Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Namakanje

Namakanje vrtov, igrišč, zelenic, zelenih površin | Namakalni sistemi za vrt

Zalivanje oziroma namakanje vrtov. Namakalni sistemi za namakanje trave / zelenice. Zalivalni sistemi za zalivanje vrta. 

Dvižni razpršilec oz. zalivalnik
Namakalni sistem za zalivanje vrta
Namakanje vrta
Zalivalni sistemi prihranijo čas in vodo. Cev za zalivanje s krmilniki poskrbi za optimalno zalivanje. Varčen in zanesljiv kapljični zalivalni sistem.
Avtomatski zalivalniki so del pametnega zalivalnega sistema. Cevi namakalnega sistema za vrt se lahko kombinirajo.
Kapljično zalivanje za učinkovito namakanje vrta. V podjetju Pipelife ponujamo vrsto namakalnih sistemov.
Zalivanje vrtov je lahko precej zamudno delo, v vročih poletnih dneh pa kar vsakodnevno opravilo. Če zalivamo sami, pogosto porabimo tudi preveč vode, kar se nam pozna tudi finančno. Odlična rešitev je tako namakalni sistem, ki nam avtomatsko zaliva vrt, hkrati pa nadzorujemo porabo vode.
Urejanje in zalivanje vrta ter zelenih površin je v poletnem času zahtevno delo - vsakodnevno nam vzame kar nekaj časa, predvsem pa je prevelika poraba vode. Zato so namakalni sistemi odlična rešitev - prihranimo čas in denar, predvsem pa je najbolj pozitivno varčevanje z vodo.
Kapljično zalivanje vrta s posebnimi namakalnimi sistemi velja za najbolj učinkovito in varčno namakanje. Samodejni sistemi omogočajo popoln nadzor nad zalivanjem.
Zalivanje trave z raspršilci je ekonomičen zalivalni sistem. Prednost je manjša poraba vode.
Zalivalni sistem je odlična rešitev za ureditev dolgotrajnega zalivanja. Naši zalivalni sistemi  bodo poskrbeli, da bo vaš vrt vedno zelen.
Pipelife Slovenija d.o.o. je podjetje, ki je vrhunsko v izdelavi različnih plastičnih cevi, ki so sestavni del mnogo sistemov - med drugimi tudi namakalnih sistemov. Zalivalni oz. namakalni sistem nas razbremeni fizično kot tudi finančno, saj varčuje z vodo. Vabljeni na našo spletno stran!
Pričarajte zavistne poglede sosedov tudi v poletnih mesecih, saj bo vaša zelenica odlično preskrbljena z vodo. Hortikultura Lešnik v Brezovici pri Dobu nudi odlične namakalne sisteme.
Cevi za kapljično zalivanje vrta - sistem za varčno zalivanje. Cevi za kapljično zalivanje vrtov lahko namestite kamorkoli želite.
Namakalni oziroma zalivalni sistem podjetja Živex vam omogoča udobno, praktično, konstantno in ekološko prijazno vzdrževanje vrta in zelenice kot tudi kmetijskih površin. V Živex vam tudi svetujemo kateri sistem je za vas primeren in se vam popolnoma posvetimo.
Namakalni sistemi za enakomerno in učinkovito zalivanje so vam na voljo  v trgovinah Živex. Samodejni zalivalni sistemi prihranijo čas. Na voljo tudi namakalni sistemi za kapljično namakanje. Vabljeni v trgovine Živex!
Namakalni sistem za vrt pomeni prihranek časa in denarja. Namakalni sistemi (cev za namakanje, razpršilci …) naj bodo strokovno načrtovani in izdelani.
V vročih poletnih dneh nam veliko časa, vode in posledično denarja vzame t.i. zalivanje ali namakanje vrta. Zato so izredno priporočljivi namakalni sistemi, ki nas tako ali drugače razbremenijo. Namakalni sistem varčuje z vodo, zaliva tam kjer sami želimo, ter tudi v naprej določenih terminih.
Zalivanje vrta – zagotovite si enostavno in učinkovito kapljično zalivanje vrta z uporabo cevi za kapljično namakanje.
Namakanje vrta, trave ali okolice je lahko v vročih poletnih dneh časovno kar potratno delo. Hkrati se soočamo s preveliko porabo vode. Zato so namakalni sistemi še posebno priporočljivi, saj nas razbremenijo dela kot tudi pomagajo varčevati z vodo. Vrhunski namakalni sistem lahko dobite pri Pipelife Slovenija - vabljeni!
Namakalni sistemi vseh vrst za lepo travo. Preverite našo ponudbo namakalnih in zalivalnih sistemov za travo ter poskrbite za urejeno okolico vaše hiše.
Sistem za zalivanje vrta pomaga pri razbremenitvi okolja, saj prihrani pri porabi vode.
Uporaba sistema kapljičnega zalivanja vrta omogoča dodatno varčevanje. Izberite učinkovit sistem namankanja. Obiščite nas v Stegnah v Ljubljani.