Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Nadstreški

Avto nadstreški in nadstreški za terase. Aluminijasti (ALU), jekleni nadstreški. Leseni in kovinski nadstrešek

Avto nadstreški in nadstreški za terase, Aluminijasti nadstreški, leseni nadstreški, ALU in ostali kovinski nadstreški. Ugoden cenik. Jekleni nadstreški po meri. Akcija: nadstrešek za avto. 

Nadstreški za terase, vhodna vrata in avtomobile. NE-SA Boris Cverle s.p.
Nadstreški za avtomobile. Termoflor d.o.o.  
Zavarujte svoj avtomobil z nadstreškom. M-Kaiser d.o.o.  
Avtomobilski nadstreški iz različnih materialov -  jekleni, kovinski, alu in leseni. Izberete lahko klasični ali moderni nadstrešek. Tudi konzolni nadstreški, ki so jekleni ali aluminijasti. Naši izdelki so primerni tudi za pokritje ekoloških otokov, delov dvorišč, teras, itd. Termoflor, Logatec.
Ekspresna izdelava nadstreškov po meri. Pri Hifi lahko izbirate med različnimi vzdržljivimi materiali in si zagotovite popoln nadstrešek za vaše potrebe. Izdelujejo in montirajo avtomobilske nadstreške katere koli dimenzije.
Gradnja nadstreška je danes zelo enostavna. Gradbeno dovoljenje za nadstrešek v večini primerov ni potrebno.
Kovinski nadstreški – kovinski nadstrešek za avto poskrbi za enostavno in varno zaščito pred vremenskimi pojavi. Na voljo: kovinski, INOX in leseni nadstreški.
Leseni nadstreški in ograje za terase. Da bo lesena terasa trajna, uporabite  nadstreške iz sibirskega macesna.
Funkcionalni nadstreški za terase, za avtomobile ali za vhodna vrata. Hiter odziv na povpraševanje, kakovostna izdelava in montaža ob dogovorjenem terminu. Nadstreški iz različnih materialov: kovinski, leseni, stekleni, jekleni. V ponudbi imamo tudi zimske vrtove, opravljamo pa tudi zasteklitve teras in balkonov. NE-SA, Dolenja vas, Prebold.
Lepljeni tramovi, iz katerih so izdelana tudi lesena otroška igrala in leseni nadstreški. Tramovi  za različne namene, npr. lesena otroška igrala, nadstrešnice za terase, nadstreške ... Lepljeni tramovi so zelo obstojni in se z leti ne ukrivijo. Preverite tudi drugo ponudbo - lesena okna, vrata, stopnice. Kvalitetni izdelki iz lesa - Mizar Volčja Draga.
Vam pozimi vetrobransko steklo zmrzne? Se vam zdi, da je vaš avto zaradi vpliva sonca zbledel? Inox avtomobilski nadstreški so odlična rešitev za varnost pred soncem, dežjem, snegom, točo in vetrom. Poskrbite, da bodo vaši avtomobili vedno na varnem. Obiščite nas - Hifa d.o.o., Ljubljana.
Kvalitetni nadstreški podjetja M-Kaiser. Montaža nadstreška je mogoča kjerkoli po Sloveniji. Zaščita za avtomobile: kovinski, aluminijasti in leseni nadstreški. Brezplačna montaža za naše stranke. Zaščitite svoj avtomobil, vhod, teraso ali dvorišče z izdelki podjetja M-Kaiser iz Maribora.
Želite vaš vhod zaščititi pred sončnimi žarki in padavinami? V tem primeru je nadstrešek nad vhodom prava izbira. Izdelan je lahko iz različnih materialov. Za vhod je primerni tudi lesen, lahko pa se odločite za jekleno konstrukcijo, pokrito s polikarbonatnimi ploščami. Tak nadstrešek prepušča svetlobo. Ne pozabite tudi na svojega jeklenega konjička in ga zaščitite z nadstreškom za avto. Termoflor, Logatec.
Kovinski nadstreški za avto pri podjetju Hifa v ljubljani imajo zelo trdno konstrukcijo in s tem zagotavljajo odlično zaščito. Izdelujejo različne kvalitetne nadstreške - od terasnih do avtomobilskih.
Nadstreški za terase in balkone so del naše ponudbe. Nadstrešek za teraso je primeren za lesene terase, pokrite terase. Leseni nadstreški so lahko uporabljeni kot nadstrešnice za balkone, zavarujejo pa tudi avtomobile. Odločite se lahko tudi za aluminijaste nadstreške.  Montaža je izvedena v enem dnevu. Podjetje M-Kaiser iz Ljubljane opravlja montažo po celotni Sloveniji.
Nadstreški za terase, narejeni iz različnih materialov. Kovinski, jekleni, stekleni ali leseni. Avtomobilski nadstreški za zaščito avtomobilov. Nadstrešek za vhodna vrata s triletno garancijo. Ukvarjamo se tudi z zasteklitvijo teras oziroma balkonov. Slike nadstreškov in zimskih vrtov si lahko ogledate na spletni strani podjetja. NE-SA, Dolenja vas, Prebold.
Nadstreški za avtomobile za zaščito pred vremenskimi vplivi skozi celo leto. Nadstreški za avto iz različnih materialov. aluminijasti nadstreški, visoko kvalitetni jekleni in leseni nadstreški so dobavljivi po celotni Sloveniji prav tako kot vse ostale naše nadstrešnice. M-Kaiser, Maribor.
V podjetju Hifa dobite ugoden avtomobilski nadstrešek, preverite akcijski cenik avtomobilskih nadstreškov!
Vas moti, ko na pragu iščete ključe svojega doma ali podjetja, na vas pa pada dež ali celo sneg? Ali ni nerodno, ko gostu odprete vrata na deževni dan in vas pričaka premočen? Odločite se za nadstrešek nad vhodom, saj lahko poleg fukncionalnosti nudi estetiko vašemu domu. Kovinske konstrukcije HIFA d.o.o. vam izdela vhodne nadstreške po meri.
Avtomobilski nadstreški bodo zaščitili vašega jeklenega konjička pred vremenskimi nevšečnostmi. Vsaka konstrukcija za nadstrešek, ki je izdelana pri nas je odraz kakovosti, estetike in funkcionalnosti. Kovinske konstrukcije Hifa d.o.o.,  Ljubljana