Vsi.si > Dom in vrt > Obloge, tlaki in podi

Obloge, tlaki in podi. Stenske obloge in talne obloge. Notranje kamnite obloge in druge obloge.

Obloge in tlaki. Zunanji in notranji tlaki. Stenske obloge in talne obloge za vaš dom. Kamnite obloge za dovršen izgled in obloge drugih vrst. Ugodne cene za stenske in talne obloge.

Podi za terase - Hotenjka  
Furnir iz naravnega kamna - Marnit d.o.o.
V praksi za najboljše veljajo lesene fasade – sibirski macesen, ki vam jih ponuja tudi Zeleni zajec d.o.o.
Lesene obloge za tla, stene, strope in fasade naj bodo izdelane iz kakovostnega lesa, kot je na primer tikovina. Še posebej kadar gre za izdelavo lesene fasade in oblog za zunanje stopnice. Vabljeni k ogledu ponudbe v salonu Prehod!
Click talne obloge iz umetne mase imajo veliko prednosti, zato se pogosto uporabljajo, kot talne obloge v različnih prostorih.
Ponudba kvalitetnih tapet za stene različnih vzorcev in motivov.Prav tako pa so odporne na vlago in imajo obstojno barvo.  
Linolej plošče so najboljša izbira za tiste, ki prisegajo na kakovostne okolju prijazne naravne materiale. Oglejte si naš cenik kvalitetnih, obstojnih ter antibakterijskih talnih oblog.
V podjetju Fibo smo zastopnik največjega proizvajalca robnih trakov - Döllken Kunstoffverarbeitung iz Nemčije. Ponujamo vam tako robne trakove iz lesa in ali termoplastičnih mas (ABS, PVC, AKRIL, polipropilen). V ponudbi imamo tudi druge materiale za pohištveno industrijo kot so lepila, brusni trakovi, laki, lužila, korekturni voski, iverne plošče ...
Izberite pode za teraso, ki so vredni vašega doma. Pri nas vas čakajo zunanji leseni podi in les za terase, nudimo pa vam tudi izdelavo lesene terase. Vabljeni ste v naš salon na Brezovici pri Ljubljani, ker boste lahko izbrali med številnimi vrstami parketov, ponujamo pa tudi izdelke, ki so nepogrešljivi pri polaganju in vzdrževanju parketov. Hotenjka, lepila, barve, parketi d.o.o., Brezovica pri Ljubljani.
Dekorativne tapete za polepšanje sten prostorov. Primerne so za dnevno sobo, spalnico kot tudi za kopalnico in kuhinjo.
Lesene obloge, stropovi in stropniki. Odlične lesene stenske obloge iz različnih vrst lesa - češnja, smreka, jelka, macesen ... Leseni podi – zunanji leseni podi in notranji leseni podi za vaš dom. Dekorativni leseni stropovi in podi. Mizar Volčja Draga
Ladijski podi –  smreka, bor in sibirski macesen. Izberite ladijski pod iz kakovostnega lesa – smrekov, borov in macesnov les. Ugodno!
Talne obloge iz linoleja odlikujejo številne dobre lastnosti. Na voljo kot zvitek ali kvadratne plošče s široko izbiro barv in vzorcev.
Ponudba kakovostnih in modernih tapet priznanih proizvajalcev kot je Marburg, ki so stilno zasnovane, bodo polepšale vašo kuhinjo.   
Predpražniki po vašem okusu vam bodo olajšali dolgotrajno iskanje pravega predpražnika za vas.
Ena izmed naših dejavnosti je polaganje epoksidnih talnih oblog za označevanje cestišč in dvorišč. Tako se storitev ne nanaša zgolj na označevanje cestne infrastrukture, temveč po potrebi tudi na okolice hiš. Poleg označevanje lahko epoksidne talne obloge služijo tudi v dekorativne namene. Possehl d.o.o., Maribor.
PVC talne obloge z raznolikimi vzorci za izjemno nizke cene samo v Eko stilu. Zagotovite si trpežne vinil talne obloge, ki potrebujejo le občasno vzdrževanje in enostavno čiščenje.
Obloge iz furnirja iz naravnega kamna podjetja Marnit bodo popestrile izgled vašega doma. Furnir iz naravnega kamna je primeren za elegantne stenske obloge in obloge za kuhinjske omare. Obloge iz kamnitega furnirja so na voljo v različnih vzorcih in barvah. Izberite stenske obloge in obloge za omare podjetje Marnit.
Kamniti tlaki kot notranje in zunanje talne obloge. Kamnoseštvo Svetina vam nudi visokokakovostni tlak po vaši izbiri. Kamniti tlaki iz granita in repena.
Obloge za kamin Peči Keramika d.o.o. Na voljo tudi: šamotna opeka, pečarska malta, pečarski šamot, šamotna malta, šamotna plošča. Obloge za kamin po vaši meri.
Vinilne plošče so že od nekdaj ene najbolj priljubljenih oblik hitre postavitve talnih oblog. Trpežne in kvalitetne obloge zelo odporne na udarce in praske.
Pvc-vinil talne obloge odlikuje trajnost, lep videz, enostavno vzdrževanje ter ugodna cena. Dobavljive so v rolah in enostavne za polaganje.
PVC tla so izvrstna rešitev za prostore, ki so močno obremenjeni, saj so PVC obloge skoraj neuničljive.