Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Namakanje

Namakanje vrtov, igrišč, zelenic, zelenih površin | Namakalni sistemi za vrt

Zalivanje oziroma namakanje vrtov. Namakalni sistemi za namakanje trave / zelenice. Zalivalni sistemi za zalivanje vrta. 

Namakalni sistem za zalivanje vrta
Namakanje vrta
Dvižni razpršilec oz. zalivalnik
Zalivanje vrta – zagotovite si enostavno in učinkovito kapljično zalivanje vrta z uporabo cevi za kapljično namakanje.
Zalivalni sistemi omogočajo avtomatsko zalivanje vrtov in zelenih površin, kar nam prihrani mnogo časa in vode. Namakalni sistem lahko nastavimo kot želimo - kdaj bo deloval, koliko časa, kam bo zalival ter koliko vode bo porabil. Vrhunski namakalni sistemi pri Pipelife Slovenija, vabljeni!
V vročih poletnih dneh nam veliko časa, vode in posledično denarja vzame t.i. zalivanje ali namakanje vrta. Zato so izredno priporočljivi namakalni sistemi, ki nas tako ali drugače razbremenijo. Namakalni sistem varčuje z vodo, zaliva tam kjer sami želimo, ter tudi v naprej določenih terminih.
Zalivalni sistemi prihranijo čas in vodo. Cev za zalivanje s krmilniki poskrbi za optimalno zalivanje. Varčen in zanesljiv kapljični zalivalni sistem.
Kapljično zalivanje vrta s posebnimi namakalnimi sistemi velja za najbolj učinkovito in varčno namakanje. Samodejni sistemi omogočajo popoln nadzor nad zalivanjem.
Bogato ponudbo zalivalnih sistemov in mnogo več lahko najdete na spletni strani podjetja Hortikulture Lešnik v Brezovici pri dobu. Natančnega cenika o namakalnih sistemih nimajo objavljenega, saj se prilagodijo individualnim primerom. Vedno pa vam lahko podajo informativno in neobvezujočo ponudbo zalivalnih sistemov.
Namakanje vrta, trave ali okolice je lahko v vročih poletnih dneh časovno kar potratno delo. Hkrati se soočamo s preveliko porabo vode. Zato so namakalni sistemi še posebno priporočljivi, saj nas razbremenijo dela kot tudi pomagajo varčevati z vodo. Vrhunski namakalni sistem lahko dobite pri Pipelife Slovenija - vabljeni!
Namakalni sistem za vrt pomeni prihranek časa in denarja. Namakalni sistemi (cev za namakanje, razpršilci …) naj bodo strokovno načrtovani in izdelani.
Za pravilno delovanje namakalnega ali zalivalnega sistema je potrebno imeti pravilno položene namakalne cevi. Zato ne tvegajte sami ampak si v pomoč prikličite strokovnjake z dolgoletnimi izkušnjami. Hortikultura Lešnik ima vse za popolni kapljično-namakalni sistem.
Pričarajte zavistne poglede sosedov tudi v poletnih mesecih, saj bo vaša zelenica odlično preskrbljena z vodo. Hortikultura Lešnik v Brezovici pri Dobu nudi odlične namakalne sisteme.
Cevi za kapljično zalivanje vrta - sistem za varčno zalivanje. Cevi za kapljično zalivanje vrtov lahko namestite kamorkoli želite.
Sistem za zalivanje vrta pomaga pri razbremenitvi okolja, saj prihrani pri porabi vode.
Zalivalni sistem je odlična rešitev za ureditev dolgotrajnega zalivanja. Naši zalivalni sistemi  bodo poskrbeli, da bo vaš vrt vedno zelen.
Kapljično zalivanje za učinkovito namakanje vrta. V podjetju Pipelife ponujamo vrsto namakalnih sistemov.
Namakalni sistemi za enakomerno in učinkovito zalivanje so vam na voljo  v trgovinah Živex. Samodejni zalivalni sistemi prihranijo čas. Na voljo tudi namakalni sistemi za kapljično namakanje. Vabljeni v trgovine Živex!
Zalivanje trave z raspršilci je ekonomičen zalivalni sistem. Prednost je manjša poraba vode.
Urejanje in zalivanje vrta ter zelenih površin je v poletnem času zahtevno delo - vsakodnevno nam vzame kar nekaj časa, predvsem pa je prevelika poraba vode. Zato so namakalni sistemi odlična rešitev - prihranimo čas in denar, predvsem pa je najbolj pozitivno varčevanje z vodo.
Zalivanje vrtov je lahko precej zamudno delo, v vročih poletnih dneh pa kar vsakodnevno opravilo. Če zalivamo sami, pogosto porabimo tudi preveč vode, kar se nam pozna tudi finančno. Odlična rešitev je tako namakalni sistem, ki nam avtomatsko zaliva vrt, hkrati pa nadzorujemo porabo vode.
Pipelife Slovenija d.o.o. je podjetje, ki je vrhunsko v izdelavi različnih plastičnih cevi, ki so sestavni del mnogo sistemov - med drugimi tudi namakalnih sistemov. Zalivalni oz. namakalni sistem nas razbremeni fizično kot tudi finančno, saj varčuje z vodo. Vabljeni na našo spletno stran!
Hortikultura Lešnik bo poskrbela za popolno vgradnjo kapljičnega ali razpršilnega sistema za vašo zelenico. Zalivalni sistemi so primerni za manjše in večje vrtove, golf igrišča, parke, nogometna igrišča in mnogo več.