Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Nadstreški

Avto nadstreški in nadstreški za terase. Aluminijasti (ALU), jekleni nadstreški. Leseni in kovinski nadstrešek

Avto nadstreški in nadstreški za terase, Aluminijasti nadstreški, leseni nadstreški, ALU in ostali kovinski nadstreški. Ugoden cenik. Jekleni nadstreški po meri. Akcija: nadstrešek za avto. 

Zavarujte svoj avtomobil z nadstreškom. M-Kaiser d.o.o.  
Nadstreški za terase, vhodna vrata in avtomobile. NE-SA Boris Cverle s.p.
Nadstreški za avtomobile. Termoflor d.o.o.  
Nadstreški za terase, narejeni iz različnih materialov. Kovinski, jekleni, stekleni ali leseni. Avtomobilski nadstreški za zaščito avtomobilov. Nadstrešek za vhodna vrata s triletno garancijo. Ukvarjamo se tudi z zasteklitvijo teras oziroma balkonov. Slike nadstreškov in zimskih vrtov si lahko ogledate na spletni strani podjetja. NE-SA, Dolenja vas, Prebold.
Avtomobilski nadstreški bodo zaščitili vašega jeklenega konjička pred vremenskimi nevšečnostmi. Vsaka konstrukcija za nadstrešek, ki je izdelana pri nas je odraz kakovosti, estetike in funkcionalnosti. Kovinske konstrukcije Hifa d.o.o.,  Ljubljana
Leseni nadstreški in ograje za terase. Da bo lesena terasa trajna, uporabite  nadstreške iz sibirskega macesna.
Nadstreški za terase in balkone so del naše ponudbe. Nadstrešek za teraso je primeren za lesene terase, pokrite terase. Leseni nadstreški so lahko uporabljeni kot nadstrešnice za balkone, zavarujejo pa tudi avtomobile. Odločite se lahko tudi za aluminijaste nadstreške.  Montaža je izvedena v enem dnevu. Podjetje M-Kaiser iz Ljubljane opravlja montažo po celotni Sloveniji.
Kovinski nadstreški – kovinski nadstrešek za avto poskrbi za enostavno in varno zaščito pred vremenskimi pojavi. Na voljo: kovinski, INOX in leseni nadstreški.
Ekspresna izdelava nadstreškov po meri. Pri Hifi lahko izbirate med različnimi vzdržljivimi materiali in si zagotovite popoln nadstrešek za vaše potrebe. Izdelujejo in montirajo avtomobilske nadstreške katere koli dimenzije.
Terase so odličen kotiček, kjer lahko uživamo na vrtnih garniturah ali pa izkoristimo prostor za sušenje perila. Vendar nam to ugodje pogosto zmoti vreme - od toče, dežja, snega do močnega sonca. Nadstreški za terase poskrbijo za brezskrbnost ne glede na vreme - jeklene konstrukcije HIFA d.o.o., obiščite nas!  
Vam pozimi vetrobransko steklo zmrzne? Se vam zdi, da je vaš avto zaradi vpliva sonca zbledel? Inox avtomobilski nadstreški so odlična rešitev za varnost pred soncem, dežjem, snegom, točo in vetrom. Poskrbite, da bodo vaši avtomobili vedno na varnem. Obiščite nas - Hifa d.o.o., Ljubljana.
Kvalitetni nadstreški podjetja M-Kaiser. Montaža nadstreška je mogoča kjerkoli po Sloveniji. Zaščita za avtomobile: kovinski, aluminijasti in leseni nadstreški. Brezplačna montaža za naše stranke. Zaščitite svoj avtomobil, vhod, teraso ali dvorišče z izdelki podjetja M-Kaiser iz Maribora.
Nadstrešek za avto ščiti pred vremenskimi nevšečnostmi. Avtomobilski nadstreški Živex so lahko tipski, na voljo pa so tudi nadstreški za avtomobile, izdelani po meri. Oglasite se v trgovini Živex, kjer vam bomo tudi svetovali in projektirali želen nadstrešek.
Nadstreški za avtomobile: kovinski, leseni nadstreški ali aluminijasti nadstreški obvarujejo avtomobile pred vremenskimi nevšečnostmi kot je toča. Vaš avtomobil lahko obvarujete tudi pred soncem in snegom. Naši izdelki so kakovostni, poleg tega pa tudi estetski. Montažo opravljamo po celi Sloveniji. M-Kaiser d.o.o., Ljubljana.
Vas moti, ko na pragu iščete ključe svojega doma ali podjetja, na vas pa pada dež ali celo sneg? Ali ni nerodno, ko gostu odprete vrata na deževni dan in vas pričaka premočen? Odločite se za nadstrešek nad vhodom, saj lahko poleg fukncionalnosti nudi estetiko vašemu domu. Kovinske konstrukcije HIFA d.o.o. vam izdela vhodne nadstreške po meri.
Želite vaš vhod zaščititi pred sončnimi žarki in padavinami? V tem primeru je nadstrešek nad vhodom prava izbira. Izdelan je lahko iz različnih materialov. Za vhod je primerni tudi lesen, lahko pa se odločite za jekleno konstrukcijo, pokrito s polikarbonatnimi ploščami. Tak nadstrešek prepušča svetlobo. Ne pozabite tudi na svojega jeklenega konjička in ga zaščitite z nadstreškom za avto. Termoflor, Logatec.
Funkcionalni nadstreški za terase, za avtomobile ali za vhodna vrata. Hiter odziv na povpraševanje, kakovostna izdelava in montaža ob dogovorjenem terminu. Nadstreški iz različnih materialov: kovinski, leseni, stekleni, jekleni. V ponudbi imamo tudi zimske vrtove, opravljamo pa tudi zasteklitve teras in balkonov. NE-SA, Dolenja vas, Prebold.
Lepljeni tramovi, iz katerih so izdelana tudi lesena otroška igrala in leseni nadstreški. Tramovi  za različne namene, npr. lesena otroška igrala, nadstrešnice za terase, nadstreške ... Lepljeni tramovi so zelo obstojni in se z leti ne ukrivijo. Preverite tudi drugo ponudbo - lesena okna, vrata, stopnice. Kvalitetni izdelki iz lesa - Mizar Volčja Draga.
Kovinski nadstrešek za avto je zelo učinkovit, saj vašega jeklenega konjička varuje pred posledicami vremenskih nevšečnosti. V ponudbi so tudi nadstreški za terase, balkone in vhode. Nadstrešek vam omogoča brezskrbno uživanje na prostem. Kovinski nadstreški Hifa so izredno kvalitetni in ugodni. Hifa d.o.o., Ljubljana.
Avtomobilski nadstreški iz različnih materialov -  jekleni, kovinski, alu in leseni. Izberete lahko klasični ali moderni nadstrešek. Tudi konzolni nadstreški, ki so jekleni ali aluminijasti. Naši izdelki so primerni tudi za pokritje ekoloških otokov, delov dvorišč, teras, itd. Termoflor, Logatec.