Vsi.si > Dom in vrt > Obloge, tlaki in podi

Obloge, tlaki in podi. Stenske obloge in talne obloge. Notranje kamnite obloge in druge obloge.

Obloge in tlaki. Zunanji in notranji tlaki. Stenske obloge in talne obloge za vaš dom. Kamnite obloge za dovršen izgled in obloge drugih vrst. Ugodne cene za stenske in talne obloge.

Notranji tlaki - Marnit
Furnir iz naravnega kamna - Marnit d.o.o.
Odločite se za ladijski pod iz kakovostnega lesa - Zeleni zajec d.o.o.
Talne obloge PVC so enostavne za čiščenje, izjemno vzdržljive in ugodne cene. V podjetju Eko Stil so na voljo v različnih motivih, vzorcih in barvah.
Talne obloge iz linoleja odlikujejo številne dobre lastnosti. Na voljo kot zvitek ali kvadratne plošče s široko izbiro barv in vzorcev.
Kamniti tlaki kot notranje in zunanje talne obloge. Kamnoseštvo Svetina vam nudi visokokakovostni tlak po vaši izbiri. Kamniti tlaki iz granita in repena.
V podjetju Fibo smo zastopnik največjega proizvajalca robnih trakov - Döllken Kunstoffverarbeitung iz Nemčije. Ponujamo vam tako robne trakove iz lesa in ali termoplastičnih mas (ABS, PVC, AKRIL, polipropilen). V ponudbi imamo tudi druge materiale za pohištveno industrijo kot so lepila, brusni trakovi, laki, lužila, korekturni voski, iverne plošče ...
Predpražniki po vašem okusu vam bodo olajšali dolgotrajno iskanje pravega predpražnika za vas.
Linolej plošče so najboljša izbira za tiste, ki prisegajo na kakovostne okolju prijazne naravne materiale. Oglejte si naš cenik kvalitetnih, obstojnih ter antibakterijskih talnih oblog.
Imate novi razlog, da si omislite najboljši možen aranžma za tla. Akcija talnih oblog je tu. 
Lesene obloge, stropovi in stropniki. Odlične lesene stenske obloge iz različnih vrst lesa - češnja, smreka, jelka, macesen ... Leseni podi – zunanji leseni podi in notranji leseni podi za vaš dom. Dekorativni leseni stropovi in podi. Mizar Volčja Draga
Tapete s široko izbiro motivov in barv vam nudimo s prodajo za nizke cene. Stenske dele svojega stanovanja lahko tako oblikujete po svojih predstavah.
Kamnite stenske in zunanje talne obloge ter obloge za okna in kamin so izdelane iz umetnega kamna, ki je preizkušen na na Zavodu za gradbeništvo Slovenije. Z odločitvijo za naše izdelke, med katere spadajo tudi kakovostne zunanje in notranje okenske police, se boste odločili za kakovost! Azur 7, Maribor.
Lesene talne obloge – ladijski pod smreka, bor in sibirski macesen.
Stenska obloga za lepši izgled prostora. Stenske obloge s široko izbiro modelov. Kuhinjska obloga po meri. Mizarstvo Urbanija, Cerklje.
Obloge za kamin Peči Keramika d.o.o. Na voljo tudi: šamotna opeka, pečarska malta, pečarski šamot, šamotna malta, šamotna plošča. Obloge za kamin po vaši meri.
Vinilne plošče so že od nekdaj ene najbolj priljubljenih oblik hitre postavitve talnih oblog. Trpežne in kvalitetne obloge zelo odporne na udarce in praske.
Vinil talna obloga na voljo v različnih barvah, debelinah in dimenzijah ter enostavna za vzdrževanje. Je predvsem kakovostna in moderna, obenem pa zelo vzdržljiva. 
Ponudba kvalitetnih tapet za stene različnih vzorcev in motivov.Prav tako pa so odporne na vlago in imajo obstojno barvo.  
Ladijski podi –  smreka, bor in sibirski macesen. Izberite ladijski pod iz kakovostnega lesa – smrekov, borov in macesnov les. Ugodno!
Lesene obloge za tla, stene, strope in fasade naj bodo izdelane iz kakovostnega lesa, kot je na primer tikovina. Še posebej kadar gre za izdelavo lesene fasade in oblog za zunanje stopnice. Vabljeni k ogledu ponudbe v salonu Prehod!
Leseni podi – notranji in zunanji leseni podi iz teaka in drugih vrst tropskega lesa, ki so tudi brez uporabe premazov odporni na vremenske vplive. Podi za terase, vrtove, savne in kopalnice, saj so leseni podi primerni ne samo za suhe, ampak tudi za vlažne prostore. Alutech, Grosuplje
PVC tla so izvrstna rešitev za prostore, ki so močno obremenjeni, saj so PVC obloge skoraj neuničljive.