Vsi.si > Dom in vrt > Obloge, tlaki in podi

Obloge, tlaki in podi. Stenske obloge in talne obloge. Notranje kamnite obloge in druge obloge.

Obloge in tlaki. Zunanji in notranji tlaki. Stenske obloge in talne obloge za vaš dom. Kamnite obloge za dovršen izgled in obloge drugih vrst. Ugodne cene za stenske in talne obloge.

Odločite se za ladijski pod iz kakovostnega lesa - Zeleni zajec d.o.o.
V praksi za najboljše veljajo lesene fasade – sibirski macesen, ki vam jih ponuja tudi Zeleni zajec d.o.o.
Notranji tlaki - Marnit
Stenska obloga za lepši izgled prostora. Stenske obloge s široko izbiro modelov. Kuhinjska obloga po meri. Mizarstvo Urbanija, Cerklje.
Pvc-vinil talne obloge odlikuje trajnost, lep videz, enostavno vzdrževanje ter ugodna cena. Dobavljive so v rolah in enostavne za polaganje.
Talne obloge PVC so enostavne za čiščenje, izjemno vzdržljive in ugodne cene. V podjetju Eko Stil so na voljo v različnih motivih, vzorcih in barvah.
Tapete s široko izbiro motivov in barv vam nudimo s prodajo za nizke cene. Stenske dele svojega stanovanja lahko tako oblikujete po svojih predstavah.
Podi za terase ali zunanji tlaki Lepla in Maxi. Podi oziroma tlaki za terase, bazene, plaže, balkone... Podi za terase iz kombinacije lesa in plastike. Enostavna montaža zunanjih tlakov. Preverite tudi ostalo našo ponudbo - pisarniško pohištvo in pohištvo za dom, vrtne garniture, gostinske stole in možnost izposoje gostinske opreme. Go - Go d.o.o., Šempeter pri Gorici
Ladijski podi –  smreka, bor in sibirski macesen. Izberite ladijski pod iz kakovostnega lesa – smrekov, borov in macesnov les. Ugodno!
Lesene obloge za tla, stene, strope in fasade naj bodo izdelane iz kakovostnega lesa, kot je na primer tikovina. Še posebej kadar gre za izdelavo lesene fasade in oblog za zunanje stopnice. Vabljeni k ogledu ponudbe v salonu Prehod!
Click talne obloge iz umetne mase imajo veliko prednosti, zato se pogosto uporabljajo, kot talne obloge v različnih prostorih.
Obloge iz furnirja iz naravnega kamna podjetja Marnit bodo popestrile izgled vašega doma. Furnir iz naravnega kamna je primeren za elegantne stenske obloge in obloge za kuhinjske omare. Obloge iz kamnitega furnirja so na voljo v različnih vzorcih in barvah. Izberite stenske obloge in obloge za omare podjetje Marnit.
Predpražniki po vašem okusu vam bodo olajšali dolgotrajno iskanje pravega predpražnika za vas.
Lesene obloge, stropovi in stropniki. Odlične lesene stenske obloge iz različnih vrst lesa - češnja, smreka, jelka, macesen ... Leseni podi – zunanji leseni podi in notranji leseni podi za vaš dom. Dekorativni leseni stropovi in podi. Mizar Volčja Draga
Vinil talna obloga na voljo v različnih barvah, debelinah in dimenzijah ter enostavna za vzdrževanje. Je predvsem kakovostna in moderna, obenem pa zelo vzdržljiva. 
Ponudba kakovostnih in modernih tapet priznanih proizvajalcev kot je Marburg, ki so stilno zasnovane, bodo polepšale vašo kuhinjo.   
Obloge za kamin Peči Keramika d.o.o. Na voljo tudi: šamotna opeka, pečarska malta, pečarski šamot, šamotna malta, šamotna plošča. Obloge za kamin po vaši meri.
Za nizek vložek dobite izvrstne vinil talne obloge, zato se vam splača investirati v kakovostna tla. 
Leseni podi – notranji in zunanji leseni podi iz teaka in drugih vrst tropskega lesa, ki so tudi brez uporabe premazov odporni na vremenske vplive. Podi za terase, vrtove, savne in kopalnice, saj so leseni podi primerni ne samo za suhe, ampak tudi za vlažne prostore. Alutech, Grosuplje
Linolej plošče so najboljša izbira za tiste, ki prisegajo na kakovostne okolju prijazne naravne materiale. Oglejte si naš cenik kvalitetnih, obstojnih ter antibakterijskih talnih oblog.
Ponudba tapet Marburg polepša vaše stene stanovanja s čudovitimi motivi in raznobarvnimi odtenki.
V podjetju Fibo smo zastopnik največjega proizvajalca robnih trakov - Döllken Kunstoffverarbeitung iz Nemčije. Ponujamo vam tako robne trakove iz lesa in ali termoplastičnih mas (ABS, PVC, AKRIL, polipropilen). V ponudbi imamo tudi druge materiale za pohištveno industrijo kot so lepila, brusni trakovi, laki, lužila, korekturni voski, iverne plošče ...
Ponudba kvalitetnih tapet za stene različnih vzorcev in motivov.Prav tako pa so odporne na vlago in imajo obstojno barvo.