Vsi.si > Dom in vrt > Obloge, tlaki in podi

Obloge, tlaki in podi. Stenske obloge in talne obloge. Notranje kamnite obloge in druge obloge.

Obloge in tlaki. Zunanji in notranji tlaki. Stenske obloge in talne obloge za vaš dom. Kamnite obloge za dovršen izgled in obloge drugih vrst. Ugodne cene za stenske in talne obloge.

Furnir iz naravnega kamna - Marnit d.o.o.
Odločite se za ladijski pod iz kakovostnega lesa - Zeleni zajec d.o.o.
Podi za terase - Hotenjka  
Lesene obloge, stropovi in stropniki. Odlične lesene stenske obloge iz različnih vrst lesa - češnja, smreka, jelka, macesen ... Leseni podi – zunanji leseni podi in notranji leseni podi za vaš dom. Dekorativni leseni stropovi in podi. Mizar Volčja Draga
PVC talne obloge z raznolikimi vzorci za izjemno nizke cene samo v Eko stilu. Zagotovite si trpežne vinil talne obloge, ki potrebujejo le občasno vzdrževanje in enostavno čiščenje.
Za nizek vložek dobite izvrstne vinil talne obloge, zato se vam splača investirati v kakovostna tla. 
Talne obloge iz linoleja odlikujejo številne dobre lastnosti. Na voljo kot zvitek ali kvadratne plošče s široko izbiro barv in vzorcev.
Ponudba tapet Marburg polepša vaše stene stanovanja s čudovitimi motivi in raznobarvnimi odtenki.
Dekorativne tapete za polepšanje sten prostorov. Primerne so za dnevno sobo, spalnico kot tudi za kopalnico in kuhinjo.
Obloge iz furnirja iz naravnega kamna podjetja Marnit bodo popestrile izgled vašega doma. Furnir iz naravnega kamna je primeren za elegantne stenske obloge in obloge za kuhinjske omare. Obloge iz kamnitega furnirja so na voljo v različnih vzorcih in barvah. Izberite stenske obloge in obloge za omare podjetje Marnit.
Linolej plošče so najboljša izbira za tiste, ki prisegajo na kakovostne okolju prijazne naravne materiale. Oglejte si naš cenik kvalitetnih, obstojnih ter antibakterijskih talnih oblog.
Tapete s široko izbiro motivov in barv vam nudimo s prodajo za nizke cene. Stenske dele svojega stanovanja lahko tako oblikujete po svojih predstavah.
Podi za terase ali zunanji tlaki Lepla in Maxi. Podi oziroma tlaki za terase, bazene, plaže, balkone... Podi za terase iz kombinacije lesa in plastike. Enostavna montaža zunanjih tlakov. Preverite tudi ostalo našo ponudbo - pisarniško pohištvo in pohištvo za dom, vrtne garniture, gostinske stole in možnost izposoje gostinske opreme. Go - Go d.o.o., Šempeter pri Gorici
Talne obloge PVC so enostavne za čiščenje, izjemno vzdržljive in ugodne cene. V podjetju Eko Stil so na voljo v različnih motivih, vzorcih in barvah.
Lesene talne obloge – ladijski pod smreka, bor in sibirski macesen.
Predpražniki po vašem okusu vam bodo olajšali dolgotrajno iskanje pravega predpražnika za vas.
Lesene fasadne obloge Zeleni zajec d.o.o. Čudovite lesene fasade – sibirski macesen. Trajne in čvrste obloge za fasado. Naj bo lesena fasada prijazna do okolja.
Pvc-vinil talne obloge odlikuje trajnost, lep videz, enostavno vzdrževanje ter ugodna cena. Dobavljive so v rolah in enostavne za polaganje.
Imate novi razlog, da si omislite najboljši možen aranžma za tla. Akcija talnih oblog je tu. 
Ponudba kvalitetnih tapet za stene različnih vzorcev in motivov.Prav tako pa so odporne na vlago in imajo obstojno barvo.  
Obloge za dom in okolico hiše. Talne obloge iz vzdržljivi kamnin. Notranje talne obloge iz kamna v različnih barvah in vzorcih. Zunanje talne obloge iz kamnin, ki dobro prenašajo vremenske vplive. Talne obloge podjetja kamnoseštvo Marnit.
Furnir, tanka plast lesa, ki se uporablja v pohištveni industriji, je uporaben kot dekoracija, ima pa tudi mehanske učinke. V našem podjetju vam nudimo 50 različnih drevesnih vrst furnirja, na voljo pa so tudi furnirski trakovi v roli. Obiščite nas na Barletovi 4 v Medvodah. Fibo d.o.o., Zgornje Pirniče.
Vinil talna obloga na voljo v različnih barvah, debelinah in dimenzijah ter enostavna za vzdrževanje. Je predvsem kakovostna in moderna, obenem pa zelo vzdržljiva.