Vsi.si > Dom in vrt > Obloge, tlaki in podi

Obloge, tlaki in podi. Stenske obloge in talne obloge. Notranje kamnite obloge in druge obloge.

Obloge in tlaki. Zunanji in notranji tlaki. Stenske obloge in talne obloge za vaš dom. Kamnite obloge za dovršen izgled in obloge drugih vrst. Ugodne cene za stenske in talne obloge.

Podi za terase - Hotenjka  
Notranji tlaki - Marnit
V praksi za najboljše veljajo lesene fasade – sibirski macesen, ki vam jih ponuja tudi Zeleni zajec d.o.o.
PVC tla so izvrstna rešitev za prostore, ki so močno obremenjeni, saj so PVC obloge skoraj neuničljive. 
Dekorativne tapete za polepšanje sten prostorov. Primerne so za dnevno sobo, spalnico kot tudi za kopalnico in kuhinjo.
Kamniti tlaki kot notranje in zunanje talne obloge. Kamnoseštvo Svetina vam nudi visokokakovostni tlak po vaši izbiri. Kamniti tlaki iz granita in repena.
Kamnite stenske in zunanje talne obloge ter obloge za okna in kamin so izdelane iz umetnega kamna, ki je preizkušen na na Zavodu za gradbeništvo Slovenije. Z odločitvijo za naše izdelke, med katere spadajo tudi kakovostne zunanje in notranje okenske police, se boste odločili za kakovost! Azur 7, Maribor.
Obloge za dom in okolico hiše. Talne obloge iz vzdržljivi kamnin. Notranje talne obloge iz kamna v različnih barvah in vzorcih. Zunanje talne obloge iz kamnin, ki dobro prenašajo vremenske vplive. Talne obloge podjetja kamnoseštvo Marnit.
Furnir, tanka plast lesa, ki se uporablja v pohištveni industriji, je uporaben kot dekoracija, ima pa tudi mehanske učinke. V našem podjetju vam nudimo 50 različnih drevesnih vrst furnirja, na voljo pa so tudi furnirski trakovi v roli. Obiščite nas na Barletovi 4 v Medvodah. Fibo d.o.o., Zgornje Pirniče.
Lesene talne obloge – ladijski pod smreka, bor in sibirski macesen.
Obloge za kamin Peči Keramika d.o.o. Na voljo tudi: šamotna opeka, pečarska malta, pečarski šamot, šamotna malta, šamotna plošča. Obloge za kamin po vaši meri.
Lesene fasadne obloge Zeleni zajec d.o.o. Čudovite lesene fasade – sibirski macesen. Trajne in čvrste obloge za fasado. Naj bo lesena fasada prijazna do okolja.
Imate novi razlog, da si omislite najboljši možen aranžma za tla. Akcija talnih oblog je tu. 
Za nizek vložek dobite izvrstne vinil talne obloge, zato se vam splača investirati v kakovostna tla. 
PVC talne obloge z raznolikimi vzorci za izjemno nizke cene samo v Eko stilu. Zagotovite si trpežne vinil talne obloge, ki potrebujejo le občasno vzdrževanje in enostavno čiščenje.
Tapete s široko izbiro motivov in barv vam nudimo s prodajo za nizke cene. Stenske dele svojega stanovanja lahko tako oblikujete po svojih predstavah.
Stenske tapete polepšajo in popestrijo prostore. Ugodna prodaja kakovostnih tekstilnih tapet v podjetju EKO STIL.
V podjetju Fibo smo zastopnik največjega proizvajalca robnih trakov - Döllken Kunstoffverarbeitung iz Nemčije. Ponujamo vam tako robne trakove iz lesa in ali termoplastičnih mas (ABS, PVC, AKRIL, polipropilen). V ponudbi imamo tudi druge materiale za pohištveno industrijo kot so lepila, brusni trakovi, laki, lužila, korekturni voski, iverne plošče ...
Izberite pode za teraso, ki so vredni vašega doma. Pri nas vas čakajo zunanji leseni podi in les za terase, nudimo pa vam tudi izdelavo lesene terase. Vabljeni ste v naš salon na Brezovici pri Ljubljani, ker boste lahko izbrali med številnimi vrstami parketov, ponujamo pa tudi izdelke, ki so nepogrešljivi pri polaganju in vzdrževanju parketov. Hotenjka, lepila, barve, parketi d.o.o., Brezovica pri Ljubljani.
Ena izmed naših dejavnosti je polaganje epoksidnih talnih oblog za označevanje cestišč in dvorišč. Tako se storitev ne nanaša zgolj na označevanje cestne infrastrukture, temveč po potrebi tudi na okolice hiš. Poleg označevanje lahko epoksidne talne obloge služijo tudi v dekorativne namene. Possehl d.o.o., Maribor.
Vinilne plošče so že od nekdaj ene najbolj priljubljenih oblik hitre postavitve talnih oblog. Trpežne in kvalitetne obloge zelo odporne na udarce in praske.
Podi za terase ali zunanji tlaki Lepla in Maxi. Podi oziroma tlaki za terase, bazene, plaže, balkone... Podi za terase iz kombinacije lesa in plastike. Enostavna montaža zunanjih tlakov. Preverite tudi ostalo našo ponudbo - pisarniško pohištvo in pohištvo za dom, vrtne garniture, gostinske stole in možnost izposoje gostinske opreme. Go - Go d.o.o., Šempeter pri Gorici
Lesene obloge, stropovi in stropniki. Odlične lesene stenske obloge iz različnih vrst lesa - češnja, smreka, jelka, macesen ... Leseni podi – zunanji leseni podi in notranji leseni podi za vaš dom. Dekorativni leseni stropovi in podi. Mizar Volčja Draga