz kakovostnega lesa - Zeleni zajec d.o.o.
Furnir iz naravnega kamna - Marnit d.o.o.
Lesene obloge, stropovi in stropniki. Odlične lesene stenske obloge iz različnih vrst lesa - češnja, smreka, jelka, macesen ... Leseni podi – zunanji leseni podi in notranji leseni podi za vaš dom. Dekorativni leseni stropovi in podi. Mizar Volčja Draga
Kamniti tlaki kot notranje in zunanje talne obloge. Kamnoseštvo Svetina vam nudi visokokakovostni tlak po vaši izbiri. Kamniti tlaki iz granita in repena.
Pvc-vinil talne obloge odlikuje trajnost, lep videz, enostavno vzdrževanje ter ugodna cena. Dobavljive so v rolah in enostavne za polaganje.
Ponudba tapet Marburg polepša vaše stene stanovanja s čudovitimi motivi in raznobarvnimi odtenki.
Kamnite stenske in zunanje talne obloge ter obloge za okna in kamin so izdelane iz umetnega kamna, ki je preizkušen na na Zavodu za gradbeništvo Slovenije. Z odločitvijo za naše izdelke, med katere spadajo tudi kakovostne zunanje in notranje okenske police, se boste odločili za kakovost! Azur 7, Maribor.
Podi za terase ali zunanji tlaki Lepla in Maxi. Podi oziroma tlaki za terase, bazene, plaže, balkone... Podi za terase iz kombinacije lesa in plastike. Enostavna montaža zunanjih tlakov. Preverite tudi ostalo našo ponudbo - pisarniško pohištvo in pohištvo za dom, vrtne garniture, gostinske stole in možnost izposoje gostinske opreme. Go - Go d.o.o., Šempeter pri Gorici
Obloge za dom in okolico hiše. Talne obloge iz vzdržljivi kamnin. Notranje talne obloge iz kamna v različnih barvah in vzorcih. Zunanje talne obloge iz kamnin, ki dobro prenašajo vremenske vplive. Talne obloge podjetja kamnoseštvo Marnit.
Lesene obloge za tla, stene, strope in fasade naj bodo izdelane iz kakovostnega lesa, kot je na primer tikovina. Še posebej kadar gre za izdelavo lesene fasade in oblog za zunanje stopnice. Vabljeni k ogledu ponudbe v salonu Prehod!
Imate novi razlog, da si omislite najboljši možen aranžma za tla. Akcija talnih oblog je tu. 
Izberite pode za teraso, ki so vredni vašega doma. Pri nas vas čakajo zunanji leseni podi in les za terase, nudimo pa vam tudi izdelavo lesene terase. Vabljeni ste v naš salon na Brezovici pri Ljubljani, ker boste lahko izbrali med številnimi vrstami parketov, ponujamo pa tudi izdelke, ki so nepogrešljivi pri polaganju in vzdrževanju parketov. Hotenjka, lepila, barve, parketi d.o.o., Brezovica pri Ljubljani.
Talne obloge iz linoleja odlikujejo številne dobre lastnosti. Na voljo kot zvitek ali kvadratne plošče s široko izbiro barv in vzorcev.
Stenske tapete polepšajo in popestrijo prostore. Ugodna prodaja kakovostnih tekstilnih tapet v podjetju EKO STIL.
Obloge za kamin Peči Keramika d.o.o. Na voljo tudi: šamotna opeka, pečarska malta, pečarski šamot, šamotna malta, šamotna plošča. Obloge za kamin po vaši meri.
Dekorativne tapete za polepšanje sten prostorov. Primerne so za dnevno sobo, spalnico kot tudi za kopalnico in kuhinjo.
Ladijski podi –  smreka, bor in sibirski macesen. Izberite ladijski pod iz kakovostnega lesa – smrekov, borov in macesnov les. Ugodno!
PVC talne obloge z raznolikimi vzorci za izjemno nizke cene samo v Eko stilu. Zagotovite si trpežne vinil talne obloge, ki potrebujejo le občasno vzdrževanje in enostavno čiščenje.
Leseni podi – notranji in zunanji leseni podi iz teaka in drugih vrst tropskega lesa, ki so tudi brez uporabe premazov odporni na vremenske vplive. Podi za terase, vrtove, savne in kopalnice, saj so leseni podi primerni ne samo za suhe, ampak tudi za vlažne prostore. Alutech, Grosuplje
Predpražniki po vašem okusu vam bodo olajšali dolgotrajno iskanje pravega predpražnika za vas.
Ena izmed naših dejavnosti je polaganje epoksidnih talnih oblog za označevanje cestišč in dvorišč. Tako se storitev ne nanaša zgolj na označevanje cestne infrastrukture, temveč po potrebi tudi na okolice hiš. Poleg označevanje lahko epoksidne talne obloge služijo tudi v dekorativne namene. Possehl d.o.o., Maribor.
Za nizek vložek dobite izvrstne vinil talne obloge, zato se vam splača investirati v kakovostna tla.