Vsi.si > Dom in vrt > Obloge, tlaki in podi

Obloge, tlaki in podi. Stenske obloge in talne obloge. Notranje kamnite obloge in druge obloge.

Obloge in tlaki. Zunanji in notranji tlaki. Stenske obloge in talne obloge za vaš dom. Kamnite obloge za dovršen izgled in obloge drugih vrst. Ugodne cene za stenske in talne obloge.

Odločite se za ladijski pod iz kakovostnega lesa - Zeleni zajec d.o.o.
Podi za terase - Hotenjka  
Notranji tlaki - Marnit
Obloge za dom in okolico hiše. Talne obloge iz vzdržljivi kamnin. Notranje talne obloge iz kamna v različnih barvah in vzorcih. Zunanje talne obloge iz kamnin, ki dobro prenašajo vremenske vplive. Talne obloge podjetja kamnoseštvo Marnit.
Za nizek vložek dobite izvrstne vinil talne obloge, zato se vam splača investirati v kakovostna tla. 
Polaganje tapet in pvc vinilnih talnih oblog strokovno izvajajo naši sodelavci. Celoto zaokrožite s kvalitetnimi talnimi oblogami.
PVC tla so izvrstna rešitev za prostore, ki so močno obremenjeni, saj so PVC obloge skoraj neuničljive. 
Stenske tapete polepšajo in popestrijo prostore. Ugodna prodaja kakovostnih tekstilnih tapet v podjetju EKO STIL.
Lesene fasadne obloge Zeleni zajec d.o.o. Čudovite lesene fasade – sibirski macesen. Trajne in čvrste obloge za fasado. Naj bo lesena fasada prijazna do okolja.
Leseni podi – notranji in zunanji leseni podi iz teaka in drugih vrst tropskega lesa, ki so tudi brez uporabe premazov odporni na vremenske vplive. Podi za terase, vrtove, savne in kopalnice, saj so leseni podi primerni ne samo za suhe, ampak tudi za vlažne prostore. Alutech, Grosuplje
Predpražniki po vašem okusu vam bodo olajšali dolgotrajno iskanje pravega predpražnika za vas.
Izberite pode za teraso, ki so vredni vašega doma. Pri nas vas čakajo zunanji leseni podi in les za terase, nudimo pa vam tudi izdelavo lesene terase. Vabljeni ste v naš salon na Brezovici pri Ljubljani, ker boste lahko izbrali med številnimi vrstami parketov, ponujamo pa tudi izdelke, ki so nepogrešljivi pri polaganju in vzdrževanju parketov. Hotenjka, lepila, barve, parketi d.o.o., Brezovica pri Ljubljani.
Kamniti tlaki kot notranje in zunanje talne obloge. Kamnoseštvo Svetina vam nudi visokokakovostni tlak po vaši izbiri. Kamniti tlaki iz granita in repena.
V podjetju Fibo smo zastopnik največjega proizvajalca robnih trakov - Döllken Kunstoffverarbeitung iz Nemčije. Ponujamo vam tako robne trakove iz lesa in ali termoplastičnih mas (ABS, PVC, AKRIL, polipropilen). V ponudbi imamo tudi druge materiale za pohištveno industrijo kot so lepila, brusni trakovi, laki, lužila, korekturni voski, iverne plošče ...
Ponudba kakovostnih in modernih tapet priznanih proizvajalcev kot je Marburg, ki so stilno zasnovane, bodo polepšale vašo kuhinjo.   
Imate novi razlog, da si omislite najboljši možen aranžma za tla. Akcija talnih oblog je tu. 
Linolej plošče so najboljša izbira za tiste, ki prisegajo na kakovostne okolju prijazne naravne materiale. Oglejte si naš cenik kvalitetnih, obstojnih ter antibakterijskih talnih oblog.
Obloge iz furnirja iz naravnega kamna podjetja Marnit bodo popestrile izgled vašega doma. Furnir iz naravnega kamna je primeren za elegantne stenske obloge in obloge za kuhinjske omare. Obloge iz kamnitega furnirja so na voljo v različnih vzorcih in barvah. Izberite stenske obloge in obloge za omare podjetje Marnit.
Pvc-vinil talne obloge odlikuje trajnost, lep videz, enostavno vzdrževanje ter ugodna cena. Dobavljive so v rolah in enostavne za polaganje.
Ponudba kvalitetnih tapet za stene različnih vzorcev in motivov.Prav tako pa so odporne na vlago in imajo obstojno barvo.  
Podi za terase ali zunanji tlaki Lepla in Maxi. Podi oziroma tlaki za terase, bazene, plaže, balkone... Podi za terase iz kombinacije lesa in plastike. Enostavna montaža zunanjih tlakov. Preverite tudi ostalo našo ponudbo - pisarniško pohištvo in pohištvo za dom, vrtne garniture, gostinske stole in možnost izposoje gostinske opreme. Go - Go d.o.o., Šempeter pri Gorici
Ladijski podi –  smreka, bor in sibirski macesen. Izberite ladijski pod iz kakovostnega lesa – smrekov, borov in macesnov les. Ugodno!
Lesene obloge za tla, stene, strope in fasade naj bodo izdelane iz kakovostnega lesa, kot je na primer tikovina. Še posebej kadar gre za izdelavo lesene fasade in oblog za zunanje stopnice. Vabljeni k ogledu ponudbe v salonu Prehod!