Vsi.si > Dom in vrt > Obloge, tlaki in podi

Obloge, tlaki in podi. Stenske obloge in talne obloge. Notranje kamnite obloge in druge obloge.

Obloge in tlaki. Zunanji in notranji tlaki. Stenske obloge in talne obloge za vaš dom. Kamnite obloge za dovršen izgled in obloge drugih vrst. Ugodne cene za stenske in talne obloge.

Podi za terase - Hotenjka  
Odločite se za ladijski pod iz kakovostnega lesa - Zeleni zajec d.o.o.
V praksi za najboljše veljajo lesene fasade – sibirski macesen, ki vam jih ponuja tudi Zeleni zajec d.o.o.
Ponudba kvalitetnih tapet za stene različnih vzorcev in motivov.Prav tako pa so odporne na vlago in imajo obstojno barvo.  
Linolej plošče so najboljša izbira za tiste, ki prisegajo na kakovostne okolju prijazne naravne materiale. Oglejte si naš cenik kvalitetnih, obstojnih ter antibakterijskih talnih oblog.
Lesene fasadne obloge Zeleni zajec d.o.o. Čudovite lesene fasade – sibirski macesen. Trajne in čvrste obloge za fasado. Naj bo lesena fasada prijazna do okolja.
Talne obloge PVC so enostavne za čiščenje, izjemno vzdržljive in ugodne cene. V podjetju Eko Stil so na voljo v različnih motivih, vzorcih in barvah.
Obloge za kamin Peči Keramika d.o.o. Na voljo tudi: šamotna opeka, pečarska malta, pečarski šamot, šamotna malta, šamotna plošča. Obloge za kamin po vaši meri.
Ladijski podi –  smreka, bor in sibirski macesen. Izberite ladijski pod iz kakovostnega lesa – smrekov, borov in macesnov les. Ugodno!
Obloge za dom in okolico hiše. Talne obloge iz vzdržljivi kamnin. Notranje talne obloge iz kamna v različnih barvah in vzorcih. Zunanje talne obloge iz kamnin, ki dobro prenašajo vremenske vplive. Talne obloge podjetja kamnoseštvo Marnit.
Stenske tapete polepšajo in popestrijo prostore. Ugodna prodaja kakovostnih tekstilnih tapet v podjetju EKO STIL.
Ena izmed naših dejavnosti je polaganje epoksidnih talnih oblog za označevanje cestišč in dvorišč. Tako se storitev ne nanaša zgolj na označevanje cestne infrastrukture, temveč po potrebi tudi na okolice hiš. Poleg označevanje lahko epoksidne talne obloge služijo tudi v dekorativne namene. Possehl d.o.o., Maribor.
Vinilne plošče so že od nekdaj ene najbolj priljubljenih oblik hitre postavitve talnih oblog. Trpežne in kvalitetne obloge zelo odporne na udarce in praske.
Vinil talna obloga na voljo v različnih barvah, debelinah in dimenzijah ter enostavna za vzdrževanje. Je predvsem kakovostna in moderna, obenem pa zelo vzdržljiva. 
Lesene obloge za tla, stene, strope in fasade naj bodo izdelane iz kakovostnega lesa, kot je na primer tikovina. Še posebej kadar gre za izdelavo lesene fasade in oblog za zunanje stopnice. Vabljeni k ogledu ponudbe v salonu Prehod!
Imate novi razlog, da si omislite najboljši možen aranžma za tla. Akcija talnih oblog je tu. 
Obloge iz furnirja iz naravnega kamna podjetja Marnit bodo popestrile izgled vašega doma. Furnir iz naravnega kamna je primeren za elegantne stenske obloge in obloge za kuhinjske omare. Obloge iz kamnitega furnirja so na voljo v različnih vzorcih in barvah. Izberite stenske obloge in obloge za omare podjetje Marnit.
Če želite estetsko podobo naravnega lesa ali kamnitega poda izberite vinil talne obloge, ki so enostavne za polaganje in vzdrževanje. Na voljo tudi PVC talne obloge, talne obloge iz umetne mase ali iz gume.
Kamnite stenske in zunanje talne obloge ter obloge za okna in kamin so izdelane iz umetnega kamna, ki je preizkušen na na Zavodu za gradbeništvo Slovenije. Z odločitvijo za naše izdelke, med katere spadajo tudi kakovostne zunanje in notranje okenske police, se boste odločili za kakovost! Azur 7, Maribor.
Za nizek vložek dobite izvrstne vinil talne obloge, zato se vam splača investirati v kakovostna tla. 
Pvc-vinil talne obloge odlikuje trajnost, lep videz, enostavno vzdrževanje ter ugodna cena. Dobavljive so v rolah in enostavne za polaganje.
Leseni podi – notranji in zunanji leseni podi iz teaka in drugih vrst tropskega lesa, ki so tudi brez uporabe premazov odporni na vremenske vplive. Podi za terase, vrtove, savne in kopalnice, saj so leseni podi primerni ne samo za suhe, ampak tudi za vlažne prostore. Alutech, Grosuplje
Pvc talne obloge so najbolj prodajane talne obloge, ki so primerne za vsak prostor. Široka izbira barv in vzorcev talnih oblog za vse prostore v vašem domu. Kvalitetno in ugodno.