Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Nadstreški

Avto nadstreški in nadstreški za terase. Aluminijasti (ALU), jekleni nadstreški. Leseni in kovinski nadstrešek

Avto nadstreški in nadstreški za terase, Aluminijasti nadstreški, leseni nadstreški, ALU in ostali kovinski nadstreški. Ugoden cenik. Jekleni nadstreški po meri. Akcija: nadstrešek za avto. 

Če se odločite za izdelavo lesene terase, je že skoraj nujno, da se odločite tudi za nadstrešek za teraso. Obrnite se na podjetje Zeleni zajec d.o.o.
Zavarujte svoj avtomobil z nadstreškom. M-Kaiser d.o.o.  
Nadstreški za terase, vhodna vrata in avtomobile. NE-SA Boris Cverle s.p.
Ekspresna izdelava nadstreškov po meri. Pri Prizmi lahko izbirate med različnimi vzdržljivimi materiali in si zagotovite popoln nadstrešek za vaše potrebe. Izdelujejo in montirajo avtomobilske nadstreške katere koli dimenzije.
Potrebujete zaščito za vaš avto? Izberite najboljše nadstrešek za avtomobil podjetja Prizma!
V našem podjetju vam nudimo zelo ugoden nadstrešek za vhodna vrata. Pridite in si oglejte ugodne cene na ceniku nadstreškov za vhodna vrata.
Nadstreški za terase, narejeni iz različnih materialov. Kovinski, jekleni, stekleni ali leseni. Avtomobilski nadstreški za zaščito avtomobilov. Nadstrešek za vhodna vrata s triletno garancijo. Ukvarjamo se tudi z zasteklitvijo teras oziroma balkonov. Slike nadstreškov in zimskih vrtov si lahko ogledate na spletni strani podjetja. NE-SA, Dolenja vas, Prebold.
Funkcionalni nadstreški za terase, za avtomobile ali za vhodna vrata. Hiter odziv na povpraševanje, kakovostna izdelava in montaža ob dogovorjenem terminu. Nadstreški iz različnih materialov: kovinski, leseni, stekleni, jekleni. V ponudbi imamo tudi zimske vrtove, opravljamo pa tudi zasteklitve teras in balkonov. NE-SA, Dolenja vas, Prebold.
Želite vaš vhod zaščititi pred sončnimi žarki in padavinami? V tem primeru je nadstrešek nad vhodom prava izbira. Izdelan je lahko iz različnih materialov. Za vhod je primerni tudi lesen, lahko pa se odločite za jekleno konstrukcijo, pokrito s polikarbonatnimi ploščami. Tak nadstrešek prepušča svetlobo. Ne pozabite tudi na svojega jeklenega konjička in ga zaščitite z nadstreškom za avto. Termoflor, Logatec.
Avtomobilski nadstreški iz različnih materialov -  jekleni, kovinski, alu in leseni. Izberete lahko klasični ali moderni nadstrešek. Tudi konzolni nadstreški, ki so jekleni ali aluminijasti. Naši izdelki so primerni tudi za pokritje ekoloških otokov, delov dvorišč, teras, itd. Termoflor, Logatec.
Nadstreški za avtomobile za zaščito pred vremenskimi vplivi skozi celo leto. Nadstreški za avto iz različnih materialov. aluminijasti nadstreški, visoko kvalitetni jekleni in leseni nadstreški so dobavljivi po celotni Sloveniji prav tako kot vse ostale naše nadstrešnice. M-Kaiser, Maribor.
Nadstreški za terase in balkone so del naše ponudbe. Nadstrešek za teraso je primeren za lesene terase, pokrite terase. Leseni nadstreški so lahko uporabljeni kot nadstrešnice za balkone, zavarujejo pa tudi avtomobile. Odločite se lahko tudi za aluminijaste nadstreške.  Montaža je izvedena v enem dnevu. Podjetje M-Kaiser iz Ljubljane opravlja montažo po celotni Sloveniji.
Posredujemo vam lahko tudi cenik enoslojne polikarbonatne plošče, da se tako lažje odločite. Za več informacij nas obiščite ali preverite ponudbo na naši spletni strani.
Odločite se lahko za montažo polikarbonat plošč in s tem pripomorete k trajnosti gradnje. Za več informacij nas obiščite ali preverite ponudbo na naši spletni strani.
Nadstreški za avtomobile: kovinski, leseni nadstreški ali aluminijasti nadstreški obvarujejo avtomobile pred vremenskimi nevšečnostmi kot je toča. Vaš avtomobil lahko obvarujete tudi pred soncem in snegom. Naši izdelki so kakovostni, poleg tega pa tudi estetski. Montažo opravljamo po celi Sloveniji. M-Kaiser d.o.o., Ljubljana.
Iščete najboljši nadstrešek za vaš vhod? Prizma iz Velenja nudi raznovrstno izbiro nadstreškov po ugodni ceni!
Kovinski nadstreški za avto pri podjetju Hifa v ljubljani imajo zelo trdno konstrukcijo in s tem zagotavljajo odlično zaščito. Izdelujejo različne kvalitetne nadstreške - od terasnih do avtomobilskih.
Kovinski nadstreški – kovinski nadstrešek za avto poskrbi za enostavno in varno zaščito pred vremenskimi pojavi. Na voljo: kovinski, INOX in leseni nadstreški.
V našem podjetju imate na izbiro različne vrste lesenih nadstreškov za terase in balkone. Lesene nadstreške za terase spremlja visoka kvaliteta in ugodna cena.
Terase so odličen kotiček, kjer lahko uživamo na vrtnih garniturah ali pa izkoristimo prostor za sušenje perila. Vendar nam to ugodje pogosto zmoti vreme - od toče, dežja, snega do močnega sonca. Nadstreški za terase poskrbijo za brezskrbnost ne glede na vreme - jeklene konstrukcije Velenje d.o.o., obiščite nas!