Vsi.si > Dom in vrt > Obloge, tlaki in podi

Obloge, tlaki in podi. Stenske obloge in talne obloge. Notranje kamnite obloge in druge obloge.

Obloge in tlaki. Zunanji in notranji tlaki. Stenske obloge in talne obloge za vaš dom. Kamnite obloge za dovršen izgled in obloge drugih vrst. Ugodne cene za stenske in talne obloge.

Podi za terase - Hotenjka  
V praksi za najboljše veljajo lesene fasade – sibirski macesen, ki vam jih ponuja tudi Zeleni zajec d.o.o.
Furnir iz naravnega kamna - Marnit d.o.o.
Za nizek vložek dobite izvrstne vinil talne obloge, zato se vam splača investirati v kakovostna tla. 
PVC tla so izvrstna rešitev za prostore, ki so močno obremenjeni, saj so PVC obloge skoraj neuničljive. 
Talne obloge iz linoleja odlikujejo številne dobre lastnosti. Na voljo kot zvitek ali kvadratne plošče s široko izbiro barv in vzorcev.
Polaganje tapet in pvc vinilnih talnih oblog strokovno izvajajo naši sodelavci. Celoto zaokrožite s kvalitetnimi talnimi oblogami.
Pvc talne obloge so najbolj prodajane talne obloge, ki so primerne za vsak prostor. Široka izbira barv in vzorcev talnih oblog za vse prostore v vašem domu. Kvalitetno in ugodno.
Ponudba kvalitetnih tapet za stene različnih vzorcev in motivov.Prav tako pa so odporne na vlago in imajo obstojno barvo.  
Kamniti tlaki kot notranje in zunanje talne obloge. Kamnoseštvo Svetina vam nudi visokokakovostni tlak po vaši izbiri. Kamniti tlaki iz granita in repena.
Lesene obloge za tla, stene, strope in fasade naj bodo izdelane iz kakovostnega lesa, kot je na primer tikovina. Še posebej kadar gre za izdelavo lesene fasade in oblog za zunanje stopnice. Vabljeni k ogledu ponudbe v salonu Prehod!
Linolej plošče so najboljša izbira za tiste, ki prisegajo na kakovostne okolju prijazne naravne materiale. Oglejte si naš cenik kvalitetnih, obstojnih ter antibakterijskih talnih oblog.
Vinil talna obloga na voljo v različnih barvah, debelinah in dimenzijah ter enostavna za vzdrževanje. Je predvsem kakovostna in moderna, obenem pa zelo vzdržljiva. 
Stenska obloga za lepši izgled prostora. Stenske obloge s široko izbiro modelov. Kuhinjska obloga po meri. Mizarstvo Urbanija, Cerklje.
Tapete s široko izbiro motivov in barv vam nudimo s prodajo za nizke cene. Stenske dele svojega stanovanja lahko tako oblikujete po svojih predstavah.
Obloge za dom in okolico hiše. Talne obloge iz vzdržljivi kamnin. Notranje talne obloge iz kamna v različnih barvah in vzorcih. Zunanje talne obloge iz kamnin, ki dobro prenašajo vremenske vplive. Talne obloge podjetja kamnoseštvo Marnit.
PVC talne obloge z raznolikimi vzorci za izjemno nizke cene samo v Eko stilu. Zagotovite si trpežne vinil talne obloge, ki potrebujejo le občasno vzdrževanje in enostavno čiščenje.
Click talne obloge iz umetne mase imajo veliko prednosti, zato se pogosto uporabljajo, kot talne obloge v različnih prostorih.
Stenske tapete polepšajo in popestrijo prostore. Ugodna prodaja kakovostnih tekstilnih tapet v podjetju EKO STIL.
Vinilne plošče so že od nekdaj ene najbolj priljubljenih oblik hitre postavitve talnih oblog. Trpežne in kvalitetne obloge zelo odporne na udarce in praske.
Kamnite stenske in zunanje talne obloge ter obloge za okna in kamin so izdelane iz umetnega kamna, ki je preizkušen na na Zavodu za gradbeništvo Slovenije. Z odločitvijo za naše izdelke, med katere spadajo tudi kakovostne zunanje in notranje okenske police, se boste odločili za kakovost! Azur 7, Maribor.
Lesene obloge, stropovi in stropniki. Odlične lesene stenske obloge iz različnih vrst lesa - češnja, smreka, jelka, macesen ... Leseni podi – zunanji leseni podi in notranji leseni podi za vaš dom. Dekorativni leseni stropovi in podi. Mizar Volčja Draga
Lesene talne obloge – ladijski pod smreka, bor in sibirski macesen.